Spiritualism

Protection

2014-11-10 22:48 #0 av: johkru0218

När det kommer till att få kontakt med sina andlig vägledare, chakra healing eller vilken annan spirituell övning som helst, så känner jag att det ska vara obligatoriskt att skydda sig innan. Det finns ju många olika sätt att skydda sig på. Jag själv har en keramikängel i fickan vart jag än går, och den står även vid sängen när jag ska sova. Jag har vindspel i min lägenhet för att få ut negativa energier, och jag brukar be min skyddsängel om beskydd innan jag till exempel mediterar, och även innan jag går och lägger mig. Har även hört om personer som själva visualiserar en sköld av vitt ljus runt dem. Vad har ni för sätt att skydda er spirituellt? Är kermaikängel ett bra sätt att skydda sig?

Anmäl
2014-11-10 23:34 #1 av: Jane-Lyzell

Alla sätt är bra utom de dåliga Skämtar Frågan är behöver man beskydd - hmm....

Om det endast är kärlek som kan nå en - vad finns det att be om beskydd för ?

Många tror man behöver olika beskydd det enda man behöver är att jobba med sina egna rädslor och söka kunskap om det man tar kontakt med Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.