Medialitet

Hjälp! Är jag medial eller inte?

2013-09-07 12:48 #0 av: [malin1991]

Hej på er!
Innan jag börjar så måste jag be om ursäkt för en sån dum fråga, men jag vet inte vart jag ska vända mig annars om inte här..

Jo, det är såhär att jag har fått höra av ett par medium att jag har "det" i mig, att jag har en lila aura, är mottaglig osv.
Och det är inte förrän NU som jag känner att tiden är rätt att ta tag i det och utveckla det.

Jag har aldrig känt nåt speciellt med energier eller liknande, men det kanske är för att jag alltid har hittat på olika naturliga förklaringar till att det knakar i golvet ibland, alla märkliga känslor när jag går på stan (blandar ihop mina egna med andras kanske?)

Inte heller nu när jag verkligen VILL känna, höra, se osv..

Men min dumma fråga är nu alltså;
Är jag medial? behöver jag bara ha tålamod?
Självklart förstår jag att det inte går på en dag så är man fullärd osv.
Men finns det något sätt att få det bekräftat, att påskynda, att veta?

Hoppas ni inte tar illa upp över mina dumma frågor!

Ha en fortsatt fin dag allihopa!
Kram <3

Anmäl
2013-09-07 13:25 #1 av: kurtus

Nej, jag tyckte det var en bra fråga! Men är nog inte rätt person att svara

Anmäl
2013-09-07 14:51 #2 av: Jane-Lyzell

Det verkar ju redan som du fått bekräftelser av medium - nu är det upp till dig att utveckla det - mediumskap är hårt arbete i utveckling- tränin , träning och åter träning - helst i cirkelform!- Lycka tillSkämtar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-09-08 09:35 #3 av: Majvorskan

Undra lite samma sak som du =)
Var hos ett medium som hela tiden kom tillbaka till "att du har det i dig" och att jag kommer syssla med detta längre fram i livet.
Men jag har precis som du "förklaringar" på det som sker runt om.Det enda jag inte kan förklara är vissa dofter ;)
Men jag tror att om man är mottaglig för detta så kommer det ske naturligt.Inte tänker jag iaf betala för att gå på kurser för att "lära" mig saker som isf redan är menat att fungera.

Anmäl
2013-09-09 23:52 #4 av: TezzD

Koppla av, luta dig tillbaka och Enjoy the ride. skynda inte, stressa inte, ta det i din takt, inom sin tid så förstår man och det kommer till en naturligt, Lycka till Blomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-09-11 22:03 #5 av: Jane-Lyzell

3 hmmm för man är född medgåvan betyder inte att man kan hantera denGalen- tyvärr- hellre skolad en oskolat medium - etik o moral bör vara ledstjärna!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-09-12 21:13 #6 av: Hellas

Det är så oerhöt mycket mer man behöver kunna hantera än att prata med andevärlden och det får man inte per automatik. Dvs man behöver ha en erfaren mentor och lärare.

Att ha kontakt med andevärlden är en sak men att dessutom...samtidigt även kunna hantera sin sitter på ett respektfullt och värdigt sätt kräver oerhört mycket.
Många tror att bara man ha gåvan så faller allt på plats men kom då ihåg att i alla tider så är det här en gåva som utvecklats tillsammans med en mentor, kanske en mor eller morförälder eller någon annan.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2013-09-13 14:16 #7 av: [saradomin]

Den andliga världen är ingen lek, kan du inte hantera det kan du bli mentalt skadad, så jag vill ge dig rådet och ta det lugnt, du kan utvecklas andligt på den fysiska planet, vad behöver du andevärlden till.

Anmäl
2013-09-13 14:19 #8 av: [saradomin]

Och sen glömde jag svara på din fråga.

Ja du är medial. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.