Off Topic

Fråga

2019-09-18 17:42 #0 av: Maghan70

Skrev detta även i Andar, änglar och demoner.  Skulle vilja ha lite hjälp med mitt "fenomen". Blomma

Jag har ju tidigare i barndomen lidit av Poltergeist, eller nåt liknande, men blev genom bön befriad från vad jag tror vad poltergeist. 

Men senaste tiden har det hänt konstiga saker.  Förr förra veckan kom jag hem från en semester och skulle sätta på spisplattan och laga mat.  Då slog jordfelsbrytaren ifrån och allt slocknade. Först gick det inte att få tillbaka jordfelsbrytaren i normalt läge igen för den indikerade på konstant kortslutning.   Till slut fick jag jordfelsbrytaren i rätt läge, men så fort jag satte på en platta, så slog den av allt. 

Så jag ringde efter hjälp från min hyresvärd. Det  kom en elektriker  och jag berättade.. att om du slår på plattan så kommer allt att slockna.  Inget hände.... allting fungerade! FunderarHmm tänkte jag, vad konstigt.

En annan gång skulle jag föna håret efter duschen och lyssnade på musik och dansade lite. Plötsligt får jag en stöt och lamporna flimrar och fönen dör.  Lade bort den och använde min andra fön.  Senare fungerar fön nummer 1 precis som den alltid har gjort. 

En gång dog min dammsugare.. hur jag än försökte.. undersökte sladdar och kontakter osv... Var på väg att köpa en ny, när min kille ville kolla på den... och den fungerade helt utan problem. 

Har börjat fundera närmare på allt.  I helgen som gick hade jag min favoritmusik på och levde mig in i låten och då börjar lamporna att flimra. 

Ibland har jag även kunnat "framkalla" dunsar/bankningar och andra ljud eller få saker att ramla ner på golvet. .

Detta har hänt då och då i mitt liv, i vissa perioder, speciellt om jag känner mig tyngd av något problem eller så. 

Ett medium sade nyligen till mig att jag måste lära mig att kontrollera min energi för jag läcker tydligen. På vilket sätt "läcker" man energi? Och hur stänger man sig på bästa sätt?  Jag vill ju inte ta sönder saker och få stötar osv. 

Tydligen så kan jag påverka, speciellt el, när jag är känslosam, arg eller jätteglad. 

Finns det fler som upplevt detta? Har detta fenomen något namn?Blomma

Anmäl
2019-09-19 10:54 #1 av: Jane-Lyzell

Hej Intressanta frågor Glad

Poltergist fenomen behöver inte vara någon ande från andra sidan och vad jag ser med alla dina händelser så är det just din egen energi som skapar detta - du har något om kallas för telekinesi. Och det är därför även elektriska saker runt dig går sönder särskilt vid stora emissioner/Känslor . 

Jag själv kan inte trycka på en lysknapp om jag är arg då exploderar glödlampan. 

Så man får precis som mediumet sa lära sig hantera sina energier, hålla dem i shack.  Viktigt för dig centrera din egen energi runt dig - lägger in en video jag gjort om detta - testa övningen så ska du se det blir bättre om du lär dig den tekniken. 

Vänligen Jane  

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2019-09-19 16:37 #2 av: Maghan70

Tack för svar och länk! Hjärta Ska öva!

Anmäl
2019-09-19 19:48 #3 av: Jane-Lyzell

2 bra GladLycka till Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2019-09-20 12:09 #4 av: Maghan70

Bra video! Glad Ska öva på detta och se om det fungerar. Har precis gjort övningen.  Det stämmer att jag alltid har varit högkänslig person och plockar in andras känslor, sinnesstämningar och fått till mig information om människor.  Vore kanon ifall man får mer kraft och ork också, när man inte läcker längre.  Tack!

Anmäl
2019-09-20 13:11 #5 av: Jane-Lyzell

5 tack - ja öva på du - här har du sen en meditation du kan göra för att fylla på ditt inre andliga ljus- när du är stark i anden  så blir  du stark i livet och vardagen - Lycka till Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.