Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Övriga mediala områden

bortsprungen hund!

2011-07-07 16:13 #0 av: sussett

Vi letar efter en bortsprungen hund, en Chihuahua, som sprungit bort i Solan, Hagalundsområdet. Han sprang bort den 28 juni och tipsen som kommit in är enbart från samma kväll han försvann. Han sågs av en pendeltågsförare kl 17.30 vid Solna pendeltågsstation, sen syntes han till springandes på E4 i södergående körfält men på väg norrut mellan Frösunda och Järvakrogs trafikplatser, därefter försvinner spåren. jag vill sprida detta vidare, hoppas på att boende i Hagalund och Solna kan hjälpa oss hålla utkik.
Nedanstående länk är till den facebooksida som dragits igång för att sprida info och samla folk och tips. Snälla, sprid denna länk vidare bland era vänner!


Tack så mycket!!

http://www.facebook.com/event.php?eid=224671667565723&ref=ts

Anmäl
2011-07-07 16:43 #1 av: [walkinbeauti]

Vi brukar inte göra avläsningar eller leta borttappat här på medialt vilket det står skrivet om i sajtreglerna, men låter tråden ligga kvar och låser den.Så har någon tips kan dom PM-a till dig personligen och förhoppningsvis sprida länken vidare.

Hoppas innerligt hunden kommer till rätta snart,är djurägare själv så jag vet vilken oro ni lever med just nu.Gråter

Lycka till !

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.