Annons:
Etikettandlighet
Läst 15658 ggr
Jane-Lyzell
2015-07-21, 17:17

Drömmar

Öppna den Andliga Dörren i Drömmarnas land Visste du att våra sk avlidna nära och kära kan besöka oss i vårt dröm stadiet i våra drömmar.

**Kanske enda sättet de kan få kontakt med dig där om du inte själv är ett medium.
**

Många människor som mister en nära anhörig berättar ofta efter en tid att de haft en sådan besynnerlig och verklig dröm – där de fått träffa sin bortgångna kära och där sker oftast ett helande i läkningsprocessen av sorgen. Efter drömmen blir sorgen inte lika tung att bära.

Man kanske får svar på sina frågor och man får säga vad man aldrig hann innan då personen levde i fysisk form. Det är villkorslös kärlek på hög nivå.

Tyvärr avfärdar många så kallade ”vanliga” människor det som en dröm som de själva skapat och viftar bort det – så synd – när det borde visa vägen för själens överlevnad och ge efterlevande bevis att man lever vidare.

Varför drömmer människan ?

Drömmar har fascinerat människan och vetenskapen och det paranormala i alla tider – ämnet är mångfasetterat. Och det finns många olika teorier. Om varför vi drömmer ?

Vetenskapen säger det är bearbetning av information i centrala nervsystemet. Men de vet inte exakt varför. Fysiologiskt kan det handla om att” träna” nervsystemet och psykologiskt gå igenom dagens alla intryck och sovra i dem.

Vi drömmer mycket om oss själva och personer vi känner.

Både Freuds och Jung såg drömmar ur en djupare mening och i psykologiska meningar och de skapade en milstolpe inom psykologin och forskning om drömmar. 

Martinus kallade sömnen/drömmen för den ”lilla döden”  - vilket jag kan hålla med om i min egen tolkning.

Parapsykologer http://parapsykologi.se/vad-ar-parapsykologi/ ser andligare en vetenskapen och försöker få in den mer övernaturliga delen i deras forskning med prekognition och telepati.

Mediala har under alla tider tolkat drömmar och det finns massor med drömtydare med olika teorier, runt hela världen – men inget vet exakt riktigt varför vi drömmer och vad det är till för.

Alla vill lösa gåtan – ?????

Ja så även jag med mina andliga vänners information till mig är:

En fysisk kropp behöver vila för återhämtning och hjärnan behöver vila från ”Piloten” dvs du och din själ, som är den som styr den fysiska kroppen i vaket tillstånd.

Som medium ser vi att själen är det bestående och lever i genomresa i en fysisk kropp, så länge vi är här på jorden. Alltså den fysiska kroppen är endast vårt redskap en behållare av vår andliga energi.

Vi är lika mycket ande nu som vi kommer vara sen.

Anden behöver vila lika mycket som den fysiska kroppen behöver det – så på natten då vi sover är att ladda sina batterier både fysiskt och andligt – Anden går till sin värld – andens värld för att ladda sin andliga energi för att orka vara i fysisk form i sitt vakna tillstånd. Och den fysiska kroppen inställs för återhämtning i fysisk massa. (vila) Hjärnan som vi kan likna vid en dator filtrerar bort virus(skräp som inte behövs längre) och går in i helande ,man läker när man sover.

En människa som inte sover blir snart tokig eller får grava psykiska problem- kroppen blir även den fysiskt sjuk. Sömn är helande och läkande , så även våra drömmar om vi tar dem på allvar och försöker se budskapen i dem.

En del drömmar vi minns är sk skräpdrömmar där vi endast kommer ihåg fragment eller inget alls – de är säkerhetsventilen för sådant vi inte behöver bära med oss längre i hjärnan eller själen.

Men om du aldrig kommer ihåg något av dina drömmar – kan det vara ett resultat av att du inte tagit notis och lärdom av dem och viftat bort dem som fantasier – då slutar du få dröm information med dig tillbaks i vaket tillstånd – det är då ingen ide´ge dig information du inte använder dig av – så vill du minnas igen – be att få dem tillbaks och kom då ihåg att ta dem på alvar och försök se vad de vill säga dig i ditt medvetna jag .

En del drömmar är sann drömmar eller prekognition (varsel om framtida händelser)

En del drömmar är rena möten med våra nära o kära i andens värld

Så ta dina drömmar på allvar och se dem som en tillgång och helande och våga glänta på porten in i andens värld för möten med dom du trodde du mist.

Bakom min port har jag haft egna fina möten och allt är skinandes vitt – det är fantastiskt

Jag har dansat runt med min avlidne Far och han var i den mest skinande vita kläder man kan föreställa sig – glad och lycklig – det blev ett fint helande!

Många som har dessa andliga dröm möten ser just sina avlidna i detta vita sken eller vita kläder – så våga glänta på dörren ;)

Skrivet av Jane Lyzell ©

www.lyztran.com

** http://spiritualism.ifokus.se/articles/4f4cebb5d3b4fd6dde0029a4-drommar-och-dess-betydelse?bookmarks-1**

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Annons:
Rebexi
2015-07-21, 17:54
#1

Efter att min pappa dog drömde jag flera drömmar om honom, bland annat att han hade fejkat sin död och kom tillbaka senare. 

Men en drömm var jättespeciell och kändes verkligen inte som en vanlig drömm. Då stod vi och pratade med varandra ute i skogen (på mitt favoritställe i byn jag bodde i). Jag kom inte ihåg vad vi sa till varandra men det fanns en tråd av ljus som fäste i marken och han sa att det var genom den som han kunde vara där och prata med mig. Fast jag inte kommer ihåg vad vi sa till varandra så kändes det bra efteråt.

Jane-Lyzell
2015-07-21, 21:23
#2

1 . så härligt - ja man vet när det är ett möte på riktigt och ljuset finns alltid där- glad för din skull 🙂

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2015-07-25, 12:51
#3

Ja ljuset är där 😃

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2015-09-04, 17:36
#4

:-)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[Silverräv69]
2015-09-11, 15:33
#5

Min mamma berättade om en sådan dröm efter att min fat tog livet av sig. Hon sa att han såg fantastisk ut, trivdes och var lycklig där han var.
I drömmen gick han fram till mamma, kramande om henne och sa något i stil med, "det är ok att släppa taget om mig, ni kommer att klara er bra och jag har det bra".

Mamma avfärdade också drömmen fram tills hon vaknade andligt förra sommaren.

Jag har aldrig drömt om min far eller känt en närvaro förr och jag sörgde och var oförstående fram tills för kanske 2 år sedan.
Men för 3 månader sedan låg jag halvvaken i sängen, fortfarande medveten, men minuter från att somna djupt. Då, för min inre syn och det kändes inte alls som en dröm, ljusnar bakgrunden innanför ögonlocken och en gestalt går långsamt fram till mig. Ser inga ansiktsdrag eller kännetecken på vem det kan ha varit.
Gestalten är djupt kärleksfull, ömsint och tröstande. När han kommit tillräckligt nära så kysser han mig på pannan och en otroligt häftig vibrerande, tröstande och behaglig känsla rusar genom varje cell av min kropp.

Därefter bleknar scenen och jag ligger förundrad kvar i sängen.

Dagen efter ringde jag mamma och hon sa att det var antingen min morfar eller pappa.

Jättevacker upplevelse, de måste ha tyckt att jag behövde det!

Sagaliten
2016-01-10, 10:55
#6

#0 Vilken fantastisk text ännu en gång. Detta tar jag verkligen till mig. Har ett otroligt aktivt drömliv. Ibland minns jag massor och ibland bara fragment men oftast har jag himla trevligt  (Bortsett från mardrömmarna då förstås 😁)

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Annons:
Jane-Lyzell
2016-01-10, 14:13
#7

6. i Drömmar finns mycket budskap gömda - därför viktigt titta på dem 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[LoveUnite]1
2016-01-10, 15:52
#8

Jag läste inte allt men kan säga detta:

Vi hade inte fått kontakt med vår farmor på flera dagar, vilket kan vara normalt då vi inte alltid får kontakt med henne då hon glömmer ladda mobilen osv, men hon skulle kommit hem till mig och vara kattvakt när vi resta utomlands men kom aldrig, och detta var inte normalt.

Vi blev allt mer nervösa men reste iväg.

Väl utomlands funderade vi mkt över vad som kan ha hänt, visst gammal, kanske glömt. Men min magkänsla sa att hon var död.

2-3 dgr in i resan hade jag en dröm, detta var mitt i julen (vilket det var i verkligheten), jag bakade lussebullar i min lgh och farmor var där med sin rullstold, jag skrek på henne att hon skrämde mig så mkt, jag trodde hon var död och att hon aldrig får skrämma mig så igen.

Hon stod där och försökte förklara att hon skulle till en väninna men att hon aldrig kom iväg osv.

Jag vaknade.

Jag har aldrig drömt om min farmor innan.
Det var en udda dröm.

Hela resan sa jag, nej, hon är död, hon måste vara död, det känns som om hon är död.

När vi kom hem, satt i tåget mot vår stad ringde polisen, de hade hittat henne död i lgh.

Jag kommer aldrig glömma hela den upplevelsen, och med detsamma tänkte jag tillbaka på den drömmen.

Jag tror allvarligt talat att hon besökte mig i drömmen, hon visste kanske inte själv riktigt att hon var död just då men det måste ha varit hon.

Jane-Lyzell
2016-01-10, 16:00
#9

8 Tack för du delar din drömm - detta är vad man kallar sanndrömm eller varsel om näras död(övergång) - så vist fick du träffa din farmor i drömmen hennes sätt bekräfta din oro - det är just i drömmens värld som våra nära o kära kan möta oss

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[Lummer]
2016-01-11, 00:01
#10

Trodde det var orgasmen som kallades lilla döden…. Jag kommer bara ihåg skräp drömmar och vissa av dom går liksom i repris. Kommer aldrig ihåg allt och har känslan att det jag ska ta till mig av särskilt repris drömmarna minns jag inte.

Sagaliten
2016-01-11, 02:59
#11

#0 Då kommer jag med en fundering igen. Finns det någon med tips, utöver att be andra sidan om hjälp och att ha anteckningsmöjligheter lättillgänglig , som kan hjälpa en att minnas så mycket som möjligt av drömmar. Tänker speciellt om man får budskap som ska till någon så vill man ju att både budskapet och personen ska kunna beskrivas så väl som möjligt. Är inte där ännu, men fått höra från förra håll att jag har förmågan att utvecklas så pass långt att jag kan förmedla budskap som inte betyder något för mig där jag bara vet vem det ska till. Ska kunna utveckla mig till både automatskrift samt kunna förmedla genom att måla, men även att kommunicera mer "på riktigt" med dem, men jag ha en känsla att att med tanke på mitt drömliv så är det säkert därför de kommer ta första chansen att börja kommunicera med mig ☺️ Känns liksom logiskt att de skulle göra det. De skulle jag om jag var de. #10 tror inte det är möjligt att homma ihåg precis allt. Är ändå många timmar man sover och då mycket drömmar, hade varit ett heltidsjobb att bara sitta och minnas drömmarna från sin "arbetsdag" på X antal timmars i drömmarnas land, om du förstår hur jag menar. Men tror absolut att man kan träna sig på att bli bättre på det och förhoppningsvis så hjälper de till att visa vad som är viktigast av allt man fått till sig.

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Jane-Lyzell
2016-01-11, 11:02
#12

10.Har du reprisdrömmar - skulle jag antingen analysera dem själv eller ta en terapeut till hjälp - upprepande drömmar kan ha med post traumatisk stress att göra i någon form

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2016-01-11, 11:06
#13

11. Inte så troligt du har drömmar med budskap till andra i detta läget - Drömmar är till för dig själv - så sök inte budskap för andra i dem - då går mycket förlorat som är till dig själv. 

Är det meningen du ska få varseldrömmar eller sanndrömmar till andra så bör du för det första haft det sedan du var liten och är det meningen så kommer de utan du söker dem.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Annons:
Sagaliten
2016-01-11, 13:00
#14

#12 det visste jag inte. Jag har periodvis väldigt mycket återkommande drömmar. Främs mardrömmar så klart 😝 Kan till och med komma tillbaka till samma dröm jag vaknat av skräckslagen, så ibland e man rädd att somna om. Har varit lugnaste senaste tiden dock #13 har visserligen haft sanndrömmar sen jag var rätt ung. Inte jätte ofta men i alla fall nån gång per år. Med tack då vet jag det. Vet också att jag inte är där utvecklingsmässigt ännu. Tänkte mest om det skulle nä dit. Men då vet jag att drömmar är mer till för en själv 😜

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

[Lummer]
2016-01-11, 14:02
#15

#12 Ha ha😂 Skulle jag komma till en terapeut med dom drömmarna skulle jag bli inlåst i ett litet rum med mjuka väggar 😉 Har säkert med bearbetning att göra fast dom flesta är så tillsnurrade att man inte kan sätta fingret på vad och det är just ur dom som man vaknar med känslan att man missat något viktigt… Men är det meningen så löser jag det. Min man därrmot har sann drömmar. Mer när han var yngre än nu. Han skrev tom brev ,detta var på snigelpostens tid,till flera han drömt om. Dom tyckte ju det var lustigt men bekräftade senare att det inträffat. Så visst kan varsel kommma när man sover🌻

Jane-Lyzell
2016-01-11, 14:07
#16

15 . jahaja kanske något att bita i då för en drömterapeft 😃

Absolut kan varsel komma när man sover - vanligare med sina nära o kära en okända - men vanligt nää det är det inte 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[LoveUnite]1
2016-01-11, 14:14
#17

Jag tror också på att det finns dem som kan få sådana 'premonition' drömmar, fler finns det säkerligen men det gäller att kunna minnas sina drömmar också samt vara öppen till idén att det kan vara en varsel.

Jag har endast haft i vaket tillstånd 1 gång och det skedde ca 10 sekunder innan det hände, det var det äckligaste jag varit med om men samtidigt så häftigt, jag satt där totalt i chock om vad som hände.

Jag satt i bilen och skulle köra ut ifrån skogen, det var jätte mycket snö (några år sedan), jag skulle backa och vända på en trång grusväg täckt med snö och snövallar.

Jag slog in backen och (bilen var än stilla) allt jag såg var hur bilen skulle fastna i snön, jag svor och gick ut för att skotta ut bilen. Jag såg hur bilen fastnade, vart och kände mina känslor och svettet för att få ur bilen.

Det tog liksom upp hela synfältet, som en dröm men i vaket tillstånd.

När det försvann tänkte jag, näääää.

Började backa. Tro det eller ej men allt jag såg blev sanning. Exakt. Förutom att jag satt i chock innan jag gick ur bilen för att skotta. Jag svor o hade mig o var arg på mig själv att jag inte lyssnade på vad jag såg.

Det var alltså inte dagdröm eller tankar utan det var som en film som blev spelad utom min kontroll.

Men endast den gången, minns ej om det hänt innan eller efter eller i drömmar.

Jane-Lyzell
2016-01-11, 14:33
#18

17 . spännande - ja direktvarsel brukar jag få när jag kör bil (skyddsänglarna får jobba hårt) 

Personligen vet jag skillnad på en sanndröm och en vanlig dröm - jag bara vet🙂

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen
Annons: