Etikettspiritualism
Läst 9471 ggr
Jane-Lyzell
2016-10-23, 19:47

Andlig hjälp – Räddnings cirkel

Andlig hjälp – Räddnings cirkel – En Undsättning för Anden.

Behöver andevärlden oss medium för att hjälpa andar/ själar på andra sidan med sk. Räddningar? Ja, ibland , men inte så ofta som de flesta tror.
Ett medium behövs oftast för att förmedla vad en ande vill få sagt till sina nära och kära i form av privat- sittningar eller storseanser.
Jag har ju redan pratat om ”hemsökta hus” i föregående blogginlägg (läs dem gärna) så kommer inte gå närmare in på just det.
I princip skulle det räcka gå till ett medium för att få rätsida på vad den anden vill som stökar i ett hem.

Andevännerna har ju berättat för oss att var gång ett människobarn dör, jublar de i andens värld, men vi gråter. De ser en glädje för vår ande att släppa den fysiska kroppen och allt vad jordelivet innebär. De har fest i andevärlden då anden förlossats ifrån det fysiska livet och det är något som jag vill lyfta fram.
Alla har en andlig ledare som följer var människa ifrån födelsen (redan innan födelsen, faktiskt) och det är också den som tar emot och hjälper individen över till andra sidan livet. Ingen lämnas vind för våg. I normala och de flesta fall sker detta smidigt och man brukar säga att det tar ungefär 3 dygn för anden att lossa hela sin energi från jordeplanet och förstå vad som hänt.

Ibland, dock väldigt sällan, har en del själar svårt att acceptera sin situation och det är dem som den andliga ledaren då för till en väl fungerande spiritualistisk cirkel, oftast trans eller fysiskt mediumskaps cirkel. Där får anden förklarat från fysiskt levande människor vad som hänt, nämligen att den är i anden och inte längre i sin fysiska form.
De flesta vet att de är i andlig form, men har ett trängande behov att framföra något budskap innan de kan släppa helt och fullt. Observera dock att detta sköts av andevärlden och är inget som vi medium kan styra. Det är andevärlden som avgör vilket mediums cirkel som är lämplig för uppdraget och inte tvärt om.
Alla dessa ”räddningar” sker lugnt och i villkorslös kärlek och jag lovar, inte ett öga är torrt i medmänsklighet i en sådan hjälp- aktion.

Ska här berätta några fall jag själv medverkat i:
En kort tid efter terrorist attacken på ”World Trade Center”, så hade vi en fysisk seans på Ramsbergsgården. Två personer ifrån den olyckan kom igenom i seansen, med sin egen röst oberoende av mediumet i så kallad ”oberoende direkt röst ”. En var ett ungt pizzabud som inte hade hängt med vad som hänt då det gick så fort och han hade svårt acceptera det som skett. Men med mycket övertalning och kärlek ifrån oss alla i denna seans accepterade han det. Om jag minns rätt var en av deltagarna i seansen psykoterapeut, som pratade mycket med honom.
Den andra var också en ung man som arbetade på ett av kontoren i byggnaden. Han var nygift och hade precis blivit pappa, så för honom var förvirringen enorm då han förstod faktumet att han behövde lämna sin nya lilla familj. Vi fick lova honom att ringa hans fru och tala om att han var ledsen att han behövde lämna dem, men att han kommer följa dem i deras liv från andevärlden. Jag minns han sa; ”så meningslöst” om det som hade skett.

Han talade med egen oberoende direktröst, direkt i rummet. Alla 40 personer hörde honom tala – oberoende av mediumet. Han gav sitt fulla namn, adress och sin frus namn och telefonnummer. Fanns inga missförstånd där vem det var och vart han ville få hälsningen till. Cirkelledaren tog efter seansen kontakt med frun och förmedlade det sagda, det blev en stor tröst i hennes sorg.
Seansen var väldigt emotionell och det var en fantastisk räddning! Inte ett öga var torrt.
En annan fysisk seans var där andevärlden förde fram en man, som nyligen hade dött och som trodde han var i en dröm. Han fick igenom vår cirkel tala med oss fysiska personer och vi fick honom att förstå att han inte drömde och den insikten han fick av att få det förklarat från oss hjälpte honom att förstå och den kärleken, när han fick sin insikt, kommer jag aldrig att glömma.
Fantastiskt! Han var så lycklig.

Har upplevt några fler men dessa är klart dem som gjort starkast intryck på mig och troligen på alla som var närvarande.
Allt sker i villkorslös kärlek och i övervakning från andevärlden som styr helandet och räddningen. Så går riktiga räddningar till i ljus och kärlek.

Skrivet av Jane Lyzell © Lyztran.com

http://www.lyztran.com/2016/10/12/andlig-hjalp-raddnings-cirkel-en-undsattning-anden/

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

wissan
2016-10-29, 10:49
#1

Bra skrivet, mer sånt, upplysning är aldirg fel! Är lite trött på alla rensahushysterin.
och allt prata om att föra andar in i ljuset. Trams tycker jag.

Allt har inte en mening om du inte ger det en……

Jane-Lyzell
2016-10-29, 15:29
#2

Tack för det 🌺

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen