Medialitet

Intuitionen

2011-06-27 07:41 #0 av: [walkinbeauti]

Hur många gånger har vi inte tänkt,hur kunde jag veta det där och sen har det inträffat.Hur många gånger har vi inte haft på känn att någon ska ringa,dyka upp eller att vi ska ta en annan väg hem som sen visat sig vara ett smart val för en olycka har inträffat på den väg vi normalt skulle ta eller personen vi tänkt på har hörts av eller dykt upp.Intuitionen är stark hos många men var kommer den informationen från?

Inom det mediala jobbar man ständigt med sin intuition både genom psykometrin kanalisering,sittningar husreningar och mer därtill.Vi säger att det är vår egen intuition men var kommer då all denna information från,saker jag omöjligt kan veta,platser jag aldrig någonsin besökt kan jag plötsligt läsa av och få fram vad som skett,hänt eller varit.

Får vi ett föremål i handen nytt som gammalt kan vi läsa av varifrån det kommer,vem som ägt det eller vad detta föremål vart med om.Använder vi en pendel för enkla svar som ja och nej så säger vi att det är vårt eget inre jag som redan vet svaren.Men alla dessa svar måste komma från någon annan källa än oss själv.Ett högre jag eller en guide,skyddsängel vad vi än väljer kalla det så måste denna information ges till oss från någonstans för att vi ska kunna veta.

Använder vi tex ett quijjabräde samma sak där någon måste styra våra rörelser över brädet från bokstav till bokstav i frågor vi omöjligt kan känna till.Min första kontakt med psykometrin som jag minns var en trädosa som dök upp när jag inredde en gästlägenhet  huset.Min mor var på plats och vi har både min fars och mors föräldrarhem i arv så det föll naturligt att använda sånt som redan finns på gården.

Denna trädosa har jag aldig sett och min gammelfarfar kände jag endast som barn,helt plötsligt från ingenstans dyker det upp information om denna dosa.Gammelfarfar hade den med sig ut i skogen och förvarade smörgåsar och mat i den något jag inte alls kände till men min mor kunde bekräfta det jag fick fram kring denna dosa och var kom den informationen från,inte från mig utan det måste helt eneklt vart min gammelfarfar som berättat det för mig annars hade jag ömöjligt kunnat veta någoting om inte en annan källa gett mig den informationen.

Platsminnen samma sak där för att kunna veta vem eller vad som vart på en plats behöver vi någon som ger oss dom svaren.Vi kan omöjligt besöka en plats vi aldrig vart på och själva sitta inne med svar om vad som försigått på just den platsen.Det spelas upp bilder i vårt inre som vi sen tolkar och får fram resultat som visar sig stämma med vad som verkligen hänt på en plats.

Träffar vi en person för första gången kan vi plötsligt känna in massor som denna vart med om.Tex krämpor sjukdom eller lycka och harmoni.Hur kan vi veta allt detta om inte någon finns som ger oss dessa svar och information.Vi säger vi läser av en person men för att kunna läsa av någon behöver vi en källa som ger oss dessa svar.Vi själva kan omöjligt veta allt om vi inte får det från någon som redan vet.

Att gå in i ett hus vi aldrig besökt,kunna informera om vad som skett och hänt där.Kunna berätta detta hus historia om vilka som bott där tidigare.Att möbler och tak skulle kunna ge oss detta utesluter jag helt,döda ting kan inte prata alltså måste det finnas en djupare visare källa som förmedlar allt detta.

Ett hus en plats besitter många energier från dom som tidigare levt där men energin kan inte prata alltså behövs det en annan inteligens för att förmedla allt som hänt på dessa platser.Det kan vara allt från en guide till en anhörig eller någon som tidigare bott på platsen.

Gör vi besök i ett nytt hus kan vi även där få information om nuvarande och tidigare händelser.Om inte en fysisk person som bor i huset ger oss information men vi kan ändå berätta olika händelser som utspelats där och få det verifierat.

En person som vart fysiskt död under lång tid,någon vi aldrig mött men kan berätta denna persons livs historia som sen visar sig stämma.Varifrån kommer den informationen om inte från personen själv.Här har vi verkligen klara bevis för vår fortsatta existens.Vi som sett och upplevt andevärlden redan har ju våra egna bevis för dess existens men har man aldrig sett kan det vara svårt att ta till sig.Men med sån här klockren information kan det kanske vara lättare att ta till sig att vi fortsätter existera efter våran fysiska död.

Jag vet då med mig själv att jag inte besitter den inteligensen att bara veta utan måste få informationen från något håll annars kammar jag noll om jag bara knallar in på en plats och tror mig kunna berätta om vad som skett eller vem som bott i ett hus tidigare.

Det pratas om tex cold reading men även där behövs en källa som talar om för oss vad en person upplever eller är med om i sitt liv.En cold reading kan ju omöjligt utföras på en person som vart fysiskt död i hundra år,alltså behövs en andlig inteligens som berättar allt för oss för hur ska vi annars kunna veta.

Så tolkar jag intuitionen vi behöver en informationskälla som berättar för oss oavsett det rör sig om personer,platsminnen eller psykometrin.Någon måste tillföra oss  denna information som vi sedan kan förmedla vidare utan den hjälpen skulle vi inte få fram något alls,vi behöver helt enkelt en andlig länk som vi samarbetar med för att kunna förmedla något utan den har vi ingen information alls.

Vet då med mig själv att den kunskapen har jag inte,utan en andlig länk vet jag ingenting.Så smart är jag bara inte Flört

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-06-27 12:54 #1 av: Hellas

Jag känner att Intuitionen är en blandning mellan det egna jaget och viss hjälp från Guider att förstärka Jaget.

Det är lätt att glömma bort att även vi själva är "livs levande" andar instoppade i en burk som kallas för människokropp.

Anden i oss har samma möjligheter och förmågor som andevärlden.
Till den Anden får man sedan tillsätta förstärkning från våra Guider och vips så är vi fullt kapabla till att läsa av föremål, inte bara genom att se eller känna dem irl utan även ha möjlighet att göra detta på distans.

Jag tror att vår egna Ande har oanade krafter i sig och att vi kan oerhört mycket mer än vad vi själva är medvetna om.
Att sedan lägga på en eller flera Guiders hjälpsamhet kan ju bara bli bra Glad!

Allt medialt arbete börjar med att bygga upp en god intuition för utan det fungerar det inte speciellt bra.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-06-27 13:50 #2 av: Jane-Lyzell

Intuition har alla människor en del är mediala(alla har ett vist mått medialitet) och andra är mediumistiska(kontakt med andar)

Att plocka upp platsminnen eller minnen av föremål är en förmåga alla mediala har - utan att det är mer en din egen ande inblandad!

tid o rum finns inte i andevärlden så heller inte i medialiteten och du kan styra dina upplevelser till minnen som behöver ses av oss mediala eller medium!

att det sedan plockas upp på samma sätt som vid kontakt med andar - beror mer på dig själv som intsrument och att det är du som är motagare oavsett platsminnen eller ren ande kontakt!

Du själv fungerar likadant i förnimelser oavsett ande kontakt eller platsminnen pg-av att just du är mottagatren - därför så många tolkar det som andeväsen när det igentligen endast är avtryck i tiden eller energispår som misstolkas som andar!(inte lätt förstå om det plockas upp på samma sätt - vad som är vad)

Sen håller jag med Hellas så har du ju dina hjälpare eller guider med dig oom du vill att få mer information ifrån om det skulle behövas - men det ska inte mistolkas för platsbundnna andar i hus eller runt föremål!

Bäst tillägga min sanning om detta - annars blir man påhoppadSkrattande

 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-06-27 14:16 #3 av: [walkinbeauti]

Det är bara det att jag har tappat tron på just platsminnen.Efter kanalisering för en tid sedan omvärderade jag mycket,sånt jag inte kunnat föreställa mig tidigare.Platsminnen säger vi ju men även där måste någon form av kontakt upprättas som berättar för mig om platsens minnen.Minnen kan ju inte bara fastna på en plats i döda föremål tex,något jag tidigare trott men har helt omvärderat den tanken.

Att vår ande är klok det råder inga tvivel om men i en fysisk kropp är vi ju tyvärr så begränsad och därför finner vi inte all den information vår egen ande har lagrat i sitt cellminne.

Har helt enkelt värderat om platsminnen och energispår,för att jag ska kunna veta måste någon annan inteligens ge mig information eftersom  jag själv i min fysiska begränsning inte har möligheten till den informationen .Så för mig handlar  det om andekontakt då jag vet med mig själv att vissa saker kan jag omöjligt få reda på utan hjälp.

Nu jobbar jag inte som er andra med mediumskapet som sittningar och seanser men i allt medialt arbete jag utför upprättar jag alltid kontakten med min guide för att kunna hämta information,utan den biten kammar jag helt noll bortsett från om någon annan ande dyker upp med information.

Så allt detta med minnen eller psykometrin behöver jag personligen min guides hjälp utan den, ingen information.Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-06-27 19:16 #4 av: Hellas

#3 Men inte är du fast i din kropp walkinbeauti, jag har för mig att du gjort uku resor Tungan ute!

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-06-27 20:37 #5 av: Jane-Lyzell

3 platsminnen är just platsminnen och inget annat - ingen andlig aktivitet i det endast minnen i tiden! som du som medial kan plocka upp - ungefär som at tona in sig på en radiostation - för att fånga upp des vibbrationer!

Inga föremål är döda allt vibrerar och utger en energi - inget kan dö.....

vist kan vi finna all information om oss själva - det är därför meditation är så viktig att gå in i sig själv!Glad

Sen att man ibland behöver sin guids hjälp - är ju inget ovanligt utan mer vanligt! särskilt om man behöver mer information en vad platsen kan ge.....

Mediumskap fungerar som du bestämmer det ska göra - om du säger du måste ha din guid där - så måste du detFlört dina ord är guidens eller universums lag!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-06-28 02:29 #6 av: [walkinbeauti]

# 4 Nejdå fast är jag inte men UKU är ju en annan sak för mig ett resande av anden.Visst där kan vi hämta information helt klart men tillbaka i en fysisk kropp då är ju den fysiska begränsningen på plats igen.Glad

# 5 Det är just det jag har helt omvärderat,att föremål besitter vibrationer.Kan inte längre ta till mig detta även om jag håller i ett föremål och får information.Så jag är numera övertygad och inne på att någon måste berätta för mig annars kan jag omöjligt veta.

Det sista du skriver stämmer ju bra,jag har valt ett genom den formen av kommunikation få informationGlad

Men döda föremål där går jag bet,att träd blommor gräs och sånt levande kommunicerar är en självklarhet eftersom  varje liv har en ande.Men en plåtlåda eller annat dött föremål kan ju inte ge sån information utan där behövs någon länk.En plåtlåda som exempel har ju ingen ande utan är dött medans naturen med dess växtlighet har alla möjliga slags livsandar,allt från småfolk till sin egen så där kan vi ju kommunicera på ett djupare plan.Ett träd en blomma,ett grässtrå kan ge oss mycket om vi vill veta men då finns ett liv en ande på plats som ger all info.

Så ta reda på platsers minnen kan vi men då finns ju redan olika livsandar på plats som berättar detta,det kan vara allt från träden till djuren småfolk eller någon av guiderna, någon som tidigare bott eller visstas på platsen.

Fäll ett träd plocka en blomma då genast dör dessa  men livsanden finns kvar och det är den som är länken inte den döda fysiska blomman eller trädet.

Detta har framkommit i kanaliseringar jag gjort för en tid sedan och det fick mig att börja analysera detta fenomen närmare men som sagt jag har ju valt denna form av kommunikation och kan inte ta in att döda föremål besitter vibration och liv som tex djuren och naturen.

Det rör sig inte om ett ifrågasättande om vi kan läsa av platser och föremål utan hur vi tror oss göra det,där är min tanke.

Tack för era goa tankar,alltid intressant med andras syn på allt Flört

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-06-28 13:16 #7 av: Jane-Lyzell

6 synd du ser saker som döda föremål - det existerar inte i min värld - allt har en vibbration - även en plåtlådaFlört

Om du väljer att välja att inte få information mer en via dina guider - så är det så det kommer fungera för dig - kanske handlar om tillit till dig själv!? du kanske litar mer på dina guider! eller att någon annan säger information till dig en att du skulle lita till dina egna förmågor och andeOskyldig

Ja alla är vi olika men mediumskap fungerar endast på ett sätt via människans sinnenSkrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.