Etikettspiritualism
Läst 925 ggr
Jane-Lyzell
2020-04-15, 10:55

Rapport från andevärlden angående Corona + lite ..

Rapport från andevärlden angående Corona + lite hälsotips

LYZTRAN > BLOGG > ALLMÄNT > RAPPORT FRÅN ANDEVÄRLDEN ANGÅENDE CORONA + LITE HÄLSOTIPS

Rapport från andevärlden angående Corona + lite hälsotips

Posted on 29 mars, 2020 by Lyztran

Dagens samhälle har verkligen fått bekänna färg på flera sätt i och med det omskrivna Corona viruset och pandemin som det inneburit.

Vi tänkte dela med oss av lite delar ur en transdemonstration som hölls för ett par veckor sedan hos oss, där naturligtvis frågor angående detta ämne dök upp.

Lite längre ner får du samtidigt lite tips om vad som verkligen ger en daglig "förstärkning" emot sjukdomar i allmänhet.

Rapport från andevärlden om Corona viruset.

Det här är ett utdrag under en transdemonstration, den 15 mars 2020 under vår Transkurs.

Anden Ernst talar igenom medium Jane Lyzell och svarar på frågor om viruset.

Fråga:
Vad är meningen med Corona viruset som nu härjar i världen som en global pandemi?

Ernst svarar:
Nej, det är ju inte bra, naturligtvis men jag är inte förvånad, med tanke på hur människor beter sig. Och i det landet där det startade så äter de ju vad som helst utan eftertanke på vad det är de stoppar i sin mage. Så man kan säga att det här är ett oundvikligt sätt för moder jord att visa att det inte är ok. Det här är något som människan skapat, inget annat. I sin dumdristighet över att de inte har aktning över vad de stoppar i sina magar.

Vissa saker eller djur är inte meningen att det ska konsumeras. Jag skulle vilja säga att inget djur är till för att konsumeras över huvud taget, men det finns djur som är sämre att konsumera.

Ny fråga:
Det finns de som säger att Corona viruset har skapats för att man istället ska kunna hålla på obemärkt med 5G vid sidan om?

Ernst svarar:
Ja, ni har så många teorier om detta så hälften vore nog. Nej, det har ingenting med det att göra över huvud taget. Detta är ett misslyckande ifrån människans sida.

Fråga:
Och det är ingen kemisk krigsföring ?

**Ernst svarar:
**Nej. Det här är ett resultat av orsak och verkan och som naturen alltid gör så upplånar den de svaga. Liksom det här viruset också gör. Fast i våra ögon sett är det ju ingen fara då de kommer till en bättre värld. Så slipper de oroa sig om 5G och kemisk krigsföring och all bedrövelse som finns därute. Så var inte så oroliga ni, det kommer gå över så småningom. Men naturligtvis så ska man ta det på allvar och det vore ju skönt om jag kunde säga att det inte kommer fler sådana utbrott, men det gör det i framtiden också. Vi får hoppas att detta utbrott får människor att tänka om, men de är ju en faslig massa människor i landet där det började som inte riktigt förstått orsak och verkan ännu.

Men som allt, det är inget ont som inte har något gott med sig. Så det troliga är att även de börjar vakna upp till slut och blir lite mer försiktiga. Det är dags att börja vårda moder jord. Det är inget man kan ta för lätt på utan alla måste bidra och göra sitt allra bästa . För annars kommer hon att pusta och frusta och då talar vi inte om att det kommer påverka några, utan då påverkar det väldigt mycket liv på jorden. Men låt oss hoppas på att vi inte kommer dit och att de här små ”virusarna” väcker människor till insikt. Ja, det är mitt svar på denna fråga. Tack för frågan.

Tillägg om viruset som kom upp under en annan fråga där det talades om egot.

Ernst säger:

I dessa corona tider märks egot väldigt väl när människor hamstrar saker utan att tänka på att andra kanske behöver samma sak. Deras ego gör att de tänker först och främst på sig själva. Men tack och lov finns det dem som reagerar nu emot det som sker och försöker få de här andra att förstå vilken ego handling de har gjort. Förhoppningsvis kommer de också inse det tillslut, så det finns mycket att lära i alla så kallade katastrofer.

Qigong & berikande föda hjälper och förstärker ditt immunförsvar

Jag, Joel Strandberg och min fru Jane Lyzell, använder oss framförallt av qigong rörelser, kombinerat med berikande föda, för att förebygga sjukdomar och höja vårt immunförsvar.
Själv är jag nog mest aktiv vad gäller den förstnämnda delen, Qigong. Det är ett utmärkt sätt att förebygga sjukdomar och höja sin livskraft.

Qigong kommer, lustigt nog får man väl säga, från Kina och är flera tusen år gammalt. Det bygger på att man utför olika rörelser/ rörelsemönster för att stärka sin livsenergi eller qi som det heter på kinesiska. Rörelserna är tätt sammankopplat med akupunktursystemet i kroppen. Jag brukar säga att man lär sig andas med hela kroppen för att genom rörelsen/ andningen göra sig av med negativ energi samtidigt som man tar in positiv energi. Man avslutar sedan med meditation för att lagra den energi som man skapat.

Vad gäller olika födoämnen så finns det ju lika många metoder som det finns olika mat. Jane är dock en flitig användare av Anthony Williams böcker och metod för att uppnå en bättre hälsa rena kroppen.
Det finns ett annat blogginlägg, "Läka sköldkörteln och andra sjukdomar" där ni kan läsa mer om de resultat hon har uppnått. Det finns även ett annat blogginlägg med receptförslag som heter "Recept på helande mat".

Det viktigaste tror jag är att vi får själva möjligheten i livet att ge oss ut på vår egen upptäcksresa för att välja "rätt". Själv anser jag att själva sättet att inta föda på, kan vara minst lika viktig ibland. Att inte överdriva sitt matintag tex, vilket skapar svårigheter för kroppen att hantera, samtidigt som det tar väldigt mycket energi.

Både jag och Jane äter inte kött tex. Man får välja som man tycker, men min egen åsikt är att det i första hand är en mycket svår "produkt" att hantera för kroppen. Det tar mycket energi och vad vet man om olika djurs leverne och vad de har fått i sig genom sin livstid?

Kort och gott så tror vi på en viss mängd energigivande rörelse och föda varje dag. Då klarar vi oss bättre. Vi har alla våra åkommor, det har vi också ska ni veta, men faktiskt är både jag och Jane sällan insjukna i tex influensa. Så, med detta sagt så vill vi uppmana er att uppsöka någon duktig qigonglärare och leta upp Anthony Williams böcker.

För info så har vi faktiskt en kurs i Qigong & Meditation den 23-24/5 (om samhällets regler tillåter) och Anthony Williams böcker har vi i vår webbshop här>>

Vi önskar er all lycka med just era val för ett friskare liv!

Qigongrörelse

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Tarotstollan
2020-04-16, 00:19
#1

Tack för denna informationen!👍
Jag trodde tidigt att detta viruset precis som mycket annat är ett sätt för Moder Jord att rensa ut bland oss. Vi behandlar henne och hennes medvandrare djuren och naturen som skit, vi måste ändra på vårat sätt att tänka och leva.

Jag har en del av Anthony Williams böcker och de är intressanta, läser lite då och då. Stora saker att ändra på men man får ta ett steg i sänder och ta det långsamt i den takt man orkar. Ingen idé att stressa för då blir det bara att man backar ifrån det, för det blir för jobbigt.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Magi-cat
2020-04-16, 09:00
#2

Det var intressant läsning.

Det var bra (tycker jag) att "Ernst" avfärdar 5G som orsak till pandemin. Det är ett villospår som blir missriktat.
(Däremot kan man ha en och annan åsikt om 5G-utbyggnaden, men den har inte med coronan att göra.)

Sedan tycker jag inte "Ernst" låter vidare kärleksfull när han uttalar sig om Kina som orsak. 
Och i det landet där det startade så äter de ju vad som helst utan eftertanke på vad det är de stoppar i sin mage"

Det är ju bara att Ernst tittar närmare på våra motsvarigheter till djurmarknader, köttindustrin, och alla vidriga djurtransporter och hur det går till på slakterier osv …
Det verkar lite som om Ernst ser grandet i någon annans öga, men inte bjälken i sitt eget.
Lätt hänt, även för andar.

Det är naturligtvis naturvidrigt och helt fruktansvärt med djurmarknaderna i Kina - också. (Jag har skrivit på ett antal namninsamlingar och det verkar ha blivit förbättringar!)

I Kina har dock köttkonsumtionen tidigare varit väldigt låg. Men i takt med stigande välstånd och ideal har den ökat enormt.
Även här hos "oss" har köttkonsumtionen ökat, på bekostnad av hur djuren har det.
(Det verkar som om svininfluensaepidemin nu är glömd, men den kom inte från Kina, vad jag vet.)

"det finns mycket att lära i alla så kallade katastrofer"

Så kallade? Naturligtvis är det en katastrof för alla drabbade! Men att det finns mycket att lära stämmer naturligtvis.

Joel: "Qigong kommer, lustigt nog får man väl säga, från Kina och är flera tusen år gammalt"

Varför är det "lustigt"? Det finns, som säkert bekant, oerhört mycket visdom och naturlig läkekunskap att hämta därifrån. En livsstil som traditionellt bygger på balans och harmoni, något som väl vi alla behöver ta till oss.

Sedan håller jag med både "Ernst" och Tarotstollan att vi måste behandla Moder Jord på ett annat, bättre, sätt.
Det sker mycket positivt nu och kan vi landa i eftertanke och nya sätt att leva kan det trots allt komma något gott ur detta.

Luften är renare och klarare, "man kan se bergen" utropar folk på Facebook och publicerar bilder före och efter. T.o.m. i kanalerna i Venedig har vattnet fått en naturligare färg, ett synligt bevis på hur eländigt smutsigt det var innan och att det relativt snabbt kan bli bättre.
Utsläppen minskar, färre blir sjuka av dålig luft och människor lär sig att träffas digitalt och att inte resa så f-t mycket. Det går att ha möten på jobbet och i föreningar via datorn, det blir många gånger mer effektivt. Det går t.o.m. att undervisa digitalt och möjligheterna kommer att utvecklas och bli bättre.

Vi får mer tid att meditera och reflektera, ta hand om varandra, ringa en vän, hjälpa varandra, visa omtanke.
Vi ser också att "marknaden" hjälper oss inte. Den vill bara att vi ska vara fit for fight så vi kan producera. När det krisar är det samhället/det gemensamma som måste står starkt. "Marknaden" står bara och skriker efter mer.

Det hoppas jag vi har med oss efter pandemin. Att hjälpa och vårda.

Moder Jord straffar inte. Pandemier är inget "straff", det fungerar inte så.
Vi måste samverka med Moder Jord, naturen, sluta utnyttja, utrota och förgöra. Verka gemensamt.
Nu får vi inte glömma det …
🌺🌍❤️


💓

Jane-Lyzell
2020-04-16, 10:01
#3

1. Ja jag ville dela med mig av detta även här 😃

Nä 5G är ju inget skoj oavsett 

Ja Anthon Williams böcker får man läsa en bit i taget och ta in - jag har ändrat väldigt mycket i mitt liv efter vad han skriver eller vad hans ande skriver igenom han 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2020-04-16, 10:06
#4

2. förstår inte hur du kan tolka Ernst som du gör - men det är ju upp till dig jag ser det inte så att han inte skulle vara kärleksfull.

sen är det kan jag tycka som Joel skriver lite ironiskt med tanke på vart pandemin startade att det kommer från Kina - men det är ju en tolkningsfråga. 

Håller med dig i mycket du skriver , men det är inte straff - det är orsak och verkan vi talar om ifrån människans påverkan på moder jord.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Magi-cat
2020-04-16, 10:40
#5

#4 Det är möjligt att jag överreagerar, men man ser så mycket utpekanden av Kina som roten till det onda, när man också borde se efter hur djur och miljö hanteras i vår del av världen, där vi alltid vet bäst. (ironi.)

Ja, ironi är svårt. 🙂


💓

Jane-Lyzell
2020-04-16, 11:51
#6

5 . Ja det är din tolkning det är ju inte det han säger och ingenstans påpekar han att det skulle vara bättre hantering av djur i världen - han påpekar att man ska se på hur djuren behandlats där viruset startade som en fingervisning att det inte är rätt hantera djur hur som helst eller äta dem .

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Magi-cat
2020-04-16, 12:28
#7

#6 Nej just det, man ska behandla djuren väl, överallt.❤️

Det var inte min mening att förnärma någon.

(Jag ska tänka mig för bättre en annan gång.)

👋


💓

Jane-Lyzell
2020-04-16, 12:50
#8

7 Ingen fara , bra med förtydligande - det skrivna ordet tolkas ju olika ❤️

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

glittertind
2020-04-30, 09:53
#9

Vad betyder 5G
undrar en som inte varit på sidan på ett par år…

Och sedan angående Kina…
Det är nog ledningen där, som man ska gnälla på, inte folket och kulturen. Folket hålls i ett järngrepp på många sätt och hjärntvättas efter deras linjer.  Minsta kritik slås ner direkt, som angrepp mot regimen.

Glittertind

glittertind
2020-04-30, 11:07
#10

5G… Ok… Visst, det tänkte jag inte på…

Glittertind

Jane-Lyzell
2020-04-30, 14:09
#11

9.10 

5g är ju mobilnät 

Järntvätt eller inte alla har ett personligt ansvar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

glittertind
2020-04-30, 20:19
#12

Ja, vi har personligt ansvar. Så är det!

Vi kan inte på något vis komma undan det.

Glittertind

Jane-Lyzell
2020-04-30, 22:46
#13

Nä så är det - den 5 principen i Spiritualismen  7 Grundprinciper 🌺

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen