Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Andlighet

avläsning

2013-07-02 10:16 #0 av: [kajmal--"]

kan nån avläsa ? berättar senare

Anmäl
2013-07-02 16:14 #1 av: [kajmal--"]

det kanske var svårt..

på den är väggen finns en dimmensions port

besök dimmensionsport

Posted on

hade besök i vintras.  första gången så var det en tjej som ropade. hördes som det kom från andra sidan väggen i tvrummet, vilket det ofta görs, som en dimmensionsport där. så ropade hon ”  karlegon ” högland” och jag kände en beröring på foten. så sa hon  ”men herregud” och då kände jag beröringen på halva sidan av kroppen. så ett tag senare några vekor. så hörs prat igen, den är gången är det en mans röst med. de pratar kommer inte ihåg allt.    han frågar henne , ” äter han mycket”   ( jag har börjat lägga på hullet)   så säger han.  ”ni kan förena er”    så hörs inget mera, jag går och lägger mig i glad förväntan. så fäller jag en dum kommentar. om det väntande besöket. det är tyst, men så hör jag från ovan alienblenda säga. ”å va klantigt”  så rinner den händelsen ut i sanden……………….så har jag ett tag senare ett tredje besök. alla gånger hörs rösterna bakom vägen. mannen är ochså med den här gången. jag frågar om jesus, en röst säger. ”han är en av oss”   jag frågar , är det en dimmensionsport här?  ” ja” svarar mannen.  kan jag komma igenom frågar jag.  ”ja” svarar han. men jag vet inte hur man gör svarar jag , och säger jag kan väl inte gå igenom väggen heller.  då märker jag att han kommer in, det känns på energierna som blir, så förnimmer jag att han står i dörröppningen, men jag kan inte se honom. katten sätter sej upp , och tittar stint mot dörröppningen till tv-rummet. så hör jag hans röst, den låter längre och längre bort , som han går iväg  ”du håller på i småskolan”  säger han. så är han borta. jag sitter kvar , och känner mej snopen!   men ändå så så var det som ett erkännande . att nånting kan jag i alla fall

Anmäl
2013-07-02 20:16 #2 av: [Bettanbop]

Uppe i högra hörnet, just under klipparens handtag finns en cirkel,

Men jag hade tagit bort den tavlan på den väggen, i den är det något.

Annars känner jag inget.Anmäl
2013-07-02 21:01 #3 av: [kajmal--"]

jo jag ser cirkeln, vet inte nåt om den,  tavlan var ett problem för några år sedan i en andlig händelse, ögonen var ukikshål för nåt levande

Anmäl
2013-07-02 23:20 #4 av: Ians

Får en känsla av ensamhet i detta rummet, en djup ensamhet och grubbel.

Anmäl
2013-07-03 06:41 #5 av: [kajmal--"]

kan nog stämma, men mycken andekontakt ochså

Anmäl
2013-07-03 10:32 #6 av: [Bettanbop]

Har tittat på bilden flera gånger och i bland tycker jag att det sitter någon i soffan just framför den mörka fläcken ovanför soffkanten.

Den mörka fläcken sitter i tapeten gjord av ett huvud som vilat där ofta ( ej andlig), men just framför ser jag en skugga (ibland) som om någon sitter där. Är det du själv som brukar sitta på just den platsen eller har du haft någon närstående som brukade sitta just på den platsen?

Jag kan vara helt ute och "cykla" för jag kan inte det här egentligen, men tränar och lär mig GladAnmäl
2013-07-03 12:08 #7 av: [kajmal--"]

min andliga guid är ofta i rummet

Anmäl
2013-07-03 12:13 #8 av: lizaohman


Har någon en länk till en sida med bra information om dimensionsport? När jag söker får jag bara upp dimension sport Vilar huvudet i handen

Anmäl
2013-07-03 12:28 #9 av: Ians

Är det bara jag som tycker att detta är lite OT på en spiritualistisk sida? Har funderat lite och kommit fram till att tesen om utomjordingar o deras dimensioner inte riktigt är samma sak som spiritualism. Eller rättare sagt har funderat om jag skall säga något om detta och hur det landar, eftersom jag är ganska ny i gamet.

För mig blir det lite konstigt, utomjordingar är väl sådana som lever på andra planeter?

Min gamla farmor som besöker mig ibland har ju levt här och är någon jag känner igen och är trygg med. Tron på utomjordingar verkar för mig lite flummigt och jag Tror att om man blandar dessa begrepp så kan det bli ett enda misch masch . Därför ställer jag frågan.....

Anmäl
2013-07-03 12:33 #10 av: palmblom

Det sitter en skugga i soffan. Rummet och huset är kraftigt. Var försiktig med vad du ber om och tilllåter.

Anmäl
2013-07-03 12:34 #11 av: [kajmal--"]

visst svarade en alien, men dimmensionsporten är till en parallelvärld

Anmäl
2013-07-03 13:47 #12 av: [Bettanbop]

Hej Ians Vinkar

Ta nu inte det här på fel sätt men var fick du utomjordingarna ifrån?

Vad missade jag?

Jag är ju också ganska ny och ännu nyare på att "läsa av" rum, hus osv.

KramasAnmäl
2013-07-03 14:01 #13 av: Ians

#12 Du kanske missar att det i inlägg #11 står Alien.....

Min komentar i inlägg #9 var ifs grundad på länkens innehåll, där det ganska klart framgår att det Kajmal talar om är sina upplevelser och tro på utmjordiska möten. Inte på det sätt som spiritualismen talar om möten med de på andra sidan, utan en annan form. Som jag själv tycker är mycket flummig.

Kanske för att jag just tror på kontakt med människor som levt här, och som söker kontakt för att vittna om att livet är evigt. Döden är ifs en port in i en annan dimension men inte på det sätt som de som tror på aliens och andra varelser som söker kontakt från mer sk intelligenta världar. För mig går varningslamporna igång och jag känner bara en obehagskänsla. Men det är jag det.

Anmäl
2013-07-03 14:14 #14 av: [kajmal--"]

har god kontakt med andar, ävenså aliens fysiskt som andligt. vad många kanske inte förstår, är att utomjordingar oftast uppträder i den andliga dimensionen, vid mänskliga kontakter.  så vet ni vem ni pratar med egentligen? när ni säger andligt.........så döda avlidna går till en parallelvärld..........skymtar syner av avlidna , är glimtar från fjärde dimensionen, vilket aliens ochså oftast uppträder i

Anmäl
2013-07-03 14:35 #15 av: [kajmal--"]

mina klipp

andligt såväl som främmande varelser

http://www.youtube.com/user/blendalism?feature=mhee

Anmäl
2013-07-03 14:39 #16 av: [Bettanbop]

Okej Ians då är jag med på spåret igen Glad hittade det jag missade Tummen upp och håller med om att utomjordingar kanske inte hör hemma här.Anmäl
2013-07-03 16:16 #17 av: Ians

#15 Har tittat på dina Youtube klipp, och jag får nog säga att jag inte håller med dig riktigt. Implantat etc

För mig låter det mest flummigt och det står jag för. Håller inte heller med om att Aliens, och de vi kallar de nära o de kära har med varandra att göra.

För mig gränsar dessa saker lite mot psykoshållet  detta tankesättet, om du ursäktar den beskrivningen. Men jag hittar inga andra ord för det.

Jag respekterar att Du tror på det och tycker att det är naturligt, men jag känner nog för min del att det har väldigt lite att göra med det som spiritualismen står för iallafall på det sätt som jag ser på det.

Och jag vidhåller att man inte kan blanda denna form av övertygelse o tro med spiritualism, till ett enda misch masch!
Anmäl
2013-07-03 16:23 #18 av: [kajmal--"]

var och en blir salig på sin tro!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.