Annons:
Etikettmedialitet
Läst 16162 ggr
Jane-Lyzell
2015-03-25, 17:43

Öppna och Stänga som medial o Medium

Många undrar hur gör man ? – När man öppnar och stänger ned sin medialitet ? Egentligen är det väldigt enkelt – Man sätter på och man stänger av – som en lysknapp !

Öppna och Stänga sin medialitet och mediumistiska sida.

Många undrar hur gör man ? – När man öppnar och stänger ned sin medialitet ?Egentligen är det väldigt enkelt – Man sätter på och man stänger av – som en lysknapp J

Men det är ju så att tända lyset gör du var gång du intresserar dig för det andliga och mediala – då allertar du dina sinnen. Många har sen svårt att stänga av!

 Det kan vi se på den uppsjö av så kallade ”hyper sensitiva människor” som med sin medialitet som känselspröt framför sig skannar sin vardag. Kanske inte bara för de är mediala utan för många kommer från dysfunktionella hem , där medialiteten används för att pejla av läget hemma – så man vet om  det är lugnt att gå hem.

Att sedan barn pejla läget på detta viset gör att man sen i vuxen ålder , bränner sin energi och många blir sk utbrända. Om det lilla barnet hade lärt sig från början att dra ihop sin egen energi så hade det hjälpt dem i vuxen ålder.

Vi människor har en urkraft i oss som använde vår medialitet mer utbrett förr och naturligt viste människan då att dra ihop sin egen energi och när det behövdes sända ut den för att  skanna in , fienden , nya platser eller vilt men även hålla en telepatisk kontakt med sina egna.

Idag är den gamla inbyggda användningen nästan bortglömd och människor har svårt i dagens moderna samhälle hantera dess kraft.

Alla människor är mediala en del mer och andra mindre – den medialiteten kan alla öva upp igen. Om man lägger sin flit och övar och det är det som vi idag kallar för mediala människor ”Psychic” Det är andliga personer som med sin medialitet hjälper andra människor till förståelse för sin egen medialitet eller får annan hjälp som vägledning via siarkonst – taro , healing eller liknande. Det rör människans leverne här och nu(vår dimetion) i dåtid- nutid och framtid.

Sin egen medialitet är det man först brukar utveckla sig i innan man ser om man är mediumistisk (ande kontakt / Medium) Bara för man är medial betyder alltså inte att man är mediumistisk (ser andar) . Ett medium är alltid medial, medans en medial alltså inte nödvändigtvis behöver vara mediumistisk. En som är medium ser eller förnimmer andevärlden sen den föddes. Ett medium står i andlig tjänst för andevärlden ett instrument för att hela brustna hjärtan på bägge sidor livet, kontakt med nära o kära, bevisa själens överlevnad den fysiska döden och förmedla andlig filosofi och healing.

Då du själv som människa är instrumentet som förmedlar medial information eller mediumistisk information – så går det via din egen medialitet – alltså ingen direkt skillnad på tolkningarna – därför många ha svårt förstå skillnaden på medialt och mediumistiskt – då samma verktyg används – det vill säga Du!  - hela din kropp- själ och medvetande är ditt redskap att tolka information med.  Oavsett andlig gåva – så tolkas det igenom dig(instrumentet) Det är därför man måste träna flitigt för att bli en duktig tolkare medialt eller mediumstiskt. Alla dina intryck filtreras igenom din hjärna(som är en begränsning för dig)  innan du kan förmedla i ord , till en sitter eller stor samling. Oavsett medial tolkning eller Medium tolkning så speglas det som ska fram i din hjärna- innan det kommer ut igenom din mun . Medialt arbete eller Mediumskap är inte en akt av magi – det är hårt, hårt arbete att förstå den mediala vetenskapen.

Är du sedan Mediumistisk så bör du utvecklas i en spiritualistisk cirkel som är i princip att sitta i andevärldens laboratorium – men det får bli en annan artickel .:-)

Det finns en hel uppsjö med tekniker för att öppna och stänga sig medialt och mediumistiskt – och jag vill påskina det är just endast ”Tekniker” inte ett absolut måste – det handlar om att komma till rätt diseplin (förändrat medvetande) – Vanligt i sverige är en teknik lanserat med att öppna och stänga blommor i varige chackra  - en väldigt långsam teknik som kom med hinduismen hit i väst.  Det är alltså  endast en teknik ibland många andra och har man svårt kan man ju stänga blommor eller lägga järndörrar över sina chackror.

Innan hinduismen kom till sverige -  klarade vi oss bra utan att öppna o stänga chackror.

(dina chackarn öppnas när du föds och de stängs när du dör)

Att öppna upp sin medialitet är jätte lätt – det räcker med du läser detta eller annat på ett forum – men kom ihåg att stäng ned med – när du är bara vanlig människa. Det räcker alltså med att du fokuserar en stund(blunda) på att dra ihop din egen energi- be sedan ditt högre jag (din egen ande) eller din andliga ledare att stänga ned din medialitet. Sen är det viktigt med diseplin – att bara vara vanlig människa och inte hela tiden hålla på med andligt eller medialt arbete. Var sak på sin plats . Är du stängd så ger du ingen energi att känna in allt och alla i din väg utan du ska möta livet som dig själv här o nu. Brukar säga gör något vanligt jordsligt som att diska eller tvätta, städa etc… och var i nuet.

Även om vi är mediala eller Medium så är vi satta här på jorden att uppleva vara en fysisk människa – det är vår största utmaning på vår resa Jorden – Lycka till J

© Jane Lyzell

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Annons:
[VSK]
2015-03-26, 06:57
#1

Jag tror absolut inte på det där med att vara öppen eller stängd. Det handlar om den paranormala världen visar respekt eller inte. Alltså om önskemål att få vara ifred eller inte. Men jag måste iaf få fråga hur man vet att det är mer öppna människor nu än för säg 20 år sen?

Jane-Lyzell
2015-03-26, 09:34
#2

1. Njae - det handlar om du har respekt och disciplin - har du det har ande vännerna det med 😉

Du säger fler människor öppna nu (för det andliga antar jag du menar) en för 20 år sedan- kan bero på många saker om man vill tro det - massmedia- internete etc…

Fast jag skulle säga på både gott och ont-  när vi ser den mediala djungeln som växt fram i sverige. 

Min uppfattning är att människor var mer sensetiva för sin medialitet förr (långt tillbaks i tiden)som jag skriver i artickeln.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[VSK]
2015-03-26, 09:40
#3

#2

Du får 1 1/2 rätt av två från mig då vi ser lite olika på respekten. 😃

Jane-Lyzell
2015-03-26, 09:46
#4

2. 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[VSK]
2015-03-26, 09:48
#5

😉

Jane-Lyzell
2015-04-07, 09:27
#6

🌺

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Annons:
Upp till toppen
Annons: