Etikettredskap-hjälpmedel
Läst 2250 ggr
lizaohman
2015-10-14, 17:29

Spegel spegel på väggen där

När jag var liten undvek jag att titta i speglar (nä, såå ful är jag inte) trots att jag aldrig sett ngt konstigt, vad jag minns. Bl a så hade jag svårt att tvätta mig i handfat (med spegel ovanför) eftersom man då har ögonen stängda och jag kunde inte bevaka spegeln. Jag har under livets gång läst lite här och där att speglar kan (precis som en skål vatten) fungera som kristallkula och visa saker. Nu vill jag gärna höra era tankar om speglar som hjälpmedel alternativt Portaler. Ja, Jane, jag vet att det är medium själva som kan vara Portaler :) Men i alla fall så har detta varit en gåta för mig, varför jag var så rädd. Jag har hört andra medium uttala sig om speglar, t ex att man inte får låta två speglar vara vända mot varandra. Svammel?

Jane-Lyzell
2015-10-14, 18:40
#1

Förr i tiden täckte man för speglar då någon dog så dennes själ inte skulle fastna i spegeln (skrock)  Vist fastnar en del energier i speglar - därför ska man vara noga vilken spegel man har i sitt hem - Jag skulle inte ta in vilken spegel som helst.

Känner i gen din oro vid tvättstället - hade den med som ung - även ibland i dag- beroende på vart jag är och hos vem och vems spegel.

speglar reflekterar ju och som medial kan man känna av - Ett syskonbarn till mig hade en spegel i sitt rum som vi fick kassera -för dess energi var så den påverkade barnet (vi visste inte spegelns ursprung) och då är det bättre låte den kastas på soptippen så ingen annan får tag i en sådan. 

De flesta speglar är ok - Men en av mina mest konstiga seanser jag gjort - var på ett ställe som var både en seans lokal och dans studio - det var speglar överallt och både jag och ande vännerna var förvirrade- så inget bra med för mycket speglar där seanser ska hållas. 

I Spiritualismen och i Magin finns det spå speglar eller siar - hittade en intressant länk om svarta speglar http://www.ebay.com/gds/How-to-use-a-Scrying-Mirror-Magick-Mirror-/10000000009366585/g.html 

Här lite bilder 

https://www.google.se/search?q=scrying+mirror&espv=2&biw=1920&bih=971&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0CCgQsARqFQoTCNG9r4yxwsgCFYTxcgod82IC3Q

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Hellas
2015-10-14, 20:19
#2

Känner igen det du beskriver och vissa speglar blir man mer påverkad av än andra.

//Hellas

Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/

Jane-Lyzell
2015-10-14, 23:28
#3

2. Ja vist är det märkligt 🤪

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen