Guider

Vättar!

2014-08-24 22:22 #0 av: Elpida

Jag fick nyligen höra att jag har en liten vätte runt mig och det väckte ju naturligtvis min nyfikenhet. Är det någon här som kan berätta mer om vättar? Finns de i trädgården och huset för att pyssla om? Kan man ha dem som guider? Har vättar någon särskild personlighet. Uppgift?

Upplys mig! Och berätta gärna om er egen erfarenhet av vättar! =)

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2014-08-24 23:37 #1 av: Jane-Lyzell

Min erfarenhet av vättar är att de pysslar om gårdar o hus- kanske mer gårdar en hus - dom jag har sett finns oftast vid ladugårdar och kring djuren- har set dem med vid speciella platser i naturen - tja de finns nog med lite här o där.

Men det lustiga med dem är att de skämtar oftast med oss när de kräver vår uppmärksamhet - då försvinner saker lite här o där- eller märkliga skeenden med djur- trevliga varelser om man låter dem vara och respekterar demSkämtar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-08-24 23:38 #2 av: Jane-Lyzell

som guider - Näää - mer inspirerare

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-08-25 07:36 #3 av: Elpida

Nä, det som guide trodde jag nog inte. Det stämde inte riktigt på deras personlighet som jag själv fått uppfattningen. =) Men det är ju trevligt att ha en pysslare i trädgården Glad

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2016-03-01 20:29 #4 av: glittertind

Låter fint!

Var glad för det, och tala om det för honom. De är personligheter om vi, och olika som vi, men finns i en annan, nära dimension. De kan hjälpa till att hålla borta negativa vibrationer. Ofta följer de med från en gammal gård, där de hjälpt till med djuren. De kan vara bra på att ta fram borttappade saker. Be om hjälp då, så kan du kanske hitta det förlorade mitt på sängöverkastet, när du ska lägga dig, eller något sådant. Tacka då varmt, så att du verkligen visar att du uppskattar hans  person.

Anmäl
2016-03-08 09:14 #5 av: vinden är min mor

Vi har vättar på vår gård.

Äldsta hästen står oftast med flätad man på morgonen och min sons glasögon försvann och hittades på de mest underliga platser efter natten ett tag.

Häftigast var då min sons glasögon gått sönder och jag frågade min man om han kunde laga dem , nej det går inte utan rätt verktyg svarade han.

När jag kom ner morgonen därpå så låg de lagade på köksön.

Anmäl
2016-03-08 09:57 #6 av: Jane-Lyzell

5. Oj det var snälla Vättar :)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.