Annons:
Etikettom-sajten
Läst 10274 ggr
Jane-Lyzell
2013-03-27, 12:57

Forum Regler!

Forum regler!

Här nedan finns de generella reglerna som gäller på alla iFokus siter. Utöver dessa har vi även tillägg under rubriken Spiritualism iFokus Regler!

Regler_osastokuva.jpg

http://www.ifokus.se/about/rules_of_conduct 

De lyder:

Det är inte tillåtet att:

 • Bryta mot svenska lagar och förordningar.
 • Kopiera upphovsrättsskyddat material.
 • Skriva inlägg i reklamsyfte eller marknadsföra produkter/tjänster utan sajtvärdens medgivande.
 • Skriva inlägg som röjer eller antyder annan användares verkliga identitet.
 • Ägna sig åt personangrepp.
 • Använda svordomar eller annat ovårdat språk.
 • Skriva inlägg med innehåll av diskriminerande karaktär.

Innehåll:

 • Du godkänner att sajten publicerar det material du bidrar med. Sajten förbehåller sig även rätten att redigera innehållet.

Tänk på att:

 • Alltid läsa igenom dina inlägg en gång innan du trycker på "Publicera inlägg". Då upptäcker du antagligen om du har skrivit fel och kan korrigera det.
 • Utgå ifrån att allt du läser har skrivits med gott uppsåt.
 • Inte bemöta inlägg som bryter mot sajtens Skrivregler genom att själv bryta mot skrivreglerna.
 • Visa hänsyn och vara artig mot andra medlemmar på iFokus.
 • Respektera även uppfattningar som avviker från dina egna.
 • Det du skriver i sajterna på iFokus normalt kan ses av vem som helst som har tillgång till internet.

Spiritualism iFokus övriga regler

 • Det är inte tillåtet att lämna ut hela eller delar av PM som finns/funnits mellan två individer, varken kopiera eller omskriva texten.
  Det gäller även utlämnande av PM på/till andra forum som inte tillhör iFokus.
  I de fall sådant upptäcks kommer det direkt leda till avstängning utan förvarning.
  Bedömning görs av moderatorerna på Spiritualism

 • Vi vill inte att det förekommer trådar med efterlysningar av saker, djur mm.

 • Vi vill inte att det förekommer trådar där det efterfrågas hjälp med avläsning, vägledning eller hjälp med att få kontakt med någon från andra sidan.

  Spiritualism kommer, lite då och då, kunna hålla speciella träningstillfällen för de som vill öva på just ovanstående mediumskap.
  När så sker kommer vi att efterlysa personer som gärna vill hjälpa dessa medium vidare.

 • En av iFokus regler är att det inte är tillåtet att Ägna sig åt personangrepp.
  Det gäller för alla härinne på Spiritualism iFokus.

 • Vi tillåter dessutom inte personförföljelse där en person ideligen "jagas" i trådar och ifrågasätts i allt denne skriver.
  Ofta är det även så att om någon annan skulle ha skrivit exakt samma sak så skulle tolkning av texten även blivit annorlunda.

 • O-tolerans av "skeptiker" och andra internett troll - sidan är till för troende- sökande som vill lära mer inom området Spiritualism , mediumskap,healing, andlig folosofi och urkraft!

 • Vi Välkomnar alla med ett öppet sinne och vi vill att våra medlemmar ska känna sig trygga att ventliera sina upplevelser utan påhop och ifrågasättande av personer som verkar se det som sin mission att förstöra så mycket som möjligt - därför har vi stramat åt reglerna för dem som är skeptiker. Ett kritiskt sinne tycker vi är bra och anser de flesta troende har det och vi behöver ingen hjälp av skeptiker till att se detta. Vi har vår fulla rättighet att vara Andligt troende!

 • Sidans ställningstagande är att det inte ska publiceras otäcka, skrämmande videos och/eller spekulationer om demoner och besatthet. 

 • är en intresse sajt - inte något annat.

 • -----------------------------------------------------

Annat som är bra veta om sajten och i iFokus är ;

 • Du som kom hit via Google!

  Välkommen hit du som kom hit via en sökning i en sökmotor!

  Hoppas att du hittar det du söker. Om du inte gör det får du gärna ställa frågor. Registrera dig här nedan så kan du ställa dina frågor direkt. Det tar bara en minut och kostar ingenting. Bland alla fördelar med att vara medlem finns:

  * Du kan sätta bevakningar på diskussioner du tycker är intressanta.

  * Du kan delta i och läsa röstningstrådar.

  * Du kan gå med i dolda grupper.

  * Du blir medlem i hela iFokus med samma medlemskap.

  * Du får en gästbok.

  * Alltihop är gratis!

  Yttrandefrihetsgrundlagen

  Yttrandefrihetsgrundlagen fastställer att alla har rätt att fritt utrycka sig, och att det är en grundläggande demokratiskt rättighet att göra sin röst hörd, anonymt eller inte, i olika medier.

  Fri åsiktsbildning förutsätter yttrandefrihet och informationsfrihet för medborgarna, dvs att alla har en möjlighet att göra sin röst hörd. Det är en av grundstenarna i en demokrati. Dessa rättigheter omfattar alla typer av medier, även elektroniska medier som iFokus.

  Att alla har rätt att uttrycka sin åsikt betyder dock inte att man får skriva vad som helst. Det finns undantag, framförallt kring upphovsrättsliga frågor, hetslagstiftningen och material riktat mot unga, och då främst pornografi och/eller annat material som kan verka förråande eller medföra annan allvarliga skada för unga.

  Det är dock viktigt att poängtera att bara för att ett inlägg på forumet inte bryter mot någon lag så innebär det inte en skyldighet att publicera det. Yttrandefriheten ger inte automatisk rätt att bli publicerad, tänk hur DN eller Rapport skulle se ut om alla som krävde att få bli publicerade också blev det. 

  Om du som värd anser att att ett inlägg skadar dig, din sajt och diskussionen där, företaget iFokus eller en medlems integritet så står det dig helt fritt att välja att ta bort inlägg eller att kräva av författaren att den skriver om det.

  Relaterad länk där du kan läsa lite mer om denna lag: http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19911469.HTM

  Skriven av: iFokus

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 • Redigerat 2020-11-02, 13:21 av Jane-Lyzell
Annons:
Jane-Lyzell
2013-03-27, 12:59
#1

Du kan prenumerera på nya inlägg på Spiritualism iFokus och få dem sammanställda i ett mejl varje natt. Gör så här:

1. Öppna ett inlägg eller en artikel.

2. Klicka på länken Bevaka upptill (se bifogad bild).

3. Välj Prenumerera på nya inlägg på Spiritualism ifokus.

Klart!

Om du prenumererar på flera iFokus-sajter får du alla bevakningar i samma mejl. Du kan när som helst avbryta dina bevakningar genom att välja Mina inställningarBevakningar och därefter klicka på Ta bort bredvid den sajt du vill sluta bevaka.

Se Niklas exempel nedan;

---

Vänliga hälsningar, Niklas

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2013-03-27, 13:00
#2

iFokus mot mobbning

Mobbning (även kränkande särbehandling) innebär att en eller flera personer utsätts för systematiska uppsåtliga handlingar som anses hotfulla eller störande inom en social grupp. På iFokus har vi kommit överens om att inte tolerera mobbning.

iFokus mot mobbningMånga människor på ett ställe

iFokus 300 sajter besöks varje månad av omkring en miljon människor. Vi har alla olika bakgrund, erfarenheter och värderingar. Vi har olika saker att bidra med i diskussionerna. Det är styrkan med en plats som iFokus. Här kan du få nya infallsvinklar och perspektiv. Samtidigt ställer det krav. Vi måste vara lyhörda för varandra.

iFokus ska kännas tryggt

Vårt mål är att man som medlem ska uppleva iFokus som tryggt och fritt från mobbning. Vi måste därför uppträda på ett sånt sätt att inte andra känner sig hotade när vi diskuterar. Det en person uppfattar som engagemang och diskussionsiver kan en annan uppfatta som hotfullt eller kränkande.

Känner du dig utsatt?

Om du känner dig mobbad eller hotad är det viktigt att du talar om det. I första hand för värden på den sajt det gäller. I andra hand för någon av medarbetarna. Tala om vem eller vilka du känner dig utsatt av, vad som får dig att känna så och vad du förväntar dig att någon gör åt det. Bifoga gärna exempel från diskussioner. Då är det mycket lättare att bilda sig en uppfattning.

De flesta vill väl

Utgå ifrån att det du läser på iFokus är skrivet med gott uppsåt. Oftast är det nämligen så. Om du är osäker kan du alltid fråga vilken avsikt som ligger bakom ett inlägg.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2013-03-27, 13:01
#3

Regler uppdaterade 27 mars 2013

//Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

EPMSS
2015-12-30, 11:32
#4

#3 Jag har läst reglerna flera gånger men får jag skriva om en bräda som kallas ouija? De sprids så mycket skrock runt på nätet om de och jag tycker de är super bra verktyg inom de andliga. Jag använder de själv och har bara positiva erfarenheter med den. Sidan om övernaturliga gjorde ett kaos om de och ville inte ha fakta om brädan på deras sida. De skulle betyda jätte mycket för mig och andra som slåss för att få in brädan i ett bättre ljus och om jag kunde göra en slags artikel om de så ska jag själv vara så neutral och accepterande på eran sida som möjligt.

~ But why? ~

Jane-Lyzell
2015-12-30, 23:53
#5

4,Det går jätte bra 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen
Annons: