Gudomligt gott
Införskaffa äkta bandykorv (se bild)
Sjud korven med lagom blandning av salt, svartpeppar, vitpeppar och lagerblad. Korven trivs bäst i 78 grader C varmt vatten. (lägg i korven i iskallt vatten, och när den flyter upp på ytan så börjar den bli redo).
Fixa potatismos medans korven blir klar. Jag brukar ha i lite fint malen svartpeppar och vitpeppar innan jag blandar iordning *potatismoset. Ha i en klick flytande margarin och blanda, innan ni slevar upp moset på tallriken.
*Felix Grillmästarmos
Får ni inte tag på äkta bandyslang, så går det nästan lika bra med Lithells kokta, eller annat fabrikat
Smaklig måltid.
Ps. Hoppas jag valde rätt forum nu
Woozy. Nu fick du mig att bli hungrig.
Jag har knappt ätit sedan i Torsdags men nu nöp det till i magen. Måste nog fixa nått
#1
Så det bor en liten VSKare i dig oxå?
Mmmm så mummsigt gott!
//Hellas
Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
#5
Ja det råka komma med tunnbröd och räksallad oxå
Inte så dumt även för en icke Västeråsare… Korv o mos går alltid hem.
#7
Självklart.
Nämen hemgjort mos ska det vara till korven
Nyss ätit min egen trillade hemgjorda palt och det slår inte din korv alls Woozy *gapskratt*
/kram
#9
Vem vet?
#10 Spjuver
Knasiga ni är!
//Hellas
Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
*vissel vissel*