Etikettandlig-inspiration
Läst 1185 ggr
Smulis54
2018-01-14, 01:24

Ditt kort för dagen Namanste Marie MEDDELANDE I EN

Ditt kort för dagen Namanste Marie
MEDDELANDE I EN FLASKA 
KOMMUNIKATION, ETT TECKEN, EN CLEDON (DET GAMLA NAMNET FÖR EN SPONTAN ORACLE LEVERERAS OSKYLDIGT AV HÖGTALARE) SOM PEKAR VÄGEN TILL DITT HÖGSTA GODA. 
VÄGLEDNING
Oracles meddelande: Ande skickar tecknen när du ber för dem, när du tror att du kommer att ta emot dem; och när du tillåter dig själv att bli flytande i språket och symboler, orakel, och omen. De kan komma till dig som en fågel som flyger förbi, en logotyp på en lastbil, och en låt på radio.
Förväntar sig en bekräftelse på att du pekade i rätt riktning. Håll öronen öppna, för någon kan säga precis rätt sak att kommer att ge dig svaret på din fråga. Idag ditt budskap är detta: Ande hör dig, och svaret är gynnsamma Förhållandet meddelande: Du kan förvänta dig att någon ska gynna dig med positiva nyheter. Detta kan vara i form av ett brev, telefonsamtal eller e-post. Du är den avsedda mottagaren av detta budskap, så håller öppet för att det du lär dig. Bara bra kommer ut av det i slutändan. Skyltarna är alla där. Välstånd meddelande: Du är på målet med ditt syfte och din passion. Du kommer i linje med ditt öde, och Anden vill att du ska veta att du är på rätt spår. Förväntar sig ett samtal, en ny möjlighet, eller ett meddelande från en gammal vän eller affärskontakt som kommer att leda dig närmare dina Drömmar och största önskningar. Anda har lyssnat på dig!

Marie S ..

Jane-Lyzell
2018-01-14, 14:25
#1

Spännande - tack för det - antar Anda är Anden 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen