Andlighet

NEJ från MEJ

2011-11-08 12:28 #0 av: [Lady-Oona]

Jag vill härmed visa att jag tar totalt avstånd från s.k medium som säjer sig vara Änglaorkael mm och att de förmedlar visdom och kunskap från Ärkeänglarna i frågor om t.ex. ens utseende, hur man tar betalt i sin firma och att man ska ändra sin DNA den 11 november i år och om det kliar mellan skulderbladen så är dina vingar på väg att växa ut nu i den nya tiden som närmar sig.

Jag tar helt avstånd från de som påstår sig VETA att det sker en total energiförändring hos människan och på jorden bara för att det är ett visst datum och ett visst år i samband med att vi närmar oss någon sorts frekvensändrig??

Jag tar helt avstånd från de som säjer att man måste hjälpa sig själv först och älska sig själv först INNAN man kan älska och hjälpa någon annan. Jag tror inte att svältande barn i Afrika tycker det heller.

Jag tar helt avstånd från de medium som säjer sig vara de enda som får lov att förmedla unik kunskap från nya änglar som nu kommit till jordens folk. Egotrippat i mina ögon.

Jag tycker inte att det är särskilt kärleksfullt att ta tusentals kronor för ett mindre än en timmes samtal som säjs vara kanaliserat av änglar och som använder sig av spotify medan de gör detta, så jag tar avstånd från detta också.

Jag vill INTE bli sammankopplade med denna typ av mediumskap som inte är ens mediumskap. Jag vill INTE bli jämförd med dessa medium som inte ens vet vad kärlek till sin nästa är.

Jag ifrågasättter flera sidor  på t.ex Facebook som har det mest flummiga av det mest flummiga presenterat och som inbilla folket att vi ska nu stiga upp en ny tid bara vi mediterar och anlitar änglarnas kraft.

Om ni vill veta vilka sidor så PM mig....de är offentliga visserligen men lite respekt kan jag kosta på mig med att inte lägga ut dem här direkt.

Jag ifrågasätter ingens tro det har jag ingen rätt till men jag ifrågasätter vad som skrivs...jag ifrågasätter ingen som person utan endast vad de förmedlar...!!

Tack för ordet. Lady Oona

 

 

Anmäl
2011-11-08 12:33 #1 av: [NeferNefer]

Bra sagt. Ingen har ensamrätt på sanningen, bara på sin egen version av sanningen. Kyss

Och det är klart att svältande barn behöver mat. Jag kan inte förstå de personer som säger att de skänker inte pengar, för om de gör det är det bara för att de själva ska må bättre och på så vis hjälper de ingen. Hm, kanske de inte hjälper, men deras pengar gör det. Jag tror att de bara är snåla.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-11-08 12:43 #2 av: Jane-Lyzell

Är helt enig med dig My ladyKyss

Bra skrivet!

kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-11-08 13:55 #3 av: [AnnikaOhlsson]

Bra sagt...

Det låter helt befängt med byte av DNA osv...

Men jag tror ändå att denna "explosion" av "andligt medvetna" tillslut kommer att föra något gott med sig. Jag vet själv hur lätt det är att tro på vad en speciell person säger. Flera av dem som ser sig själva som "sanningen" och ljusbärare har säkert själva blivit utbildade av andra sanningssägare och ljusbärare...

Ett sk medium som säger sig sitta inne med sanningen. De vet exakt, de kommunicerar med ärkeänglarna varje dag och bara de kan säga vad som är rätt för dig.

Jag har aldrig lagt pengar på det, men jag har läst/hört en massa och i början trodde jag blint på allt jag läste/hörde, men har lärt mig sålla.

Den enda jag med egna öron hört säga att man inte skall lita på allt man hör och att man inte skall använda sig av endast en "lärare" är  Jane!

Jag tror absolut på en andevärld (eller jag vet snarare) men jag sväljer inte vad som helst!

Anmäl
2011-11-08 17:41 #4 av: chik

Bra skrivit.

Håller med Dig..

Lena.P är jag i verkliga livet.

Anmäl
2011-11-08 19:10 #5 av: Hellas

Håller med dig och står bakom varenda ord!
Kram du kloka kvinna

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-11-08 22:02 #6 av: yamher

det finns flr som propagerar för det, #3. , än bara Jane. Och det är väldigt viktigt att lyssna, att få förståelse för andra, få insikt, bolla med andra "levande" som för dem som kan, med andra sidan, under förståelsen av vem man pratar med (källkritik).

Det är bra för den egna utveckling som att kunna diskutera med andra :)

 

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-11-09 05:47 #7 av: [AnnikaOhlsson]

Det klart jag förstår att det är fler än Jane. Men vad jag menar är att jag har hört då många däga att just deras sanning är den rätta, men bara en att man skall lyssna på fler...

Anmäl
2011-11-09 10:13 #8 av: harpya

#0 Minns du min fråga i går på sajten övernaturligt i fokus där jag undrade över vem du anser att kan hjälpa? Jag hann aldrig se vad du svarade mig Rynkar på näsan

Anmäl
2011-11-09 12:25 #9 av: Jane-Lyzell

3 Käns härligt hyacinta att just den infromation gått in om att lyssna på fler lärareKyss

Ja det är ju så att alla har sin egen sanning och det gäller alla lärare/medium med! finns ingen optemal sanning , tyvärr!

Om alla förstod av vi alla har en liten del var så skulle vi tillsammans komma den ulltimata sanningen närmastFlört

kram Jane

 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-11-09 13:04 #10 av: orsakverkan

När kommer änglamediernas attack mot trolldom?

Anmäl
2011-11-09 20:53 #11 av: [Lady-Oona]

#8

Tyvärr så raderades allt jag skrivit inne på ÖN i flera trådar samt den tråden som handlar om mina protester mot oseriösa andliga arbetare.

Nu ska vi se...vad jag svarade dig kommer inte ihåg formuleringen på din fråga.

Men bästa hjälparna är de som har gedigen och sund utbildning och kunskaper om de andliga tankarna, seriöst intresserad av människor och ett osjälviskt hjälpande som inte kostar en massa pengar.

Man bör ha suttit i utvecklingscirkar inom personligt, andligt och medialt arbete. Det ska vara möten som sker öga mot öga och inte över skype eller annan telefon.

Inget dömande, eller ord som att man MÅSTE göra ditt eller datt för att få läkning och "ljus och kärlek'" från sina andliga ledare, änglar eller vad man nu vill kalla det man tror på.

Den som sätter hjälpsökaren i centrum och som har konkreta svar som går att använda direkt som en hjälp i livet. Inga flummiga påståenden om "tidigare liv" eller ord som "du har inte kommit så långt än"---

ja ja, det finns massor att svara på en så stor fråga men kanske ovanstående kan vara en liten ledtråd i alla fall.

 

 

 

 

Anmäl
2011-11-10 13:28 #12 av: Kerstina-61

Jag trodde jag skrivit i den här tråden (hm..börjar åldern göra sig påmind Cool)

Kära Lady-Oona, du formulerar dig så bra i detta ämne och jag håller med, helt och fullt!

#11 Om man inte har svar på påstående så är det förstås lättast att radera Oskyldig

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.