Övriga mediala områden

Ögonen är själens spegel

2015-02-04 15:11 #0 av: [Sabina]

Ögonen är ju som sagt själens spegel.
Kan ni berätta vad ni ser i mitt enda öga som jag har som avatar? 
Det hade varit roligt att höra vad ni kommer fram till Glad

Anmäl
2015-02-04 15:19 #1 av: Surpan

Oj spännande. Jag kan ingenting om spiritualism men jag ska försöka tolka din bild. Glad
Jag ser dig som avslappnad. Vacker och lite fåfäng, men inte självupptagen. Du är inte den mest pratglada i gruppen men du har ett smittsamt skratt som du har nära till. Inte nödvändigtvis världsvan men.. medveten. Är du i övre 20/undre 30 års åldern kanske?

Är jag helt fel ute? Oskyldig

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2015-02-04 15:26 #2 av: [Sabina]

#1 Vad roligt! GladDu hade faktiskt rätt i mycket men jag ska ge det någon dag så fler hinner svara innan jag säger vad som stämmer och vad som inte gör det. Glad

Anmäl
2015-02-05 16:43 #3 av: aurora borealis

Hej!
Det var en rolig fråga och jag förstår din nyfikenhet!
Men tänker du dig ett svar baserat på medial avläsning, intuition (behöver för övrigt definieras) eller på människors avkodande av bilden (dvs vad färg och utseende, kanske ålder, säger utifrån den erfarenhetsbank man som människa har och bildar sina resonemang om omvärlden på)?
Att ögat är själens spegel kommer ju som en tes med många modifikationer.
Jag skulle kunna ge dig många svar som baseras på olika kunskap/kännande/vetande, men vad är det du vill ha för ett svar?

Allt gott!

Anmäl
2015-02-05 18:40 #4 av: [Sabina]

Jag tänker nog att ett svar blir en kombination av de faktorer du räknar upp Glad Det är då man får med alla delar av en person, tänker jag mig Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.