Etikettspiritualism
Läst 4808 ggr
Jane-Lyzell
2018-11-05, 11:32

Onda andar ?

Finns det onda andar? Jag får en del förfrågningar om just onda eller negativa andar som hemsöker personer eller platser. Mitt bestämda svar som spiritualistiskt medium är Nej, det finns inga onda andar.

https://www.lyztran.com/2018/11/04/onda-andar/#comment-808 

Finns det onda andar?

Tror du denna  lilla varelse föds med en ond ande?

Tror du denna  lilla varelse föds med en ond ande?

Jag får en del förfrågningar om just onda  eller negativa andar som hemsöker personer eller platser. Mitt bestämda svar som spiritualistiskt medium är Nej, det finns inga onda andar.

Anden är det fina inom varje människa. Oavsett om personen ses som ond i sin jordevandring, så är det just det goda inom varje människa som blir kvar i anden. Och just det ljuset inom oss som går vidare till andens värld. Det goda ljuset vill inte tillbaka till jordeplanet för att vara ond. Det minnet har lämnats kvar i jordeplanet.

Ingen föds ond i jordeplanet. Alla små bebisar är rena och oskuldsfulla. Det är uppväxt och omständigheter som gör en människa ond eller förmår att utföra onda handlingar. Varje människa har ett eget energifält, aura, som lämnar avtryck i hus/platser, händelser osv.

Är du sedan medial eller högsensitiv är man känslig för det mesta energimässigt. Man kan då känna av dessa avtryck som är minnesbilder från den tidigare levande personens liv (faktiskt även levande). Dina egna rädslor och föreställningsvärld om andar spökar för dig och du ombildar dessa minnesbilder till onda andar. De andar som kommer nära dig är endast i kärlek.

Ibland så tar rädslor överhanden och man måste arbeta med dem innan man kan fokusera på att utveckla sin medialitet mer eller bara bli fri från känslan av onda andar.

Jag rekommenderar alla ta kontakt med någon psykoterapeut och arbeta med just dina rädslor så ska du se, att det som du kallar ont, bleknar bort. Det bottnar oftast i saker inom oss själva så som trosuppfattning, uppväxt, påverkan från film/tv, skrönor mm.

Viktigt att förstå:

Om det är andar hos dig, så är de där för att hjälpa dig och de kommer i kärlek inget annat. Låt inte dina rädslor omvandla dem till onda andar. Det är troligen dina nära och kära som är med dig inget annat. Dina egna rädslor är ditt största hinder och orsaken till din känsla om onda andar.

”Sök också kunskap om andlighet ty kunskap eliminerar rädslor ”

Observera! Andevärlden är inte ond. Om du hör onda röster i ditt huvud eller utanför dig själv, då får du ifrågasätta ditt eget sinne. Kanske du har någon psykisk sjukdom som schizofreni eller multipla personligheter. I dessa sjukdomar brukar röster höras som onda och vill att det inte ska gå så bra. Dessa röster ger order om olika negativa saker.
Mitt råd blir då att söka hjälpen inom psykvården och lägga din medialiteten på hyllan. Ignorera rösterna blir mitt bästa råd.

Skrivet av Jane Lyzell
© Lyztran

https://www.lyztran.com/2018/11/04/onda-andar/#comment-808

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[Wijnja]
2018-11-05, 11:39
#1

Jo det finns andar som verkligen inte vill en väl finns oftast demoner

Jane-Lyzell
2018-11-05, 11:42
#2

1 där går våra åsikter isär 😉

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[Wijnja]
2018-11-05, 18:04
#3

En demon är ingen ande finns onda andrar som inte vill en väl

Jane-Lyzell
2018-11-05, 20:42
#4

3 läs mitt inlägg 🌺

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[Wijnja]
2018-11-06, 19:09
#5

Beror på hur man har i sin barndom hur man blir oftast finns det mest goda instinkter har möt demoner eller andra som inte vill en väl i går sa en gå här i från

Jane-Lyzell
2018-11-06, 20:01
#6

5 kanske du behöver titta på dina rädslor och uppväxt - demoner finns på film inget annat

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[Wijnja]
2018-11-06, 20:33
#7

Så fall vet ni nog inte vad ni prata om är själv spökjägare jag vet vad jag pratar om

Jane-Lyzell
2018-11-06, 23:18
#8

7 åter går våra åsikter isär där - låt det vara så

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

NiklasTyreso
2018-11-07, 01:12
#9

Döda människors andar är kanske inte onda i sig, tror jag. Energiminnen som lever kvar på en plats kan nog återspegla ondska om det är ont som skapade minnet. Andar som inte är mänskliga såsom vättar och alfer kan nog göra ont om de blir uppretade, sätta sjukdom eller olycka på folk. Så, jag tror inte alla andar bara är och gör gott.

Jane-Lyzell
2018-11-07, 14:50
#10

Energi minnen kan man påverkas av ja  och mycket  om man är sensitiv. Vättar kan vara lite kniviga ibland , men sjukdom olycka nej

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[Wijnja]
2018-11-08, 08:52
#11

Andar är inte onda det är demoner som skadar människor så fall har ingen möt en demon

wildfire
2018-11-19, 17:47
#12

#11 Har du mött en demon på riktigt så ta och berätta för oss andra om det ?

En demon är ett ickefysiskt väsen men det är också något som vi sällan utsätts för, barn kan födas med det men det är så oerhört sällan som det sker.

Demon finner vi oftast inom oss själva med några undantag och här kommer min uppgift som shaman in att frigöra och hjälpa till läkning men det innebär ett stort ansvar ett ansvar man inte lätt tar på sig.

[Wijnja]
2018-11-19, 18:43
#13

Ja jag har möt en demon jag kan säga det va inte speciellt trevligt

wildfire
2018-11-20, 04:38
#14

#13 Många gånger som skrivs ovan i artikeln är det egna rädslor som styr känslan men vi kan även möta en ande som visar hur den hade det och mådde under sitt fysiska liv och där gäller det att skilja på egna känslan eller om det är en andes och det är inte trevligt när någon manifesterar sig i vår kropp så att vi får in dennes sjukdomar och hur han eller hon mådde mentalt i sin fysiska kropp.

Jag har mött många genom åren som trott sig haft ont med sig men som sagt det är sällan sällan vi får med oss sånt och nästintill aldrig,det förekommer men oerhört sällan  men att ta in andras mående både fysiska och andliga det är vanligt och många tror ofta dom mött ont alternativt att dom tror det är fel på sig själv.Det där kan man jobba med och skapa beskydd samt lära sig att skilja på när det är ande,andra eller om det faktiskt är jaget själv.

Jag förringar inte det du skriver jag försöker bara visa på att det kan finnas förklaringar som många ofta inte ens tänker på.Vi möter alla sorter och former av personligheter både fysiska och andliga,låt oss säga att en ande ägnade hela sitt liv åt ondska och kriminalitet,mord,överfall,misshandel vad som och visar oss vad han eller hon gjorde under sitt liv då är det lätt att tro vi mött ont men lär vi oss att tolka och se då får mycket sin enkla och naturliga förklaring 🙂

Glömde skriva det igår Jane, tack för en bra artikel 😎

Jane-Lyzell
2018-11-20, 11:50
#15

14 tack .bra inlägg 🙂

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

NiklasTyreso
2018-11-20, 22:39
#16

Spiritualism är en religiös/andlig tro som andra, även om den bara är ett par hundra år, och har sin fulla rätt att tro som man gjort sedan spiritualism en började. Att jag som folktroende eller andra som inte är spiritualister kan tro annorlunda, det bevisar inget alls, för andligt är obevisbart. Var och en får ha sin tro och må gott i det.

Jane-Lyzell
2018-11-20, 23:29
#17

16. sant

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

ksand
2018-11-27, 14:46
#18

 Jane, du som fysiskt medium hur ofta träffar du demoner som man kallar dem för? 

Sen : Nej andlighet är inte obevisbart och nej man får inte tro på vad man vill det finns ingen folktro hos spiritualister utan de vet vem som håller i "tron" . Så man måste fråga en spiritualist om deras  ledare , vägledare så det inte är en spiritualist som kanaliserar demoniskt väsen. 

Det finns många som berättar öppet att de tillhör svart kyrkan andra vilseleder o använder svart magi. inom den vita rörelsen.

 Fy bubblan , men jag vet att Jane inte kör svart… vet att lorraine wa rren inte kör svart men hon gör skräckfilmer om bluff demonerna som inte finns , så ni spiritualister är konstiga talar om det som inte finns. För det andra blir demoner /en ur kunskap , jätte kraft sura när ni förnekar deras existens  inte ens påven förnekar så jag undrar om sverige ska fortsätta förneka tala om folkrätt,  folket bestämmer om Gud existens ?  För demoniska väsen 

manifesterar sig är inte osynliga utan kan skapa fast materia med sin energi , det är mycket farligt för människan eftersom människan är liten i sin kraft och kropp medan demoner kan vara stora och hårda. De kan bära en vuxen man , lyfta möbler och skapa massa situationer och det här vet Jane även att de kan visa sig i olika skepnader med en hård kropp men jag ska tillägga att det är under kort tid så de vandrar inte på jorden under lång tid i hård skepnad men skadar människor.

NiklasTyreso
2018-11-27, 17:49
#19

Ksand, nu agerar jag skeptisk eftersom jag tycker du verkar ha för lite skeptiskt tänkande. Du är helt säker på att demoner finns och kan ta fysisk gestalt, så jag vill ge dig en uppgift. Under det närmaste året vill jag att du filmar alla demoner du ser, som inte är människor men är fysiska demoner som fastnar på film i din telefon. Godkänn inte att andra säger sig ha upplevt något. Godkänn inte att du kan känna det som om demoner är närvarande. Godkänn inte ens demoner du möjligen ser eller hör, det närmaste året (för människor kan hallucinera). Godkänn endast demoner som fastnar på film i din telefon det närmaste året. Kommer du få några verkliga filmsekvenser av demoner du själv filmat? Jag känner ibland närvaro av andar när jag ber eller läser psaltaren och ibland har jag satt på ljudinspelaren med förhoppningen att när jag lyssnar på ljudfilen ska någon ande tala där, men de fastnar aldrig på mina inspelningar. In Det andliga låter sig inte spelas in av mig, så för mig är det andliga obevisbart. Ksand, pröva själv att filma egna ärliga filmbevis på att demoner finns!

ksand
2018-11-27, 20:11
#20

Det stämmer att jag är skeptisk…….MEN till människan  👋 och har "matat" världens andliga mästare med mina bilder och skador på den nivån ligger det. Roligt att du läser bibeln för jag  har många historier om vad bibeln är i  makt/kraft   det är en mycket kraftfull bok otroligt helig den mest betydelsefulla bok som skapats..

NiklasTyreso
2018-11-27, 22:05
#21

Ksand, det du skriver är rörigt utan att tydligt anknyta till vad jag och andra skrivit i tråden, ungefär som mentalt förvirrade gör. Du missuppfattade det jag skrev om att jag tycker dina stensäkra påståenden talar för att du saknar kritiskt tänkande, så du verkar förvirrad. Att du från ingenstans börjar yra om andliga mästare matade med skador går inte att förstå, vilket talar för att du är ytterst virrig. Ta en paus från allt andligt ett år och lev i den konkreta handfasta världen istället.

glittertind
2018-11-29, 05:36
#22

Så fort någon härinne  nämner ordet demon, eller ondska, så beskylls personen för att vara förvirrad, schitzofren och mentalsjuk, och behöver söka vård. I ett sådant läge går det här inte att argumentera om någonting alls. Man är sedd som idiot helt enkelt och du Jeane kan allt och vet allt, för du har kontakt med andevärlden och är ett duktigt medium….
Man kan se och uppleva ondska utanför sig själv, utan att ens skräck och  utan att ens person är berörd… Jag har funderingar om politikens makt över de svaga… Pensionärer och handikappade tas ifrån assistenter och möjlighet att klara ekonomin och hamnar på gatan … Försäkringskassan ställer till ett rent helvete för sjuka och pengarsvaga… Kvinnoförtryck, som är omöjligt att rå på, inom vissa kretsar och religioner… Lögner, som media sprider, medvetet eller omedvetet, för att mörklägga känslig sanning… Skogsskövling, för ekonomisk vinnings skull, där där både djur och människor saknar rösträtt.  Så arbetar onskan. Med girighet, förtal och lögn. Men jag vet vad du svarar… Okunnighet… Och det är väl delvis sant. Men vi föds inte utan karma från förr att bearbeta, oskuldsfulla och rena.  Vi har mycket att jobba med härnere och många mörka krafter  att motarbeta.

Glittertind

wildfire
2018-11-29, 06:09
#23

#22 Där har du människans verk och det politiska har alltid och kommer alltid att vara ett gift där folk kommer i konflikt med varandra på alla dess möjliga plan.

Så fort någon härinne  nämner ordet demon, eller ondska, så beskylls personen för att vara förvirrad, schitzofren och mentalsjuk, och behöver söka vård.

Så upplever inte jag det,se på mina två inlägg inte fasen har jag blivit bemött så av Jane tvärtom så får jag ett tack i inlägg #15.

Jag förstår inte den här jakten på det mörka,jag förnekar den inte tvärtom men det är nåt vi oerhört sällan utsätts för och det vill ruskigt mycket till för att vi öht ska drabbas men folk ser djävlar och demoner så fort det är lite motigt.Det är lätt att skylla på när man istället bör ta tag i sig och sitt. Sikta in jakten på ljuset istället för att jaga mörker och elände.

Men jag vet vad du svarar… Okunnighet… Och det är väl delvis sant. Men vi föds inte utan karma från förr att bearbeta, oskuldsfulla och rena.  Vi har mycket att jobba med härnere och många mörka krafter  att motarbeta. 

Är det nåt som är okunnighet så är det att man inte lärt sig att skilja på vad som är egna jaget som mår dåligt och vad som är andligt och snabbt skyller man på en demon eller en ande.

 Men vi föds inte utan karma från förr att bearbeta, oskuldsfulla och rena

Nu hamnar vi åter igen på att skylla nuet på förr,jag köper inte  något som kan skyllas på andra liv,jag tror inte ett smack på reinkarnation det är bara en dålig ursäkt för att slippa ta itu med och inse att det är här och nu vi ska arbeta med oss själva inte skylla på nån karma från andra liv som inte ens existerat.

Usch vad sur jag låter i mitt inlägg men jag är faktiskt uppriktigt less på att höra samma samma veva år ut och år in att det beror på karma från förr,suck 😓 vakna upp och jobba med nuet istället ,ta itu med det som behövs i livet då först kan balans infinna sig inte förr och än mindre om man hela tiden skyller på "förr" men det är lätt att smita undan sitt ansvar och skylla på saker från förr som inte ens hänt. Jämmer och elände ta ansvar för ert liv  istället för att skylla saker på andra liv,liv ni inte ens har  levt.

glittertind
2018-11-29, 15:27
#24

Vad då skylla på något annat? Jag har inte antytt något alls i den stilen. Man lever i nuet och tar itu med det som dyker upp bäst man kan, utifrån den situation man är i…. Du har helt missuppfattat kontentan i det jag skrev. Förutfattade meningar om vad jag säger och menar genomsyrar ditt mejl och jag gitter inte kommentera.

Glittertind

ksand
2018-11-29, 17:05
#25

Alla människor  som upplever poltergeist paranormal fenomen är INTE mytomaner psykiskt sjuka. Jane påstår sig vara ett FYSISKT medium så NEJ hon arbetar inte, möter inte, mörka krafter har inte erfarenhet av störande ondskefulla krafter för hon är UTBILDARE kan inte ha demoniska krafter i sin värld/skola och det ser hennes andliga  guider till ! Hade vart katastrof om hennes oskolade elever möter demoniska mörka guider istället för ljusets. Punkt slut . Det är en ondskefull  kartellbildning inom spiritualismen i sverige och ni kommer att tvingas splittras. Till skillnad från många  andra inom Spiritualismen har jag alla papper medicinska utredningar som krävs för att sitta i den andliga sektor och samverka med vetenskap/forskning runt världen.

ksand
2018-11-29, 17:23
#26

#23 "Men vi föds inte utan karma från förr"  Hur tänker du kring karma? resultatet av en människas handlingar, ord och tankar under dennes livstid. Du kan inte arbeta på en katastrofplats  först leta efter bakomliggande orsaker utan du behandlar problemet sen hittar orsaken , eller hur?  wildfire i California har karma problem men inget som de får nertryckt i halsen utan får hjälp.

Jane-Lyzell
2018-11-30, 00:09
#27

25 poltergeist paranormal fenomen kan uppstå från den egna  energin inget som behöver vara andligt mer en den egna anden och är det dessutom rädslor inblandat kan det bli riktigt bullrigt. kallas telekinesi.

I ditt inlägg 18 är just sådana rädslor och vaneföreställningar jag vänder mig emot i vårat samhälle - vist finns människor som kan ses som onda , men demoner och liknade finns endast på film eller i skrönor.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2018-11-30, 00:11
#28

Sen är jag glad om alla kan sluta hoppa på varandra i tråden och agera vuxet //Jane 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen