Övningar

söker

2010-11-23 15:45 #0 av: [Linda-E]

Har för mig att jag har läst om en övning kallad bläckfisken och serpetinen här inne men nu hittar jag den inte.

Kan någon vägleda mig dig??

Anmäl
2010-11-24 02:29 #1 av: Kerstina-61

#0 Om detta är bläckfisken, är jag ej riktigt säker på, men jag tror det.
Man har hälften så många snöre som det är personer, som är med i övningen. Snörena sitter ihop med en knut på mitten. Alla tar sin ände av snörena, men ingen vet vem man hör ihop med.

Man känner sedan in den som man sítter ihop med, fortfarande utan att man vet vem det är. Man skriver ner allt som kommer till en...och sedan knyter man upp knuten och först då får man se vem den är i andra änden av snöret. Alltid spännande vad det kommit upp för något och det brukar också stämma :-))

Serpentinen har jag nästan glömt...vet att man tonar in på varandra, två och två och sedan ska man skicka bilder tillvarandra....Tror det är ung. så att kursledaren säger ett namn...och man skickar då ett namn, likt en serpentin, till den andra...och den skriver upp det första den får upp...en  stad, ett årtal osv...Rätta mig om jag har fel, någon Skäms

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.