Etikettmedialitet
Läst 8139 ggr
Jane-Lyzell
2017-04-22, 15:47

Jakten På Den Mediala Lyckan

Glamour i det mediala, inre och yttre tvång att utveckla det man har inom det mediala. Ja, så ser det faktiskt mycket ut idag och det blir en stress för många sökande själar!

Vad ska man göra med sin mediala, mediumistiska (mediumskap) eller healing förmågor? Många som kommer till mig, på antingen privatkonsultationer eller kurser, har fått höra på en mediala demonstrationer eller en storseans av något medium eller medial, att de har förmågor att utveckla. Kan även vara på privat konsultationer som tarot mm..

Det blir sedan en press för de sökande att utveckla det som det aktuella mediet sa till dem. En del ser faktiskt ut som stora frågetecken inför en del som de fått höra om sina förmågor.

Jag skulle vilja säga så här; ta informationen om din medialitet eller mediumskap som du fått med en ”stor nypa salt ”. Att någon säger till dig att du har förmågor, behöver inte alls stämma och om det gör det så betyder det inte att du måste utveckla dem för att arbeta med det för att hjälpa andra. Det finns inget tvång till utveckling.

Att vara medialt utvecklad betyder bara att du lär dig använda din naturliga medialitet som alla människor har från födseln och sedan urminnes tider, men som har glömts av i vårt materialistiska leverne. Det är samma med healing- gåvan.

Alla har den med sedan födseln och alla kan utveckla den till en viss nivå. Alltså, alla människor är mediala, så alla har den gåvan 

Få personer är däremot så kallade ”Medium”. Det är en extra gåva som man är medveten om sedan man föddes och har upplevelser av ande världen sedan man varit liten. Även här blir långt ifrån alla medium arbetande medium och det ska heller inte vara så. Kanske är det inte alls meningen det skall utvecklas till en sådan nivå att man arbetar professionellt med det.

Det finns alltså inget tvång här heller för att utveckla gåvan.

Livet har format oss igenom livserfarenheter, vilket kanske har gjort att det direkt kan vara olämpligt att utveckla sin medium förmåga till en sådan nivå och det kan istället bli direkt ohälsosamt fysiskt eller psykiskt. Mediumskap ska inte utvecklas med mycket rädslor, svagt sinne eller stort ego. Ej heller om den fysiska kroppen inte hänger med. Då kontakten med andar är i en så hög vibration att det påverkar får fysiska kropp.

Den andliga och personliga utvecklingen är det som är viktigast och den måste ovillkorligen gå hand i hand med den mediala och medium utvecklingen. Känner du stress över din utveckling eller blir sjuk fysiskt eller psykiskt, stanna upp och fokusera på dig själv och fråga dig ”Hur ska jag själv må bra?” och ”Vad kan jag göra för att finna harmonin igen?”

Släpp pressen och kraven från alla runt dig om det mediala och säg till dem att du tagit en paus eller slutat ge. Att ge, ge, ge, ge till andra sökare är att så småningom bränna ut sig själv. Lär dig säga NEJ.

Kom ihåg att det är inte viktigt att hjälpa massan. Det kanske bara är en person du är ämnad för att hjälpa i just rätt ögonblick en gång i ditt liv. Det räcker – det kan vara din gåva.

Gud, skaparen, den stora anden inom oss, vet när vi behövs för andra igenom vår egen medialitet. Du kommer veta när det ögonblicket uppenbaras för dig. Du bara vet 

Medial utveckling ska gå lätt. Gör den inte det och du känner stress eller din kropp säger ifrån, så är fokuset på dig själv som är det du ska lära. Låt heller inte din mediala utveckling bli en flykt undan livets verkligheter. Du kan aldrig fly från dig själv och din egen ande.

Ditt personliga ansvar – spiritualismens femte princip. Oavsett av vilken anledning du utvecklar dig, så gör det i glädje och lämna egot på hyllan. Så blir din mediala utveckling lätt och smidig. Men går du emot något som inte är menat så blir vägen tung och motig.

Det handlar aldrig om den mediala eller mediumet, som ska se bra och duktig ut eller berömmelse. Det handlar om att förmedla information på ett korrekt vis till hjälp och tröst för de hjälpsökande.

Så känn in i din egen själ. Stämmer det att du har gåvor att utveckla så som du blivit påpekad om? Känns det rätt eller fel? Ja, det är ditt personliga ansvar.

Lycka till //Jane Lyzell

© Lyztran

https://www.lyztran.com/2017/04/04/jakten-pa-den-mediala-lyckan/

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Carmarino
2017-04-22, 16:01
#1

Bra skrivet. Alla behöver inte bli ett medium för andra. Det räcker långt att vara det enbart för sig själv.

Sedan händer det förstås då och då att det slipper ut några visdomsord här och där, när man pratar med någon. Det fina med det, är att den personen bara tror att du är ovanligt klok just då. 😉


¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Jane-Lyzell
2017-04-22, 23:12
#2

1 , Ja så sant 🌺

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[stuntman]
2017-04-24, 18:06
#3

Det var en bra och intressant artikel för naturligtvis kommer det mycket stress med i bilden och har gjort under många år, men vi måste vara lyhörda för att det finns dom som har förmågor som ska bringas fram med hjälp av andra.

Alla har inte styrkan att inse sina kunskaper att dom är mediala men alla har inte heller kunskapen att förmedla på rätt sätt och det är därför som vi alla fått olika uppgifter och alla blir inte ett medium i den bemärkelsen att dom ska jobba för andra.

Jag har jobbat många år med det här nu och kan nog som dom flesta känna mig lite bekväm i sätet och jag har också gett råd till dom jag ser har kunskap att utveckla sig och sin medialitet men på ett plan där dom får upptäcka själva utan att jag påverkar i någon riktning och det är en viktig bit att vara lyhörd för andras behov.

Healing, jag blir brydd av ordet healing för vet Ni ingen av oss kan ge healing det gör universum så bra själv så varken jag eller nån annan inblandad behövs som mellanhand 

Tack för ordet🌺

Jane-Lyzell
2017-04-25, 14:34
#4

3. Tack , ja det är många som känner sig stressade , tyvärr - håller med dig om healingen - man är endast en kanal för universums helande energi

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[stuntman]
2017-04-26, 18:03
#5

Vad beror stressen på ? Varför har det blivit så ?

Frågor och svar kan ges många men behövs vi verkligen som en kanal öht med tanke på att allt och all energi faller rätt .

Lite tankestämmare ❤️

Värme och tack för ordet 🌺

Jane-Lyzell
2017-04-27, 09:30
#6

5 om du tänker på healingen - ja det behövs en kanal för att nå på det fysiska planet

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Helle Eriksson
2019-09-26, 11:37
#7

Jag vet att det är en gammal tråd men den är intressant och fint formulerad om mediumskapet sett ur olika aspekter. Jag har aldrig sett det ur det perspektivet att det ska gå lätt, det tål att funderas vidare på. 

Tack Jane!

Jane-Lyzell
2019-09-26, 17:30
#8

Tack goa Helle 🌺

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

NiklasTyreso
2019-10-04, 22:12
#9

Min mormor tyckte det var jobbigt med upplevelserna och bad gud om att slippa och de jobbiga minskade då. Jag var så mörkrädd fram till 20-årsåldern, så då var ju inte läge att utveckla något. Jag tror det viktiga är att ägna sig åt andlighet och bön, dagligen eller regelbundet och ha en etisk livsföring. Då skapar man goda förutsättningar för att de gåvor man har ska utvecklas.

Jane-Lyzell
2019-10-04, 23:31
#10

9 inte så dumt faktiskt

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen