Etikettspiritualism
Läst 11736 ggr
Jane-Lyzell
2012-12-25, 17:51

Jul-seans - Helen Duncan

I Julens tid är tid för efter tanke - här en Jul seans ! Önskar er alla God Jul och ett riktigt Gott Nytt år

 

****Vi fick ett mail som jag vill dela med er !***** God fortsättning på Julen******

Detta berättas av den berömda engelska Medium Doris Stokes i sin självbiografi "Röster i mitt öra"

"Vi hörde att Helen Duncan, ett materialisering medium - ett medium som gjorde Ande materialisationer- höll en seans i Manchester Vi var skeptiska men alltid hopp om att bevisas fel och då John inte kunde komma den dagen i kalla December . följde jag med till seansen.

Helen Duncan (som nu sedan s länge gått över, men jag ska aldrig glömma denna seans.) Det började ganska normalt. Rummet mörklades med bara ett enda rött ljus brinnande, men det dunkla skenet var ljust nog för alla att se mediet helt klart. Tystnad föll, Helen Duncan koncentrerade sig djupt och sedan verkade hon gå i trance. Detta verkade vara rutin, som jag hade sett hända flera gånger, men nu var det något elektriskt i luften. Något märkligt och spänt som jag aldrig hade märkt förut.

Sen såg vi en tunn silvrig dimma började krypa från mediet näsborrar och hennes solarplexus, men hon förblev orörlig i sin stol som om hon sov. "Ectoplasm," någon viskade bakom mig. Gradvis ökade flödet , tills dimma fullkommligt rann ur från mediet och en stort moln hängde i luften framför mediumet. Dimman förändrades som av en lätt bris, och började det att ändra form en flytande och virvlande, byggde upp form gestalter på plats, som om det smält samman.

Inför våra ögon på oss såg vi konturerna av en kvinna som uthuggen i dimman. Hår och kroppsform började vässas till och en liten näsa byggdes upp i ansiktet, sedan en hög panna, läppar och haka, tills slutligen den virvlande dimman stannade och en kvinna stod framför oss, en perfekt avbild av en ung flicka i silvervit - och hon var så vacker. .

Man tappade hakan och jag kunde inte slita mina ögon från denna vision. Jag såg det, men jag kunde inte tro det. Svagt blev jag medveten om att kvinnan bredvid mig flämtade och knäppte händerna för munnen, men innan jag kunde registrera betydelsen av detta började ande flickan röra på sig.

Alla såg, när hon svävade över rummet och stannade alldeles framför den som satt bredvid mig.

"Jag har kommit för att tala med dig mamma", sade mediumet/anden en lätt vacker röst helt annorlunda än den hon hade använt tidigare. Flickan talade till sin mor i flera minuter, förklarar att hon fortfarande besökte familjen och visste vad som hände i familjen och listat några personliga saker om bevis.

Då oväntat vände hon till mig. "Vill du röra min hand?" frågade hon.

Jag blev stum, då fina slanka, bleka fingrar hålls ut till mig, och sedan i förvåning tog hela min hand Den var varm! Jag vet inte vad jag hade förväntat. Något fuktig, kall och obetydlig antar jag - men det var otroligt. Jag hade rört en varm levande hand.

Misstänksamt sneglade jag på mediet men hon satt fortfarande i sin stol och sov. Det var omöjligt. Det måste vara falskt och ändå hur kunde hon ha gjort det? Jag var ställd och sjönk tillbaka och stirrade på flickan, ganska mållös.

Hon log som om hon kunde läsa mina tankar, då hon höjde armen och ut i luften, en ros dök upp emellan hennes fingrar. Försiktigt satte hon den i min grannes knä. "Happy Christmas mor, sa hon och sedan långsamt flyttade tillbaka och började krympa, blir mindre och mindre, svagare och svagare tills hon försvann genom golvet.

Ingen hörs, vi satt alla orörlig som om hypnotiserad. Det enda ljud var kvinnan bredvid mig som tyst snyftande. I handen höll hon en djup röd ros, fortfarande med pärlor av dagg - i december.!?

Käre Gud, tänkte jag, hur underbart att kunna göra detta.

Det var först senare jag upptäckte att Helen Duncan var en av de största materialiserings medier som någonsin levt. Jag var mycket privilegierad att ha sett en av hennes seanser. "

Detta är en vacker historia om hur en ande besöker oss för att få kärlek och tröst, ja det var en unik händelse eftersom det har varit väldigt få fysiska medier som arbetade i tillräckligt ljus för alla händelser att ses. Det är också en vacker Apport ett objekt som kom in i rummet genom Anden, Den röda rosen..

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Elpida
2012-12-25, 19:42
#1

Wow, fantastiskt! Blev nästan lite tårögd!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Jane-Lyzell
2012-12-25, 21:57
#2

Kyss Ja den är fantastisk!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Tarotstollan
2012-12-25, 23:31
#3

Oh, så fint. Tack för att du delar med dig.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Jane-Lyzell
2013-12-15, 12:15
#4

Dags för en Jul putt :-)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Kyllan56
2013-12-15, 12:48
#5

Ska se klippet i slutet av månaden när jag vet hur mycket tid jag har kvar att surfa för. Jag får nog snart skaffa ett internetabonnemang, som inte är begränsat.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Jane-Lyzell
2018-12-28, 14:02
#6

🌺

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen