Länkgalleri

Orber? Skämtar du?

2011-01-11 11:02 #0 av: [BigMama]

 Toby Christensen, the healingdrummer bloggar. (engelska)

http://www.tobychristensen.com/so-you-say-what-about-orbs/

 

Anmäl
2011-01-13 00:14 #1 av: Hellas

Vilken berättelse, jag är ju rejält skeptisk till Orbfoton, det vet alla som sett mig här på forumet under alla år men visst blir jag sugen på att testa att göra som de gjorde!

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-01-28 21:59 #2 av: Hellas

Glad

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-01-29 06:10 #3 av: Navajolady

Ibland kan ju damm reflektera i kamerans blixt men jag ska dela med mig tre billder av mitt hus dom är lite mörka då jag inte använde blixt inte ens på den mörkaste som var enbart lampans sken från vägen som lyste upp.Dom två första togs med några sekunders mellan rum och den ena har ingen orb medans den andra kryllar av orber.Inget regn inget snöväder och ser man i dom större orberna kan man se rörelse att dom förflyttar sig ganska snabbt samt energin inom dom.Så här är jag övertgad om att nog kan vi fånga dom speciellt som jag inte använde mig av blixt och ingen bil hade kört som kunde röra upp snö mot kameran.

Bild 1 kommer här

Anmäl
2011-01-29 06:11 #4 av: Navajolady

Bild 2 några sekunder efter

Anmäl
2011-01-29 06:14 #5 av: Navajolady

Bild 3 .Brukar normalt inte fånga detta på bild och alla logiska förklaringar är borta så här har jag nog verkligen fått orber för en gångs skull med på bildGladså jag är inte skeptisk mot detta fenomen då jag även upplever dessa energiklot i fullt dagsljus utan kamerans hjälp men visst ibland kan dammet vara orsaken men inte i detta fallet.Det finns även undersökningar som gjorts av proffs i Arizona som bevisar att orber verkligen kan förekomma på bild,sen resonerar jag som så att på dom flesta bilder som tas världen över där människor är i rörelse och damm borde virvlas upp så syns inte dessa fenomen men i vissa fall dyker det upp det om något ger mig beviset för att orber verkligen existerar.Om det nu enbart handlar om damm så borde det synas på samtliga av våra foton och digitalkameran skulle vara värdelös och behöva konstrueras om,man får väldigt svårt att borförklara detta då man ser på övriga bilder tagna vid samma tillfällen med sekunders mellanrum.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.