Spiritualism

Om Silver Birch dök upp på TV

2012-09-26 01:54 #0 av: Jane-Lyzell

Om du föredrar vandra i blindhet, hålla dina ögon slutna . Om du föredrar vandra i dövhet, håll dina öron stängda. Men om du är klok, kommer du att öppna fönstren till din själ , så att du kan bli medveten om den mäktiga, stora Andens kraft som kommer att stärka och uppmuntra dig och få dig att förstå hur livet kan levas och avnjutas till fullo . SILVER BIRCH

 

Översatt av Jane Lyzell © Ramsbergsgården & Tidskriften Lyztran

Ifrån boken Teachings from Silver Birch – Philosophy of Silver Birch

 

Om Silver Birch dök upp på TV

 

 

Fick frågan,? vad han skulle säga om en inbjuden att tala om spiritualismen på TV ,Silver Birch Svarade:

'Jag skulle börja med att förklara att jag är en av dem som er värld av materia kallas döda, men att ert trossystem av er värld bygger på miss tolkningar. Livet kan inte dö. Livet fortsätter för att det är en del av den stora, oändliga, kreativa livskraften.

 

Jag skulle be tittarna att sätta åt sidan all missuppfattning av sina nedärvda fördomar och närma sig subjekt i överlevnaden med enkelhet i hjärta och sinne, sök bara att känna sanningen.

Jag skulle vädja till dem att vara toleranta och förstående, inte oroa sig över vad andra har lärt dem, be dem att söka sanningen själva. Jag skulle vilja nämna som vittnen många över hela världen som vet att det finns ett liv som fortsätter bortom graven eftersom de har talat med dem ,så kallade döda.

 

Jag skulle säga att jag var en av dem som efter att ha avslutat min tilldelade jordiska spännvidd och gått, över för många år sedan, bortom slöjan av jordelivet, hade beslutat att återvända till er för att lysa upp er värld och lära den andens sanning som har begravts för er alltför länge. Jag har kommit för att ange huvuddragen av några av de enkla sanningar ,på ett enkelt språk och fråga om mina tittare trodde att de förolämpade deras orsaker eller kränkt deras intelligens på något sätt. Jag skulle berätta för dem att jag inte har något egenintresse, inga pengar att tjäna, inget jobb att försvara. Jag har inget att vinna. Jag kommer tillbaka, efter många år i andevärlden, för att berätta vad jag vet. Det är för dem som vill att lyssna.

 

Jag skulle säga att du är odödlig, att de för vilka du sörjer står tyst vid din sida - tysta eftersom du inte kan höra dem. Du är den döda, den döda som är omedveten om livet som det verkligen existerar. Du har stängt ögonen för allt det vackra i den Stora Andens universum. Allt runt omkring dig i din atmosfär där vimlar mångfaldigt liv. Dina egna nära och kära är där och bakom dem ett otal av andliga led ,de odödliga, män och kvinnor från åldern förflutna, som efter att ha tjänat er värld av materia, är fortfarande angelägna om att erbjuda kamratskap, vägledning, gemenskap och visdom ifrån deras utökade erfarenheter.

 

De band som binder dig till den store Anden kan stärkas genom din förståelse. Om kyrkorna står i vägen för din mottagning av kunskap, förkasta kyrkorna. Om mänskornas ord är ett hinder, förkasta dem. Om böcker stå i vägen, kasta dem. Gå in i din tystnaden i ditt eget väsen, glöm världen av materia med alla dess hårda disharmoni. Ställa in den subtila, känsliga vibration på myllrande andliga livet omkring dig. Du kan då förvandla begränsningarna ifrån din köttsliga kropp.

 

Vakna till kunskap, vakna till förståelse. Du behöver inte vara en fånge, du kan lämna fängelset av okunskap och leva i ljuset av andlig frihet. Fyra väggar kan inte innehålla oändligheten. Ingen bok, hur inspirerad den en må vara kan innehålla alla sanningar om den oändligt store Anden. Ingen människa, oavsett vad hans titel är, kan komma mellan dig och den Store Anden. Du kan få allt du behöver för din näring från den oändliga förrådshuset. Om du tillåter att gudomlighet inom dig att stiga upp till ytan och lära lagarna som är ansvariga för den kraft och inspiration som flödar från de högre sfärerna, skulle du börja leva som den store Anden avsett du borde.

 

Gå in i världen, försöker att läka lama, hjälpa drabbade, vara en styrka för dem som har förlorat sin väg och ge vänlighet en sympati för alla som behöver det. Då tjänar du och service är den enda religionen. Jag känner inte till någon annan. Religion är levande i livet, inte att acceptera sekteristiska övertygelser. De lagar som kontrollerar livet är universella, där universell förståelse finns , kommer religionen vara till ömsesidig tjänst. Oavsett om det kallas spiritualismen eller inte är oviktigt. Vad som är viktigt är spridningen av sanningen som förstör okunnighet, och vidskepelse när visdom fluorerar. .Bli medvetna om alla olika märken av etiketter. Mer vikt kan fästas på etiketten än de sanningar som det är avsett att representera, när män börjar dyrka etiketten och inte sanningen. Sanningen är allt - viktigast, I sanningen är etiketter betydelselösa. Viktigast är att trösta de sörjande,och torka sörjandes tårar , att tillämpa den andlig sanningen till alla i det dagliga livet.

 

.Vi lever en praktiskt religion, en religion för varje dag, för 24 timmar varje dygn, 60 minuter varje timme och 60 sekunder av varje minut. Det är den standard som vi satt, det ideal som skall uppnås, den sanna uppgiften av alla dem som har hittat kunskapen .Spiritualism måste bedömas av dess resultat. Om ingen är rikare på grund av din närvaro i världen av materia, så har du misslyckats. Om spiritualisterna inte gör sitt arbete gällande i alla de angelägna reformer som är så livsnödvändiga, då är de falska för sig själva och de inspiratörer som försöker att använda dem för detta ändamål.

 

Kraften i den andliga som hälls genom mänskliga instrument har en mäktig öde att uppnå. Detta öde är pånyttfödelse Det är en långsam process, men det är det enda sättet mänskligheten kan avancera. Det är en konstant utvidgande sfär av upplysning. En ständig kamp hålla mörka krafter i reträtt Du behöver inte en annan Nazarene. Om Naszaren (Jesus) själv skulle gå tillbaka, skulle han vara en av de mest impopulära män i er värld, särskilt bland dem som säger att de följer honom och erkänna hans ledarskap ``

 

***

Du kan inte ändra en oflexibel lagstiftning. Det finns ingen billigt uppskov, det finns inga enkla benådningar. Gudomlig rättvisa styr hela universum. En andlig dvärg kan inte låtsas vara en andlig jätte. Det finns ingen dödsbädd omvändelse.

 

Silver Birch

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2012-09-26 10:21 #1 av: white lady

Kyss

Anmäl
2012-09-26 14:50 #2 av: Jane-Lyzell

Ja denna texten är verkligen tänkvärd för alla!Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2012-09-28 16:15 #3 av: Naznaz

Ohh tack väldigt vakertKyss. All detta kan man känna men jag kan inte sätta ord på dem.Glad Såå vackert det är underbart, tack  Jane-Lyzell du är underbar.

Kram Naznaz

Anmäl
2012-09-29 00:21 #4 av: Jane-Lyzell

3 varse go Jag Silver Birch är speciellt!Flört

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2012-10-03 12:16 #5 av: Jane-Lyzell

Flört

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2012-10-04 16:09 #6 av: [Starman]

Har den här personen ens funnits?
Det enda man hittar om hen är en angelfire-hemsida med usel design och utan källhänvisningar samt sidor med information om träd.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.