Healing

Healing Hjälp/Söndag!

2012-03-04 09:22 #0 av: Jane-Lyzell

Healing Hjälp - SÖNDAGEN DEN 4 Mars  KL 19.00-19.15

Här kan du be om healing till dig själv eller någon som är i behov! (kom ihåg att ha personens godkännande) Healing är en gåva som ska vårdas , så behandla dina Gåvor med respekt och vördnad. (etik och moral)
Här får alla som har healing gåvan och dom vill medverka och vara verktyg till behövande av healing - vi sänder distans healing söndagar kl 19.00 -19.15 det jag kräver är att ni har någon form av healing utbildning med er!/eller kunnande!

För att be om healing för någon behövs namn - ort (när du skriver namnet håll personens behov i ditt sinne, på så vis finns intentionen för healandet där i namnet, då detta är ett öppet forum!)

Ge gärna feedback efteråt - gärna dirket efter! och något dygn efter då healingens fulla effekt ses kanske inte fören 1-2 dygn senareFlört

Alla som medverkar - antingen som healer eller vill ha Healing skriver in sig i tråden!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2012-03-04 10:22 #1 av: Ians

Jag medverkar gärna som healer har reikihealing utbildning steg 1 och steg 2 i mitt bagage!

Anmäl
2012-03-04 18:45 #2 av: Jane-Lyzell

1 Verkar inte vara någon här inne som behöver healing Ians - men om du är med i min FB så får du gärna hänga på den gruppen därGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.