Healing

Viktig fråga.

2018-04-17 22:40 #0 av: Shadowone

Hej. Jag är en ung person som har varit intresserad av healing sedan jag var 20år. Jag började upptäcka redan vid 23 års åldern upptäcka min healing förmåga, efter en arbetsinterviu där jag nekades till jobb. Jag ilsknadde till Donners inne i mig och la handen på min smärta på låren. Under dess tid. Har jag övat och övat. Själv skulle jag säga att det går nån gnutta bra. Men jag har mycket att lära mig. Därför behöver jag hjälp av en proffshealer som kan hjälpa mig. Innerst inne är jag negativ. Men är också positiv. Men jag har en mörk hjärta och är knappt ren i hjärtat. Men jag är inte elak om det är något ni undrar.

Problemet är bara att jag bor hemma och jobbar för att spara pengar för att flytta hemifrån. Jag brukar inte kunna ägna mina tider eftersom jag är en av sysslorna som hjälper i hemmet mer än mina andra syskon eftersom jag är äldre än mina syskon. Men också för att jag är villig. Men jag undrar. Finns det ett sätt att stoppa tiden och stoppa min förändring så jag kanske skulle kunna skaffa denna tid jag behöver. Hjälp mig.

Anmäl
2018-04-18 14:11 #1 av: Jane-Lyzell

Donners ? vad är det - Kul du är intreserad av healing - att börja med själv healing är bra - här nedan kan du lyssna till en healing meditation jag gjort - det är en bra början - stoppa tiden tja det är nog lättare sagt en gjort , men om du börjar meditera brukar tiden mer räcka till Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2018-04-20 08:11 #2 av: Shadowone

förlåt. Jag menar inners inne. Inte donners.

Anmäl
2018-04-20 08:13 #3 av: Shadowone

Tack. Ska ta för mig på helgen.

Anmäl
2018-04-20 23:15 #4 av: Jane-Lyzell

2 aha Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.