Off Topic

Magical Unicorns Oracle Cards - säljes snabbt!

2011-12-22 12:43 #0 av: Tuva-C

Fick precis hem en beställning från Vattumannen där jag hade råkat beställa två stycken "Magical Unicorns Oracle Cards" av Doreen Virtue, så innan jag skickar tillbaka den ena tänkte jag kolla om det är någon här som skulle vara intresserad av att köpa den. Har för mig att det kostar 119 kr och då är frakten redan betald. ;) Den är dessutom slut på Vattumannen för tillfället vilket jag förstår för den är verkligen helt fantastisk! Om inte annat en jättebra julklapp.

 

Den finns i så fall att hämta upp på Gärdet, alternativt mötas upp i stan (Stockholm) under dagen. I morgon åker jag dock bort över julen och kommer hem den 27:e så får jag inget svar idag så skickar jag nog tillbaka den ikväll.

 

Här finns lite bilder på den:

 

http://www.google.se/search?q=magical+unicorns+oracle+cards&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=0RbzTs-DDYHb4QTAlsyNCA&biw=1852&bih=946&sei=1hbzTueeFcSB4gSA1tCNCA

Anmäl
2011-12-22 13:16 #1 av: Jane-Lyzell

Bra julklappstipps!Flört

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.