Länkgalleri

Schumanns frekvensen

2013-09-15 14:06 #0 av: Jane-Lyzell

http://rensweden.se/schumann-frekvensen.html 

Fysikern och uppfinnaren Nikola Tesla var först med att genomföra experiment vid Colorado Springs med trådlös energi. Han skapade sådana kraftfulla elektriska spänningar som resulterade i skapandet av konstgjorda blixtar. Dessa blixtar producerade också radiovågor. På grund av deras extremt låga frekvens kunde dessa radiovågor penetrera jorden utan motstånd och därmed upptäckte Tesla jordens resonansfrekvens. Som med många av hans andra upptäckter, så var Nikola Tesla långt före sin tid och hans upptäckter togs inte på allvar.
Det var inte förrän mer än ett halvt sekel senare, 1952, då den tyske fysikern och professorn W.O. Schumann från Tekniska Universitetet i München upptäckte att det finns elektromagnetiska vågor i atmosfären. Under en utav sina lektioner beräknade han med sina studenter att frekvensen mellan den inre och yttre sfären, jorden och jonosfärens skikt är 10Hz. Detta var nästan rätt, då Schumann tillsammans König två år senare mätte upp resonansen vid 7,83 Hz.

Läs mer i länken;

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-09-15 14:06 #1 av: Jane-Lyzell

http://www.earthbreathing.co.uk/sr.htm

Intresant

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-09-15 22:14 #2 av: [Bettanbop]

Ja det var intressant Anmäl
2013-09-16 17:36 #3 av: Kyllan56

Tänk vad svårt det är att vara före sin tid. Blinkar

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.