Annons:
Etikettandlighet
Läst 5143 ggr
Jane-Lyzell
2018-01-10 23:24

Sagan om Happy – den Lilla Anden

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

En saga eller .......;)

Del 1.

Happy vaknar med ett ryck ur sin dröm eller var det ingen dröm ? Hon känner sig så levande och glad. Gladare en hon kan minnas hon gjort på länge – Men vad var det hon drömde – för hon vet någonstans att som ande behöver man ju inte sova – men vad var det som skedde ?

Tankarna snurrar runt och hon bokstavligt ser dem dansa runt i hennes huvud.

Tankarna för henne tillbaka till sitt liv på jorden och hennes mission där , det var sannerligen ingen lätt uppgift hon tagit på sig och med facit i handen undrar hon meningen med det livet och hur det har påverkat hennes ande. Men någonstans inne i själen känner hon hur jordelivet hjälpt hennes ande att växa.

Happy minns födelsen in i jordeplanet som en svår passage i ett instängt läge i en moders mage – hon minns inte riktigt om hon valt modern eller om moderna blivit henne till delad ?.

Det var en chansning om hon skulle kunna födas i anden och dess fysiska människokropp som medföljer då modern inte ville ha fler barn då hon hade redan fyra, och då den senast resande anden innan Happy blev bortagen innan födelsen. När väl en skapelsemoder är inställd som mottagare och matchning stämmer för uppdraget i jordevandringen så är det av största vikt det genomförs.

Happys moder fick därför inte reda på att hon väntade Happy fören i den 5 graviditets månadens slut skede, just för att inte denna skapelsekapsel skulle tas bort också. Skapelse kapseln är skyddet för andens tillväxt. Happys moder som bodde i landet Sverige kände sig som det inte fanns val så hennes inställning blev att göra sitt bästa för det kommande barnet, men så mindes hon att hon tagit insomnings medicinen Neurosedyn några gånger och oron steg för hur det kunde påverka hennes barn. Läkaren försäkrade henne att det var ingen fara men oron gnagde hos modern under hela graviditeten – vilket skulle visa sig befogad oro då på 1960 talet föddes barn med Neurosedyn skador på jordeplanet av just detta läkemedel. Och det var just det året Happy valdes att födas.

Ande doktorerna slog på alarmklockorna för att rena modern från Neurosedyn så att Happy inte skulle skadas av det – de la ett helande skyddsljus runt Happy de lyckades rena nästan all biverkning av medicinen en liten defekt blev det dock kvar av den, i hjärnans utveckling i språkförståelse i skrift – ordblindhet. Dyslexi som bara var en fysisk defekt men det skulle bara stärka Happys andliga utveckling ansåg ande doktorerna. Så fick det bli. Bättre uppdraget utförs en inte alls var deras inställning.

Bilden från Jordelivet börjar sakta suddas ut och Happy är tillbaks i andens värld igen hon känner att dra sitt sinne tillbaks till jordeplanet tynger hennes energi och gör henne svag.

Jordelivet känns så avlägset som om det inte har hänt och kanske är det bara en dröm i Happys sinne eller är det bara en vision.

Det hade hänt förut att Happy fått glimtar av jordelivet men det är på ett annat sätt en denna gången. Då är hon högt uppe i bergen i en djungel och där känner hon en enorm tillhörighet med en kvinna som leder sitt folk – hon känner att Happy och denna kvinnan är ett med varandra. Happy kan se kvinnan men kvinnan kan inte se Happy. Kvinnan som Happy kallar Li kan känna och förnimma Happys närvaro. På något vis är dessa två kvinnliga själar sammanflätade i anden och de Li gör kan också Happy uppleva. Men det här är en annat tid ett annat liv som Happy har svårt att förklara och förstå hur det hänger ihop , men det kommer klarna så småningom.

Kontakten emellan Happy och Li är en mental medial kontakt dom är som syskon som litar på varandra till 100 % . I den värld Li finns är hon beroende av Happys hjälp att se och höra framåt på vägen ditt hon leder sitt folk – faror vilar på hennes och folkets väg överallt.

Happy vilar ut i andens värld och gör sina rörelser som hon blivit lärd för att återfå sin ande kraft och hon fyller den med andlig qi och lyckan infinner sig i hela hennes väsen. Hon hör änglaministeriets Änglakörer som låter så ljuvligt och som sprider så mycket kärlek här skulle hon kunna bara vara för evigt i en extas av lycka.

I sitt salighetsrus börjar Happy förnimma telepatiska tankar från Li hon börjar förnimma hur pulsen höjs hos Li och hon känner hur Li kallar på Happys hjälp.

Sakta glider hon igenom dimensionerna och finner sig springandes sida vid sida med Li och hennes folk som jagas av Mokaner dessa varelser livnär sig på deras rädslor och spårar dem i dragningen till deras rädslor. Happy gör då som hon blivit lärd att lägga en kärlekens mantel över Li och hennes folk vilket förblindar Mokanerna så de inte kan finna dem. Mokanerna försvinner och Li och hennes folk kan andas ut för denna gången . Ett stort träd mynnar upp framför dem. De frågar trädets väktare om de får lov gå in för att vila för natten som skydd. De blir insläppta och ljusväsen lyser upp inuti trädet och ger de trötta värme. I trädets mitt finns en stor brunn fylld med färskt vatten och vattenkrasse som de sedan äter och får ny styrka av Happy väntar nu på att Li ska lägga sig för att sova så hon kan komma Li nära för att ge henne telepatisk vägledning inför morgondagens väg förbi Jättarnas värld. Li och Happy möter varandra i Li´s dröm och när Li sen vaknar på morgontimmarna har hon en ingivelse en vision hur de ska vandra vidare emot Fridens dal. Och hon skänker en tacksamhets tanke till Happy som för länge sedan är tillbaks i sin egen värld.

Happy reflekterar över olikheterna i de båda jordeplanen i ande världen och bestämmer sig för att finna svar ; Jordeplanen är ju så lika men en då så olika………

Fortsättning följer……….

Skrivet av Jane Lyzell ©

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

  • Redigerat 2023-01-07 18:59 av Jane-Lyzell
Annons:
Jane-Lyzell
2018-01-21 17:31
#1

Del 2

Happy dras sig tillminnes när hon senast kom hem till andevärlden ifrån sin inkarnation på jordeplanet hur lite hon viste då om ande världens fasetter och hur hon blev omhändertagen av sin själs familj. De omfamnade henne och vyssade henne i kärlek och glädje av att ha klarat av inkarnationen och med det missionen på jorden. Alla var beroende av hennes mission och de hade följt Happys vandring på jorden. De hade gläds med henne i varje lyckat framsteg och de hade gråtit med henne i varje misslyckande , men de hade aldrig dömt Happy de viste bättre de ena är lika mycket utveckling som det andra och i de tuffaste mänskliga stunder skedde utvecklingen  som mest för Happy. Så de följde missionen i villkorslöskärlek och att varsamt hjälpa Happy klara sin uppgift.

Happy minns den första tiden något förvirrande i ande världen då jordeplanets astralkropp följer med in i andens värld och den kroppen vilar minnen av just jordeplanet. Hon minns även hur hon i de stunder hennes jordiska kropp sov så åkte Happys astralkropp och reste till ande världens healing plan. Hon älskade just denna platsen den gav henne styrka och mod att fortsätta sin mission i jordeplanet. Utan denna plats hade hon knappats klarat sin mission. Det planet stärkte hennes ande kropp och själ och där kände hon sig hel igen . Det var som att bada i regnbågens alla färgprismor i gudomlig extas. Hon minns att då hon klev tillbaks ned i sin fysiska kropp på jordeplanet var det en smärta själsligen för healing planet skulle endast uppfattas som en dröm i den fysiska planet. Men nu i andens värld förstod hon varför det behövde vara så – annars hade hon aldrig velat stanna kvar i jordeplanet.

Förvirringen den första tiden i Andens värld var att förstå man fullgjort sin jordiska mission klart och att man inte var i drömmens värld utan äntligen var sig själv i ande.

Det var också här Happys själsfamilj tog Happy till den första tiden i ande världen för att hela anden och förlossa astralkroppen från den rena anden. Det krävdes flera regnbågs bad för detta att ske, men också för att bevara astralkroppen, den del av kopplingen till jorde planet.

All den bevarade kunskapen bevarades för Happy i en stor sal inuti en evighets glob för den dagen hon skulle behöva göra besök till jordeplanet.

Att ens vilja sätta på sig astralkroppen igen kräver en stark ande , då alla jordiska minnen blir påminda igen och man behöver glida igenom sitt ut träde i den jordiska atmosfären och det klarar man bara om man har villkorslös gudomlig kärlek som drar en tillbaks något annat vore allt för smärtsamt för anden, då Jordeplanet vibrerar i en mycket, mycket långsam frekvens av helheten.

Happy var en stark ande och hon viste att Li hade denna villkorslösa kärlek för henne på jordeplanet och det var den som gjorde att Happy gjorde den uppoffringen för Li. Men det var något annorlunda med detta jordeplan det var inte som det hon senast förlöst sig ifrån , det var lika men en då eoner ifrån varandra. Happy skulle ta reda på mer det var hon bestämd om. Men först så skulle hon ha en förening med sin själsfamilj.

Happy satt nu i tankekammaren tillsammans med sin själsfamilj , hon älskade dessa stunder av helhet tillsammans den villkorslösa kärleken som pulserade emellan dem och förståelsen för enhet. Det var en sådan renhet i dessa tankar inget var dolt för varandra.Plötsligt stannar tankekammaren vid ett minne ifrån Happys jordiska inkarnation , det var dags för en lektion i hur fysiska människors öden tvinnas samman i anden.

Bilder tornas upp ur Happys senaste inkarnation i Jordeplanet i tankekammaren hon får se helheten. Happy är 9 jordiska år och hon är tillsammans med en kamrat vid en badstrand, de leker  i vattnet dom är ensamma där, när de plötsligt dyker upp en ung man som bryskt trycker ned Happy under ytan. Kamraten lyckas ta sig upp på stranden och ropar förtvivlat på hjälp.

Happy förstod inte varför denna mannen ville dränka henne och hon minns bara hans starka händer och röda lockiga hår som håller henne under ytan. Happy ger upp och ser ljuset i tunneln.

Alarmet hörs öronbedövande när Skyddsänglarna skyndar till undsättning för att rädda Happy kvar i jordeplanet och även rädda den unga mannen från att göra fler människor illa. Den Unga Mannens mission hade kommit på avvägar från den tänkta planen och här fick nu Happy hjälpa till att återställa den. Mannen svåra livsöde hade fört honom till destruktivitet och Ondska hade förblindat hans sinne, Nu med änglarnas hjälp kunde det elimineras och om programmeras. För att inte skrämma Happy och hennes kamrat för mycket intog det en mänsklig form.

Två personer en man och en kvinna kommer nedspringades till badplatsen – den unge mannen ser det och släpper greppet om Happys huvud och springer sin väg , de för upp Happy på stranden och återupplivar henne - När de ser happy är ok försvinner de i tomma intet i samma veva som Kamraten vände sig om och hon frågar vart tog dom vägen?

 Här får nu Happy se förvandlingen i tankekammaren som skyddsänglarna gjorde men som hon i jordeplanet inte viste. De flyger fullt utvecklade i fysiska planets mänskliga tro på hur änglar ser ut till den unge mannen.

Han får nu en uppenbarelse och rening i sitt sinn med villkorslös kärlek av dessa änglars närvaro – allt hade nu gått enligt planen igen. Och den unge mannens ande kunde fortsätta sin mission. Vi är alla ett så om någon ande behöver hjälp i jordeplanet så sker det så vist och väl.

Happy inser nu hur viktiga alla andar är och hur viktigt det är att missionen efterföljs , men det är sanningen inte lätt i mänsklig fysisk form med så mycket fallgropar.

Happy tycker det är skönt veta själsfamiljen alltid funnits där och finns där för alla.

Tankekammaren var till ända för denna gången men Happy viste det skulle bli fler tillfällen snart igen.

Fortsättning följer ……

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2018-03-05 14:26
#2

Del 3

Happy ler när hennes älskade djur kommer henne till mötes efter mötet i tankekammaren i andens värld .Den villkorslösa kärleken hon delar med sina djur är så ljuvlig, hon är så glad att vara i anden där alla hennes bästa vänner finns ifrån djurvärlden. Det var stor sorg var gång i jordeplanet som Happy var tvungen att ta farväl av sina kompisar , men nu är alla tillsammans igen och det gör själens hjärta så lycklig.

Här i andens värld lever alla djuren i harmoni med varandra Lammet vilar bredvid lejonen , ingen kamp som i jordelivet utan en ljuvligt samspel. Happy drar sig ett jordiskt minne till sig om när hon var en liten hur hunden Lorry en stor schäfer valde att komma till familjen som Happy växte upp med. Lorry satt en dag på familjens förstu trapp till huset och väntade i tre dagar på att Happys familj skulle komma hem . Lorry valde Happys familj för Happy behövde en beskyddare i fysisk form och den familjen som Lorry rymt ifrån var inte snälla med henne. 6 månader senare blev Lorry  Happys familjehund då ingen hörde av sig om henne. Happy kunde minnas känslan att hon blev kvar som ett skutt av kärlek i hjärtat – från den stunden var Happy och Lorry oskiljaktiga. Happy somnade gärna med Lorry I-hopkurad i hennes mage och Lorry skyddade Happy det var knappt modern fick bära i säng Happy.

Lorry förblev en trofast vän som aldrig gick utanför tomtgränsen även om grindarna stod öppna – något år senare dyker de förra ägarna till Lorry upp och försöker få tillbaks henne – då springer Lorry in och gömmer sig under sängen och vill inte komma fram – så Nä aldrig sa Happys moder ni får henne tillbaks hon är ju rädd för er. De blev arga och försökte stjäla tillbaka Lorry från tomten , men varje gång de kom, kom Lorry in som en kanonkula in under sängen  - då viste de aha de har försökt igen…

Hon stannade med Happys familj i många år tills den dagen hennes sjukdom tog henne över till andra sidan. Happy var otröstlig av sorg och satt ofta vid graven som blev Lorrys favorit plats på tomten. En idag i andens värld kan Happý känna den smärtan som det gav henne i så unga år och hur den smärtan utvecklade hennes empati för djur och även utvecklade hennes medkänsla för allt.

Hunden människans bästa vän som man säger i jordeplanet är verkligen det inte bara fysiskt beskydd från dem utan också Andligt beskydd. När Happy många år senare kom över i andens värld fick hon förståelsen för detta då Lorry funnits med andligen hela tiden och fortsatt hjälpa och skydda Happy. Alla andar med speciella missioner i jordeplanet blir tilldelade en hund för beskydd. Som följer sin människa. Inte bara en utan flera om det behövs.

Li börjar sända tankar till Happy ifrån sitt jordeplan och Happy tonar in på Li´s frekvens för att komma så nära de går så inga störningar ska störa deras kontakt.Li sänder tankar om råd – Mokanerna hade i sin framfart dödat en varghona med två valpar som nu blivit ensamma och hennes undran är om de är tillsända henne från Gudarna. Vargen är liksom hunden beskyddare så Happy förmedlar att så är fallet de ska leda och beskydda eran flock men först måste ni ta hand om dem och ge dem mycket kärlek. I framtiden kommer de rädda era liv.Ni ska lära ifrån dem och studera deras beteenden och lita på deras sensitivitet som ligger långt före eran egen. Li tackar med ett ödmjukt hjärta Happy och sen återgår Li till vandringen att leda sitt folk, nu med två vargvalpar som sällskap. Li ler då hon ser hur de små liven leker på vägen fram…..

Happy förbereder sig för sin vila – ja man vilar faktiskt i andens värld med – i vilan finns kunskapen.

Fortsättning följer…

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2018-06-11 19:26
#3

Del 4

Att flyta viktlöst i vilan är en mycket speciell och behaglig känsla i trygghet och vetskap om att var gång jag vilar får jag mer kunskap till mig ,det ger Happy vederkvickning i anden. Allt känns så levande och lycksaligheten i att få ny kunskap att kunna dela vidare till andra på de lägre planen i andens värld eller jordeplanen gör Happy så glad i hjärtat.

Happy har fått berättat för sig att i vilan kommer mer och större kunskap till anden och att anden inte är öppen ta emot all kunskap ifrån skapelseplanet med en gång vid inträdet i andens värld . Det måste få ta tid för i kunskapen vilar högre vibrationer och anden behöver vänja sig vid mer förfinad vibration. Det är så tryckt veta att hennes själsfamilj genomgått det hon själv gör nu , det gör det lite enklare.

Vilan är slut för den här gången och Happy längtar riktigt tills nästa gång som hon ännu inte vet när det blir, det beror på hur Happy nu använder den nya kunskapen i sin tjänst för andra.

En vision kom i vilan och hon förnamn en gammal vän en ridskolehäst Tabora som förblev Happys vän under många jordiska år och som även nu i anden finns med Happy. De var oskiljaktiga då och är det i anden med lika sammanflätade som Li och Happy. Tabora fick höra alla Happys problem i Happys tidiga tonårstid vilket var en hel del – Tabora lyssnade och gav tröst till blöta tårar som föll på Happys kinder. Den enda som lyssnade och gav tröst till Happy under den tiden i jordeplanet. De hade en telepatisk kontakt, när Happy öppnade stalldörren Gnäggade Tabora välkommen inne från stallet. Och då viste Happy att allt skulle bli bra. Happy älskade dessa stunder i jordeplanet, att få smeka den bruna manen och bara vara med Tabora, ibland red dom ut också och det var himmelriket för Happy. Nu i andens värld är dom oskiljaktiga och arbetar tillsammans för andras bästa. Många gånger har Tabora fått hjälpa till med vildhästarna i Li´s värld så de förstår att låta sig ridas av Li och hennes folk i den värld där Li finns.

Av vilans kunskap och vision förstår Happy att det är dags för Tabora och Happy undsätta Li åter igen……..

Tabora och Happy blandar sina energier och dyker iväg emot Li´s värld och Happy kan känna Li´s puls slår hårt och ju närmare de kommer Li så börjar faran uppdagas. Moikanerna har omringar Li och hennes folk och Moikanerna rider nu i en ring runt dem så de ser ingen utväg ur Moikanernas grepp . Li samlar sitt folk tätt intill sig och ber alla att be till Happy om undsättning och det är det som nu fört Happy och Tabora till dem.

En en gång lägger Happy sin kärleks mantel runt Li och hennes folk meddans Tabora springer innanför cirkeln av Moikaner och rör upp ett dammoln som gör att Moikanerna inte ser Li och hennes folk mer- alla är nu under beskyddet från Happys mantel och Moikanerna blir bestörta och antar de flytt , så Moikanerna sätter fart efter dem, men ….

Efter en stund lyfter Happy på manteln och förvånade reser sig Li och hennes folk upp – de förstår inte riktigt hur detta gått till, men ett vet dom att Happy har hört deras böner och rop på hjälp. Fort samlar Li´s sitt folk och vandrar vidare in på mer säkrare marker , där hon vet inte Moikanerna vågar sig in. Det blir en omväg till Fridens dal men en säkrare väg.

Happy och Tabora slår följe en bit tills Li och hennes folk är utom fara. Snart börjar det bli dags ge sig tillbaks till andens värld men de väntar lite ännu ,de ser läger eldarna och så börjar mässandet. Ett mässande i tacksamhet och kärlek till Happy och Tabora för deras hjälp i deras nöd. Den kärleken lyfter Happy och Tabora tillbaks i andens värld.

Ännu ett uppdrag utfört av två vänner i sammanflätning av Happy och Tabora. Det längtar redan tills nästa gång de ska ge sig ut tillsammans , men just nu är det dags att de båda två går till sina egna själsfamiljer för andliga rådet har kallat till samling.

Spännande undrar vad det andliga rådet vill denna gången ………

Fortsättning följer …..

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2020-04-15 16:12
#4

Del 5

Det andliga rådet hade samlat alla själsfamiljer för möte . Happy viste att då rådet var inkopplat var det någon stor utveckling på gång och det pirrade lite i Happys själ av förväntan.

Happys själsfamilj skyndade att vara i god tid för de ville ha bra platser till rådets deltagare. Att finnas nära rådet gav så mycket själsfrid till själen. Den vibrationen var magisk som rådet utsöndrade över alla själsfamiljer.

Mötet öppnades av änglakörerna som ljudade mötets öppnande i var och en av alla själar som samlats. Det här är himmelriket tänkte Happy, fast hon viste det fanns så mycket mer. Men hon bara älskade rådsmötena. Sen blev alla själar upp vibrerade i sin förfining av den egna själen. Det gör att ny kunskap och insikter kan strömma in i var och en av själarna.

Det var också dags släppa iväg de själar i själsfamiljen som utvecklats till en högre nivå av sin utveckling i den själsfamilj det befunnit sig i. De själar som befunnits sig längst i varje själsfamilj. Det är en glädjens dag för dessa själar att få evalvera. Detta sker Väldigt sällan så det är en stor händelse för alla själsfamiljerna. Alla tar farväl av de utvecklade och ber för de evalverade att det ska få en fin transit. Sen börjar var själsfamilj mässande för att hjälpa den utvecklade själen i sin förlossning från själsgruppen .Alla vet det möts igen den dagen det är dags för dem själva att evalvera i sin utveckling så detta är glädje.

Happy viste att lika många som hade evalverat i själfamiljen, så väntades nu nya deltagare att komma till familjen. Vilket alltid var en stor fest vid dessa tillfällen, det gillade Happy. Hon undrade vart ifrån dessa medlemmar skulle komma ifrån, Jorden eller någon annan planet, spännande skulle det bli……

Råds mötet var slut och det var dags återvända till sin egen själsfamilj, vilket alltid kändes tryggt och bra att bara vara och utvecklas med dem. Ibland kan det bli mycket umgås med många själsfamiljer samtidigt, så Happy gillade den egna själsfamiljens vibration bäst. Även om det var kul ta in andra själsfamiljers vibrationer.

Väl hemma igen var det tags för tankekammaren att tänka igenom allt som hänt från Rådsmötet och integrera det och dra paralleller.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Tarotstollan
2020-04-16 01:16
#5

Följer med spänning Happys resa!🙂

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Jane-Lyzell
2020-04-16 09:54
#6

5 kul 😃

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Annons:
Jane-Lyzell
2023-01-07 16:30
#7

snart kommer en del till ❤

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2023-01-07 17:26
#8

Del 6
Del 6.

Tankekammaren är så behaglig och så mycket insikter man får där, man riktigt känner sin ande växa i klarhet. Happy låter sig bara följa med i sina minnen från joreplanet och med tanke på rådets möte dras hon sig till minnes alla gånger en när och kär fick lämna jordeplanet. Hur förtvivlat ledsen hon varit och alla andra familjemedlemmar. Tänk om de kunde veta det Happy viste nu – så fort någon lämnar jordeplanet är det fest i ande världen 

Även om Happy viste det fans en ande värld redan på jordeplanet så var det inte lätt för henne att försöka få sin familj hon föddes in i att förstå detta . Morden o farden var ateister och tyckte bara happy hade livlig fantasi. När Happy berättade om de ande barnen som besökte henne eller Mormor som besökte henne så ville de inte ta in detta att det fanns en annan dimetion. Det blev en hård prövning för Happy och tillslut berättade hon inte så mycket om sina upplevelser mer en till sin jordiska syster som också var medial.

Den andra stora sorgen i Happys Jordiska liv var Hunden Wendy som i Happys tidiga tonår gjorde ett stort sår i hjärtat. Happy och Wendy var oskiljaktiga och Happys första egna hund.
De fick bara 2 jordiska år tillsammans Då Wendy blev hastigt sjuk och dog. Happy var otröstlig och hade djup sorg. Då kom Wendy andligen tillbaks till Happy i Jordeplanet. Varje natt kom hon och låg som vanligt under Happys säng så Happy kunde känna och höra hennes närvaro . Varje gång Wendy ändrade ställning under sängen reste sig madrassen för Happy precis som det alltid gjort när hon levde, det var en enorm trygghet för Happy. I 1 års tid Fanns Wendy där för Happy att kunna mildra sorgen efter hennes död. Det var en stor utveckling för Happy i jordeplanet under denna tiden. Nu i andens värd är de oskiljaktliga igen, tänk om jag Hade vetat detta i jordeplanet då hade sorgen inte behövt bli så stor.Happy både viste och inte viste – men en sak stod klart för fler och fler som dog i jordeplanet kunde hon återse dem som ande. Vilket blev fler o fler bevis för henne som jordebarn.
Happy märkte att dessa svåra minnen av jordeplanets sorg påverkade henne och hon blev nedstämd i sinnet. Så nu fick det vara nog med tanke kammaren för denna gången. Det Happy inte förstod var att var gång hon går in i dessa svåra tider på jordeplanet eliminerar hon en del av sorgen kollektivt i jordeplanet. Det var därför som hennes sinne blev nedstämt. Men det skulle snart gå över och jordeplanet blev en smula mer positivt.

Det blev dags för ett besök i healing planet och bada i regnbågsbron för att rena sitt sinne igen- här stannade Happy ett bra tag för att återfå kraft. Happy hoppades att nästa som kommer till vår själsfamilj inte ska behöva sörjas så som Happy sörjde sin Wendy.
Det var snart dags för den nya själen att komma, men det kändes inte som denna gången skulle vara någon från jordeplanet . Nej det var från någon av de andra fysiska planeterna, spännande………

Fortsättning följer ……..

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2023-02-03 09:10
#9

Del 7

Alla var förväntansfulla och man kunde riktigt känna den glädje vibrations som genomsyrade hela själsfamiljen förberedelserna var i full gång för att ta emot den nya anden . Den nya anden behöver alltid en massa kärlek då den lämnat sorg bakom sig till dem som är kvar i den gamla fysiska planet som anden lämnat. Denna gånger var det inte från jordeplanet utan från en annan fysisk planet som heter Orions hjärta en dold planet i Orions bälte. Happy viste att en av hennes jordiska hundar Orina kom just ifrån den planeten. Det lite speciella med just Orions Hjärta var att de ibland kunde sända sina innevånare för att hjälpa i jordeplanet och andra fysiska planeter de kunde mutera. De från Orions Hjärta var hjälpare för hela universum och en mycket hög intelligens. De levde i många hundratals år på sin planet innan de valde att komma över i andens värld. Så detta var en stor händelse för Happys själsfamilj att en så högt utvecklad själv kom till dem . Happy viste inte när det senast hänt men hon viste att det skulle höja den egna själsfamiljens vibration ordentligt.

Så kom han då Oblivion hela atmosfären badade i rosa sken kärlekens färg som bär alla till andens värld. Även om han var från en högre intelligens behövde han sin tid att acklimatisera sig och vila i det rosa skenet . Det är som en andlig livmoder där de från de högre planen får vänja sig i inträdet till sin själsfamilj. Happy och Happys själsfamilj gick runt den rosa livmodern och fyllde den med mera kärlek i välkomnande till den . Happy tyckte det gick en evighet men tillslut så lossnade Oblivion ur sin livmoder och stod där framför oss med utsträckta händer. Det var en sådan familjär känsla och vetskapen om att vi var ett. Vilken kärlek och vilken fest det blev under en lång tid i andens värld.

Oblivion var som en förfader han var en dem som hade evalverat ifrån vår själsfamilj för mycket länge sedan och då valt att inkarnera på Orions Hjärta han var en förfader från länge länge sedan. Vilken trygghet han kom med till hela själsfamiljen och den kunskaps vibrationen höjde allas själar till en högre nivå. Det var Oblivion som hade skickat Hunden Orina till mig i Jordeplanet vilket Happy var så tacksam över i jordeplanet och även nu i andens värld.

Happy umgicks mycket med Oblivion och fick mycket ny kunskap och en dröm att kanske själv evalvera till högre plan började att rota sig i Happys själ fast Happy viste att det skulle inte ske på lång lång tid , men tanken var nu väkt. Happys själ började mogna in i tanken om detta.
Det var återigen dags för tankekammaren och nu tillsammans med den nya själen Oblivion.
Det var rent magiskt att lägga sig i den och få all den nya kunskapen som Oblivion tillförde själsfamiljen. I tankekammaren fick det reda på att det var dags evalvera sina ande kroppar i en högre vibration en mer förfinad sådan. Tack vara att Oblivion valt komma tillbaks till oss.
Det var en kittlande hissnande känsla när tankekammaren förflyttades till healingplanet och badades i regnbågsbron så alla samtidigt fick en förfinad ande kropp. Det blev en vederkvickning som gjorde att allt blev så mycket bättre i alla aspekter. Även vår gamla tankekammare fick nu en förfinat tankemönster.

Tillbaka i vardagen igen så gick nu allt så mycket enklare med den förfinade anden . Happy kunde uppfatta tankar fortare och den egna telepatin var stärkt, att förflytta sig emellan dimensionerna tog inte lika mycket på den andliga kraften snarare tvärt om , anden blev påfylld. Det fanns många fördelar med detta, särskilt då det gällde Happys kontakt med Li som nu också blivit starkare även Li tyckte att hon förnam Happy tydligare i sin existens.
Vilket gjorde att Lis självförtroende stärktes i hennes värld då hon kunde lita mer på de signaler som Happy skickade. Happy behövde inte ens åka igenom dimensionerna för att hålla kontakten med Li.Happy visste att nu var Li nära sitt mål att föra sitt folk till Fridens dal där de äntligen kunde andas ut och få känna frid och börja bygga upp sina liv igen. Lis vargar hade mycket riktigt varit till stor hjälp under lies folks vandring och räddat dem ett fler talet gånger för faror. Och nu var målet nära ………

Happy förnimmer att Lis hjärta slår hårdare i rädslor ett sista hinder innan de når dalen en ravin med en stenbro i ravinen härjade jättarna så det var med list man måste ta sig över stenbron en o en i taget. Jättarnas luktsinne för människor var enormt utvecklat då de ansågs som delikatesser att äta. Lie skickar en tanke till Happy om hjälp . Med Happys nya insikter får Happy snart en god ide´ och säger åt Li att de ska smörja in sig i jord blandat med enhörnings avföring . Var det något som Jättarna avskydde så var det just det. Jättarnas syn var inte så utvecklad så Happy rådde dem även att gå över bron i skymningen precis innan mörkrets inbrott. Happy kunde känna Li s och hennes folks förberedelser och Happy viste att detta skulle gå bra och när skymningen kom smög lies folk över stenbron insmorda i enhörnings avföring och Jättarna flydde bort ifrån Stenbron av stanken från lis folk.
Så var Lis folk i säkerhet för denna här gången .Väl framme I Fridens dal badade de i sjön och kunde äntligen pusta ut – de satte igång att mässa sin tacksamhets mäss till Happy den lilla anden. Den kärleken gick rakt in i Happys andliga Hjärta. Och Happy viste nu att allt gått bra .
Detta uppdrag fick Happy att minnas sin jordemoder som berättade sagor för Happy och hennes syskon om just Jättar som inte var så snälla och troll i skogen det handlade om barn som gått vilse i skogen som stötte på både troll och jättar och tomtar i skogen och hur de blev räddade av trollen som var snälla , de fanns godis i träden som de fick äta , men sen då det skulle sova var det inte så kul för trollen hade bäddat med granris, så de små barnen längtade hem. Då tog ett stort troll dem på ryggen och sprang över stock och sten hela vägen hem till barnens hem där deras mor stod orolig på farstun och ropade på sina barn. Happy undrade kanske Lis värld hade inspirerat jordemoderna att hitta på denna sagan Ja så var det nog bestämde sig Happy med ett leende.

Fortsättning följer …..

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Tarotstollan
2023-03-01 00:18
#10

Spännande! 💖

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Jane-Lyzell
2023-03-01 09:13
#11

#10: 💖

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

  • Redigerat 2023-03-01 09:13 av Jane-Lyzell
Jane-Lyzell
2023-03-01 09:16
#12

Del 8.
Stjärnorna tindrade extra vackert och Happy kände en dragning att vilja återfödas på en fysisk planet igen , men än kände hon sig inte riktigt mogen . Det var så bra och vackert här i andens värld och så mycket att lära sig innan ett inträde i en ny fysisk planet. Alla inkarnationer var alltid noga och minutiöst planerade in i minsta detalj. Så hon slog bort tanken för nu och fortsatte att intrigeras med allt det nya som Obilvon kommit med. Det var så spännande och tillfredställande med all den nya kunskapen så Happy bestämde sig för att vara kvar i andens värld ett bra tag till.

Efter reningsbad dags för tankekammaren igen Happy såg fram emot denna gången för hon viste det skulle bli speciellt denna gången. I tankekammaren kunde man komma åt minneskammaren och det var just det som Happy siktade in sig på denna gången. Hon ville minnas mer av sin senaste inkarnation på jordeplanet som en förberedelse till sin nästa inkarnation.

Happy hamnade vid ett minne av henne som tonåring det var en svår tid för Happy då hon inte ville vara medial och mediumisktisk. Hon ville vara som de andra en ”Vanlig Människa” Så hon försökte döva sin medialitet med alla medel som gick och hamnade i en destruktiv period av sitt jordiska liv. När happy hade börjat i skolan förstod hon att alla inte såg som hon eller förstod som hon och ju längre åren i skolan led så blev det jobbigt att hantera detta. Dyslexin gjorde det även svårt i skolarbetet och det blev att hon drömde sig bort under lektionerna. Hon blev en drömmare i lärarnas ögon som inte förstod henne.

Klasskamraterna blev skrämda av hennes medialitet då hon såg rakt igenom dem – deras läppar sa en sak men deras tankar en annan. Happy kunde läsa deras tankar och det var inte alltid så lätt att veta hur de tänkte om henne men inget sa. Happy avslöjade mångas hemligheter vilket gjorde att hon sågs som skrämmande och jobbig. Detta ledde till att Happy la på sig en tuff mask och började både röka, dricka alkohol och skolka. Skolan var hat objekt nr 1. Så man kan nog säga Happy var en ”värsting ” I hemmet fanns inte mycket stöd och Happy hade konflikter dagligen med hennes Far. Det var mycket fester i hemmet då hennes syskon var äldre och föräldrarna körde Taxi om nätterna. Syskonen var barnvakt och som Barn fick Happy vara med på festerna och kom titigt i kontakt med alkohol och rökning.

Happy blev brådmogen i detta destruktiva leverne hon fick klara sig själv så gott det gick. I ett av sina mörkaste stunder försökte Happy ta sitt eget liv. Hon tog sin mors starka värktabletter och sköljde ned med alkohol så olycklig i sitt hjärta och ville bara göra slut på livet. Happy sov eller lättare sagt var i koma i 3 dygn ingen i familjen märkte ens detta eller ingen brydde sig. Under dessa 3 dygn fick Happy komma till ande världen för att få styrka och healing till att fortsätta sin mission i jordeplanet. Efter 3 dygn vaknar så Happy igen i sin fysiska kropp – allt var som i en dimma min hon. Hon reser sig upp för att åka till en kompis med buss – men hon ser inte bussens nr utan går rakt in i bussen – chauffören såg minst sagt snopen ut. Som tur var hade Happy några få bra vänner som förstod och ställde upp på henne, utan dem hade inte happy överlevt i det fysiska planet. Innan Happy fyllde 15 år Flyttade hon hemifrån i en egen lägenhet , slutade skolan och började arbeta. Nu stod hon På egna ben vilket inte alltid skulle visa sig lätt.

Happy mins känslan av att vara oförstådd och känslan av äkta vänner och vikten av de val man gör som fysisk människa och hon förstår nu att denna tiden i hennes liv var en stor utveckling för anden. Tillbaks igen ur minneskammaren och med känslan av en högre förståelse för allt som hände i jordeplanet runt den tiden – det var mycket som hände där då , men det fick räcka för denna gången . Nu var det dags igen för själsfamiljen att samlas så de kunde dela sina kunskaper med varandra och denna gången skulle änglarna sjunga vilket var en magisk upplevelse.

Fortsättning följer …..

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen
Annons: