Etikettmedialitet
Läst 7453 ggr
Jane-Lyzell
2017-07-24, 20:25

Pendel och pekare redskap för din egen medialitet

Mycket sägs om dessa redskap - men i slutänden är de endast en förlängning av dig själv och din egen medialitet.

Många tror att pendel och pekare lever sina egna liv och att det är de som ger dig svaren på frågor eller i sökjakten på borttappade saker, människor eller djur. NEJ… de är endast redskap för din egen medialitet. Ett redskap så du fysiskt kan se din medialitet som en förlängning av dig själv.

Ett lätt sätt att se svar tydligt om man tvekar och inte litar på sin egen medialitet. Man får lätt ”Ja-” eller ”Nej”- svar på frågor eller om man letar energier, saker mm…

Pendel och pekare är alltså ett redskap för din egna medialitet och ska brukas som hjälpmedel, inte missbrukas som ett jippo. Om det blir för mycket ”jag” fixerade frågor till redskapen, är risken stor att du styr dem med dina önskningar om vad du vill ha för svar. Vilket då gör att du inte kan lita på svaren.

Redskapen och din medialitet är till för att hjälpa andra vid behov först och främst. Eller om du behöver känna av energier i din bostad eller för att finna saker, människor eller djur.

Pekarna kan med fördel även användas för att leta vatten och som förr i tiden med klyka. Jordstrålning, Currylinjer och Hartmannlinjer kan du läsa mer om här hur man använder de olika redskapen:https://paranormal.se/topic/jordstralning.html

Det är ett stort område.

Våra svenska parapsykologer har gjort omfattande forskning inom PSI – se länkenhttp://parapsykologi.se/?s=psi där man använder pekare, slagruta, pendlar och medialitet för att få resultat. Jag rekommenderar varmt att läsa den forskningen och stöd gärna deras arbete och bli medlem.

Dina redskap behöver inte renas. I så fall är det du själv som behöver det då det är din egna medialitet som redskapen ger svar på. Ta då en dusch:).

Självklart kan vanlig dammrengöring behövas och behandla dina redskap med respekt. Men nej, de drar inte till sig konstiga energier.

De är endast redskap. Känner du ett behov att göra en rening så gör det, men det talar egentligen bara om att du har rädslor du själv behöver arbeta bort. Och kanske ska du jobba med dem först innan du använder redskapen – de är hjälpmedel inte själpmedel.

Ett enkelt tips för dig som oroar dig över negativa energier i ditt hem eller där du sover:

Köp en bukett med fina rosor, 10 st. Skala av bladen och sätt en och en i olika rum eller platser i en vas/glas. Står sig rosen över natten är det positiva energier och om inte, så slokar rosen. Gör gärna testet mer än en gång och var noga att se till så inga blad finns i vattnet.

I hus/hem när vi talar om negativa respektive positiva är de i bemärkelsen jordstrålning. Se länken ovan. Det betyder inte att det är onda energier utan det är jordstrålning/magnetism. Ett typiskt tecken om man har sk myrkryp/ ”restless legs” eller mycket huvudvärk så kan det tyda på att du ligger och sover i en ogynnsam riktning. (Läs gärna mer om riktningar i hem inom Feng shui).

En bra regel är att där hunden vill vistas är positiv jordstrålning. Där katten ligger är negativ jordstrålning. Vi människor mår bäst i den positiva jordstrålningen.

Pendel och pekare kan sedan, när du har lärt dig hantera dina redskap, även användas i andekontakt, men de tar vi en annan gång :-) 

Har gjort en liten introduktionsvideo – håll till godo!

Vänligen Jane

© Lyztran Jane Lyzell

https://www.lyztran.com/2017/07/23/pendel-och-pekare-redskap-for-din-egen-medialitet/

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Tarotstollan
2017-08-02, 07:48
#1

Tack, detta var intressant!
Undrar bara om katterna alltid ligger i närheten av där jag är eller på natten i min säng, är det då platsen jag vistas på som är negativ eller är det jag själv som är negativ?🤔

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Jane-Lyzell
2017-08-02, 09:20
#2

1 Där katten sover när du inte är i närheten deras favorit platser 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Tarotstollan
2017-08-02, 09:38
#3

👍

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

liza.ohman
2017-08-04, 14:31
#4

Toppen Jane, mycket informativt🤔! Tack! Jag har ännu inte skaffat pekare men har testat. Pendel har jag förstås några stycken.

Jane-Lyzell
2017-08-04, 17:53
#5

4 tack - pekare blir ett komplement 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen