Spiritualism

Någon slags generell tarotläsning till er ?

2020-02-28 14:03 #0 av: Ninatarot

Hej allihopa!

Jag fick en idé här om dagen och började fundera på hur jag skulle göra om jag gjorde generella läggningar till er alla här på tråden. Att man tex får välja mellan 3 st kortsamlingar av blandade tarotkort med sin intuition och dagen efter så lägger jag ut generella svar för varje hög? Så kan ni se om ni valt rätt hög och kanske finns det något där för er att tänka extra på eller där ni blir uppmuntrade etc.

Om vi säger att jag tex skriver dagens budskap som ämne och här i tråden så skriver jag
Hög 1; Djungel
Hög 2 ; Baknig
Hög 3 ; Hus/lägenhet

Sen så väljer ni hög för er själva och dagen efter lägger jag upp ett kortare budskap för varje hög ( har fått inspiration av en viss person där jag själv uppskattar dessa läggningar eftersom man ibland behöver lite extra vägledning eller så är det bara en rolig grej alla kan ta nytta av )

Vad säger ni? Det är helt frivilligt och jag pekar inte pinne och man behöver inte tala om vilken hög man valt 😃

Kram Nina

Anmäl
2020-02-28 15:58 #1 av: Christina_46

Det låter jättebra Tummen uppHjärta


Anmäl
2020-02-28 20:00 #2 av: Ninatarot

Vad kul att du tycker det 😊
Isåfall skulle jag köra
Hög 1
Hög 2
Hög 3

Det skulle vara intressant och veta om det är fler som tycker det är en bra idé. Ni kan väl slänga iväg en kommentar så att jag vet. Isåfall börjar jag på måndag och så blir det några st läggningar i veckan 😊❤️

Anmäl
2020-02-28 23:26 #3 av: Jane-Lyzell

Låter skoj- prova gärna det Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2020-02-29 06:29 #4 av: Ninatarot

Då börjar jag på måndag 😊🙏

Anmäl
2020-02-29 14:53 #5 av: Jane-Lyzell

4 Kul - gör det Skrattar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2020-03-01 18:24 #6 av: Ninatarot

Jag kommer göra så imorgon ( måndag ) att jag gör en generell läggning på tråden. I samma inlägg där jag skriver hög 1 , hög 2, hög 3 så får ni välja med er intuition vilken hög ni vill välja och sedan scrolla ner ( tjuvkika inte innan 😉 ) och där har ni budskap för diverse högar.
Tänkte först lägga upp ”högarna” och sedan på kvällen lägga upp budskapen men då blir det ju fel i intuitionen när man väljer, tänker jag iallafall.
Jag hoppas det blir uppskattat. Budskapen kommer ej vara lika långa som när jag gör allmänna privata läggningar för det skulle inte fungera hehe, men varje gång jag gör detta så finns det ett aktuellt ämne, tex ”vad du bör tänka på just nu ”
Så ni får gärna kommentera vad ni vill ha för ämnen så ska jag göra så gott jag kan för att ni alla ska bli glada och få ut något positivt utav detta! 😃

Anmäl
2020-03-02 08:12 #7 av: Jane-Lyzell

6- kul gör det som vi gör när vi lägger upp intuitionsövningarna - då kan man inte tjuvkika fören man röstat /valt den hög man vill ha - sen lägger du svaren i tråden Skrattar När du skriver inlägget bockar du i "skapa undersökning"

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2020-03-02 14:27 #8 av: Ninatarot

Oj nej nej nej, jag försökte men det blev helt åt skogen. Fattar inte vad jag gjorde för fel men det ser helt galet ut nu och allt blev fel.

Hur gör jag om jag vill lägga in
Hög 1
Hög 2
Hög 3

Och vart lägger jag in svaren? 😩

Anmäl
2020-03-02 14:30 #9 av: Ninatarot

För nu blev liksom svaret på hög 1 som flera olika alternativ haha. Fast det ska ju vara en text och bara en bubbla innan.
Typiskt mig 😂

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.