Mentalt mediumskap

Ande av något slag

2013-10-06 23:40 #0 av: AkaiTsuki

Det finns en ande i detta rum som är på mig 24/7

Allt började med något bzzz och sen så somnade man men ändå inte, hade en materialiserad dröm kändes det som. Som ett videoklipp som var väldigt ljus. Då visades jag att sängen i detta rum var flyttad och det som är ovanpå som täcke kuddar och sånt var på sidan, där sängen stått förut. Förstog ingenting och ville bara ut ur det här så sa jag nej väldigt envist och så åkte jag ut ur allt.

Dock sist när denne kom åt mig ordentligt och tillomed försökte lura mig genom att ha synat min omgivning eller vad man kan säga 
Visade att min kompis gick upp mitt i natten och att hennes hund gick in i mitt rum och ville hälsa och hoppade in i min säng. Denne hund vet mycket väl om att han inte är tillåten i mitt rum pga kaninen. Detta hade alltså "anden" skapat för att göra mig bekväm med dessa drömmar eller något. Märkte att det var något fel och började vilja komma ut ur drömmen och sånt, det slutade med att han visade sitt vrede genom att visa sitt ansikte och uttryck och jag skriker mig hes för livet att jag inte vill det här och till slut slutar det med att jag säger till honom att hela sin själ.

Jag vill inte vara andlig, jag har aldrig varit andlig. Varför har denne ande valt mig att svara på dennes frågor eller begär? Hur ska man göra för att visa att man inte kan göra något? Jag har inte haft någon andlig kommunikation i hela mina 17 år, varför nu?


Illusterad bild, fick inte med allt vrede i ansiktet dock

//Joanna

Anmäl
2013-10-11 16:35 #1 av: AkaiTsuki

Puff?

//Joanna

Anmäl
2013-10-11 20:27 #2 av: [Bettanbop]

Att ingen har svarat än på din tråd????? så nu gör jag det Tummen upp

Har ärligt inte sett ditt inlägg fören nu, konstigt jag som kikar in här nästan dagligen.

Jag är väl egentligen inte rätt person att ge dig något svar men gör ett försök, jag är en helare inte andekännare, förutom mina egna.

Om du nu inte varit andlig tidigare så är det något hos dig som har förändrats. Det kan ibland vara väldigt lite som krävs för att man ska bli mottaglig. Har du tänkt på något andligt, träffat någon andlig eller liknande. Vet du vem anden är.

Du skulle kunna försöka be (vänligt men bestämt) att " Hej du, nu får du faktiskt tala om vad du vill, för du måste gå här ifrån nu, för du har inte tillåtelse att vara här"

Ett annat bra knep är att mota bort det arga och jobbiga med kärlek och glädje Hjärta Tänd ditt inre ljus och skruva upp ljus styrkan på topp, hitta kärleks känslan och glädje känslan och älska allt omkring dig, golvet väggarna dörrarna lamporna alt alt och anden också. 

Låter kanske lite överdrivet och knasigt men va då, försöka kan man ju. Om man tänker efter så....om någon står framför dig och är arg, om du då bara ler och skrattar och känner kärlek och vill kramas, hur lätt är det då att fortsätta vara arg, eller så går man därifrån Skrattar

Din känsla är det viktiga HjärtaAnmäl
2013-10-11 22:53 #3 av: AkaiTsuki

Har främst frågat ifall det hänt någon annan, vad de har gjort med det isf, vad man kan göra och vad som inte är så bra att göra. Deras upplevelser och tankar kring det. Vill veta att jag liksom inte ensam i detta sammanhang även om jag redan vet det.

Själv tycker jag det är extremt svårt att vara glad och gosig i en situation som jag är väldigt osäker i och ej kan komma ut ur om jag vill. Det enda som hänt i det huset är att jag sett något utanför vid vägen som då också skrämde mig men det var definitivt inte samma individ och detta var över 4 månader sen. (och de tror min mamma var en gammal släkting som också bodde på sånt här internat när hon var ung men var tvungen att sluta då hon blev gravid eller något sånt)
Men jag tror jag kan försöka vara lite mer positiv, jag tackar för de dagar som jag får sova och det hoppas jag han hör.  Fast då tänk om det får honom att stanna kvar och hoppas på bättre? Jag har ingen aning vem han är, vad han gör här eller vad han vill. Jag har väldigt svårt att koncentrera mig på flera stora saker samtidigt och detta för mig är en väldigt stor sak.

Jag har ingen aning om vad som ändrats i mig under den tiden som han bara var där och tills han började söka kontakt.

Tack för att du svarade Hjärta

//Joanna

Anmäl
2013-10-12 01:28 #4 av: Jane-Lyzell

Det låter som du haft något som kallas sömnparalys- vilket kan uppfattas mycket skrämande - där blandas fantasti o drömar starkt om vart annat blandad med våra egna rädslor - det brukar kännas som du beskriver !

obehgligt - men inga andar mer en din egen + dina rädslor.

När man är tonåring bublar även mycket hormoner och känslor - vilket kan ge en hel del konstigheter - särklit i drömmarna.

Sen att vakna medialt i tonåren är mycket vanligt - så vist kan det vara en kombenation - men inget utan kärlek kan nå dig från andevärlden - så om den bild du ser skulle vara en ande - är det någon som vill dig väll - inget annat!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-10-12 12:29 #5 av: AkaiTsuki

Det kan det väl vara sömnparalys också, men fy va läskigt..  

Förstår dock inte vad i allt jag sett som jag är rädd för, är inte rädd för att förflytta sängen, är inte rädd att min kompis hund ska hoppa upp och pussa mig i ansiktet mitt i natten eller något som jag sett under detta, det är bara läskigt för att jag vill så extremt inte vara där. Men detta kan hända när som helst på dygnet? Om man är lite trött i hjärnan? För det har vart på väg både kväll, morgon och eftermiddag

De senaste dagarna har jag sovit helt fri från detta men har inte ändrat sovvanor eller vardagsvanor.

Varför skulle kärlek dra mig från andevärlden? Blir inte andar glada av att bli bemötta med det? Fast de kanske blir mer sura av att bli bemötta med ilska, mystiskt. 

Är lite besvärad över att jag inte hittat att det kan vara sömnparalys, jag kände ju att jag hade googlat som bara den.


Tack för svaret, skulle aldrig komma på tanke att det var sömnparalys om du inte tänkt på det Hjärta

Men ibland känns det ju som om någonting rör mig som ändå inte finns här men är här, det är då jag brukar få i tanke att det är något kan andar ta användning av sömnparalyser för att öppna upp andliga sinnen?  (Brukar blåsa på/dra med handen där det känns knas)

Ifall det bara är sömnparalys så blir jag nöjd eftersom jag har haft svårt för andliga men länge

//Joanna

Anmäl
2013-10-12 14:05 #6 av: Jane-Lyzell

5.  Varför skulle kärlek dra mig från andevärlden?

Det varinte det jag skrev - jag skrev endast kärlek kan nå dig från andevärlden- kärleksband med de nära o kära du har på andra sidanGlad

vist kan det vara din medialitet som vaknar till liv nu- läs om Uku(utanförkroppen upplevelser med - lycka till!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-10-12 14:08 #7 av: AkaiTsuki

Jaha, läste nog lite fel då, du menar att endast älskade kan nå mig, missförstod lite.  De andar som bor i hus, de finns alltså där bara för att de älskar huset(eller saker i osv)

Tack så mycket Hjärta

//Joanna

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.