Spiritualism

(2) 3 av de största Healing Medium igenom tiderna!

2011-09-26 12:39 #0 av: Jane-Lyzell

Harry Edwards märkliga healing bana började så sent som i hans tidiga 40 års ålder , då han av ett medium på ett spiritualistiskt möte fick budskapet till sig att han var ett utmärkt verktyg för andlig healing. Så småningom gör han sina första försök som är så framgångsrika och drar fler och fler besökare att han bestämmer sig för att han vigde resterande delen av sitt liv åt detta

Här kommer den andra! och Ramsbergsgårdens healing läror som vi har i vår utbildning! (C) www.lyztran.com

 

Denna serie ingår i RSS-Ramsbergsgårdens och Tidningen Lyztrans info om våra medium!Coopyrigt RSS och tidningen Lystran!

  Harry Edwards  Född 1893-Gick över till andevärlden 1976

 Harry Edwards är en av Englands största healer och troligtvis den Healer som har demonstrerat sin gåva inför flest antal människor på en gång. 1973 höll han en healing seans på The Royal Albert Hall i Londonav en ålder av 80 år inför 5 500 besökande i publiken. Hans mirakulösa gåvagav besökarna som var där och på andra demonstrationer också, helt otroliga bevis för healingens otroliga direktverkan.

På någon minut kunde utväxande svulster försvinna då han lade sin hand på dessa eller att rörelse-hindrade kunde gå och lämna sina rörelse hjälper kvar för att ta sig fram för egen maskin. Dessa demonstrationer kunde gå till så att han frågar klienten:

"Hur länge har du haft denna utväxt" - i över tio år, och läkarna kan  inget göra, säger klienten. "hörde ni det säger Harry

 (samtidigt som han håller sin hand på svulsten) i över 10 år, och läkarna kan inget göra - vart var det din svulst sitter?" Klienten tar upp sin hand för att

peka ut svulsten och då är den borta! . Så fort kunde det gå när han demonstrerade sina healing gåvor

Harry Edwards märkliga healing bana började så sent som i hans tidiga 40 års ålder , då han av ett medium på ett spiritualistiskt möte fick budskapet till sig att han var ett utmärkt verktyg för andlig healing. Så småningom gör han sina första försök som är så framgångsrika och drar fler och fler besökare att han bestämmer sig för att han vigde resterande delen av sitt liv åt detta. Tusentals healing berättelser är rapporterade, även i flera av de hopplösa(obotliga enl läkarkåren) fallen infann sig total helande eller förbättringar även fast han inte ens hade mött dem personligen,  då  majoriteten av hans klienter skickade brev om healing hjälp som sedan sändes på distans .

Han var också den som banade vägen i England för den andliga healingen som en kompletterande behandling  till skolmedicinen och healers frammars och betydelsen av samarbete på sjukhusen. Han satte Andlig Healing in till ett andligt fakta begrepp, han talade om andliga doktorer som är förutsättning för att göra framgång möjlig och att se healing som en medium/medial akt .Hans ord var att "Healing är en andlig vetenskap, baserad på kärlek och medkänsla"

Harry grundade the Harry Edwards Spiritual Healing Sanctuary at Shere, Surrey 1946. som finns fortfarande kvar i dag. Det sägs att han fortfarande arbetar ifrån andra sidan och hjälper till att driva healing kyrkan genom dem som arbetar där. Han var också den första medlemmen I the National Federation of Spiritual Healers 1954 som han hjälpte till att bilda som minister i the Spiritualists` National Union. Harry Edwards han skriva många böcker i ämnet, men också  i andra former av mediumskap vilket intresserade honom mycket. Vi kan varmt rekommendera hans bok A Guide to the understanding and practice of SPIRITUAL HEALING, som ges ut av Harry Edwards sanctuary.   www.harryedwards.org.uk

 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-26 12:58 #1 av: [GunillaF]

Underbart!

Anmäl
2011-09-26 13:13 #2 av: Kerstina-61

Tänk att få vara med om sådant mirakel!Glad

Anmäl
2011-09-26 14:32 #3 av: Jane-Lyzell

Ja han hör till mina favoriter och det är han som fört healingen till vetenskap och att man är medium som healerGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.