Spiritualism

Bemötande med ett medium

2015-06-14 00:17 #0 av: Lotoz

Hej, på Söndag skall jag hälsa på en tant (min mors chefs fru), som har pratat med andar, höga gudar och utomjordingar? sedan hon var ett barn.

När hon var yngre har hon kunnat se kors ovanför personer som strax senare skulle ha gått bort. Hon har även sett ett foto på mig och konstaterat att jag har helande händer.                                                                                                                                                     Hon pratar varje natt med utomjordingar, gudar och andar.

Hon är alltså mycket spirituell, och jag har hört mycket om henne. 

Hur skall man gå till mötes hos ett medium, hur skall man vara förberedd?

Jag är väldigt öppen för andlighet och har funderat på om man vågar ställa några frågor, men vad skall man fråga? Jag vill helst få svar på större frågor, såsom meningen med livet, andra sidan m.m. 

Mvh

Anmäl
2015-06-14 09:37 #1 av: Jane-Lyzell

Du ska säga så lite som möjligt och fråga så lite som möjligt - mediumet ska ge dig fina svar utan att du behöver ställa några frågor / lycka till

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2015-06-16 13:19 #2 av: lizaohman

Bemöt henne som en vanlig människa. Fråga om hon vill svara på några frågor som du funderat över. Som man skulle göra med vem som helst. Hoppas ni får ett fint möte. Blomma

Anmäl
2015-06-16 15:03 #3 av: Lotoz

Vi hade ett fint möte, vi satt och pratade i sex timmar:)

Polisen brukar kontakta henne om dom behöver hjälp att identifiera en person på ett kort, auran berättar hur personen är.

Hon såg min aura och förstod att jag ibland hade huvudvärk.

Hon berätta även mycket om tidigare liv, min bror va en brittisk stridspilot i första världskriget, han blev skjutet och förd till ett fransk sjukhus där jag va doktor och räddade livet på honom. Vi blev senare bästa vänner i flera år.

Anmäl
2015-06-18 15:10 #4 av: Loris M

#3 Alla har huvudvärk ibland. GladMan behöver inte se folks auror för att kunna dra den slutsatsen. Ang. tidigare liv, så kan du ju omöjligt veta om det hon berättar stämmer. Jag är alltid lite skeptiskt till när mediala berättar om människors tidigare liv. Om de vill kan de i princip hitta på vad som helst utan att du har en chans att veta om de talar sanning.

Har hon berättat något annat som är mera specifikt och inte stämmer på varenda människa? Något om dig, hur du är, vad du varit med om, något som hon omöjligt kan veta genom att googla sig fram, något som bara du vet... då skulle jag vara imponerad. 

Jag ifrågasätter inte hennes medialitet utan menar att vi ibland blir för uppspelta och entusiastiska efter ett besök hos medium, speciellt när de berättar om tidigare liv, att vi lätt glömmer bort att reflektera över om det verkligen finns någon substans i det de säger. 

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-06-18 16:55 #5 av: Jane-Lyzell

Som medium ska det inte talas om 3:e person som din bror - håller med föregående om tidigare liv - finns inga bevis alls - men huvudsaken du själv är nöjd 😀

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2015-06-19 14:25 #6 av: Lotoz

#5 Min bror va med mig på besöket, klart det kan va skeptiskt men tyckte de va intressant iallafall. 

Min huvudverk är just på vänster sidan mellan örat och pannan, och hon sa att hon såg en gul brun färg i min aura just vid det stället jag haft extrem huvudverk vissa gånger om året. Dom har även  vart runt om i Sverige och Norge och renat hus på andar som gått vilse, berättade dom.

Jag är också skeptiskt till allt det här men,  jag vet ärlig talat inte vad man ska tro på nu i denna värld, jag vet bara att regeringen är korrupt , den nya världsordern har oss i sitt grepp och vår planet är ett sjunkande skepp, "vanligt" folk som oss lever i en illusion om att vi är fria. Dom tar vår tid, distraherad och hjärntvättad av nöjesindustrin, formad till en effektiv utsliten arbetare. suck

Anmäl
2015-06-19 14:39 #7 av: Lotoz
Här har vi en bild som förklarar babylon


Anmäl
2015-06-24 15:25 #8 av: Jane-Lyzell

6. då var det en annan Femma Glad

men 6 timmar oj oj så länge för mediet vara uppkopplad- men ni kände henne va så det kanske blev mycket annat prat med - menar ni umgicks eller ?

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.