Andlighet

Sanndrömmer, knuffad.mm

2013-02-26 15:25 #0 av: fossingen

Av någon anledning så drömmer jag sanndrömmar från och till, om saker som kommer att hända (händer oftast dagen efter) eller några dagar efter.

Hade en dröm om siffror i somras i flera dagar när min mormor vart sjuk. Siffror som jag tolkade som att någon kommer dö. Detta var under tiden min mormor vart hastigt sjuk.

Några dagar efter jag hade haft många sånna drömmar drömde jag även att jag hade sett min döda mormors mor visa mig runt i hennes hus hon bodde i när hon var liten  har aldrig sett huset på riktigt eller på foto, hon visade sedan sitt hus som hon tog hand om min mamma i. Jag kunde i drömmen känna av energierna i husen hon visade mig. Jag följde helt enkelt efter henne i drömmen, men vad ville hon egentligen?

Berättade allt om drömmen jag hade dagen efter  för min egna mor , jag berättade detaljerat hur husen såg ut i färger och hur gårdarna och saker runtomkring såg ut, inredning känsla m.m enligt henne så stämde alltihopa. Trots det har jag aldrig sett dem husen på riktigt eller på kort.

Denna dröm drömde jag några dagar före min mormor dog. 

Jag har haft sannhetsdrömmar då och då i flera år.


Jag har även blivit knuffad två gånger i ryggen när jag legat på sidan och gossat med katterna av något oförklarligt.

Jag har lyckats hela en person som vart sjuk genom att hålla handen på stället han hade ont i och sagt på skämt "jag ska hela dig", sedan fick jag en stöt som gick genom hela armen. Konstigt nog funkade det.

Lamporna blinkade som sjutton i somras, jag har även förra våren dragits lidande med en otrolig huvudvärk och ett tryck i huvudet som gav vika först mot senhösten.

Någon som är bra på att tolka detta?

Anmäl
2013-02-26 15:33 #1 av: Jane-Lyzell

Hej o välkommen inGlad

tror du har behållning läsa i denna tråden - så ska du se du känner igen en hel del av det du själv beskriver http://spiritualism.ifokus.se/discussions/512bcd52ce12c46501032353-mediala-gavor-hur-vet-man?discussions-1

sen att du sanndrömmer - är ju på både gott o ont - men troligen något du får lära dig leva med - men var saningsenlig med dig själv - hur många gånger händer det något av dina drömmar - så oron är ibland obefogad för man går in med rädslor. se det som en gåva att lära av !

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-02-26 15:37 #2 av: fossingen

#1 Alltså saken är att jag är inte rädd för att drömma dessa drömmar. Jag vart inte heller rädd när jag blev knuffad i ryggen osv. För det är småsaker som mest händer då och då, jag tar det med en klackspark, så jag känner mig inte otrygg på något vis.

Men jag undrar för det mesta, är det någon som vill något och vem och vad? Och vad ville min mormors mor berätta?

Det har hänt massor med konstiga saker sedan långt tillbaka, så jag har varit med om en hel del märkliga saker.


Anmäl
2013-02-26 16:13 #3 av: Jane-Lyzell

2 den tolkningen kan bara du själv göra eller om mormor själv kommer då du går till ett medium - men tror du själv kan tolka det braSkämtar

Vad tror du själv mormor o evetnuellt andra vill säga med dessa saker ? Kan det vara att mormor ville få dig förstå du är medial/synsk ?

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-02-26 17:00 #4 av: fossingen

#3 Jag vet inte vad mormorsmor ville. Det enda jag kan tänka mig är att hon ville visa mig att hon skulle ta hand om mormor när hon dog. Fast hon visade det några dagar för mormor dog. Först visade mormorsmor mig huset hon tog hand om min mor i, det var ren glädje i det huset, fint vad det också. Men huset hon visade mig som hon själv växt upp i var stämningen tvärtom, det kändes som att det spökade i det huset, det var lite slitet och jag fick ingen superhärlig känsla i det. Jag kommer ihåg att det stod nr21 på det huset i drömmen.

De andra sakerna vet jag faktiskt inte.

Anmäl
2013-02-26 17:33 #5 av: Jane-Lyzell

4 tror du tolkar helt rätt - så ni skulle förstå livet fortsätter efter det vi kallar döden - du var ju tvungen fråga din mamma  med på det viset spred sig hennes budskap till er båda-  var nog inte svårare en såSkrattar

21 är ju ett tur nr - högsta du kan nå i poker - så troligen en symbol för andevärlden - nästa hus hon skulle bo i.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-02-26 17:44 #6 av: fossingen

#5 Det är mycket möjligt. :)

Anmäl