2015-09-09 15:00 #0 av: Jane-Lyzell

Örebros Andliga Kyrka / Spiritualistiskt center- Tar aktion för hjälp för flyktingarna

Som nu har nått oanade proportioner och vi har här med beslutat vid senaste styrelsemöte 6 september 2015 att vi sänder ned ordföranden och en till representant ifrån kyrkans styrelse att hjälpa på plats i grandländer vid Medelhavet.

Vi stödjer Röda korsets hjälp och inleder samarbete med den internationella avd som finns på plats. Våra representanter åker ned till Grekland den 30 september - med hjälp i form av pengar – förnödenheter – och Healing och framförallt med medmänskligt hopp för alla utsatta flyktingar. :-)

Vi startar även en pengar insamling för Er som vill hjälpa till i detta och du kan ge bidrag till oss via vårt bankgiro 5820-2821 Märk talongen ”Flykting” Eller swisha-nummer: 1234276366 Vi kommer se till att pengar och annat insamlat personligen når sina mottagare.

Förutom Pengar Ber vi er även skänka ”Lätta” saker som våra representanter kan föra med sig i sina väskor till barn o vuxna i området de reser.

Det kan vara sådant som t ex . ritblock, kritor , papper, pennor, gosedjur(små) stickeris, olika klistermärken, bollar fotbollar, ballonger. överlevnads kitt (torkad mat) - likaså första förbands kitt och liknande . Intimhygien - Vi mottager tacksamt detta innan utresan till vår lokal Järnvägsgatan 17 i Örebro.

  För att se när vi finns där se hemsidan www.andligt-osc.dinstudio.se Du kan även kontakta oss på infoandlighet@telia.com

Tyvärr kan vi inte mota kläder (då det väger för mycket) då ser vi hellre att ni skänker pengar som representanterna på plats kan använda för eventuelle klädinköp till de behövande på plats.

Vi rapporterar under vistelsen via fb och ett informationsträff om resan och situationen för flyktingar kommer anordnas så snart våra representanter kommit tillbaks - där vi också redovisar det insamlade medlen.

Distans healing sänds i olika grupper för hjälp - meddelas i respektive grupper när, ett förslag vi har runt kl 18.00

Nu hoppas vi att så många som möjligt är med oss i detta och hjälper oss att hjälpa TACK !

Obs Våra representanter betalar sin egen resa med egna medel och påverkar inte de insamlade pengarna. 

Nu hoppas vi att ni blir en del i detta och hjälper oss att hjälpa, tillsammans är vi starka

 MVH

Styrelsen ÖAKSC