Spiritualism

3/3 av de största Healing Medium igenom tiderna!

2011-09-26 12:48 #0 av: Jane-Lyzell

Chapman´s "operationer" på sina klienter utfördes i den eteriska kroppen (ande kroppen) som från den, den utförda operationen tillgodokommande blev transformerad till objektets fysiska kropp. På detta sättet utförde han många utmärkande healing resultat. Han har krediteras efter lyckade kurerade , oopererativa och svåråtkomliga hjärn tumörer, och även annan cancer former. Han hade också goda resultat med olika ögon problem. Chapman själv framhöll att orsaken till hans healing mission var att bevisa att det finns liv efter döden; Healingen, sa han, kom i andra hand.

Här kommer den sista!

Denna serie ingår i RSS-Ramsbergsgårdens och Tidningen Lyztrans info om våra medium!

copyright RSS och Tidskriften Lyztran www.lyztran.com

Georg Chapman 

(1921-2006)

Den berömda trans healern George Chapman gick nyligen över

Till andra sidan, den 9 augusti 2006 i en ålder av 85 år. Han var

En av Englands mest märkliga healers. I över 60 år behandlade

Han tusentals klienter från alla former ur livsvägar, det inkluderade

Berömdheter och medlemmar av de medicinska proffsen, genom

Att gå in i ett trans stadium och låta anden av dr William Lang

"operera" genom honom.

 

Ett tag i livet hade George healing centers inte bara i UK, utan också i Frankrike, Tyskland ,Österrike, Schweiz och Spanien. Han demonstrerade också healing i andra delar av världen som Indien och Canada.

Han var fortfarande verksam enda till en vecka före hans övergång, då han lät meddela; "Jag har nu dragit mej tillbaka att ge kontakthealing, men jag fortsätter med distanshealingen. Min son Michael tar över klienter för kontakthealingen " Så hans arbete fortsatte ända till hans övergång.

 

Hans utveckling som trans healer började då han och hans fru miste sitt första barn Vivian, bara fyra veckor gammal .Paret var förkrossade och i sitt sökande efter svar, gick dom med i en Fire Brigade, och där började de experimentera med glas och alfabetet(anden i glaset) för att mottaga andliga meddelanden. Vilket gav dem en övertygelse av att deras dotter levde och mådde bra på andra sidan i nästa världen.

Dessa experiment öppnade upp för ett transtillstånd hos Chapman, och olika" entiteter" talade igenom honom, Med tiden , hur som hälst , så manifesterade Dr Lang sig själv, och förklarade att hans mission var att hela dom sjuka och att han var Georges huvud guide i healing arbetet.

 

Dr William Lang hade praktiserat på Londons Middlesex Hospital från år 1880 till 1914 ,det märkliga och det bra med att denna doktor hade levat in i 1900 talet, var ju det att han lätt kunde identifieras.

Vilket också gjordes och blev bekräftat både av sjukhuset och gamla patienter och kollegor, men kanske det mest bevis bördiga var att Dr Langs egen dotter i detta livet kunde utan tvekan ge bevis för att det var hennes far som arbetade igenom George Chapman. Dotter Lyndon Lang blev en nära vän med George och familjen och hade möten med sin far igenom George ända fram till sin övergång 1977.

 

Chapman´s "operationer" på sina klienter utfördes i den eteriska kroppen (ande kroppen) som från den, den utförda operationen tillgodokommande blev transformerad till objektets fysiska kropp. På detta sättet utförde han många utmärkande healing resultat. Han har krediteras efter lyckade kurerade , oopererativa  och svåråtkomliga hjärn tumörer, och även annan cancer former. Han hade också goda resultat med olika ögon problem. Chapman själv framhöll att orsaken till hans healing mission var att bevisa att det finns liv efter döden; Healingen, sa han, kom i andra hand. Hans son Michael Chapman för nu sitt och sin fars arbete vidare och han arbetar med guiden Basil Lang. Se hemsidan www.langhealing.info

 

 

Skrivet av Jane Lyzell

Uppgiftskällor de böcker och länkar som hänvisas till.

 

 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-26 12:58 #1 av: [GunillaF]

Ännu mer härlig läsning. Tack!

Anmäl
2011-09-26 14:33 #2 av: Jane-Lyzell

Glad Ja man kan aldrig få för mycket:-)))

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.