Healing

min healingupplevelse

2014-06-22 21:31 #0 av: delfinen1

Ska här förklara min upplevelse av healingen jag fick. Om någon vet vad det betyder som jag var med om får ni gärna skriva det!

Under healingen fick jag stickningar i händerna. Först blev höger hand varm och sedan den vänsta. Även vänster ben kändes varmt. Fick en känsla av att det vibrerade under mina händer och under fötterna ett tag när jag låg ner. sedan fick jag känsla av att jag kände ett ganska hårt tryck mot båda mina händer. Som om jag hade en klump med energi i båda händerna som växte sig starkare och starkare och gick sedan uppåt lite mot armarna. Det var som en varm känsla som gick från händerna uppåt mot armarna. Kände även energin i händerna....... Jag har aldrig känt liknande. Jag har även fått healing tidigare på distans men aldrig känt något tidigare.

Ibland kände jag även värme i olika delar av kroppen.

Juste, jag kände även som att någon höll i min hand under ett tag av healingen. Alltså ni vet när man krokar fingrarna med någon annan när man håller i handen. Det var en skum känsla när jag inte såg någon i rummet. 

Ibland kände jag kyla oxå. Det var en underlig känsla för kylan gick inte defieniera riktigt om den var varm eller kall , går inte riktigt att förklara. Som att det växlade mellan kallt och varmt väldigt väldigt fort!

Anmäl
2014-06-23 00:59 #1 av: Jane-Lyzell

Det låter som du fick igång flödet i kroppen Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-23 01:30 #2 av: delfinen1

Är det bra ?

Anmäl
2014-06-23 11:17 #3 av: Jane-Lyzell

absolutGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-24 22:35 #4 av: delfinen1

okej

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.