Spiritualism

"Leslie Flint"- Oberoende direktröst medium!

2013-11-12 18:04 #0 av: Jane-Lyzell

"Jag tror jag kan påstå att jag är det mest undersökta fysiska medium som detta land någonsin frambringat.... Jag har blivit instängd, bunden, min mun har förseglats och fått munkavel, jag har surrats och hållits fast och trots detta har rösterna fortsatt att komma med sitt budskap om evigt liv"

"Leslie Flint"- Oberoende direktröst medium!

Ett av världens genomtiderna Största och framgångrika fysiska medium!

Han föddes 1911 och trots en svår uppväxt som skulle ge vilken modern barnpsykolog som helst mardrömmar,klarade hans sig ifrån vare sig neurose, psykoser eller extrem nevositet och såg sig själv vid 59 års ålder som en Lycklig man.

När hans bok skrevs "Röster i Mörkret" där mycket av det jag skriver är hämtat ifrån och tack vara Håkan Björklund(en vän) finns den nu utgiven även på svenska,

se länken lägnst ned! (rekomenderar alla som är intreserade av fysiskt mediumskap läsa boken)

Leslie passerade till andra sidan den 16 april 1994. 83 år gamal.

Runt år 2000 Stiftade jag själv bekantskapen med Leslie flint i en fysisk seans här på Ramsbergsgården- hans andliga jag kom i oberoende direkt röst från andra sidan,

Igenom ett av vårt tids största medium Colin Fry.Jag blev då informerad om att jag själv hade samma gåva som Leslie och jag till ochmed som han skulle kunna vara vaken samtidigt.

En ära och jag kände mig manad utveckla min gåva efter detta - vilket jag nu gör!- efter detta fösta möten fick jag äran tala fler gånger med Leslie Flint och känner en ära var gång!

sista gången jag talade med han var 2011 (om jag mins rätt) Leslie är en ömjuk rakryggad man med värderingar som stämmer bra överens med mina egna!

Min egen utveckling sker i ett seansrum här på gården uppkallat efter Leslie Flint.:-)

En man som känner Leslie bra är George Cranley en vän till mig som jag för övrigt arbetat i hop med under många år här på Ramsbergsgården.

George är en fantastik föreläsare av alla sina upplevelser med dåtidens stora fysiska medium - jag väntar med stor spänning på hans självbiografi och den kunskap han har om fysiskt mediumskap. Han berättade många fina upplevelser han haft med Leslie flint och hans fantastiska oberoende direkröst seanser.

Att komma till Leslies seanser var som att ha en trevlig pratstund med sina nära o kära som hade gått över tidigare- en fantastisk upplevelse - lyssna själv i länken nedan :-)

Straxt innan Leslis övergång blev Colin ombedd hålla en fysiskt mediumskaps sittning för han- och Leslie kunde hålla en kommunikation med sina nära o kära själv igenom Colins mediumskap.

När Leslie var 18-19 år kom han först i kontakt med den spiritualistiska rörelsen och började intresera sig för att bli ett fysiskt medium det började med lite olika utvecklings cirklar,

som inte var så mycket att hänga i julgranen så att säga - men till slut fick han tag på dedikerade sitters utan ego - och det tog ungefär 7 år innan rösterna kom. Han berättar själv ,

i en intervjuv hur människor kom och då ingenting hände - gick de ur cirkeln - de hade inte tålamodet sitta i kärlek, tillit och tålamod - men till slut hittade han en dedikerad grupp!

Något år innan han satte sig för utveckling och orsaken till att han satte sig för det. - så fick han själv ett claivoyant medelande på en av sina första seans av medium Mrs Annie Johnson beskrev att hon såg omkring Leslie en arab och Leslie var fundersam- han kände inga araber och vad ville han Leslie?

Mediet fortsätter ; han är igentligen inen arab utan någon som klädde sig som en- vilket senare,visade sig vara den berömnde Stumfilmstjärnan Rudolf Valentino

(.Rudolf hade själv stort intresse i det andliga och undersökte detta själv under sin livstid!.)

Mediet förmedlar från denna arab att han ville att Leslie skulle utveckla sig till medium för att "tjäna mänskligheten".och mediet talar om för leslie att han kommer bli ett mycket berömt medium.Leslie tyckte det var tokigheter och skakade av sig hela händelsen :-) Han fick även en annan hälsning som beröde han djup som blev upptakten till att han började söka mer - vad var detta med spiritualism? och han lyssnade och undersökte saken vidare - han bevistade alla seanser som han kom över och såg många arbetande clairvoyanta medium och det var inte så många som imponerade på honom på ett posetivt sätt. Det var faktiskt bara i några fall han kunde medge att det rörde sig om en medial gåva, Alltför många medium tycktes han fiska efter information från de människor de valde ut för att sedan, när de fått fram en viss information, ge den tillbaks som ett medelande från den döde .

- det var inte långt ifrån att leslie ville ge upp detta efter att ha lyssnat till dessa bedrägliga medium - men då mindes han några få - som verkligen gjorde skillnad och själ för sitt namn som medium. I samma veva blev han erbjuden sitta med i en cirkel för att undersöka den information han hadde fått av en kvinna som hört hans medelande om hans gåva och på kvällen

När Leslie kommer hem står ett brev på spiselkransen i köket , adresserad till han ifrån Munchen tyskland. En kvinna skrev på knaglig engelska , att hon suttit regelbundet i en hemcirkel under några år

och hade fått ett budskap igenom cirkelns medium från en ande som kallade sig Rudolf Valentino. Denna ande hade givit henne Leslies namn och adress i England och bett henne skriva till honom och säga att;

han hade försökt få kontakt med Leslie genom olika medium under en längre tid utan några större framgångar. Budskapet han ville ge Leslie var att han ville att han skulle utveckla sin medialitet för att kunna hjälpa sina medmänniskor.

Leslie stod förbluffad en lång stund i köket och läste brevet om o om igen- Ja så började hans utveckling som sedan varade i många år i tjänst för andra !

Han skriver själv i bokens första kapitel;

Ja är ett medium och har den sällsynta gåva som är känd som oberoende direktröst. Jag talar inte i trans och jag behöver inga trumpeter eller andra attiraljer.

De dödas röster, som talar direkt till sina vänner eller släktingar är lokaliserade till en plats något ovanför mitt huvud och lite åt ena sidan. Det är objektiva röster som seansdeltagarna kan spela in på sin egen bandspelare för att senare spela upp privat i sina hem.Ibland åstadkommer de som talar från andra sidan graven bara en viskning, hes och ansträngd, medan de vid andra tillfällen talar tydligt och flytande med röster som kan kännas igen som deras egna när de levde.Även efter trettiofem år av mediumskapet förstår jag inte helt de förutsätningar som gör att fenomenet varierar på deta sättet.

 Jag vet jag lärt mig mer av livet, om människor, männskliga problem och om känslor, genom att sitta i mörker mer än jag någonsin kunde ha lärt mig på något annat sätt,

och att de som har lärt mig detta är personer som betraktas som döda för denna världen men lever i nästa .

Han säger också;

"Jag tror jag kan påstå att jag är det mest undersökta fysiska medium som detta land någonsin frambringat.... Jag har blivit instängd, bunden, min mun har förseglats och fått munkavel, jag har surrats och hållits fast och trots detta har rösterna fortsatt att komma med sitt budskap om evigt liv"

George C. frågar i en intervjuv - du har tillbringat en stor del av ditt liv bokstavligen i mörker, hur känner du om det nu?

Det finns bara ett svar, och det "är" mitt liv, som har givits för att hjälpa mänskligheten, för att ge tröst ur synvinkeln att döden inte är slutet, att den person de har känt och älskat fortfarande existerar och ibland  kan de komma nära dem, och att de en dag kommer att träffas igen på den andra sidan av livet, därför är allt mitt eget tyckande om att sitta i mörkret, oviktigt.

Jag själv hoppas på att åter se Leslie Flint fler gånger och lära ifrån hans kunskap- för dig som vill lära mer om Hans farsinerande liv- rekomenderar jag boken "Röster i Mörkret"

som du kan köpa här ; http://www.regnbagsforlaget.com/roster-i-morkret-mitt-liv-som-medium.html

och för er som vill läsa mer på nätet och höra dessa oberoende direktröst inspelningar - titta här ; http://www.leslieflint.com/index.html

Artickeln Skrivet av Jane Lyzell /Ramsbergsgården

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-11-13 12:31 #1 av: Fredrik1

#1. Roligt att denna bok kommit ut i nytryck Skrattar

Förekom det fullskaliga andematerilisationer Leslie Flints seamser med  utöver de oberoende direktrösterna?

 "Be kind whenever possible. It is always possible"   H.H Dalai Lama

Anmäl
2013-11-13 15:30 #2 av: Jane-Lyzell

1 Nja - översatt till svenska!

Det förekom materialisationer oftas delvisa inte fulla - någon gång tror jag det var full materialisation med ! om jag mins rätt - men detta var inget han ville andevärlden skulle använda han till!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-11-13 16:42 #3 av: Fredrik1

#2 Tack för svaret!

Känns som om Maurice Barbanell och Leslie Flint på något sätt var av samma "sort" då båda användes av andevärlden för "djupare"  kommunikation. Barbanell i trans och Flint via oberoende direktröst.

Vet du om det finns något transmedium i Sverige idag  som är på samma nivå som de var i början av 1900 -talet? (Agnes Röklander exempelvis)


 "Be kind whenever possible. It is always possible"   H.H Dalai Lama

Anmäl
2013-11-13 17:41 #4 av: Jane-Lyzell

3 Menar du svenskat medium då ?

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-11-13 18:26 #5 av: Fredrik1

#4. Ja :-)

 "Be kind whenever possible. It is always possible"   H.H Dalai Lama

Anmäl
2013-11-13 18:50 #6 av: Jane-Lyzell

5. hmm.......Nä finns nog ingen i den kalibern, tyvärr

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-11-14 08:13 #7 av: TezzD

Tack Jane Skrattar Den boken ska jag köpa, finns den på Bokus kanske? Blomma

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-11-14 13:32 #8 av: Jane-Lyzell

Njae det tror jag inte se länken jag lagt in :-)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-11-14 20:48 #9 av: TezzD

Nu ska jag göra det Glad

HjärtaRosalee
SajtVärd: Änglar -ifokus
Medarbetare: barn.ifokus. 

Anmäl
2013-11-15 19:14 #10 av: Fredrik1

6# Nu har ju funderingen kommit

- Vilka eminenta nu verksamma transmedium arbetar utomlands då ?Glad

Varför tror du att transmediumskapet inte har samma kvalitet idag       (förstår jag dig rätt?) som hos exempelvis Agnes Röklander eller Estelle Roberts på sin tid ?

 "Be kind whenever possible. It is always possible"   H.H Dalai Lama

Anmäl
2013-11-15 23:00 #11 av: Jane-Lyzell

10 Ja det fins ju ett som jag redan nämt Colin fry - han finns ju i sverige med.

Känner inte till något annat som kommer i närheten annars- finns en massa som sk kanaliserar delfiner och ufos - men det är trams......

en strid ström av dem rinner hit från england tyvärr - finns en del bra transhealers med ! som Steven turoff , john of god. Anden Paul.

Att inte kvaliten är som förr beror på att få medium sitter i cirkel utveckling, tyvärr

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-12-01 00:37 #12 av: Jane-Lyzell

Hjärta

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2013-12-03 14:56 #13 av: annetteandersson

Tack för intressant läsning Jane! Jätteglad att jag köpte boken hos dig i helgen, kan knappt bärga mig tills jag kan börja läsa den. Kram Annette


Anmäl
2013-12-03 15:34 #14 av: Jane-Lyzell

13. Härligt :-)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-11-11 01:07 #15 av: Jane-Lyzell

Så himla bra - särskilt då Mickey (en av leslis guider ett barn) talar om Jordbundna andar - härligt - han menar vi är dom jordbundna Skrattar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-11-11 02:03 #16 av: Jane-Lyzell

En av sittarna frågar Mickey är det en fara att jordbundna andar kan ta sig in (hos mediumet o cirkeln, även annars med) eller är vi beskyddade för det ?- Mickey svarar : Först o främst måste du veta förstå detta att det är ni som är Jordbundna andar. Han menar att likadant som vi möter olika människor i livet , god o mindre bra så även på andra sidan - och så nämner han lagen om "Lika attraherar Lika" och fortsätter om du vandrar en väg som inte är så bra som leder till mindre bra val i livet - om du uppför dig fel i livet eller dåligt så kommer du någon gång i livet dra till dig entiteter som är likadana som dig själv.- han menar man måste vara noga med sin egen karaktär för om du ser till ha en bra karaktär så kan de inte nå er- men om du kommer vara dumdristig och närma dig utveckling som i cirkel och endast för egen materialistisk vinning eller ego - så är det där faran ligger - när du sitter i en cirkel så är ett beskydd av böner o psalmer inte det viktigaste utan vad som finns inom dig.Och det är det som skapar för ande vännerna att komma nära dig- om du höjer dina tankar och vibbration så mycket du kan och din intention är att vara god och behjälplig för att vara till hjälp för andra.- Då kommer du finna att inget farlligt någonsin kan skada dig- Men om du dumdristigt öppnar dörren för att dumdristigt få en materialistisk fördel av det - eller du vill ha ett materialistiskt problem löst - du kanske får en del löst så men det är inte den rätta vägen att gå det måste vara rätt andlighet med- rätt väg närma sig det fysiska mediumskapet. Med rätt kärlek kan allt hända - Mediumets karaktär är viktig så klart om mediumet är dedikerad att vara i tjänst för andevärlden och andra människor- Han menar alla måste finna sina egna jag . rekemonederar starkt att lyssna på inspelningen - har bara summerat lite så ni förstår kunskapen i dessa inspelningar - lycka till Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-11-11 09:20 #17 av: [Tigerbeer55]

Tack för inlägget,jag har haft svårt att höra vad Mickey säger (beror på min nedsatta knasiga hörsel) men nu hjälpte du mig mycket. Så intressant o lärorikt.

Anmäl
2014-11-11 14:28 #18 av: Jane-Lyzell

17 åh så synd du har problem med hörseln - det är fantastisk information på dessa ny utlagna videos igenom Leslie Flint Trust Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-11-11 14:53 #19 av: Jane-Lyzell

https://www.youtube.com/watch?v=QDl9KEnwjnk
Oj vad jag håller med Leslie här Skrattar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-11-11 16:47 #20 av: [Tigerbeer55]

Jag får stoppa och lyssna om igen ibland hör jag ibland inte. Men jag har läst boken och den är fantastiskt intressant.

Anmäl
2014-11-11 17:17 #21 av: Jane-Lyzell

20 Ja det är den verkligen - hoppas du orkar tragla dig igenom seanserna det är värt det Blomma

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.