Etikettmedialitet
Läst 6058 ggr
Jane-Lyzell
2017-05-30, 18:09

Tröstad av Andevänner – En trygghet!

I de mest svåra stunder finns mina ande vänner med - med tröst och trygghet och hopp <3

Som en del av er vet , blev jag inlagd på sjukhus för min ländrygg och bäcken, troligen diskbråck som är buktande (enligt mig själv och min kiropraktor, är under utredning).

Efter fem dagar hade smärtlindringen funkat något sånär och då åkte jag ut (hem) och nu går jag och väntar på Mr röntgen, fortfarande ont som f-n men topparna av smärta borta av morfin och andra smärt- och inflammationshämmande läkemedel.

Detta är sjukvården av i dag. Endast bota symptom, inte ta reda på orsaken. Inte undra på att man inte vill åka till sjukvården med onda ryggar. Därför tog jag mig till kiropraktorn i hopp om lindring, men blev istället inskickad med ambulans av honom när jag kom dit.

Nog om det onda. Jag skulle kunna klaga mer om behandlingen på sjukhuset, men avstår då det blir fokus på det negativa. Ja, ni som själva legat inne vet hur det kan vara om man är gluten, laktos och vegetarian, men äter fisk. Sen att få läkarna att förstå vad man säger… det ska vi inte tala om för de vet ju bäst…….:(

När jag låg där som mest omtöcknad av morfin behövde jag bara stänga ögonlocken och så hade jag en film innan för ögonen. Med blandning av ande vänner och hallucinationer i en salig röra, vilket fick mig till insikten (som jag redan visste, men inte erfarit) att man inte ska arbeta medialt med morfin liknande preparat i kroppen. När jag tänker den tanken känner jag en ande hand på min axel. Lite klappande och tröstande, sägandes; ”Vila nu och minns din insikt.”

Det känns tryggt att veta att mina ande vänner finns med mig i de mest svåra stunder och som alltid visar de mig att de är med, på ett sätt eller annat. Och visdomen i detta blir att jag nu behöver vila och inte jobba medialt under denna tiden då jag äter morfin.

Jag blir tvungen att skjuta på en del kurser och cirklar ett tag framöver men hoppas vara tillbaks snart igen (med sommarkurserna i juni), med en insikt rikare att morfin preparat kan skapa mycket konstiga hallucinationer. Det triggar igång mycket konstiga fantasier och är inte andevärlden.

Summa sumarum – medialt/ medium arbete och morfin hör inte ihop och ska inte sammanblandas. Måste man bruka morfinliknade preparat så sätt andevärlden och det mediala på paus och fokusera på dig själv och ditt eget tillfrisknande.

Njut nu av solens återkomst och var rädda och snälla emot varandra.

Hoppas få se en del av er på Lyztrans Sommarkurs i Blandat Mediumskap.

Soliga och Vänliga hälsningar Jane Lyzell

https://www.lyztran.com/2017/05/29/trostad-av-andevanner-en-trygghet/

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen