Kurser

Terry Evans kurs

2011-09-29 08:55 #0 av: Sara-N

hej!
jag undrar om det är någon här som har gått någon av terry evans kurser till exempel mediumutbildning steg 1? jag funderar på att gå en av hans kurser och det skulle vara roligt att höra något om dom.

ni får gärna berätta om andra kurser i medial utveckling som ni har gått, som ni kan rekomendera. jag är just nu bara intresserad av mentalt och psykiskt mediumskap.

/sara

Anmäl
2011-09-29 12:41 #1 av: Jane-Lyzell

Har aldrig gått för Terry så kan inte svara för det!

Vi har ju kurser här men det får väll andra ge feedback påGlad

Hoppas fler svarar- en intresant fråga - varför valde du just Terry?

Vänligen Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-29 22:20 #2 av: Sara-N

jag tror att jag dragits till hans kurs för att jag sett honom på tv, vet hur han jobbar och så. han känns som en bra person som jag känner fortroende för. egentligen är det ingen annan anledning faktiskt. så jag är nog inte helt svår att få in på andra banor om det dyker upp några. ska kolla in ramsbergsgården lite närmare!
varma hälsningar

sara

Anmäl
2011-09-29 22:42 #3 av: Hellas

Jag har ingen erfarenhet av Terry jag heller men jag önskar dig lycka till och hoppas att det blir en bra kurs.

Jag har hört både bra och mindre bra om hans kurser men jag misstänker att smaken är som baken, delad!

Du får hemskt gärna dela med dig av hur du upplever din kurs när du väl har gått den.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-09-29 23:23 #4 av: Jane-Lyzell

2 Ja TV har enorm dragningskraftObestämd Jag tycker det är viktigt du känner in i ditt hjärta och tittar runt lite på fler ställen innna du bestämmer digSkrattande Kika in du:-)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-30 09:38 #5 av: Fdtr

Har ingen aning om hur hans kurser är men jag har haft en sittning med honom för länge sedan (innan han blev "känd" i Sverige) och efter den erfarenheten  tycker jag  att han är ett bra och seröst medium.

Hur han är som pedagog har jag dock ingen aning om, hur kurser utvecklas beror väl också en hel del på deltagarna som är med också skulle jag tro.

 

 

 

Anmäl
2011-10-01 09:59 #6 av: Sara-N

tack för era svar! jag har kollat in stockholms spiritualistiska förening nu och jag tror jag börjar med det helt enkelt. inte så dyrt och jag har en känsla av att det kommer leda in mig dit jag ska. Terry får vänta :) känns så konstigt att sådana här saker ska vara så fasansfullt dyrt, mitt förtroende svagas ner för varje krona det kostar, faktiskt! men det kanske finns någon bra förklaring till varför det e så dyrt, jag har hört ett par men ingen som e bra nog.

Anmäl
2011-10-01 10:07 #7 av: Hellas

#6 Jag tror det är väldigt klokt att börja på det sättet.
Vi har även några länkar på medialt till Medium, några av dem är i närheten av Stockholm. Det finns förstås fler seriösa medium men just för tillfället är det dessa som finns uppsatta på vår lista.

http://medialt.ifokus.se/links#threadlist-state

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.