Spiritualism

Medium i Stockholm

2017-01-05 20:31 #0 av: clementines

Hej!

Jag söker ett medium i Stockholm som är "for real". Jag är övertygad om att medium existerar men det finns också många som rider på denna våg för att tjäna pengar. Har letat på forum efter ett namn men det dyker sällan upp några och personen som frågar får ofta höra att den ska "bedöma själv" huruvida någon är seriös eller inte. Vilket jag har jättesvårt med. Därför uppskattar jag gärna om ni skriver här eller skriver meddelande privat om ni vet någon bra :) Jag önskar att det inte kostar mycket. 

Det jag vill ha hjälp med: Denna ska kunna redogöra för mitt liv för att inge förtroende. Jag vill veta om det är något särskilt jag borde göra som jag inte gör i nuläget, vad jag borde tänka på för framtiden och så vidare.

Jättetacksam för svar! Kram!

Anmäl
2017-01-05 21:28 #1 av: Jane-Lyzell

Kanske du inte ska ha ett medium utan en medial .

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-01-05 21:34 #2 av: Jane-Lyzell

Ett medium  talar med dom döda och ger bevis på själens överlevnad - visserligen kan ett medium vägleda - men de är inga spå kärringar .

Då är det bättre om du ska bli vägledd att ta kontakt med en duktig vägledare som riktar in sig på sådant. - lycka till Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-01-05 22:36 #3 av: clementines

Åh tack för svar! Då söker jag ett bra medial istället :)

Anmäl
2017-01-05 23:37 #4 av: Jane-Lyzell

gör det 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.