Andlighet

Allt är inte guld som glimmar!!

2011-09-25 10:37 #0 av: [Lady-Oona]

Hjälpmedel och gyllene löften som florerar inom andliga kretsar är det nog nödvändigt att hålla lite koll på. Du är en unik stark varelse som har en enorm kraft inom dig: hjälp medel av allehanda slag är endast det, ett hjälpmedel ett tag kanske men kraften har DU. Så ge inte hjälpmedel för stor tilltro och kraft, de endast dränera dig.

Käraste vänner, just nu liiger jag på magen i syrrans säng med min lilla datorn framför mig, söndagen håller fortfarande på att vakna runt mig utom min syster som sover gott på en madrass på golvet (tack för att jag fick ta sängen!)

 

Jag har tänkt lite idag, ja igår oxå, och ville bara berätta att...sprayer, stavar, färgat badvatten, kristallvatten, purpurplattor, saltlampor, vindspel, stenpåsar, amuletter, grodor med pengar i munnen, speglar + en massa annat liknande saker som LOVAR att du ska bli frisk, andligare, rikare, få högre medvetande, synsk, bli healer, få kontakt med andar/änglar/demoner, träffa den rätte osv osv... det är bara en bluff altihopa och det enda du får är en tom plånbok och en ny besvikelse på människan. Det finns inget som kan ersätta dina inre krafter, det är inifrån dig själv som all kraft kommer och som hjälper dig att utvecklas.

 

Det är DU som gör jobbet, tänker tanken, mediterar, affimerar, kontrollerar, sätter fokus, agerar, handlar, undersöker, erfar, känner in, kontaktar, är dig...mm mm. Det finns ingen som gör jobbet åt dig och om du blir lovad att någon annan kommer till dig och lyfter dig ur dina problem och ger dig det du önskar, så tro inte på det och framförallt inte om denna någon skulle vara en ande, en ängel, utomjordling eler nåt annat....dessa finns men inte för att göra dig en tjänst utan för att förbereda dig för ditt arbete med dig själv men du gör jobbet. DE vet att ingen gjorde jobbet åt dem heller innan de fick förtroendet att leda ett människobarn/grupp.

 

Samma sak gäller om en annan människa står och säjer att han/hon har lösningen på dina problem, din önskan bara du går den där kursen, köper den där boken, lyssnar till den där kanaliseringen, tar emot den där healingen eller köper den där grejen, pulvret eller nåt annat....tro inte på det förrän du har prövat och själv verkligen får ett superresultat som du själv med MYCKET gott samvete kan föra vidare till andra. Men inse att den som lyssnar till dina fantastiska resultat kanske inte alls får SAMMA resultat...för alla är UNIKA.

 

Var uppmärksam, ifrågasättande (utan att vara nedsättande!!) tro inte på allt bara för att en "mästare/mästarinna" har sagt det...pröva själv och var ÄRLIG mot dig själv och mot andra.

 

Inget fel i att pröva små hjälpmedel ibland man tro inte att de kan göra jobbet åt dig, du är den mest underbara kraftkälla som finns när det gäller Andlig, Personlig och Medial utveckling....

 

Ha en underbar dag

Lady Oona

 

 

 

Anmäl
2011-09-25 10:44 #1 av: Jane-Lyzell

Som vanligt Briljant text - tack Oona kan bara hålla medKyss

En så länge kan inget verktyg i världen ersätta det fina instrument som människan själv ärGlad

Ha en underbar dag du med!

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-25 11:31 #2 av: Köpingsljusen

Kanonbra inlägg - en fortsättning på det här med eget ansvar! Skrattande

Verktygen kan vara ett stöd för somliga i utvecklingen, men så småningom blir stödet ett hinder och bromsar upp utvecklingen - dvs. får motsatt verkan!

Kram Ricke

Anmäl
2011-09-25 19:52 #3 av: Hellas

Så sant om det var sagt och jag hoppas verkligen att det kan bli debatt och frågor kring detta.

För med tanke på att det ändå finns en sådan pengarörelse för allt junk så borde det även finnas konsumenter.

Jag vill även tala om att absolut själv har handlat en massa onödiga saker för dyra pengar men vis av erfarenhet så tänker jag mig för idag.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-09-25 19:57 #4 av: Jane-Lyzell

3 Ja det tragiska är ju att det finns en efterfrågan!Förvånad

Kan ju förstå hjälpmedel som Tarotkort, pendlar etc - men dessa undergörare är inte okay, tycker jag!

 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-25 20:03 #5 av: Hellas

#4 Håller med dig, Tarot, Pendlar och liknande är en helt annan sak och fyller ett annat syfte.
De används tillsammans med människans egna förmågor.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-09-25 20:21 #6 av: Jane-Lyzell

5 . Ja förr kallades det för kvacksalveri med drycker och olika föremål som skulle hela människor och i själva verket nästan dödar dem i stället!, ja hua!Rynkar på näsan

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-26 00:08 #7 av: Kerstina-61

Inte fler som tycker detta är inytressant att diskutera?

Jag inser ju att jag lagt ut pengar på onödiga ting innan jag började inse att det är ju JAG som är verktyget! Om inte jag kan så kan ju inga prylar i världen göra jobbet åt mig! Däremot kan det kanske kännas bra att ha något som "visar" hur det funkar. Som t.ex tarotkort..(Inte min favorit)  De visar det jag redan känner och ser inom mig. Men för sittern kan det bli tydligare kanske och lite mer...spännande Tungan ute

Hoppas fler kommer in med synpunkter om detta! Glad

Anmäl
2011-09-26 09:07 #8 av: yamher

håller med er men ibland kan också tro försätta berg. Visserligen tycker jag itne att det är okej att tjäna pengar o lura andra men kanske det känns skönt ändå att ha ett förmål, att tro på det o ge det extra kraft/få - även om saken i sig själv är dött. Ett kors kan sakna all makt i världen men också ges allmakt åt om man verkligen tror på det. Precis som religioner saknar betydelse kan den ändå i slutet betyda allt o ge en ofantlig trygghet...

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-09-26 09:47 #9 av: [Lady-Oona]

Det finns många föremål som har ett undrbart krafflöde i sig men föremålet i sig är det inte som gör något utan det är vad du laddar det med....basic inom folkmnagi..

Men att lura folk att auran kan renas om du lägger dig ett bad med indigofärgat vatten...nää så funkar det inte.

Eller säja att en fpurpurfärgad aliminum platta ska ladda din mat så att du öppnar upp din chakran...hur man bara gör något sådant...?

Den stora bristen är väl att vi små människor kan för lite om hur vi fuingerar som andliga väsen...det finns väldigt lite om detta i den vanliga bokhandeln och det finns alldeles för få som ger denna information utan att blanda in någon form av filosofi, gudar, religion, trosssystem osv.

Men det går att undervisa neutralt också.

Tarotkort tycker jag är suveräran för att öppna dörren till den inre källan av arketypiska symboler som kan vara en ovärderlig hjälp när jag vill tolka det jag upplever/ser/känner.

Pendle är en liten söt fegis...du kan själv utan pendel men törs kanske inte lita på det...hmmm känner jag ingen det eller??

Jag tror att vi mycket oftare öppet ska ifrågasätta, ställa frågor, kräva information mm från dem som marknadsför alla dessa underliga produkter med orimmliga löften...och vi ska inte heller vara rädda för att både namnge och informera om man känner sig lurad...det är vi skyldiga våra medmäniskor...

tycker jag

 

 

 

Anmäl
2011-09-26 11:07 #10 av: Fdtr

Bra skrivet!

Tyvärr är det väl så att om en människa är vilsen och sårbar så finns det alltid människor som vill utnyttja detta.

De finns överallt, inom healing/mediala området, som sol-och-vårare eller som människor som behöver visa sin makt över någon annan rent generellt. Gemensamt namn för alla dessa är bedragare.

Jag tycker det är helt ok att använda sig av "arbetsredskap" inom det mediala som tex tarotkort. Det är inte något jag valt men jag tycker det inte är konstigare än att använda en dator som arbetsredskap istället för att skriva för hand tex.

Och visst kan det vara lättare att ha ett föremål att fokusera på för ett speciellt syfte men det måste ju inte nödvändigtvis vara "heliga stenar", det kan lika gärna vara en badanka om man känner för det.

 

Vad jag kan grunna över ibland är om alla som säljer diverse mysko saker/tjänster är bedragare eller om de faktiskt tror på det som påstås??

Vill de så gärna tro på att det fungerar att det är därför de sprider irrläror vidare? Det finns ju tyvärr så vilsna själar att de greppar minsta lilla flytetyg som råkar passera dem på livets stora hav utan att egentligen frågesätta det minsta lilla.

Anmäl
2011-09-26 11:16 #11 av: Jane-Lyzell

9 som vanligt klok som en bok , javist ska man ifrågasätta och namnge - det är bara det att det skapar så mycket Jante i det- men kanske dags nu att förändra det!.

10. Bad anka var kulGlad Jo jag tror nog att hälften av dem faktiskt tror på sina saker de säljer - den andra hälften bryr sig nog inte om det fungerar eller inte - de vill bara käna pengar!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-26 11:20 #12 av: [Lisake]

När man är ny och oerfaren och allt blir så väldigt personligt känslomässigt och vill ha hjälp att komma vidare i livet,och så träffar man på fel människor som drar nytta av att lura andra människor.

Visst ska vi ifrågasätta,dessa personer som sysselsätter med att marknadsföra sådana här produckter är väldigt skickliga att dupera folk.

Det är väldigt bra du tog upp detta,så det kan diskuters och klarläggas hur det ligger till.Glad

 

Anmäl
2011-09-26 12:57 #13 av: Kerstina-61

#10 hahah...undrar vad reaktionerna från sitter skulle bli om jag ställer min badanka från dammen på bordet och ställer frågor till den Skrattande
Är man tillräckligt övertygande så skulle det säkert också funka.

Det är det som är läskigt, som du skriver #12 när man är ny, kanske inte har någon alls erfarenhet och det första man träffar på är någon som luras, medvetet eller omedvetet.

Jag tror som Jane, att det finns både de som själva tror på det och de som medvetet luras.

Anmäl
2011-09-26 14:26 #14 av: Jane-Lyzell

12 ja vist är nya väldigt sårbara och de vet dessa lurifaxare om, tyvärr!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-26 18:44 #15 av: yamher

dessvärre e marknaden inte ny heller med tanke på kyrkan. o  sk reliker-heliga ben osv..

 

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-09-26 22:07 #16 av: [Lady-Oona]

#15...nä något nytt är det inte....jag läste en gång om Gustav Vasa, ha som kastade ut katolismen ur Sverige, att alla reliker skulle sammlas in och  brännas...jag tror att de hittade träbitar i kyrkor, kloster och andra heliga byggnader, som skulle vara från Jesu kors...folk kom ditt och kysste dess träbitar...när väl en hel drös var insamlade så fanns det trä så att man kunde använda dessa till 14 kors..!!!! Snacka om lurendrejeri...nää så något nytt är det inte.

 

 

 

Anmäl
2011-09-27 06:27 #17 av: yamher

ja, och antingen var de köpta eller bara "påhittade". Men framtills den tiden var det standard att en kyrka/ett kloster skulle ha något heligt, och gärna från sitt skyddshelgon...

Tänk också vilken smittospridning av alla tänkbara sjukdomar från den tiden....

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-09-27 08:16 #18 av: Elpida

Mycket bra text och tankeställare. Vi kan aldrig avsäga oss ansvaret för utformningen av vårt liv, den står vi själva för. Att sedan kunna använda tarot, kort och pendel är ju ganska bra hjälpmedel i början när man övar upp sin intuition. Det man kanske framför allt skulle marknadsföra är väl meditationens kraft, vilket ju faktiskt är vår egenGlad.

Man blir ju mörkrädd när man börjar tänka på hur utsatta en del människor är som lägger hela sina liv i händer på skojare och bedragare!Obestämd

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-09-27 10:57 #19 av: [Lady-Oona]

Elpida...jag det håller jag med dig fullständigt....och det finns ju bara ett sätt att bli av med "skiten" och det är att inte köpa...finns det ingen efterfrågan så går nog prylarna en död till mötes.

Jag tycker också att det är viktigt att var helst man kommer åt att "varna" ,informera och säja sitt ords mening så fort man bara kommer åt för att visa att det här ställer man inte upp på.

Men visst kan vi använda oss av ett å annat in början av vårt sökande så länge den som säljer prylarna talar om dett, så man vet att det endast är en krycka och inte nåt annat...

 

 

 

Anmäl
2011-09-27 11:20 #20 av: [NeferNefer]

Jag håller med i stort. Alla dessa undergörande prylar är inte heligare än andra prylar. Allt kommer från Moder Jord och Fader Kosmos, eller hur man nu vill benämna krafterna, så allt är heligt. Däremot kan det i vissa fall vara en hjälp att ha något specifikt att fokusera på när man anväder sig av sina egna krafter. Visst, du kan ta ett heligt löv från ett heligt träd på den heliga vägen till ditt heliga arbete, det går bra, men jag själv tycker att en del av dessa föremål som finns till salu är mycket vackra, så jag vill gärna ha dem att pryda mitt hem med. Kristaller är fantastiskt vackra, tycker jag. Likaså drömfångare (jag har gjort en själv, för övrigt, man behöver inte köpa dem om man inte hittar en som är väldigt fin) och allehanda kinesiska föremål. Min trumma är ett annat kapitel. Den använder jag verkligen.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-27 13:26 #21 av: Jane-Lyzell

20 för att man tycker en del saker är vakra och man vill ha det för den sakens skull - tycker jag är helt okay - men till att det ska bota canser eller annat . blir ju en annan femma!Rynkar på näsan

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-27 14:29 #22 av: [NeferNefer]

#21 helt rätt. Dessutom har jag ofta funderat över folk som köper stenar som ska ge en enorm tur med spel, garanterad vinst. Om det verkligen var så, undrar jag varför säljaren ens säljer stenen? Är det inte enklare att spela på lotto istället och få den garanterade vinsten?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-27 16:03 #23 av: Jane-Lyzell

22. ha ha ha ... ja det kan man undra varför de inte behåller stenarna självSkrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-27 22:43 #24 av: [Lady-Oona]

#13 kan jag få komma på sittning med din badanka?? Tungan ute

 

 

Anmäl
2011-09-27 23:26 #25 av: Jane-Lyzell

24 ha ha ha .....Tungan ute

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-28 00:23 #26 av: Kerstina-61

#13 Fniss..Skrattande Skulle kunna bli en spännande sittning tror jag Tungan ute

Hoppas många läser detta även att det inte blir så mycket kommentarer för detta är viktigt att det kommer ut. När jag har varit på mässor så är det så jag baxnar ibland då det säljs det ena värre än det andra.

 

Anmäl
2011-09-28 05:45 #27 av: [NeferNefer]

Jag läste precis en annons om "healingstavar". "Ge dig själv healing" stod det, eller något liknande. Det kan man väl göra ändå, utan healingstavar. Jag har för övrigt aldrig tidigare hört talas om healingstavar.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-28 12:11 #28 av: Kerstina-61

Hittade denna annons.
Staven kostar drygt 3,500kr. Inte klokt!

 

 

14 dagars leveranstid OBS PRISET INKLUDERAR FRAKT FRÅN SINGAPORE
vi har orginalet från SINGAPORE
Amegastaven säljs enbart genom registrerade Amega Distributörer. Om du vill ta del av Zero Point Energy frekvensen genom den helt ofarliga men effektiva Amized Fusion® Technology, försäkra dig om att den du handlar av är en registrerad Amega Distributör.

Ett healingverktyg som har blivit laddat med Zero Point Energy frekvens. Den är fylld med en mineralblandning och laddad i en högteknologisk kammare i 21 dagar. Efter 21 dagar är energin konstant och behöver aldrig laddas om. Amegastaven är den enda staven på planeten som är inpräntad med Zero Point Energy frekvens genom den unika uppfinningen AMized Fusion® Technology

Snurra staven medsols framför den eller det du vill behandla.

EXEMPEL PÅ ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Snurra alltid i cirklar medsols för mer effekt. När du gör det på dig själv är det medsols som om någon annan behandlar 

Dessa instruktioner utgår från Oiginal AMWand. Om du använder en Black Tip AMWand kan du reducera tiderna något.

MÄNNISKOR, HEALING

Snurra staven nära kroppen, på problemområdet samt där du känner för det. Energin går dit den behöver. Du kan även lägga spetsen mot huden/kläderna på lokala områden så att energin strålar in koncentrerat en stund.

Om du vill lära dig hur du kan göra healingen lite mer effektiv genom att enkelt snurra igång kroppens energicentrum (chakran) etc, prata med den som visat dig staven eller gå på en gratis demonstration.

När du använder staven på en annan människa, använd sunt förnuft och kommunicera med personen. Ibland känner människor energin/sensationer i kroppen. Om personen upplever starkt obehag kan du avsluta och fortsätta exempelvis nästa dag och trappa upp. Energin fortsätter att verka i kroppen under flera dagar, ibland veckor.

HAR DU VARIT I KONTAKT MED ENERGIN FRIGÖRS TOXINER. DRICK MYCKET VATTEN RESTEN AV DAGEN FÖR ATT PASSA PÅ ATT RENSA UT GIFTERNA. GÄLLER ÄVEN DEN SOM BEHANDLAR

 

 

Anmäl
2011-09-28 12:16 #29 av: Kerstina-61

Ytterligare en annons..med en svindyr amulett. Kostar 3950kr Förvånad

 

Ett healingverktyg som har blivit laddat med Zero Point Energy frekvens. Den är fylld med en mineralblandning och laddad i en högteknologisk kammare i 21 dagar. Efter 21 dagar är energin konstant och behöver aldrig laddas om. Detta är den enda Amuletten i världen som är inpräntad med Zero Point Energy frekvens genom den unika uppfinningen AMized Fusion® Technology.

Bär Amuletten runt halsen eller stoppa den i fickan. Lägg den i sängen när du sover så att kroppen nu ostört kan återhämta sig i sitt skyddande energifält.

De flesta känner inga besvär när de börjar bära Amuletten utan upplever ofta att de blir piggare/starkare. Om du upplever att Amuletten påverkar dig för mycket i början kan det vara ett tecken på större obalans som nu balanseras. Upplever du det som jobbigt kan du ta av den och trappa upp tiden för varje dag ju mer du vänjer dig.

Amegas produkter är laddade med Zero Point Energy frekvensen med den unika uppfinningen Amized Fusion® Technology.

Amega är det enda företaget på planeten som har lyckats uppfinna en teknik som kan inpränta Zero Point Energy frekvens i produkter genom Amized Fusion® Technology. 25 års forskning ligger bakom denna uppfinning.

 

Anmäl
2011-09-28 12:31 #30 av: Cristine

FörvånadFinns det verkligen de som går på detta, jag kan inte tro att det är sant och nu har de till och med blandat in teknologin. Helt crazy!

Själv har jag bara köpt rökelse för det är ett måste när jag healar, det luktar så gott. Då använder jag en liten Budda för att han är fin och är ett minne ifrån mamma. Pekare har jag, de fick jag på en kurs om vad man kan äta eller inte.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-09-28 12:53 #31 av: [GunillaF]

Anmäl
2011-09-28 13:47 #32 av: Jane-Lyzell

Inte klokt!Rynkar på näsan

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-28 14:29 #33 av: [NeferNefer]

Jag propagerar alltid för att folk ska tänka själva, inte gå på allt de läser eller hör från andra. Även den klokaste människa har fel ibland, och även en annons som lovar guld och gröna skogar... hm... ja, ni vet.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-28 18:20 #34 av: Jane-Lyzell

 Exakt det är inte klokt!       

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-28 19:16 #35 av: [Lady-Oona]

Säjer bara ett ord PENGAR... detta gissel som får jorden att snurra till sin avgrund...och där faller vi alla ner..om vi inte sparkar oss i baken och vaknar upp..jag har väl aldrig läst på maken...jo förresten de allra första reiikikurserna som kom i slutet av 80-talet till Sverige kostade ca 30.000 om jag inte minns fel och det var fösta delen det...!

ja, en badankesittning bokas men inte behöver vi väl sitta i badkaret?

 

 

Anmäl
2011-09-28 19:29 #36 av: [NeferNefer]

Nu måste jag verkligen sätta ner foten! Det är väl självklart att man måste sitta i badkaret när man ska få höra de visa orden från den heliga badankan!!! Heligt varmt vatten, lite helig parfymerad olja, kanske lite nattvardsvin och sen träder den heliga badankan fram genom det heliga badskummet och har du tur yttrar den några heliga ord som kommer att förändra ditt liv! HELL DIG O HELIGA BADANKA!

*Faller till golvet i djup trance, skakar okontrollerat och talar i tungor*

KVACK-KVACK!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-28 20:00 #37 av: Jane-Lyzell

36 ha ha ha Asgarv To funny

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-28 20:40 #38 av: [Lady-Oona]

HAhaha...frust å stön....den sittnigen bara MÅSTE jag boka.....Tungan ute å så antar jag avklädd och badmössa anno 1953 för att få in den rätta feelingen. 

 

 

Anmäl
2011-09-28 20:51 #39 av: [NeferNefer]

Avklädd, absolut! Du ska endast komma klädd i den dräkt du är född i för att möta den heliga badankan, paradisdräkt anbefalles således. En badmössa kan dock tolereras, då det visar övlig respekt (du frestar inte den heliga badankan till syndiga tankar och handlingar om du skyler ditt hår). Fler frågor?

/NeferNefer, den heliga badankans profetissa.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-28 21:37 #40 av: Cristine

Oj..låter som det är något för mig, ett nytt Lourdes...hoppa i och släng kryckorna Cristine!Skrattande

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-09-28 22:12 #41 av: Kerstina-61

#36 Ska vi bli kompanjoner! Tungan ute du har badkar å jag badanka! 

Anmäl
2011-09-28 22:16 #42 av: [NeferNefer]

Jag är enbart profetissa, jag tyder den heliga ankans budskap. (Viskar: Du får gärna sköta tingel-tanglet runtomkring. Vi kan dela profiten, jag tar 80 %, du tar 20 %).

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-28 22:23 #43 av: Kerstina-61

#42 Nja..det känns inte så rättvist. Obestämd
Jag tror jag gör nog buisness på mina ankor istället Flört Jag har ju redan en kund som väntar (Oona) Skrattande

 

Anmäl
2011-09-28 22:32 #44 av: [NeferNefer]

Den heliga ankan säger att jag är den enda profetissan, men jag kan ju inviga dig. Böj dig framåt! *Häller heligt badvatten över Kerstina och mumlar hemliga, heliga uråldriga ord som låter ungefär som "kvack kvack", och bjuder sedan Kerstina att dricka ur den heliga ank-kalken*

Sådärja, min dotter, gå nu och synda inte mer. Jag menar, gå ut och fräls alla. Eller, sprid ankans heliga budskap. Badskap.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2011-09-28 22:38 #45 av: Jane-Lyzell

_angel: amen.......

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-28 23:21 #46 av: [Lady-Oona]

Härlig med badenskap...förlåt galenskap...är så trött nu men fnissar glatt...det är natti natti nu,ska resa till Sollefteå i morgon för lite jobb och umgås med vänner...godnattkvack på er galenpannor...Oskyldig

 

 

Anmäl
2011-09-28 23:23 #47 av: [GunillaF]

#46 Ses på Måndag Oona. Jag tar med mig din "syster"!Flört

Anmäl
2011-09-28 23:29 #48 av: Jane-Lyzell

46,47 ha de skojSkrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-28 23:31 #49 av: [GunillaF]

#48 Absolut! Det ska bli så roligt att träffa Oona igenSkrattande

Anmäl
2011-09-28 23:34 #50 av: Jane-Lyzell

49 det förstår jag - hoppas ni får skoj - här kommer ne ja vad det nu är- kanske går o bada med :lovely: kram!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-29 22:45 #51 av: Hellas

Tokfior Cool

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-09-29 23:23 #52 av: Kerstina-61

hhaha....th_laugh2

Oona och Gunilla, Ha det så gott och hoppas din ANK-komst blir toppen Oona!Kyss

Anmäl
2011-09-29 23:59 #53 av: JohannaEkroth

Mycket bra text och jag håller fullständigt med. Det är bara jag som kan skapa grunden. Hjälpmedlen är bara mina förlängda armar, så att säga. Glad

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl
2011-10-01 09:15 #54 av: [Lady-Oona]

Nu är det lördag...ja, tycker att de ska bli kanon att träffas på måndag...blir ju nervös ju...kram på er min ank-omst gick bra hittills...Flört

 

 

Anmäl
2012-05-30 18:37 #55 av: Hellas

Skrattande

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2012-06-01 21:33 #56 av: [kvasthilda 72]

Jag håller med att inget objekt eller annat utanför kroppen kan göra dig frisk eller synsk men det kan hjälpa dig på vägen men det största jobbet ska individen göra själv.

Har testat något som kallas almegastav som skulle vara exklusiv med diamant i vilket var helt verkningslöst för mig, jag hade värk och en kvinna erbjöd sig att behandla mig med denna stav vilket inte gav något som helst resultat...

Vidare är jag väldigt skeptisk mot den sk Bemermadrassen som marknadsförs hårt och ska vara tillverkad eller uppfunnen av Nasa och lovar bot på sjukdomar osv.. Om den nu är så bra och uppfunnen av Nasa varför hakar inte sjukvården på denna fantastiska grej då???

 

Anmäl
2012-06-02 00:49 #57 av: Jane-Lyzell

56 så sant Kvastis- det finns mycket att undra och förundras överObestämd

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2012-06-02 08:35 #58 av: AnnikaIII

Allt går att sälja med mördande reklam till hoppfulla och aningslösa människor, det är inte klokt vilka skuplerfira människor de finns där ute i världen. Men det är så trist när någon blir drabbad. Obestämd

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.