Andlighet

En upplevelse

2017-12-15 20:45 #0 av: mörkaögon

Sen jag började släppa taget om mitt krampaktiga avstånd till allt som har med "andra sidan" att göra, har det blivit en s k "ketchupeffekt". Upplevelserna avlöser varann! Jag vill berätta om min senaste upplevelse och jag vill gärna ha respons i form av tankar och åsikter om detta: 

För ett par veckor sedan följde jag med en bekant och besökte hennes dotter som bor ute på landsbygden i ett gammalt hus. Eftersom jag aldrig varit där tidigare fick jag en husesyn av det vackra gamla huset. När vi kom in i rummet som användes som matsal kände jag omgående en närvaro där. Bara en känsla, jag såg ingen och jag höll min känsla för mig själv tills vi var på hemväg, då jag berättade om den för väninnan som sa att det är många som upplevt det där. 

Några dagar senare hade jag en dröm. Jag drömde att jag stod i den där matsalen och tittade på matbordet. På en stol lite till vänster satt en äldre kvinna i svart, gammaldags klänning (ungefär en sådan klänning som man kan se på foton av kvinnor från förra sekelskiftet). Jag hörde inte att kvinnan sa något men hon förmedlade ändå att hon var där för att titta till det hela, att hon inte ville något ont men att hon höll koll på läget s a s. 

När jag vaknade kom jag ihåg drömmen mycket tydligt och idag berättade jag om den för min väninna som sa: "Sen vi var där på besök har ett medium varit där och berättade precis samma sak som du gör för mig nu". 

Skriv gärna era synpunkter på detta, tack! :)

Anmäl
2017-12-15 21:31 #1 av: Jane-Lyzell

tja hon vill nog bara de ska veta hon finns där ibland och tittar till Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-12-15 21:41 #2 av: mörkaögon

#1 Precis vad jag också tror. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.