Andlighet

Utveckling 3

2014-05-13 17:28 #0 av: Annisangel

Nu ville jag börja om med ny tråd... När det blir runt 100 poster på en tråd blir det jobbigt att scrolla! Jag är glad för min utveckling och extra tacksam för responsen!

Anmäl
2014-05-13 17:50 #1 av: Annisangel

Jag var på bibblan, hörde ett mummel, ställde mig framför en hylla in religion och hörde i mitt öra en gammal man prata om uppståndelsen. Jag tittar till och framför mig har jag en bibel. Slår upp boken och finner mig läsa samma rader jag hörde.

Sen går jag till sektionen om rymden. Där pratar fler olika stämmor, en mansröst utmärker sig och pratar hänfört om rymdsonden (tror jag) Apollo. Säkert 10 minuter förflyter innan jag plötsligt observerat boken framför mig. Den har en rubrik som lyder: sanningen bakom rymdresan med Apollo.

Sen måste jag lämna och gå ut i naturen till tystnad. Vilket tjatter!! Bibblan var värre än dagisbarnen denna gång! Hihi

Anmäl
2014-05-13 20:54 #2 av: Jane-Lyzell

Ha ha ha Härligt Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-05-14 14:56 #3 av: lizaohman

Otroligt kul!


Anmäl
2014-05-14 15:16 #4 av: Annisangel

Ett tillägg. Jag googlar på Apollo och fram dyker Neil Armstrong. Jag hörde honom sjunga hippety-hoppety och söker på youtube på just Neil. Då kommer ett klipp med första månlandningen och där han skuttar runt och sjunger. När jag hörde honom i verkliga livet rös jag. Det stämde ju!!!
Kram

Anmäl
2014-05-14 18:25 #5 av: Jane-Lyzell

4, oj dåFörskräckt

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-05-18 06:43 #6 av: Annisangel

Det är märkligt. När jag går på stan så känner jag liksom igen människor som jag ser på stan fast jag aldrig stött på dom förut. Det känns precis som det där ordspråket som jag alltid skrattat åt förut: "Främlingar är vänner du ännu inte känner"

Denna insikt hjälper mig oerhört i olika vardagliga situationer. När jag ska yttra mig i en diskussion med personer som har någon form av status i samhället. När jag sitter där på mötet så vill jag bara ställa mig upp och utbrista, "men min familj, åh så härligt att vi är samlade allihop!"

Meeen, om jag skulle göra det skulle de förmodligen sätta mig i första bästa bil in till en sluten avdelning med tvångströja. Men känslan av släktskap kvarstår så jag skulle förmodligen känna samma sak inne på den slutna avdelningen!

Jag är inte längre orolig för att möta människor, just med tanke på att jag får den här känslan av att känna dem (fast jag inte gör det), och vet att jag inte har något att vara rädd för. Men när jag däremot möter en människa som inte förmedlar det han/hon sänder ut, blir jag fundersam och vill nästan krama om och säga: "Nu är det dags att du bli sann mot dig själv". Å då blir det en tur med tvångströjan igen!!!

Kanske ska börja lite försiktigt och stötta människor i någon förening. Eftersom samhället är uppbyggt som det är, kan det vara bra att ha någon titel om man ska hjälpa folk. Skumt det med, men iallafall...

Kram idag goa vänner!!

Anmäl
2014-05-18 14:20 #7 av: Elpida

Dagisbarnen på bibblan - kul! =)

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2014-05-21 21:27 #8 av: Annisangel

Ikväll lärde jag mig något nyttigt... Att kunna släppa...
Får man information som ska förmedlas till någon och den inte kan ta det till sig, blir det en konflikt i mig. Jag vill nästan övertyga människan att ta emot det...

Men det går inte, man kan inte övertyga en annan människa att tro. Finns inte övertygelsen där är det bortkastat. Hade det varit för några år sen hade jag gråtit ögonen ur mig. Men nu har jag förmedlat, vill denna inte ta det till sig nu så finns det ändå där, ett litet frö...

Det är viktigt det med, att lära sig släppa...

Kram på er godingar!!!

Anmäl
2014-05-21 21:52 #9 av: Jane-Lyzell

6. tror du öppnat ditt hjärta HjärtaGlad

7, Ja släppa är en konst Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-05-21 23:23 #10 av: Annisangel

#9 Goa fina Jane!! Tack :)

Anmäl
2014-06-03 17:42 #11 av: Annisangel

Hm dessa levande bilder om kvällarna.... Min mentor talar om att det är min mediala sida som visar sig. Att jag ser andar som visar sig för mig, men varför tittar de alltid fram bakom olika saker ? Bakom stenar, bakom dörrar, bakom husknutar??? Nån som har en åsikt om det? Till och med bakom gardiner? Tror de att de kan gömma sig för mig eller vad? Är det jag som inte helt accepterat att jag är som jag är och svårt att stå för de bland de som inte tror ???? Hm igen...

Kram :)

Anmäl
2014-06-03 20:54 #12 av: Jane-Lyzell

dom vill inte skrämma digGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-03 21:50 #13 av: Annisangel

Jaha kan det vara så Jane?? Tack för det :)

Anmäl
2014-06-04 06:42 #14 av: Annisangel

Hihi, när jag gick o lade mig igår fanns en levande bild igen men denna gång en gammal indiankvinna som sitter o påtar i en flammande eldstad på marken. Hon hälsar mig med orden: Välkommen, jag trodde att du aldrig skulle börja reflektera över vad du ser. Vem är du frågar jag. En schamankvinna från en stam i Sydamerika svarar hon belåtet. Vill du över i ljuset frågar jag. Nej, det behövs inte, hon viftar bort mina ord med händerna och förklarar; vissa av oss stannar kvar som vägledare för uppvaknande och en sån är jag. Så därför träffar du mig för att du äntligen börjat reflektera, säger hon o petar bland vedpinnarna med en pinne samtidigt som hon muttrar: ungdomen av idag, de går bara runt o allt händer runt dem men de fortsätter bara framåt....

Sen känner jag att jag måste sova, så jag tackar henne varmt för mötet. Hon lägger en rynkig hand på min kind o önskar väl mött igen.

Tack Jane för att du fick in mig på rätt tankespår! :)

En tanke är bara en tanke, men en uttalad sådan har en enorm kraft för utveckling!!!

Anmäl
2014-06-04 16:29 #15 av: Jane-Lyzell

14. härligt Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-09 12:46 #16 av: Annisangel

En ritual jag gjort i dagarna om att släppa... Funkar med dålig självkänsla och att älska sig själv också!!! Allt handlar om ordval! Kram fina ni!

Anmäl
2014-06-09 14:47 #17 av: Jane-Lyzell

16. Alla sätt ar bra ....:-) tack!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-09 14:54 #18 av: Annisangel

Varsågod fina Jane!! ;)

Anmäl
2014-06-09 20:08 #19 av: Tarotstollan

Oj, hade missat att du startat en ny tråd och jag vill ju läsa om allt spännande som du berättar. Så nu har jag kommit ikapp!Glad

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-06-10 06:23 #20 av: Annisangel

Goa tarotstollan!

Anmäl
2014-06-10 15:20 #21 av: Annisangel

Håll någon hårt i hand och följ med mig på en resa jag gjorde häromnatten, rakt ut i rymden bland stjärnor och planeter!! Samt ett svart hål/portal... Känns det sant för dig? Spelar ingen roll, jag bjuder dig bara att lyssna och låta fantasin kittla!!!

........................

Jag lade mig med avsikten att åter sugas in i den virvel jag färdats föregående nätter. Jag väntar och försöker föreställa mig känslan men inget händer.

-          - Det är inte så lätt när du inte medvetet vet hur du ska gå tillväga va?

Intill min säng står en lång blåaktig varelse. Han skiner av ett inneboende ljus och verkar bekant på något vis.

-          - Men hur gör jag då? Utbrister jag.

Lugnt räcker han ut sin hand mot mig. Mitt astraljag tar den lite frågande där jag sitter upp i sängen.

-          - Det här är ingen vanlig resa.

-          - Nej.

-          - Hur går det då med silversträngen? Den som håller kontakt med min kropp?

-          - Den går inte av. Strängen påverkas inte i de dimensioner du färdas.

Jag reser mig upp och ställer mig brevid sängen, vänder huvudet och ser på mig själv liggandes med huvudet på kudden.

-          - Jag är okej va?

-          - Absolut, vi för dig tillbaka efteråt. Kom nu!

Vi kliver upp på fönsterbrädan och min vän ser på mig:

-         - Titta på dig själv!

Jag ser ner och upptäcker en likadan blåskimrande kropp. Jag känner mig full av livsglädje och ser upp mot natthimlen:

-          - Nu flyger vi!

Vi tar avstamp från fönsterblecket och genast stiger vi. Fort går det, men ändå märkligt stillsamt. Jag förstår att jag gått över i en annan dimension. Min vän håller en stadig kurs i rymden mot en speciell lysande himlakropp. Lugnt säger han ett namn som väcker oförklarliga känslor hos mig:

-          - Sirius.

Innan vi kommer fram uppenbarar sig en virvel i rymden. Jag såg inte vart den kom ifrån, den var bara där. En snurrande skiva där det i mitten finns ett hål. På skivan syns lysande krökta ljusspår.

-          -  Så här har du haft det kul några nätter ser jag, konstaterar min vän och ser roat på mig.

-          - Men hur kommer jag in i virveln igen då, undrar jag och min blick har fascinerat fastnat på den vackra virveln mitt ute i ingenting.

-          - Enkelt, Du tar bara tag i ett ljusspår och låter gravitationen sköta resten. Men var beredd att du kan hamna var som helst. När du ska tillbaka till mig ser du uppåt där du befinner dig. Du ser då denna virvel bakifrån som en liten cirkel med täta snurrande ljusspår. Du har redan anat att gränser börjar suddas ut. Här är ditt första prov. Abstrakt och konkret är i stort samma begrepp.

Precis som om han kunnat läsa mina tankar, funderar jag. Hur kan man gripa om ljus?

Fundersamt ser jag ljusspåren snurra runt och inriktar mig på en, sträcker ut handen och griper en pulserande varm glitterström och rycks framåt. I en fart som får mig skratta av förtjusning låter jag mig snurra bland glitterströmmar in mot dess mitt. I tidigare resor har jag gripit andra ljusspår som går utåt, men nu minns jag provet och håller fast den ursprungliga. Inåt mot mitten och neråt. En kort sekund upplever jag absolut stillhet innan jag ganska plötsligt faller i ingenting.

Så finner jag mig stående på en äng. Jag är ensam och känner mig plötsligt osäker och vill tillbaka till min vän. Jag ser uppåt, upptäcker den lilla virveln av ljus. Det ser ut som ljustrådar som sakta roterar brevid varandra i en vacker snurrande dans. Jag tittar noga och känner igen det ljusspår jag hade transporterats på och valde den precis intill. Jag räcker ut handen och hinner precis gripa tag innan mina fötter lämnar marken och jag far in i virveln igen . Jag skrattar lyckligt av fartens tjusning. Denna gång är inte resan lång alls. Jag slungas plötsligt bort från virvelns mitt och finner mig sväva i rymdens tomrum.

-          - Det visste jag väl att du skulle klara det där!

Nu ser jag på honom och frågar honom nu märkligt upprört:

-          - Varför?

-          - Tiderna förändras min vän och det är hög tid att nå ut med information. Om du ska färdas som du redan gör är det dags att begrunda hur du gör, inte bara acceptera att det sker. Information är utveckling och utveckling ger mognad.

-          - Varför? Frågar jag igen och känner mig som en vetgirig 3åring.

-          - Så småningom gör du dessa resor själv utan mig för att hjälpa andra existenser i utbyte av kunskap, som du ju redan gör, säger han och blinkar finurligt åt mig.

Jag känner mig lite överväldigad och han ser varmt på mig och räcker mig handen igen.

-          - Kom nu, lektionen är slut för denna gång och du måste tillbaka!

Färden hemåt är så vacker och jag ser längtansfullt på den himlakropp han kallat Sirius. I mina tankar snuddar jag vid en resa till…. Någon gång… Måne

Anmäl
2014-06-10 23:03 #22 av: Tarotstollan

Härligt berättat!
Känner igen en del av detta som den blåa varelsen och silversträngen i magen.
Tror det var i boken "Bron mellan då och sedan" av Richard Bach som det stod en hel del om dessa resor.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-06-10 23:48 #23 av: Jane-Lyzell

spännande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-10 23:57 #24 av: Annisangel

#22 tack! Jag har läst måsen av Richard Bach men inte den andra. En författare jag verkligen gillar!

#23 Goa du

Anmäl
2014-06-11 09:02 #25 av: Annisangel

Från en meditation igår som tog mig över illusionernas hav. Muren hade jag skapat i osäkerhet i livet. Jag talade om för mig själv hur mycket jag kan. Hur många jag kan hjälpa bara genom att vara den jag är. Muren började brytas ner och avslöjade en underbar tillvaro; mitt Sanna jag. När muren var nere kunde jag färdas till detta vackra. Så härligt att komma hem.

Anmäl
2014-06-11 10:43 #26 av: Jane-Lyzell

25 snygtBlomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-11 11:18 #27 av: Annisangel

#26 Tack :)

Anmäl
2014-06-17 12:07 #28 av: Annisangel

Jag går ner i köket för att brygga kaffe innan dottern vaknar. En kort sekund tänker jag att hon inte får sova för länge men jag gör inget åt det för det var fortfarande tidigt. 5 minuter senare kommer dottern yrvaket ner och frågar: mamma, varför fick jag inte sova längre? Hörde du mig frågar jag milt. Ja i huvet, svarar hon då. Det var inte meningen att väcka dig. Sen har vi en mysatund tillsammans innan resten av familjen vaknar. Jag talar om för henne ännuen gå G hur duktig hon är! Lilla tösen är sensibel hon! :)

Anmäl
2014-06-17 13:31 #29 av: Jane-Lyzell

28 . härligt ja så kan det vara i mediala familjer Skämtarkänner igen det!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-06-18 22:02 #30 av: Annisangel

Nu händer det ovanliga grejer i mitt liv.
Jag var inne i en affär för att handla och fick stå i kö en stund. Någon uppe under taket kändes ganska irriterad.

- "vad håller ni på med? Måste ni använda papperslappar för att få det ni vill ha? Har ni inte kommit längre?"

När sista ordet uttalas börjar lamporna blinka och larmet tjuter i omgångar. Jag ser på tjejerna bakom kassadisken som börjar bli oroliga och pratar om att ringa hyresvärden.

Jag känner ett stort lugn sjunka in över mig så jag sänder ut till denna någon:

- "Ta det lungt, vi människor behöver detta system ännu en tid. Det är ingen fara! Ta det lungt!!"

Vid min andra vädjan, slutar lamporna blinka och lyser med fast sken igen och larmet tystnar.

När det blir min tur framme i kassan, ler kvinnan ursäktande och säger: - "Det var väl märkligt det där, förlåt för oväsendet,, det har aldrig hänt förut!"

Nej, det är väl tur att det inte händer så ofta, säger jag med glimten i ögat. Inom mig är jag full av skratt och funderar över hur hon skulle reagera om hon visste...

Jag har funderat på det här fenomenet ganska ofta. Att papperslappar och metallskrot avgör om vi ska ha ett drägligt liv... Helsnurrigt ju!

Nu i efterhand när jag tänker på den energi jag kände där i affären så var det den mannen som gjorde astralresa med mig... Så det var en äkta "stjärnvarelse"!

Kramkram på er!

Anmäl
2014-06-18 22:56 #31 av: Tarotstollan

Spännande!
Nu när det snart är Midsommar måste jag fråga dig om du brukar få extra mycket påhälsning av naturvarelserna, de där små feerna eller om du känner av några andra?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-06-18 23:24 #32 av: Annisangel

Ja tarotstollan!! Midsommar är magisk i sig och denna gång infaller det med min menstruation så hej vad det blir påtagligt allting. Har börjat med små stilla meditationer för att finna balans! Kram

Anmäl
2014-06-18 23:35 #33 av: Tarotstollan

Ja, jag skrev ett inlägg inne på övernaturligt också och undrade lite. Den riktiga midsommaren är ju den 24/6, så jag undrar hur naturvarelserna fungerar om det är full aktivitet i naturen då under den natten eller om de håller på hela sommaren?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-06-19 05:45 #34 av: Annisangel

Jaha, du menar så. Enligt mina erfarenheter som jag har upplevt så håller de på hela året om, inte bara på sommaren. Jag har sett dem även vintertid. De har sina högtider också, men inte riktigt som här. Midsommar är däremot den natten som vi människor kan se dem tydligare, när slöjan mellan dimensionerna är tunn.

Men jag vet inte om vissa dagar är mer magiska än andra heller. Jag har sett och upplevt utan att tänka på vilken dag eller tid det är...

Anmäl
2014-07-04 06:59 #35 av: Annisangel

Oj så jag älskar livet! I tisdags var jag med om en elementvandring med temat jord. Vi var alltså ute i skogen och vandrade. Direkt tog jag av mig skorna och kände rötter växa ut o ner från mina fotsulor. Jag har dom nog alltid där men de känns mest när jag är barfota. Inne i skogen kom jag till ett parti som kändes hämtat ur en regnskog. Jag satte mig ner och var omgiven av fladdrande älvor. Jag blundade och var helt plötsligt i en annan tid. Jag kände mig som en indian, på väg att finna nya stigar. Jag kände en kort sekund för att tjuta till av glädje över att vara jag. Så började det regna och det var sån mild sommarregn som känns som en smekning mot kinden. Hjärtat expanderade till otroliga dimensioner och tårarna trillade när jag såg mig själv som jag är. Jag har aldrig älskat mig själv så... Ödmjukhet för andra har jag inga problem med, men nu fick jag känna ödmjukhet för mig och det var så starkt så jag kommer leva på det länge med ständiga påminnelser framöver!!
Kram goa vänner!

Anmäl
2014-07-04 23:14 #36 av: Tarotstollan

Så underbart levande du skriver!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-07-05 07:52 #37 av: Annisangel

#36
Tack goa tarotstollan!!! :)

Anmäl
2014-07-05 19:39 #38 av: Tarotstollan

Tack själv för allt underbart vackert du delar med dig av, själv varken jag ser, hör eller märker av någonting.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-07-05 22:36 #39 av: Sorgfågel

Måste säga att du skriver underbart,  Annisangel ! Det känns upplyftande och trösterikt att läsa.

Anmäl
2014-07-06 20:46 #40 av: Annisangel

#39 Men så kul Sorgfågel att du finner mina texter läsvärda!!! Hjärta Bara självupplevt och härligt att få mina upplevelser nerskrivna någonstans!!! GladRegnbåge

Anmäl
2014-07-07 09:15 #41 av: Jane-Lyzell

35 så härligtGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-07-07 18:47 #42 av: Annisangel

Tack fina Jane!

Anmäl
2014-07-10 22:17 #43 av: Annisangel

Jag var ute på krogen igårkväll. Det var en märklig kväll. Innan hörde jag i mitt öra, nu ska du få ett test. Jaha, tänkte jag, vad har ni tänkt er nu då...
Jo, vi kommer dit, jag liksom svävar lite ovanför mig själv och undrar varför: Jo, du behöver se lite objektivt på världen, får jag till mig. Jojo, förvisso, men nu var det verkligen påtagligt. Vi dansade min tjejkompis och jag och jag var hela tiden lite ovanför samtidigt som jag var i min kropp. Det var en häftig känsla att se mig och allt utifrån, jag fick verkligen en distans som jag inte skulle fått annars om jag inte bestämt mig för att gå ut med väninnan. Jag kände också att jag kunde släppa loss på ett helt annat sätt. Varför? JO, när jag såg mig själv dansa i början så blev jag nästan irriterad att jag inte tog ut svängarna lite mera, jag tyckte jag liknade en liten grå mus, så mitt övre, svävande jag började peppa mig. Tills jag på dansgolvet kände att nu är jag livet själv, mina armar började svänga och jag slappnade av, lät musiken och rytmen sjunka in i mina sinnen och sen släppte jag verkligen loss.

Haha, det var så pass att när dj:n hade stått vid mixerbordet en stund (kollat in mitt sätt att röra mig sa väninnan sen) kom han ner på dansgolvet och började dansa salsa med mig.. Jag älskar rytmen i salsa, men det var flera år sen sist, men det var härligt verkligen. Han avslutade med en kyss på min handrygg innan han var tvungen att ta plats vid mixerbordet igen.

Ja, sen när vi lämnade krogen minns jag att mitt gående jag sa inträngande till mitt svävande jag: Kom ner nu, jag har fattat poängen och jag tackar för lärdomen! Distans är nyttigt!

Kramkram

Anmäl
2014-07-10 22:20 #44 av: Annisangel

Nästa steg blir att finna en kurs i salsa!!!

Anmäl
2014-07-10 22:44 #45 av: Tarotstollan

Härligt!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-07-10 23:30 #46 av: Annisangel

#45 Ja, det är verkligen härligt!

Anmäl
2014-07-11 20:33 #47 av: Elpida

Skrattar

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2014-07-11 21:54 #48 av: Annisangel

:)

Anmäl
2014-07-13 11:05 #49 av: Annisangel

Ok nu får min sufplatta spader, beter sig som en grinig pojkvän. När jag är upprörd och vil skriva på den startar den inte. När jag däremot har lugnat ner mig och är i en harmonisk stämning fungerar det klockrent. En gång tänkte jag att jag skulle kolla upp något, är inne på google och ska just skriva in det jag vill söka, döm om min förvåning när sidan bara ploppar upp med det jag ville läsa. Jag blev så chockad att jag satt bara rakt upp o ner utan att komma för mig att läsa!! Vad var det, nån som har en aning?

Anmäl
2014-07-13 20:07 #50 av: Tarotstollan

Roligt! Det var nog dina vänner som hjälpte dig!Ballong

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-07-14 06:32 #51 av: Annisangel

#50
Ja det kanske är så... :) tack

Anmäl
2014-07-15 06:45 #52 av: Annisangel

Åh, vad härlig natt jag hade. Jag drömde att jag befann mig i ett vattenfall. Vattnet var azurblått med lite glitter i. Jag satt på en sten precis under och vattnet forsade ner på mig och efter en stund genom mig. Det var som om hela jag blev rensad från topp till tå och all oro for ut från mina fotsulor och ner i dammen där min oro togs emot och lektes runt med. Jag tittade fascinerat på min oro som var som grå nystan som flöt runt. När vattnet började leka med dem, var det först motstånd i nystanen, men sen genomträngdes de av vattnet och snart var det ljusa nystan som flöt omkring... Var inte orolig, sades det till mig. Allt blir bra tillslut! Ha tillit, lämna över din oro när det känns som att du inte kan bära mer...

Ja, det finns inget tvivel om att inatt fick jag healing på hög nivå! Jag vaknade och närmast hoppade upp ur sängen med en energi jag inte haft på väldigt länge!

Så tacksam! Detta kan man nog också visualisera i en meditation om man vill!!
Kramkram

Anmäl
2014-07-16 00:01 #53 av: Tarotstollan

Så fint,  du beskriver allting så bra så jag ser det framför mig!GladBlomma

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-07-16 06:21 #54 av: Annisangel

#53
Så bra Tarotstollan! Det är lätt att beskriva, för jag såg det så klart. Annars har jag svårt att komma ihåg drömmar, men denna fastnade på näthinnan!!! :)

Anmäl
2014-07-25 06:00 #55 av: Annisangel

Jag tror att min rädsla för olika saker börjar försvinna mer och mer. Jag möter ett problem, känner en fläkt av skräck, men nästan genast infinner sig ett lugn och en viskande röst som talar om: du klarar det. Oroa dig inte i förväg. Det är så sant. Ta tag i situationen när den uppstår, det är ingen ide att ta tag i något som inte hänt än... Tålamod! Andas... :)

Anmäl
2014-08-09 09:10 #56 av: Annisangel

Älska ihjäl dina rädslor. De transformeras till något vackert som blir härligt att genomföra. Rädslor har inget skydd mot kärlek!!!!! Kram på er go vänner!! :)

Anmäl
2014-08-10 20:16 #57 av: Sorgfågel

Håller själv på att möta en hel del av vad jag alltid varit rädd för.....det går plötsligt inte att backa längre.....inte på någon punkt. Jag måste helt lita på min känsla för vad som är rätt. Häromnatten kom jag till ännu en insikt, i en dröm. Någon jagade mig genom en källare och när jag äntligen hittade ut, ja då hade någon plockat bort trappan upp, så att jag inte kunde komma därifrån. Var då tvungen att möta mej själv , vände mej om : ingen fanns där. Jag förstod då att den enda som jagar mej är jag själv. Kände lättnad.

Anmäl
2014-08-10 20:21 #58 av: Annisangel

Åh sorgfågel!! Härligt att höra att insikten kommer till fler!! Ett steg fram, stanna upp känn efter... Vad är det värsta som kan hända? Inget egentligen. Det enda som händer är att du vinner mer och mer av självinsikt och tillit! :) Strålande jobbat!

Anmäl
2014-08-10 20:42 #59 av: Sorgfågel

Tack ! Jag försöker iallafall så gott jag kan. Har dock fler lager av tvivel på mej själv att ta mej igenom. Har känt senaste tiden att murar av betong, mellan mej själv och andra, som funnits , har rivits ner. Har känt att människor litar på mej och jag på dom. Har sett igenkännandets glädje i ansiktet hos folk och det gör mej plötsligt så lycklig !

Anmäl
2014-08-12 08:58 #60 av: Annisangel

Javisst är det så att tvivel brottas vi med allihop! En mänsklig egenskap som vi nog mår väldigt bra av att konfrontera! Tillsammans med detta inlägg delar jag en akvarell som jag kallar beskydd! Var inte rädd för det finns en högre trygghet att förlita sig på!!

Anmäl
2014-08-12 09:00 #65 av: Annisangel

Nu :)

Anmäl
2014-08-12 09:02 #66 av: Annisangel

iPhone skojar med mig tror jag, eller busiga älvor??? ;)

Anmäl
2014-08-12 18:09 #67 av: Sorgfågel

Mycket vacker !

Anmäl
2014-08-12 18:20 #68 av: Sorgfågel

Jag måste bara berätta att jag känner mej så lätt och glad idag. Jag har nu mediterat varje kväll i två månaders tid och nu börjar positiva saker hända i mitt liv. Jag tror att det är jag som håller på att förändras. Där jag förut hade murar, börjar jag nu knyta vänskapsband. Jag oroar mig inte lika mycket för allt längre. Jag skrattar mer. Ändå ser framtiden mycket oviss ut......

Anmäl
2014-08-12 23:41 #69 av: Tarotstollan

#65. Jättefin bild!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-08-13 07:09 #70 av: Annisangel

#68 Så härligt Sorgfågel! Jag tror benhårt att man kan förändra sin känsla. Även om framtiden är oviss så behöver man inte heller se så långt framåt (även om vi människor är väldigt bra på att se framåt). Vara här och nu är det som gäller och att lära sig uttrycka sig till sin omgivning så man blir förstådd, resten ger sig efterhand!

Varma kramar till dig!

Anmäl
2014-08-13 07:10 #71 av: Annisangel

#69 Tack goa Tarotstollan!

Anmäl
2014-08-13 23:37 #72 av: fossingen

Jag vet inte vad tråden handlade om från början.

Men jag kunde inte sluta läsa :)

#65 Wow, bilden på den blåa påminner ett väsen jag såg på himlen förr. Ska det vara en ängel?

Anmäl
2014-08-14 05:56 #73 av: Annisangel

#72 Hej fossingen och välkommen till min personliga utvecklingstråd! Den här tråden skapade jag för att ha någonstans att skriva ner alla härliga upplevelser jag är med om. Det är bra för mig att ha dem nerskrivna någonstans.... Det finns 2 tidigare som heter Utveckling 1 och Utveckling 2 också. Vet inte hur man länkar till de tidigare...

Ja, det ska vara en ängel :)

Kul att du läser! Kramkram

Anmäl
2014-08-14 06:08 #74 av: Annisangel

Jag satt på balkongen igår och såg fåglarna flytta till varmare breddgrader. Två plogar brevid varandra och jag kände en plötslig och häftig sorg o tårarna började rinna nerför mina kinder. Jag viskade till dem: Jag är ledsen att ni flyger iväg, men ni är mer än välkomna tillbaka nästa år!! Då hände något märkligt. En fågel allra längst bak i ena plogen gjorde en liten sväng mot mig för att sen flyga tillbaka till sin plats i plogen, som för att säga att den hört min välgångsönskan...

Anmäl
2014-08-14 11:40 #75 av: Jane-Lyzell

Har uppdaterat mig nu härligt :-)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-08-14 12:28 #76 av: Annisangel

Härligt Jane!! :)

Anmäl
2014-08-14 20:55 #77 av: Tarotstollan

#74. Ja det är det tråkiga med hösten att alla underbara sångfåglar ger sig av. Å andra sidan är ju de fåglar som stannar kvar ganska roliga att titta på, som kråkor och skator. De brukar alltid hitta på en massa roliga saker när de hittar något av intresse.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-08-14 23:24 #78 av: fossingen

#73 Härligt! Glad

Anmäl
2014-08-15 05:36 #79 av: Annisangel

#77 Javisst, det är tur att vi har fåglar kvar! De är väldigt fascinerande att bara stå och titta på både skator och kajor :)

#78 :)

Anmäl
2014-08-16 06:02 #80 av: Annisangel

Ojoj, igår var det en märklig händelse igen. Vi hade fikat en stund vid 3tiden, det var barnprogram på teven och efteråt satt dotter min och jag i soffan och jag blev så himla trött. Dottern börjar gäspa och frågar: Ska vi sova sängen nu mamma?
Teven är på och det är ett gästprogram (vad hände med barnprogrammet) och jag kollar till på klockan som visar på halv 7. Sen börjar jag tänka: Va!? Har vi missat maten och rutinerna helt? Nej, det kan inte vara möjligt...
Sen ringer telefonen och jag "vaknar upp" ur min dåsighet och går för att svara. Kollar klockan samtidigt och nu visar den på halv 4.

Det tar en stund för mig att inse att jag inte har missat middagen utan har chans att få till mat i rätt tid!
Dottern ligger i soffan när jag tittar till och sover. Jag måste väcka henne för att hon ska kunna sova på kvällen. Sen bara för nyfikenhetens skull har jag teven på och väntar till halv 7...
Vad ser jag? JO, samma gästprogram som jag sett när tiden blev lite skev för mig... :) Men jag förstår inte riktigt vad som hände? Jag är ju sån att jag gärna vill förstå!

Anmäl
2014-08-16 21:22 #81 av: Tarotstollan

Spännande! Det verkar vara någon sorts föraning som du hade. Det kanske kommer att hända igen för att det är något som "universum" vill visa dig.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-08-16 21:31 #82 av: Annisangel

#81 Hmmm, Ja kanske det... Det är märkligt härligt! Jag börjar ana att jag kan kontrollera detta, för jag minns att jag tänkte efteråt; Jag måste försöka göra detta mera medvetet när jag är barnledig... Då får jag till mig i mitt vänstra öra: Gör det, du har allt att vinna!
Åh, jag ryser när du skriver så där Tarotstollan! Tack vännen!

Anmäl
2014-08-17 06:27 #83 av: Annisangel

Frukta inte det som känns större än du själv, för det finns där bara för att du ska upptäcka det!! Detta landskap var i mina drömmar och det kändes så mysigt!!!

Anmäl
2014-08-25 20:57 #84 av: Annisangel

Var sann mot dig själv. Lita på det du får till dig och skämta inte bort det. Inse att du får till dig värdefull information som bör respekteras... Ja, det är himla tufft just nu för mig. Jag har varit mobbad hela uppväxten för jag varit annorlunda. Idag ska jag stå för ATT jag är annorlunda, när jag hela tiden velat vara som alla andra... Ojoj, mycket att väga för och emot. Men till syvene och sist är det alltid skönast att vara den man är.

Idag hände en lite kul grej. Jag åt lunch och så hann klockan bli kvart i 1. Jag tänkte nästan i panik, men nej, hur ska jag nu hinna i tid till klockan 1.
Mobilen ringer i nästa sekund och ingen säger något till mig, men däremot får jag höra en diskussion mellan två tjejer.

Den första: Men du kommer inte hinna till klockan 1.
Den andra: JO, men det måste gå.
Den första: Men är du trög!? DET GÅR INTE!

Samtalet avbryts och jag tänker att ja, jag är nog lite trög... Jag tackar för hinten och varvar ner med en kopp kaffe. Sen ringer jag dit jag skulle och vet ni, jag behövdes inte så jag fick alone-time! Så himla skönt! Be så ska du få!

Tillit, tillit, tillit och åter tillit!

Anmäl
2014-08-25 21:49 #85 av: Tarotstollan

#83. Har suttit många stunder och studerat bilden på landskapet du lagt in här, du skriver att det kändes så mysigt.
Kan du berätta lite mer hur du uppfattar det?
Nyfiken på hur du känner för bilden, själv tycker jag det ser ut som en del i mönstret av en ryamatta eller något mikroskopiskt i människokroppen!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-08-25 22:23 #86 av: fossingen

#85 Samma tanke som dig. Ryamatta eller ev mikroskopiska bakterier var min tanke när jag såg den bilden :)

Anmäl
2014-08-25 22:33 #87 av: Annisangel

#85 -86
Tänk vad olika man ser. Jo alltså, när jag ser på den ser jag alla toppar och dalar som finns i landskapet. Men jag förstår också känslan av ryamatta. Det kom av en rolig pensel i ett ritprogram på min surfplatta som jag leker med ibland! :)

Anmäl
2014-08-25 22:36 #88 av: Annisangel

Myskänslan infann sig när jag ville lära känna landskapet :)

Anmäl
2014-08-26 00:29 #89 av: Tarotstollan

#87. Tack för svar. Ja, det är därför det är så viktigt att vi kan prata om hur olika saker påverkar oss, så att det inte blir fel.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-08-26 05:21 #90 av: Annisangel

#89 Absolut :)

Anmäl
2014-08-26 07:14 #91 av: Annisangel

Mikroskopiska bakterier kan jag också tänka mig att det ser ut som. :) Tack för era inlägg, det berikar även mig och får mig att tänka i vidare perspektiv! Goa kramar :)

Anmäl
2014-08-26 07:23 #92 av: Annisangel

Nu håller jag på att läsa om hur olika ljud påverkar oss. Jag vet med mig själv att jag är väldigt känslig, speciellt när det åskar. Jag är inte rädd alls nuförtiden, bara får en så härlig känsla när det mullrar. Jag har utforskat det där lite grand och kom nyligen över en term som handlar om alfa och delta-vågor... Där finns nästan exakt densamma "rytm" som vibrerar i mig när åskan dundrar på...
Verkligen intressant...

Anmäl
2014-08-26 09:36 #93 av: Jane-Lyzell

Ja ljud eller vibbrationer påverkar oss mycket- allt är vibbrationsljud

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-08-26 21:20 #94 av: Annisangel

Ojoj! Idag var jag med min kontaktperson som också är andligen vaken. Vi besökte hennes väninna som tyvärr var i sorg eftersom hennes barnbarn precis lämnat jordelivet och det hade varit begravning dagen innan.

Vi kommer in och sätter oss och fikar vid köksbordet. Helt plötsligt ser jag barnbarnet står vid spisen, lång och ståtlig.
Han ser på mig med varma bruna ögon och säger:
- Tala om för farmor att jag är här och att jag inte har ont längre.

Jag inväntar ett tillfälle att tala om det, men barnbarnet är otålig och säger:
- Tala om det nu!!

Okej, jag fattar kvinnans hand och talar lungt om att barnbarnet finns i rummet och har ett meddelande. Min kontaktperson blir nog lika överraskad som jag att det gick så lätt. Jag talar om saker om barnbarnet som kvinnan kan känna igen, vi gråter alla tillsammans till slut... Jag är så tacksam för denna eftermiddag, som gav mig så mycket av självförtroende åter. Lita på det du får till dig! Mycket arbete med tillit framöver!

Anmäl
2014-08-30 06:15 #95 av: Annisangel

Utveckling pågår...

Jag fick en fråga privat på facebook igår. "VAD ÄR DITT FEL???"
Helt naturligt började hjärtat rusa, en känsla av rädsla en egotanke: "Har jag fel, är jag fel?"
Sen lugnade jag ner mig, hjärtat lugnade ner sig och jag tänkte: "Nej, nu ska jag vänta ut detta och se vad denne personen menar. Jag skrev tillbaka "? va?" så får vi se vad denne person svarar. Om det är ett påhopp, en person som tycker annorluna eller bara vill hjälpa men uttrycker sig på ett annorlunda sätt.

Stå fast när en annan tycker olika, ta reda på vad denne person har för åsikt. Å blir man sen på hoppad efter det så kan man faktiskt bara ignorera för en sån person ger ingen mening till det positiva i flödet...

Lite tankar som far igenom mig när jag bara får en mening: "VAD ÄR DITT FEL???"
Nej, faktiskt finns inga fel, bara annorlunda åsikter och det måste man få ha när vi lever i Sverige...! :)

Anmäl
2014-09-02 14:39 #96 av: Jane-Lyzell

95 absolutGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-09-02 20:45 #97 av: Annisangel

September månad börjar otroligt bra. Jag sitter här och myser med tanken att jag faktiskt har fått en lägenhet idag! Den jag ville ha. Jag var på visningen idag och en tjej från Nyköpingshem var med och öppnade dörren. När hon öppnar, strålar solen in genom fönstren. Solljuset hoppar och studsar mellan vita väggar och speglar sig i diskbänk och andra släta ytor. En otroligt välkomnande känsla möter mig och jag kan bara dra ett andetag av andakt. När jag får frågan; Vill du ha denna lägenhet, kan jag bara flämta fram: JA! Sen hämtar jag andan och talar om för henne att jag är inneboende hos min mamma och kan flytta in när som helst. Så bra sa hon, då hör vi av oss om kontraktskrivande framöver! Så nu väntar jag att det ska bli klart med nycklar och hela härligheten!!

Jag har mediterat och affirmerat om denna lägenhet så jag är så tacksam så jag gråter här... Månen känns också omhuldande och godhjärtat ikväll... Kram goa själar och kom ihåg: Vill ni något tillräckligt mycket, affirmera och meditera om att du redan har det, ärligt menat från hjärtat. Universum hjälper till och ser till att du får det du ber om!!

Anmäl
2014-09-03 00:07 #98 av: Tarotstollan

Jättegrattis, vad kul!SolMåneStjärnor

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-03 06:21 #99 av: Annisangel

Åh tack fina Tarotstollan!!!

Anmäl
2014-09-03 06:23 #100 av: Annisangel

Hojhoj, kanske dags att börja på en ny tråd... Hmmm... :) Eller vad säger ni, har ni jobbigt att scrolla???

Anmäl
2014-09-03 06:39 #101 av: Tarotstollan

Vadå scrolla? Jag använder alltid "olästa" knappen! Fungerar perfekt!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-03 08:53 #102 av: Annisangel

Va? Olästa knappen... Nu har jag missat nåt. Var är den?

Anmäl
2014-09-03 21:16 #103 av: Tarotstollan

Uppe över ditt inlägg står det: Bevaka, Bokmärk och Olästa. Tryck på Olästa så tar det dig direkt till ditt första olästa inlägg i tråden.
Det syns inte hela tiden utan du får dra musen över ditt inlägg, i andra trådar är det också över det första inlägget.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-04 00:37 #104 av: Annisangel

Ahaaaa! Tusen tack :) nu lärde jag mig nåt igen!

Anmäl
2014-09-04 01:02 #105 av: Tarotstollan

Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-04 06:33 #106 av: Annisangel

Man pratar om en ny tid. Det är så populärt att säga att vi träder in i en ny tidsålder. Frågan är om vi alltid har levat i "den nya tiden" fast vi inte har varit medvetet närvarande om det förrän nuförtiden... :)

Igårkväll såg jag dessa levande bilder för min inre syn, men denna var fylld av rädsla och instängdhet. Någon knöt sina händer och kom inte ut... Det var kvinnohänder... Jag kände det nästan som jag plockade upp en känsla från en annan levande människa som förmodligen inte har det så bra just nu. Detta är inte så konstigt med tanke på att jag bor i en förort med många olika religioner och seder. Kvinnor har det nog inte alltför lätt här i krokarna...
Detta fick mig att fundera ytterligare på hur svårt det är när dessa människor kommer till Sverige, med svenska medborgare där allt är så mycket friare än i deras hemland. Så kom en sorg över mig när tanken snuddade vid att en del av dessa människor tycker att Sverige tillåter allt och tar saken i egna händer och det blir bara pannkaka av allting...
Men då hoppar man nog oundvikligen in på politiken som inte alls är min starka sida så jag lämnar det därhän.... :)

Kramkram

Anmäl
2014-09-04 06:47 #107 av: Annisangel

Hehe, just nyss försökte jag göra inlägg på några andra trådar här på Ifokus som intresserar mig, men surfplattan min stängde bara av sig. Detta sa mig att jag bara ska skriva här. Jag blundade och hörde i mitt öra: Inrikta dig på dig själv just nu, tids nog kan du surfa runt och svara på andras åsikter, men nu är din utveckling främst... Jaha tack, tänkte jag! Visst är det så, man ska ta hand om sig själv och bli stark i den man är först innan man kan hjälpa andra!! :)

Anmäl
2014-09-06 07:09 #108 av: Annisangel

Hehe, jag stod vid spisen igår för att göra rent den. Sen tittade jag upp och vad ser jag på kaklet? Jo, en stor mygga nästan en moskit med blåskimrande vingar. Jag tänkte för mig själv: "Moskiter, här i Sverige?" Den var stor, kanske 2 cm lång och såg ut som ett monster men utstrålningen från den var så lugnt och tryggt och full av kärlek. Jag sträckte ut handen för att gripa tag i den, men när jag slöt handen var det bara luft jag fick tag i och moskiten var borta...

Då satte min logiska del av hjärnan igång och jag tittade bakom spisen för att se om den fallit ner, men inte hade den gjort det. Lite irriterad tänkte jag: Varför hade jag inte kameran redo, kanske hade den fastnat???

Tänkte vidare på vad moskiter betyder för mig... De suger blod, sprider sjukdomar och kan flyga långa avstånd. Sen kände jag utan tvekan att det var ett meddelande från kosmos.

"Acceptera det som kommer till dig. Sug upp information, sprid kunskap så kan vi utan ansträngning föra det långa mil iväg..."

:)

Anmäl
2014-09-06 22:33 #109 av: Tarotstollan

Spännande!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-07 05:55 #110 av: Annisangel

#109 Ja spännande är ordet Goa Tarotstollan!

Anmäl
2014-09-07 10:19 #111 av: Annisangel

Bild från en dröm inatt... Fri för tolkning!! :)

Anmäl
2014-09-07 23:23 #112 av: Tarotstollan

Fjärils energier. Du i mitten som både sändare och motagare. Skydd. Kärlek. Färgenergi.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-08 04:03 #113 av: Annisangel

#112
Tack finaste du!! :)

Anmäl
2014-09-08 11:17 #114 av: Jane-Lyzell

108 intressant - Skämtar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-09-08 12:10 #115 av: Annisangel

#114
Tack :)

Anmäl
2014-09-09 04:00 #116 av: Tarotstollan

När jag satt och tittade på Lynxx inlagda film "Vintergatans plats" så såg jag dina drömbilder där i filmen. Funderar Särskilt #83 och #111, det fanns något mer från tidigare sajt du lagt in också. Kanske ett samman-träffande eller så är jag ute och reser i det blå!Skämtar

Vad tycker du själv?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-09 08:55 #117 av: Annisangel

Åh? Måste kolla... :)

Anmäl
2014-09-09 09:05 #118 av: Annisangel

Ohoj vilka rysningar jag fick av denna filmen! Så häftigt att känna igen något i verkliga livet... Från drömmar :) nej jag tror inte att du reser i det blå. Det känns som att det är sammanlänkat... Om du är ute i det blå så är jag det med! Vad coolt :) :)

Anmäl
2014-09-09 22:22 #119 av: Tarotstollan

Spännande det här! Undrar vad du mer kommer att få se?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-10 06:13 #120 av: Annisangel

För ett par dar sen var jag med några arabiska vänner. De satt och diskuterade på sitt eget språk och helt plötsligt fick jag en vision om att jag sitter utanför en hydda i ett ökenlandskap. Vi är 5 stycken och sitter med korslagda ben och mediterar och sjunger något om välstånd och god skörd. Så börjar enn av mina vänner sjunga något på arabiska. Jag ryser, för just några sekunder tidigare så har jag hört denna sång. Jag frågar om det är möjligt att kunna lära sig arabiska för jag är verkligen intresserad av språk. Han ser på mig och kramar om mig. Tänkte i mitt stilla sinne att jag skulle vilja lära mig meningen i den sången. Om den har något att göra med välmående eller god skörd. Det vore något det...! Ja, det är en härlig känsla att känna igen något som jag upplever och sen stöta på det i vardagen!

Anmäl
2014-09-10 06:43 #121 av: Annisangel

:)

Anmäl
2014-09-10 12:01 #122 av: Jane-Lyzell

121 vilken fin bild och visionGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-09-11 05:42 #123 av: Annisangel

#122 tack fina Jane :)

Anmäl
2014-09-12 06:24 #124 av: Annisangel

Det är härligt att leva. Jag funderar på hur det har blivit så här härligt... Jo, jag har ju levt hela mitt liv nästan med psykisk ohälsa och jag har försökt lämna det här livet 6 gånger men inte lyckats... Jag funderade då på varför och var så himla förtvivlad att jag vaknade upp igen till denna många gånger hårda verklighet.

Sen kom vändpunkten när jag fyllde 30. Jag vaknade helt plötsligt mitt i natten, satte mig upp i sängen och sa högt för mig själv: Nä nu får det vara nog! Med alla dessa år av negativt tänkande så måste det finnas en motpol! Nu är det dags att känna på den glada och positiva sidan av livet! Det gick trögt i början, men när jag väl började känna den där bubblande känslan i magen som bara kommer av att man tycker något är kul så var jag fast! Jag ville känna den känslan igen och igen! Sen har det bara rullat på och glädjande händelser har avlöst varandra i mitt liv sedan dess...

Anmäl
2014-09-12 06:26 #125 av: Annisangel

Underbara fria viljan och en ärlig önskan och öppenhet att känna på något annat

Anmäl
2014-09-12 11:11 #126 av: Jane-Lyzell

Ja vist är det härligt att leva och tack för du delar med dig av hur du vände ditt liv Hjärta

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-09-12 22:06 #127 av: Annisangel

#126 tack Goa Jane!! :)

Anmäl
2014-09-12 22:12 #128 av: Tarotstollan

#125. Goa Annisängel, jag är glad att du misslyckades i detta fallet alla 6 gångerna!BlommaStjärnor

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-13 05:33 #129 av: Annisangel

#128
Ja Tarotstollan, jag är också himla tacksam och glad idag att jag misslyckades alla 6 gånger! Men det jag gått igenom ångrar jag inte ett dugg, för annars skulle jag nog inte blivit den jag är idag!

Anmäl
2014-09-13 09:37 #130 av: Jane-Lyzell

Hjärta

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-09-14 20:35 #131 av: Annisangel

Hm, det här är intressant och också väldigt spännande. Det är så att jag blivit besökt av olika insekter, lika klara som en vanlig, bara med den skillnaden att de har funnits framför mina ögon för att sen försvinna i en strimma av ljus uppåt... Först var det en nattfjäril som satt i en burk med mjöl jag tog fram när jag skulle göra pannkakor. Denna nattfjäril levde (vilket inte kan vara möjligt för burken har varit stängd i flera veckor vilket skulle ha gjort att den dött av syrebrist) och jag tog den på locket med orden; Lilla hjärtat, här ska du inte vara, låt mig ta ut dig i friska luften så du kan leva vidare...

Jag håller min ena hand över locket för att den ska hålla sig där när jag går vägen genom vardagsrummet. Den kryper då mellan mina fingrar och fram till kanten av locket (hade det varit en riktig fjäril hade jag känt vingarna stryka längs fingrarna men det gjorde jag inte). Sen ser den på mig, med huvet på sne och säger; Tack för att du inte dödade mig. Den flyger en bit framför teven, sen upplöses den i en guldgul strimma rakt upp genom taket...

Anmäl
2014-09-14 21:31 #132 av: Annisangel

Den andra händelsen inträffade när jag satt med min dotter och lekte med dockorna. Plötsligt flyger en fladdermus förbi och dottern hälsar glatt på den och jag känner en otrolig kärlek och glädje. Den har lysande blå ögon och blåa klor/naglar längst ut på vingarna. Denna lyckades jag få på bild i mitt inre, så jag bifogar den enskilt nedan. Den ser på mig med universums klokhet och säger till mig. Lita på dina drömmar och intuitioner och allt märkligt du är med om. Det är viktigt att du är uppmärksam och inte far iväg på det ena och det andra... Sen smeker den mig med ena vingen och far också den upp i en guldgul strimma genom taket.

Jag satt en lång stund alldeles tagen, tills min dotter säger uppfodrande; Mamma, har du glömt ditt barn nu igen!? Javisst ja, säger jag och ger dockan låtsasvällingen... Hehe :)

Anmäl
2014-09-14 22:04 #133 av: Annisangel

Fladdermus

Anmäl
2014-09-14 22:16 #134 av: Tarotstollan

Tummen uppHjärta

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2014-09-15 23:08 #135 av: Sorgfågel

Vad modig och stark och ärlig du är Annisängel. Tur att du bestämt dig för att leva ! Andra kan få hopp genom att läsa vad du berättar om. Kramar

Anmäl
2014-09-16 05:55 #136 av: Annisangel

Tack Sorgfågel för de orden! Det värmer!! Jag håller en mycket låg profil i vardagen och går nog lite efter det gamla ordspråket "tala med bönder på bönders vis och de lärda på latin..." Skulle jag öppet berätta om allt skulle det bli tvångsvård direkt! Men de som jobbar högt i status i samhället är ju människor de med så det finns hopp!!! Mitt engagemang inom psykisk ohälsa ger mig en röst för de som går/har gått igenom liknande händelser...

Anmäl
2014-09-16 05:56 #137 av: Annisangel

Man kan inte ändra en annan människa, men man kan så ett frö... Som gror!!! :)

Anmäl
2014-09-16 07:54 #138 av: Annisangel

I min lilla värld av färger,
finns det plats för mycket.

Oväntade händelser,
som får sin förklaring med tiden.

Tålamod är min käraste vän,
tiden min bästa kompanjon!

Anmäl
2014-09-22 21:42 #139 av: Annisangel

Så var det då dags för den vanliga turen till affären. Min dotter var med och ville ha både det ena och det andra, men denna dag var jag en förfärligt tråkig mor och gav inte vika en tum för hennes tjat. Så kom vi fram till kassan och betalade ordentligt och dottern hjälpte till att lägga upp varorna. När vi var klara och hade lagt i påsarna så var jag tvungen att uträtta ett ärende i förbutiken innan vi kunde gå hem. Det var då det hände:

Jag stod i kö och väntade snällt och tyckte det var väldigt vilsamt att stå en stund och köa i min annars ganska hektiska vardag. Jag vände huvudet ibland och kollade på stressade människor och tänkte att alla borde vi ta tillvara på dessa stunder av kö när man egentligen inte har något val än att vänta. Visst kan man bli irriterad och bli arg men det hjälper ju inte särskilt mycket.

Så vänder jag huvudet tillbaka mot den kassa jag kom ifrån, sänker blicken mot golvet och blir synnerligen förvånad över att se en ekoxe kila över golvet, stor som en liten hund, typ chiuaua...! Den förde till mig en enorm våg av kärlek där den sprang över klinkers och skuggan såg jag från lamporna i taket. Den rusade in bakom disken och jag tackade för att jag fått se den... :) Det som förvånade mig mest var att jag i samma stund den kilat in bakom disken, mötte mig ett par ögon från ett litet barn som såg frågande på mig. Hon hade sett den också och jag nickade. Då log hon för att sen följa med sin far ut ur affären...

Anmäl
2014-09-22 21:44 #140 av: Annisangel

:)

Anmäl
2014-09-22 22:48 #141 av: Jane-Lyzell

Oj då Skämtar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-09-23 05:34 #142 av: Annisangel

Eftersom jag är intresserad av symbolik så kollade jag upp på nätet vad ekoxen har att säga som kraftdjur, inte för att jag tror att det är mitt kraftdjur utan mest för att se vad den har för budskap med sig och det stod något i stil med detta: "hjälper till med transformation till ett annat medvetande..." Detta är spännande!

Anmäl
2014-09-23 07:22 #143 av: Annisangel

Igår stod jag i köket och diskade och Nova var inne vid teven och såg barnprogram. Plötsligt kommer hon farande ut i köket: "mamma mamma, imorgon kommer äntligen solen fram! Men det kommer vara lite kallt. " så bra sa jag. Vi har haft några dar med regn så solen är mer än välkommen nu!
Jag blev inte alls förvånad av att se solen idag. Det är också kallt så idag blir det varma kläder på!

Anmäl
2014-10-16 21:25 #144 av: Sorgfågel

Annisangel, undrar bara hur du har det !

Anmäl
2014-10-17 22:07 #145 av: Annisangel

ÅH vad sött av dig Sorgfågel! Jotack jag har det bra men mycket nu i den materiella världen med praktiserande av att säga nej och att stå för mina åsikter.

Jag har också upptäckt att jag har anlag för vinkelpekare. Jag har tillverkat egna i koppartråd och tagit ut 4 hartmannkors i sovrummet, vattenåder till badrummet och till och med min mobil som jag slagit av ljudet på och inte alls kom ihåg vart jag lagt den. Cooolt :) Currykors vid spisplattan som uppför sig helmärkligt.

Ja, det händer lite grand fast jag kanske inte lägger märke till det. Reflektion blandat med härliga duschar av energi. Nu väntar en stoor utmaning som jag hoppas jag är redo för...

Anmäl
2014-10-20 06:20 #146 av: Annisangel

Hehe, i helgen var jag hemma hos min mormor. Dotter min var med när jag hittade mina glasdjur i en låda. De glasdjuren hade jag plockat undan innan hon föddes så hon hade inte sett dom innan och var så förtjust över allihop. Så hittade hon en liten groda, tittar på den och säger sen till mig med bestämt min: Men mamma, var är dom andra, de är faktiskt 6 stycken! Jag kan bara skratta och bekräfta henne och hjälpa henne leta efter grodans kompisar. Jag köpte en hel grupp på just 6 stycken. När alla 6 var samlade fick hon ett lugn över sig och började leka med dem. Kram i AllaHelgonatider...

Anmäl
2014-10-20 10:57 #147 av: Jane-Lyzell

146 :-)Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-10-21 19:17 #148 av: Sorgfågel

146 ♡♡♡

Anmäl
2014-10-25 19:31 #149 av: Annisangel

Tiden mellan två ögonblick. Den tid bör allt är som klarast man förstår som mest och det finns inga frågeställningar för man har ju ally klart för sig redan.

Sen passerar tiden, dagen fortsätter och man glömmer nästan att man upplevt det där ögonblänket mellan två ögonblick.

Allt stannar av där i lugnet, med ett förklarat skimmer ser jag hur allt ska lösas. Så är tiden igång igen och frustration tar över att jag inte kan hålla kvar mitt förklarade ljus mellan två ögonblick.

Anmäl
2014-10-25 19:35 #150 av: Annisangel

Flera såna tillfällen nu... Eller ta stunden mellan 2 vandringssteg. När du lyfter andra foten för att följa den första foten... Du är inte säker vilket håll du kan gå för alla möjligheter är öppna. Du var på väg till affären, men du skulle lika gärna kunna vara på väg till posten. Vilken frihet!!

I stunden mellan 2 steg är inget konstant. Allt är möjligt!!! :)

Anmäl
2014-10-26 21:17 #151 av: Sorgfågel

* 150 Tid är plötsligt något som jag fått mer av i mitt liv också.... det innebär möjligheter till eftertanke, möjligheter till fler val. Ibland är valen för många och man blir förvirrad. Då gäller det att vara fokuserad och hålla i åtanke vad det var man ville och strävade efter.... det är så lätt att gå vilse.

Anmäl
2014-10-27 08:03 #152 av: Annisangel

#151 Exakt Sorgfågel! Det är lätt att fara vilse om inte fokusering finns.

Igår på jobbet blev allt plötsligt mycket lugnare, människorna gick Väldigt mycket långsammare men jag höll på med mina papper i samma takt som alltid. Sen var det som att tiden "snurrade igång" igen i vanlig takt. Chefen kom över och kollade hur det gick för mig och utbrast: Men, har du hunnit allt detta! Jag mumlade något om att jag kände att min effektivitet var på topp just idag...

Detta har hänt mig nu 2 gånger och det finns säkert en bra anledning till detta. Den stora planen har talat... :)

Anmäl
2014-10-30 06:09 #153 av: Annisangel

Jag bor i Nyköping och där finns ett område som heter Påljungshage. Jag har tittat upp dit flera gånger nu och fått visioner om både fiske och stycka säl... Jag har tänkt flera gånger men hur har det kunnat vara något sånt där?

Sen nu när jag var hos tandläkaren sist så låg en bok där om historiken runt Påljungshage och jag grabbade tag i boken med känslan av; Nu får jag veta. Jo mycket riktigt, för 6000 år sen var vattennivån 30 meter högre än vad den är idag och då låg ett fiskeläger där och hette dessutom Påljungsholme, för tydligen var det vatten runt det hela. Där hade man tydligen sin livnäring på fiske och att stycka säl. Vilken härlig bekräftelse för mig! Livet är coolt och det gäller att vara uppmärksam på universums små tecken.

Anmäl
2014-11-09 07:31 #154 av: Annisangel

Jag var nere vid hamnen igår och såg en flock vita duvor över vassen. De var många och var vända åt samma håll, mot en pelare av ljus. Det hela uppfyllde mig med en känsla av ödmjukhet så stark att vågor av energi genomfor min ryggrad gång på gång. Jag fick tårar i ögonen och tackade för det jag fick se. Det vanliga i vår hamn är en massa fiskmåsar, men det här var vita duvor i mängder... :)

Anmäl
2014-11-09 08:39 #155 av: Annisangel

Funderade just på det här med att man kan se sånt som kanske andra inte ser. Det är få förunnat att kunna hålla det till sig själv eller bara med dem man känner att man kan lita på. Ibland ser jag människor som inte har den förmågan att välja vem de pratar med och då ser samhället på dem med mycket hänsynslösa ögon. De blir undanskuffade och sedda med misstro. Jag ser denna balansgång mycket smal och hårfin. Men personligen vet jag att jag har denna "skyddsmekanism" medfödd. Jag är mycket försiktig vem jag pratar med (å så väljer jag att dela med mig på internet! :) ). Samtidigt vet jag också att det finns andra människor som inte alls är galna, bara andligen öppna. Kunskaperna ökas, långsamt men säkert. Tron kan försätta berg och kunde vi bara tro på det vi vill uppnå och behålla fokus på det vi tror på skulle världen antagligen se MYCKET annorlunda ut...

Anmäl
2014-12-26 01:27 #156 av: Annisangel

God Jul och god fortsättning på er hjärtevänner!
Igår var jag hos vänner och åt mat. Det fanns två hundar där som heter Dixie och Millie. De kommer båda från trasiga hem och Millie har lugnat ner sig men Dixie är orolig och svansar hit och dit. Så var det en stund som jag inte riktigt är medvetet medveten om vad som hände men Dixie och jag fick telepatisk kontakt. Hon kom ut till mig i soffan och lade huvudet i mitt knä och tassen brevid nosen sin. Men hon var underligt spänd och en tanke kom till mig från henne där hon sa: vänta nu, så här länge till får jag inte ligga... Så kom det sig att kvinnan helt plötsligt hugger tag i Dixies svans och håller fast. Dixie ylar till och kvinnan säger glatt: Hon sjunger! Hon börjar knäppa med fingrarna framför Dixies nos för att hon ska fortsätta och Dixie som verkar stressad fortsätter för det är det kvinnan vill får jag in i huvudet från Dixie.
Här någonstans slutar kvinnan med sina försök och återgår till en film på teve. Dixie suckar och lägger tassen på mitt ben. Jag klappar henne stilla och kliar henne bakom öronen. Här får jag en bild av oss två tillsammans. Dixie och jag, lekandes, springandes med min dotter på agility-tävlingar... Hunden som kom från ingenstans och som hittade hem.

Visst har vi haft hund när jag växte upp och jag älskar djur och denna Dixie vann mitt hjärta.... Men, ja.... Ojoj... Kan jag "prata" med djur eller vad är det som pågår??
Himla mysigt iallafall. Innan jag skulle gå lade hon nosen i min hand. Jo, vi fick kontakt... ingen av dem lade så mycket märke till henne, bara när hon var olydig och det var hon ofta, men som hon "sa" till mig: Jag kan inte hjälpa det, människornas ord försvinner så fort och mitt huvud för litet för att hålla allt.
En vovve med adhd-drag månne? ;)

Kram i mellandagarna!

Anmäl
2014-12-26 09:10 #157 av: Jane-Lyzell

 god jul - mysigt med djurSkämtar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-12-26 09:28 #158 av: Annisangel

ja verkligen Jane

Anmäl
2014-12-29 21:08 #159 av: Annisangel

Så spelade vi julsånger min dotter och jag. En låt jag inte hört på länge hörs. Det går en ström mellan min dotter och mig. Hon jublar glädjestrålande: Den här låten är ju din favorit mamma! Jag instämmer skrattande och vi dansar av hjärtans lust! Jag har inte talat om det innan, hon bara visste! Kram

Anmäl
2014-12-29 21:08 #160 av: Annisangel

Så spelade vi julsånger min dotter och jag. En låt jag inte hört på länge hörs. Det går en ström mellan min dotter och mig. Hon jublar glädjestrålande: Den här låten är ju din favorit mamma! Jag instämmer skrattande och vi dansar av hjärtans lust! Jag har inte talat om det innan, hon bara visste! Kram

Anmäl
2014-12-29 22:19 #161 av: Jane-Lyzell

Skrattar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-12-30 09:39 #162 av: Annisangel

:)

Anmäl
2015-01-14 11:08 #163 av: Annisangel

Kan ni hjälpa mig med en dröm jag hade inatt? Mycket detaljer.
Jag var i Stockholm och stod på baksidan av Åhlénshuset inne i stan. Jag funderade på bästa sättet att ta sig till centralstation. I min dröm fanns ingen tunnelbana alls. Jag möter en kille och en tjej som säger åt mig att gå mellan husen ner på Drottninggatan och där får jag vad jag söker. På väg mellan husen blir jag kissnödig och söker upp toalett. Plötsligt är min dotter med mig. Vi hittar en toalett men den är fullproppad med olika kartonger, tomma gräddförpacknngar, mjölkförpackningar, toarullar och allt var blött och stanken var otrolig. Min dotter säger blä och jag håller med, här kan vi ju inte vara. Vi letar vidare och hittar en toalett som är renare. Städat och slitet men det luktar gott. När jag är klar går vi ut och jag finner ett SJ-tåg precis utanför toalettdörren! Med destination "stjärnorna". Jag fylls av en märklig upprymdhet och sen vaknar jag.

Anmäl
2015-01-14 11:09 #164 av: Annisangel

Nu ikväll tog jag chansen att se vart det tåg skulle leda mig som jag stötte på. Upp i rymden mellan stjärnorna och gravitationen som lättade lite så vi flög faktiskt runt i tågkupen min dotter och jag. Flera andra själar mötte jag där, en del var på genomresa, men det var bara jag som var "nybörjare". Träffade en genomtrevlig vägvisare som lät mig veta att mitt barn som jag förlorade i missfall i allra högsta grad fanns välbehållen på tåget och jag fick se henne och hålla henne i min famn för en kort stund. MIn dotter och hon fann varandra på en gång. Till Sirius gick första turen och min vägvisare undrade om jag skulle av där. Nej, sa jag, det är första gången jag åker med det här tåget så jag väntar nog kvar här. Han godtog det och verkade mån om att jag skulle känna mig trygg i mig själv innan jag försökte mig på fler äventyr. Men denna typen av upplevelse verkar vara energigivande, inte sövande för fem öre. Jag fick träffa de kosmiska föräldrar jag haft och jag kände sån glädje och återseendets kärlek och intensitet genomsyrade luften. Det var kärlek i stora vågor och aldrig har jag känt mig tryggare. Jag fick frågan från min vägvisare: Men vart hör du hemma? Jag vet faktiskt inte sa jag, jag är på jakt efter mitt ursprung... Du hittar det, sa han tryggt. Ut och leta med lust och glädje så finner du vad du söker... Jag tänkte på killen i första sekvensen av drömmen och kommer ihåg orden; gå mellan husen så finner du vad du söker... Den rösten var samma röst som min vägvisare och nu fick jag se honom... Han sa också något märkligt; vi ses snart....? Verkliga livet eller vad? Förstår inte ett skvatt... Men härligt är det att vara i flödet igen!!!

Anmäl
2015-01-14 11:10 #165 av: Annisangel

Just för tillfället har jag ett förhållande med min teve!!!!! Så problemfritt och härligt!

Anmäl
2015-01-14 11:35 #166 av: Jane-Lyzell

oj så spännande - ja drömmen har ju med dig själv att göra din fysiska kropp och gammalt skräp du behöver rensa ut(kissnödig) det finns dåliga sätt göra det på och bättre (de olika toaletterna)- verkar som du missat något och behöver se emellan raderna(husen) då hittar du din energi i gen (tåget) och mår då bättre en någonsinn (stjärnorna)

sen din vision får stå för det den är Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2015-01-14 12:20 #167 av: Annisangel

Ok Tack Jane!! :)

Anmäl
2015-01-14 15:33 #168 av: Jane-Lyzell

Varsegoo - snart dags för en ny tråd.......

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.