Övriga mediala områden

drömmar

2011-02-08 00:42 #0 av: cat1977

När man drömmer en dröm och man vet om att det e´en dröm varför är det så svårt att vakna från den när man vill...man tom drömmer att man vaknar och går vidare men man drömmer fortfarande. Har hänt mig många gånger och är nyfiken om andra har varit med om det?

Anmäl
2011-02-08 09:06 #1 av: millam

Jag har inte svårt att vakna då.. de gånger jag vet att det är en dröm kan jag bara bestämma mig för att vakna.. visst vet jag att jag kan kämpa med att få upp ögonlocken, men jag vaknar! Dock är det inte alltid jag vill vakna, det beror på drömmen,,

Anmäl
2011-02-08 21:19 #2 av: Hellas

Jag kan ha svårt för att vakna men jag kan däremot styra mina drömmar själv så blir det tråkigt så byter jag kanal eller avsnitt.
Ibland kan det även vara så att jag måste spola tillbaka om det är någonting jag missade.
Jättepraktiskt!

Men, vissa delar kommer ju tillbaka förstås och det är det som jag måste bearbeta för att kunna gå vidare i min personliga utveckling.

Ibland kör de repris varje natt i en veckas tid på grund av att jag "snabbspolar" frammåt eller att jag inte förstår drömmen.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.