Andlighet

Hån mot en inteligent värld, Andevärlden

2011-03-25 05:01 #0 av: [walkinbeauti]

Efter ett mail härmodagen där jag erbjuds Änglavakt i fem dagar har jag reagerat starkt på hur man kan förlöjliga en inteligent andevärld med dom mest konstiga omständiga sätt att nå dom på.Behöver vi verkligen allt detta för att kontakta Änglar och anhöriga ?

I ett mail innehållande ett långt komplicerat sätt att få Änglar på beställning.Ett Tyskt medium vid namn Irmi erbjuder människor världen över att få Änglar hemskickade på speciella tider.Dessa ska stanna från kl 22.30 i fem dygn för att sedan färdas vidare exakt klockan 22.30 ,under fem dygn ska dessa tre Änglar som inte ens namngivits förflytta sig till tre personer för att där stanna i fem dygn.

I brevet står man ska använda ett vitt ljus som ska välsignas,en vit blomma och två kuvert.I det ena kuvertet skrivs namn och adress upp på dom tre nya mottagarna.Kuvert nummer två skriver du in dina tre önskningar.Ovanpå ditt kuvert med dina tre önskningar placerar du ett äpple och den vita blomman bredvid på bordet.

En krånglig procedur där du ska välkommna dina Änglar genom att kl 22.30 första dagen rent fysisk gå och öppna din ytterdörr för att släppa in Änglarna.Under dessa fem dygn ska det vita välsignade ljuset brinna oavbrutet,hinner ljuset brinna ner kan man välsigna ett nytt som dag och natt får stå och lysa.Välkomstceremonin skall hållas exakt kl 22.30 där du välkommnar dessa tre icke namngivna Änglar att "bo" hos dig i fem dygn.Du tackar dom för att dom kommer och att dom ska hjälpa dig uppfylla dina tre önskningar.

Avskedsceremonin sker på liknande sätt då du fysiskt öppnar din ytterdörr släpper ut Änglarna och tackar dom för besöket samt läser upp både namn och adress på dom tre som tackat ja till Änglarnas besök efter dig.Änglarna kommer alltså fem dygn senare till sina nya värdar efter att du öppnat din dörr och släppt ut dom.Sen börjar samma procedur igen hos dom nya värdarna och fortgår så så länge kedjan inte bryts.

Kom i kontakt med detta första gången då en bekant var upprörd över detta brev,hon hade blivit uppmanad att följa dessa punkter och om inte kunde olyckan stå för dörren.Efter att ha tagit del av hennes brev kännde jag en enorm klump inombords och blev förtvivlad över hur mycket konstigt oseriöst det finns ute på marknaden.Jag bad min vännina att bara ignorera detta och sa till henne inget ont kan hända det är bara vidskepelse inget annat.

Att håna en inteligent andevärld på detta viset går över mitt förstånd.Sen när lever både Änglar och våra anhöriga efter tid i andevärlden ? att dessa skulle dyka upp på avtalad tid kl 22.30 då luktar det båg lång väg.Brevet är sammansatt som ett kedjebrev bryt kedjan och något otrevligt kommer hända dig och vet ni vad jag bröt just den kedjan genom att radera mailet illa kvickt och inget kommer att drabba mig om jag själv inte tror på det.

Änglarna och Guiderna finns där dygnet runt vi behöver inga avtalade tider med dom utan får den hjälp vi behöver när vi ber om det.En annan tanke som slår mig är att ber jag Änglar och Guider om hjälp varför skulle jag då sända iväg dom efter fem dygn när jag själv är i behovet av deras hjälp.Dom stannar så länge vi behöver och jag kan aldrig tänka mig att varken Änglar, Guider eller andra från andra sidan låter sig hunsas på detta sätt.

Sen när har vi makten att "låsa in" och "släppa ut" dom kommer av egen fri vilja och hör oss när vi behöver dom dessutom att öppna dörrar för dom som kan ta sig igenom olika dimensioner tycker jag enbart är att leka med och håna en inteligent värld.Inte behöver dom någon dörr utan kan ta sig till oss utan problem,det räcker med tanken så finns en Guide eller Ängel på plats.

Att låta ett vitt ljus brinna oavbrutet i fem dygn oavsett om vi befinner oss hemma eller sover är så ogenomtänkt att det inte finns någon som helst logik och inte nog med det vilken brandfara vi utsätter oss för med ett okontrollerat ljus som konstant ska brinna.Det Tyska mediet Irmi har tydligen inte räknat in den risk det medför,barn husdjur och en obevakad ljuslåga.Srkämmande vad det skulle kunna ställa till i många hem.

Tycker det hela låter som Anden i lampan få tre önskningar om du gnider på den.Ett medium som säger sig besitta denna makt och kunskap att skicka Änglar till folk världen över borde ju veta vilka Änglarna är och inte erbjuda icke namngivna Änglar.

Sånt här luktar pyrt lång väg och jag känner en rejäl avsmak då jag läste detta mail och behöver jag nämna (Betalas i förskott) annars inga Änglar.I min iver raderade jag detta brev så jag kan inte klistra in det här men kanske någon annan fått liknande och kan dela med sig av.

Sånt här förstör för så många som seriöst utövar sin andlighet och inte nog med det man lurar kännsliga med olycka om dom inte fullföljer och bryter denna kedja.Tragiskt nog finns det folk som tror och går med rädslan att gör jag inte som det står kan något otrevligt hända.En kurskompis kom förtvivlat till en mediumkurs och var uppskärrad över detta med olycka så det kan ställa till mycke oreda och rädsla om sånt här får fortgå.

Sällan citererar jag Bibeln men en sak har den rätt i : Be och du ska få,sök och du ska finna bullta så ska dörren öppnas ! längre bort än så finns inte hjälpen.Närhelst vi behöver finns våra hjälpare där och helt gratis bistår oss med det vi för tillfället behöver.Något Tyskt medium behövs inte utan enbart vår egen vilja att ta till oss den kärlek och ljus som finns för alla som vill ta del av det.

Andligheten finns för oss alla så nära att ta del av och sånt här gör mig både arg och förtvivlad när någon säger sig besitta makten över både Änglar Guider och människor och makten i detta är den skrämmsel man ger att inte bryta kedjan då kan det gå illa.Enbart pengarna styr en sådan handling och är inget som kommer från vår andevärld.

Ljus och kärlek ! Heike

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-25 08:15 #1 av: chik

Förstår inte hur man kan sända änglar som ett paket runt i värde,

Änglar är där dom behövs o är inte livegna..

Mina tankar om det att sända Änglar.....Dom är fria o far o är där dom känner att dom behövs...

Lena.P är jag i verkliga livet.

Anmäl
2011-03-25 08:23 #2 av: [walkinbeauti]

Samma här kan inte fatta alls var sånt utnyttjande kommer från.Som om dom vore någon form av postordeänglar och som du skriver dom finns där dom behövs.Himmlen runt hörnet en perfekt jämförelse Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-25 08:57 #3 av: [dandamimm]

#0 Jag har också fått liknande "kedjebrev" flera gånger från olika håll. Alla har inte innehållit löften om änglar utan ibland är det andra former av löftan om välgång men i princip samma innehåll, välgången kommer bara från olika håll. En del kräver betalning i förskott som du säger men inte alla, vissa hotar bara med vad som händer om man inte skickar vidare.

Har alltid reagerat som du, blivit upprörd och raderat. Tyckte inte de skulle få mer uppmärksamhet än så. Men tydligen finns det ju folk som tar dem på allvar och följer dem annars hade det ju inte fortsatt att spridas.

Sorgligt...

// Danda

Anmäl
2011-03-25 10:09 #4 av: Skogshumblan

Så tragiskt att människor ägnar sig åt detta och tror sig få andligt gott till sig. Tomma riter som precis som du skriver Heike är farliga och tidsödande.
Har många gånger inne på vissa sajter som har med andlighet & övernaturliga saker förvånats och blivit upprörd över bristen på sunt förnuft och kritiskt tänkande hos vuxna människor.

Tack Heike för att du orkar, vågar oh ville stämma i bäcken!

Anmäl
2011-03-25 10:14 #5 av: Hellas

Jättebra artikel och jag kan bara hålla med och det som är skrämmande är att det faktiskt finns intelligenta människor som ändå tror på allt det skräp som erbjuds.

Det senaste häpnandsväckande jag läste om var olika typer av dofter man kan köpa som gör att man får kontakt med Ärkeänglarna.
Svindyrt och rena rama dyngan Rynkar på näsan

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-03-25 10:17 #6 av: [walkinbeauti]

# 3 Dom tycks spridas i alla dess olika former och Änglabrevet fick jag från för mig en okänd person mina bekanta vet att jag aldrig köper sånt här så även om dom fick ett skulle dom aldrig skicka mig något. Glad

Vad som gör mig mest upprörd är att tragiskt nog går en del människor på detta i hopp om att kunna "köpa" lyckan som med dom tre önskningarna något vi bara kan finna inom oss själva aldrig köpa lycka.

Kollade med min vännina om hennes brev och där fanns precis som på mitt ett inbetalnings nummer till Tyskland så med andra ord är det enbart denna kvinna som håvar in varje slant ingen som i sin tur "sänder" iväg änglarna får något i gengäld för sin insats.

Tyvärr kan man inte stoppa sånt här men påtala så fler får upp ögonen och tänker igenom innan dom handlar för fort och blir grundlurad.Det är den svage som går på dessa saker medans den starke kan stå emot.Den svage söker alla vägar till lyckan och blir av med sina surt förvärvade pengar och det är dessa människor vi ska stötta inte skälpa omkull,man blir bedrövad att det får förekomma Gråter suck.

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-25 10:24 #7 av: Ians

Det är ju bara att konstatera att:

Allt går att sälja med mördande reklam....och lite dåligt samvete hos köparen!

Eller för den delen okunskap...hos köparen!

Bedrövligt!

Anmäl
2011-03-25 10:26 #8 av: Skogshumblan

Hmm tror en "systersajt" här har en tråd om dessa "änglar" som söker nytt hem. Kan sägs att det förtroende jag haft till vissa personer där inne rämnade rätt rejält när jag såg deras inlägg där inne. Pinsamt att vuxna håller på med sådant här och tror att deras Agerande inte påverkar hur andra uppfattar dem. Om man nu är med i detta för skoj skull, så tar man kanske inte det andliga på allvar och då är ju förtroendet ändå kört känner jag.
Nä som ni skrivit, änglar har sin egen väg & syfte;)

Anmäl
2011-03-25 10:26 #9 av: Zynell

Detta känner jag igen och har också alltid ignorerat. Har sett inlägg här på Ifokus också om detta där man ska göra alla dessa saker.

Anmäl
2011-03-25 10:34 #10 av: Skogshumblan

Nellie ja visst finns det här inne. Fick sätta mig på händerna nästan för att inte skrivs i den tråden. Kände att det bara skulle bli fel. Blev så ledsen när jag såg den tråden och att flera som jag trott bättre om ägnar sig åt det här.

Anmäl
2011-03-25 10:37 #11 av: [walkinbeauti]

4 och 5 det enda vi kan göra är att sprida kunskapen få folk att förstå man kan inte köpa lycka på burk som tex dofter du nämner Helena.Bristen på sunt förnuft skogshunblan verkar vara stor och många dras lätt med i frestelsen.

Såg på ett annat forum om någon miraklestav som kunde köpas för drygt 3000 kronor denna stav har legat i en högteknologisk kammare i 21 dagar och oavsett hur mycket man använder den skulle energin alltid betså.Fint värre var att den kommer från Singapore Skrattande

Vad den gör, jo den helar alla våra krämpor du kan medsols föra den över maten för att den ska bli mer smakrik.Ett billigt vin kan du med stavens snurrande göra till ett riktigt gott vin.Minns inte allt den förmådde men efter den trdåstarten skrev jag min absolut första och sista kommentar på ett skeptikerforum, den staven retade upp mig ordentligt samtidigt på hemsidan den fanns att köpa varnade dom för kopior då kan man ju undra om dom sitter själva med orginalet om det mot förmodan nu finns något orginal Skrattande en healingstav som ska kunna göra det mesta Skrattande

Den ena produkten värre än den andra  Förvånad man upphör aldrig att förvånas:-)

Nellie och skogshumblan det har jag missat försöker någon möjligen kränga änglar genom ett forum här på ifokus ? hmm  skumt och inte tillåtet om det är i eget penningsyfte kan jag tro.Det finns folk till altt tydligen.

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-25 10:42 #12 av: [dandamimm]

Har också läst om "mirakelstaven". Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är människor verkligen så behövande och vilsna?

Anmäl
2011-03-25 10:44 #13 av: Skogshumblan

Ja käre tid vad mycket skit som finns!
ush nu blev jag så låg att jag loggar ut och är med mina barn istället, de är iaf ärliga!

Anmäl
2011-03-25 10:54 #14 av: [GunillaF]

Nu har inte jag läst dessa kedjebrev som ni fått, men jag har sett trådar på olika sajter på Ifokus om det här.

Jag kan se symboliken i det hela. En tanke på att änglar ska komma till mig eller andra. Är det här något konstigare än att vi ber den ärkeängel som behövs för stunden, komma till den vi healar?

Jag tror dessutom att vi ska avdramatisera andevärlden. Tror ni inte att de har humor? Det tror jag. Så om vi gör "klavertramp" i form av kuvert, ljus eller vad det månde vara, så har de överssende med det och drar lite på munnen åt oss.Glad

 

Anmäl
2011-03-25 11:01 #15 av: [dandamimm]

#14 Jo, jag tror nog som du att andevärlden besitter en stopr dos humor så det behöver vi nog inte vara oroade för. Nog har de överseende alltid. Men jag känner mig mer oroad för människor som "köper" alla konstigheter som finns och tror att det ska ge lycka eller vad de nu söker. Det känns som ett hemskt ytnyttjande av behövande människor ibland.

// Danda

Anmäl
2011-03-25 11:04 #16 av: [GunillaF]

#15 Kan hålla med om att människor utnyttjas. Så har de alltid gjorts. Det är tråkigt. Men så länge det finns konsumenter  så kommer det nya produkter.

"Allt går att sälja med mördande reklam"TystFlört

Anmäl
2011-03-25 11:06 #17 av: [dandamimm]

Ja, så är det väl. SuckRynkar på näsan

Anmäl
2011-03-25 11:14 #18 av: Ians

#14 Det tror jag oxå Gunilla...Flört

 

Anmäl
2011-03-25 11:15 #19 av: [walkinbeauti]

# 16 Klart dom har humor men jag tror inte det uppskattas av dom när människor blir lurade på andlighet och detta brevet var rena dyngan från början til slut en person i Tyskland sitter och håvar in pengar medans andra i världen springer runt och öppnar och stänger dörrar för Änglar som kan ta sig in till oss med eller utan en öppen dörr.

Där reagerar jag och jag googlade lite på detta och ser vidden av hur många som luras in att köpa Änglalyckan.En ängel är aldrig längre borta än vår tanke precis som med våra guider och tyvärr finns det alltid konsumenter därför känns det viktigt att föra detta på tal för att åtminstonde kunna nå fram till några innan dom blivit lurade.V kan inte stoppa det men vi kan nå fram till några om det påtalas hur det ligger till.

Genom shamanismen utför jag själv många ceremonier men aldrig i penningsyfte eller att föröska lura någon annan och det är sant det du säger allt går att sälja med mördande reklam,sorgligt till tusen men sant.

Har föröskt hitta en hemsida om detta medium men där går jag bet och då kan man fråga sig vem egentligen som ligger bakom en helt vanlig person som ser chansen i att med dagens andlighet tjäna lite pengar.Har inget efternam på henne så längre än så kommer jag tyvärr inte.Gråtermer än hänvisning till några svenska sidor,någon som kanske vet vart man kan finna denna dams hemsida !!

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-25 11:54 #20 av: Kerstina-61

Jättebra artikel Walkinbeauti Glad

Jag har fått sådana brev...första gången så hade jag fullt sjå med att ringa människor som kunde vilja tänkas ta emot dessa änglar sen. Det gick inte så vidare bra....Så jag la ner det. När jag fick nästa förfrågan så tackade jag nej. Kändes meningslöst.

Anmäl
2011-03-25 12:02 #21 av: [GunillaF]

#19 Oj...jag uppfattade inte att de kräver en betalning i de där breven. Men som jag skrev; jag har inte läst dem bara sett trådar på sajterna om de som vill skicka till varandra - gratis.Flört

Anmäl
2011-03-25 12:06 #22 av: Kerstina-61

#21 I de brev jag fick så var det ingen betalning. Bara att man skulle ha 3 önskningar i ett kuvert och i det andra skulle de namnen stå som änglarna skulle till efter mina 5 dagar. Så ingen som tjänade pengar på de jag fick.

Anmäl
2011-03-25 12:08 #23 av: Skogshumblan

Visst har andevärlden humor och visst kan och ska man få göra saker/ riter som har en symbolisk innebörd. Det jag vänder mig emot är när människor som borde veta bättre gör en sådan här grej som har så uppenbara undertoner av " makt, pengar och falsarier" för som jag ser det är ni som sajtansvariga, sajtmedarbetare, medium, healare eller vad det än må vara är gentemot de på sajterna & era kunder ansvariga för vad ni gör eller medverkar i/ medverkar till att sprida. Det ni gör blir ju på något sätt "rättfärdigat" då ni ses upp till av många. Även jag har självklart ansvar för vad jag gör.
Så jag reagerar på tråden inne på en systersajt här och det brev Heike hänvisar till då folk verkar svälja med hull och hår och inte en stavelse av minsta ifrågasättande eller förklaring kring hur ni ser på det finns.

Anmäl
2011-03-25 12:54 #24 av: [GunillaF]

#22 Det jag skrev om betalning var därför att jag uppfattade det så i:

 #19 människor blir lurade på andlighet och detta brevet var rena dyngan från början til slut en person i Tyskland sitter och håvar in pengar medans andra i världen springer runt och öppnar och stänger dörrar för Änglar som kan ta sig in till oss med eller utan en öppen dörr.

#23 jag vet inte vilken sajt du sett detta på. Jag har sett att man vill skicka änglar till varandra bl.a. på Healing, men det var aldrig fråga om någon betalning. mer som en omtanke till sina webbvänner. Sedan har man ju ett eget val om man vill ta emot eller inte.

Så jag gissar att ni läst något annat än på t.ex healing.

"En systersajt" kan vara flera stycken... det känns utpekande för flera kanske.. 

Jag kan bara svara för healingsajten

Vad man som sajtvärd, medarbetare osv är ansvarig för är att tonen i trådarna är trevlig. Att alla kan få uttrycka sin mening om det bara håller sig inom reglerna som är upprättade på varje sajt och att lagar inte bryts.

Att vi tycker olika, ser olika på det vi skriver om... Det måste vi få göra utan att bli kallade för att inte vara ansvarsfulla människor/sajtvärdar/healers mm

Anmäl
2011-03-25 13:04 #25 av: Jane-Lyzell

Skrämmande , kjedjebrev eller pyramid brev är jag allergisk emot överhuvudtaget!

Snacka om att spela på människors rädslorRynkar på näsan

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-03-25 13:31 #26 av: [walkinbeauti]

# 24 Jag var lite otydlig i början när jag skrev artikeln men det står så här behöver jag nämna att (Betalas i förskott) där kunde jag vart lite tydligare men det är just pengarna jag går i taket på att jag för 600 sv Kr ska få hem Änglar,min vännina för något år sedan skulle betala 500 så priset har välan gått upp nu.Att hjälpa varandra få kontakt med både Änglar Guider och anhöriga är något vi gör så gott som dagligen och den som tar betalt ska kunna ge valuta för pengarna en bevisföröring som sittern är nöjd med då är det seriöst men detta är i mina ögon bara en lek.Ett kedjebrev där man kommit på att aha,,,här finns folk vi kan lura på några hundra.

Någon systersajt har jag inte hittat med detta ämne har letat runt både här och på andra ställen och vill man sända Änglar gratis då är det ju fin tanke och inget utnyttjande.Glad

# 23 Jag hoppas innerligt att man inte ser upp till medium och något jag tycker min mediumlärare sa bra på en kurs för något år sedan,sätt aldrig ett medium på pedistal.Medim är enbart människor och besitter inga som helst stora mirakulösa krafter och det är tyvärr såna här medium som hon i Tyskland som utger sig för att besitta någon makt och då feltolkas detta ofta och många tror medium utför underverk.Det är ju den formen av makt och pengar som ger en fel bild av andliga utövare,jag har då rakt inga magiska krafter utan bara en vanlig liten "skit" som råkar kunna kommunicera med andra sidan inte ett dugg märkligare än så.

Men här ser man på Tyskan hur lätt det är att skapa något som får folk att tro vi besitter någon makt och en magisk förmåga men tro mig det gör jag absolut inte inga magiska fingra här inte snarare tummen mitt i handen Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-25 13:31 #27 av: Skogshumblan

Gunilla, klar vi ska få tycka olika:) Det är ju i mötet med andras syn som utveckling och nya tankar föds:D

Jag har inte namngett eller pekat ut någon sajt eller person för det är upp till var och en att rannsaka sig. Att hänga ut är inte min avsikt eller syfte. Lika så har jag inte heller kallat någon för ansvarslös. Det är ditt eget ordval. Pengar eller ej inblandat, vidhåller jag min ståndpunkt att ni öppnar upp för energier i era liv som de av er som är tränade kanske kan styra upp men alla de som inte är starka nog utan drar in universum vet vad bär de öppnar sig och sina hem? DÄR klämmer min sko.
Menar inte att såra eller kränka dig eller någon annan och ber ärligt om ursäkt ifall så skett.

Anmäl
2011-03-25 16:16 #28 av: [GunillaR]

För kanske ett år sedan (osäker) florerade det en del av dessa änglabesök på olika sajter här på iFokus. Nu var ju här aldrig några pengar inblandade i dessa änglabesök, men det var visst något om klockslag och några ritualer. Jag valde dock bort dessa eftersom jag anser att änglarna kommer när de behövs och när vi vill.

Men det finns tyvärr många som försöker göra sig en slant genom  att utnyttja människor. Jag kommer ihåg i slutet av 90-talet då det var en Maria Duval som annonserade i tidningar. Det var healing och det var andlig kontakt och jag vet inte vad. Hur som helst så skickade hon brev som kostade 500 kronor att lösa ut. Min kusin var en av dem som löste ut tre sådana brev och var helt förtvivlad eftersom denna Maria Duval hotade med olycka om man inte löste ut alla hennes brev. Denna kvinna blev ju också anmäld för bedrägeri.

Jag har sökt lite på nätet efter denna franska kvinna och konstaterat att hon håller fortfarande på och har naturligtvis en egen hemsida.

http://www.mariaduval.net/

 

 

Anmäl
2011-03-25 16:17 #29 av: yamher

man kan också i ren elakhet eller okunskap skicka ut kedje brev där allt annat än ren godhet är fäst vid. Alltså, man vet inte vad man bjuder in ... Men vet inte vilket intresse den som ursprungligen skickade brevet. Men en sak e säker i alla fall att vi får all så tillsvars för vårt handlande....

 

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-03-25 16:28 #30 av: Skogshumblan

yamher precis det är vad jag försökt få fram men orden är lite andra.

Anmäl
2011-03-25 17:16 #31 av: [Lady-Oona]

Bränn uppp breven, tänk att röker går upp i Universum och så var man av me dom...

Det är rena rama nonsens alltihopa på vilket sätt det än sker med eller utan pengar....änglar och liknande kommer ändå bara vi ber dom med ett öppet hjärta att komma....

Vilket respektlöst utnyttjande och fånerier dessa brev är....har fått några för längesedan men hittade dem som skrev dom och ringde dit, det var ett företag i Malmö..!! men efter den utskällningen blev det inget mera. En del brev låter som rena hotet.

Ha det gott och lita på din guide i stället....din magkänsla och alla dina andevänner.

 

 

 

Anmäl
2011-03-25 20:28 #32 av: yamher

ja, precis och Änglar kommer när man behöver dem

bästa värmen och kärlek får man från de nära och kära som finns och bryr sig om en inte nödvändigtvis en Ängel....

skicka dem en tanke så finns de där i gengäld!!

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-03-26 09:10 #33 av: [walkinbeauti]

# 28 Tog en titt på hemsidan och redan vid första blicken fick jag en ebehagskännsla med denna kvinnan Duval.Märkligt är ändå att dom fortsätter trots att dom blivit anmälda och uppmärksammad med sån bluff.

# 31 Brände upp mailet visuellt när jag tog bort det man vet aldrig vilka energier som kan vara kopplade och kan få fäste om oturen är framme.Kan bara nicka med att lita på guiderna dom sviker oss aldrig.

 

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-27 21:46 #34 av: nyborjare08

#32 Bra skrivet. Så upplever jag att det är för mig.

Anmäl
2011-03-28 03:12 #36 av: Kerstina-61

Jag har fått 3 förfrågningar i helgen om änglabesök. Jag har sagt vänligt, men bestämt nej. Det är krångligt, 3 kuvert varav ett ska vara ett grönt äpple på, det ska vara 3 önskningar och ´5 st nya mottagare med namn och adresser, som vill ha änglabesök.

Tilld e som frågat har jag sagt just så som skrivs här i tråden, att änglarna kommer säkert ändå, när jag behöver dem och ber dem. Då har de hållt med dmig och tycker egentloigen det hela är ganska löjligt. Men någon var jätterädd för att bryta kedjan, men jag berättade att jag gjort det och det hände ingen ting Flört

Anmäl
2011-03-28 03:40 #37 av: [walkinbeauti]

#36 Det är just det som är så fult av dessa inte nog med pengarna utan man försöker skrämma upp med olycka om någon inte följer.Har som dig sagt till dom som råkat ut att inget händer och istället för att tro på vidskepelse tro på visdom Glad men ser till min förvåning att tom inom andliga kretsar tror man på olycka om man inte fullföljer vad som står Gråter

Sen tänker jag så här en människa som redan är svag hon söker och blir då ändå mer besviken när inte dessa tre önskningar uppfylls och på så vis tappar fotfästet ändå mer.Det många inte förstår är att dom leker med andra människors kännslor och hopp,hopp om att få tre önskningar som ska rädda hela deras vardag men när önskningarna inte slår in åker en kännslig person ändå djupare ner i sin sorg eller deppighet,en ekonomi som kanske ligger platt på botten så visst kan dessa brev göra stor skada även om dom till synes från början kan verka harmlösa.

Ljus och kärlek och en bön till våra guider nära och kära då kan vi lita på att allt blir omhändertaget på bästa möjliga sätt Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-28 09:19 #38 av: Ians

#37 Håller med dig!

 

Anmäl
2011-03-29 23:11 #39 av: christel70

Nu skriver jag inte för att försvara dessa änglakedjebrev och jag är själv emot kjedjebrev. Men när jag fick frågan om att få ta emot dessa änglar, utan betalning och i ren omtanke, tackade jag Ja. Inte för att jag trodde på det - för jag tror att änglarna finns hos oss ändå när vi behöver dem och när vi ber dem komma.

Det kjedjebrev ja fick gick i kärlekens tecken och där fanns inget obehagligt i brevet och jag kände mig inte tvingad till att tacka ja.

Du skulle ta emot änglarna i 5 dagar, öppna dörren och hälsa dem välkomna. Låta ett vitt ljus brinna ner helt under dessa dagar (jag hade ljuset tänt på kvällarna och blåste sedan ut det och på 5 dagar hade det brunnit ner.) 3 önskningar lades i ett kuvert med ett äpple på (vad nu det skulle ha för syfte vet jag inte..)

Jag gjorde detta mest för skojs skull, inte för att jag trodde på att det skulle fungera.

Men..

faktum var att under dessa 5 dagar hade vi ett sånt lugn i vårt hem, alla var mycket mera kärleksfulla än vad de brukar vara, och det var en behaglig stämning. När jag sedan skulle skicka iväg änglarna glömde jag bort tiden men golvet knakade till vid dörren precis kl 22.30 (och det knakar bara när det går någon där)

Änglabesök eller ej - det var en behaglig upplevelse.

Att man inte kan få änglarna på besök genom beställning - det tror jag också men ta detta i beaktande:

Genom att tacka Ja till detta kjedjebrev bjuder du faktiskt in änglarna, du ber dem komma.

Genom att skriva ner dina högsta önskningar skickar du ut dessa tankar i universum

Genom att tända ljus öppnar du upp för andevärlden

Så alla dem som aldrig ens ägnat våra änglar en tanke, aldrig kommit på att man kan be änglarna om hjälp i vissa situationer,

aldig skickat ut några önskningar i universum utan bara tänker negativa tankar

kanske denna lilla gärning kan hjälpa.

OM det sker i kärlekens tecken, genom omtanke till en medmänniska och inte med några fula baktankar eller med syfte att tjäna pengar.

Nu menar jag inte att det är fel som någon skrivit ovan utan mitt syfte med mitt inlägg var att vinkla kjedjebrevet lite och att de som faktiskt tagit emot dessa änglar i sitt hem inte ska behöva känna sig dumma.

Var och en får ha sin tro och det viktigaste är att man tror på något gott och kärleksfullt.

Anmäl
2011-03-29 23:32 #40 av: Skogshumblan

Christel, tack för att du delade med dig av det fina ni upplevt hos er.

Jag kan bara tala för mig själv, har aldrig haft för avsikt att någon ska bli sårad eller känna sig utpekad av mina ord. Har fått mig egna tankeställare i denna tråd, min gro tål att ifrågasättas.

Anmäl
2011-03-29 23:41 #41 av: christel70

#40 Det vet jsg väl, Skogis Flört ville bara väcka lite tankar Kyss

 

Anmäl
2011-03-30 00:20 #42 av: Ians

#39 Kyss tack för du delade detta m oss...jag känner mig inte som en idiot nu! Flört

Men hade aldrig någonsin funderat på att betala för detta, där håller jag fullständigt med de som är skeptiska.

I den meningen att de som tar betalt är de stora bovarna som rider på folks rädsla och deras önskan att få hjälp i jobbiga situationer i livet....när det så uppenbart bara går ut på att tjäna pengar!

 

kram

Anmäl
2011-03-30 04:30 #43 av: [walkinbeauti]

#39 Tydligen finns flera varianter av dessa brev en del för enbart pengar och att med vidskepelse skrämma folk till betalning,sen håller jag fullt med om att skriva ner sina tankar och skicka till universum är en fantastikt bra grej att göra och faktum är att det  fungerar.

Att ni kännde lugn förvånar mig inte,tvärtom både Guider och Änglar kännde till att du nappat på brevet och på så vis har du redan i tanken bjudit in och därav detta lugn och harmoni som du beskriver.Glad

Sen tanken att dom som tidigare inte haft tanken på Änglar kan få upp ögonen för något nytt andligt som kan tillföra deras liv något gott den tanken har jag själv suttit med och som ditt brev var utformat det hade jag inte reagerat på mer än att Änglarna kommer med eller utan dessa brev.Men när hot om olycka och betalas i förskott förekommer då blir jag som en gammal rutten citron och surnar till.

Tidigare i tråden beskrivs brev som kunde lösas ut för 500 på posten annars skulle olyckan kunna drabba då har vi rena bedrägerier precis som i det brev jag fick,följ brevet annars kommer olyckan intågandes.

Men som med allt annat finns både en bra och dålig sida med allt,ditt brev låter ganska oförargligt och skulle kunna väcka en persons nyfikenhet på det andliga medans mitt enbart handlade om mörker pengar och utnyttjande.

 

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-30 10:04 #44 av: Ians
  • Tidigare i tråden beskrivs brev som kunde lösas ut för 500 på posten annars skulle olyckan kunna drabba då har vi rena bedrägerier precis som i det brev jag fick,följ brevet annars kommer olyckan intågandes.

 

Det finns bara en kommentar till den sortens brev...och det får man inte skriva här för då riskerar man att bli avstängd Oskyldig

 

Anmäl
2011-03-30 10:28 #45 av: christel70

#43 Jag håller med dig om att det brev du fick är mycket fult gjort där man tar betalt och där folk känner sig tvingade till att ta enot änglabesök annars händer det en olycka.

Det hade jag också reagerat starkt på.

Men eftersom det pratades tidigare i tråden om att det fanns även andra liknande kedjebrev som spreds i kärlekens tecken utan någon baktanke eller mot någon betalning ville jag ge min erfarenhet av det hela. De kjedjebrev som figurerade för ett tag sen på healingsajten var just ett sånt kedjebrev som jag fick motta.

Anmäl
2011-03-30 10:42 #46 av: [walkinbeauti]

#45 Kan bara hålla med och bra att du ville ta upp även en positiv sida av dessa Änglabrev för hur det är finns ofta en positiv sida av det mesta så även här tycks det som ,ibland är det lätt att enbart fokusera på den negativa sidan men ofta finns även en strimma ljus och som du skriver något som sker i kärlekens tecken.Glad

Sajtvärd för Indianer ,Övernaturligt samt medarbetare Healing .

http://www.indiantrumman.se/

http://www.the-wolf.se/

http://indianer.ifokus.se/


Anmäl
2011-03-30 10:52 #47 av: Indiania

#39 Vad glad jag blev av att läsa ditt inlägg, har också haft fina upplevelser av det seriösa Änglabrevet och det är ju så att det positiva skall vara det som ger oss harmoni. Glad Tack söta du!

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2011-03-30 11:23 #48 av: christel70

#47Kyss

Anmäl
2011-03-30 18:49 #49 av: Hellas

Roligt att läsa om er som haft positiva upplevelser, tack!

Vi får inte heller glömma bort att det de flesta vänder sig mot är att man utöver brev ska betala pengar vilket inte är klokt.
Det jag även ogillar med vissa av dessa brev är att "om du inte skickar det här vidare till xx personer så kommer xxxxxx att hända".

Det finns så många människor som faktiskt har problem med att hantera den typen av hot med en klackspark.
Det blir ungefär samma känsla som när man var liten och inte fick gå på A brunnar......eller om det var K brunnar (minns inte).
Jag kan än idag välja att gå runt en brunn enbart på grund av......ja vaddå, jag minns inte ens vad som kunde hända Skäms!

Pengar och hot, även om de är harmlösa, är aldrig ok

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-10-19 18:10 #50 av: Hellas

Är inte den här artikeln att klassa som påhopp, Andligt Snobberi, Avundsjuka mm.?

Är det verkligen ok att kritisera detta som det nu gjorts i den här artikeln.....

Jag bara undrar?

Jag ser flera personer i den här tråden som senaste dagen beivrat att man verkligen inte får kritisera en tro eller ens en företagstjänst.

Vad är skillnaden?

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-10-19 18:33 #51 av: Jane-Lyzell

Nemen hoppsan gudrun - vad är nu dettaCool

ha ha h ha .....ja sås sleven liggger inte lång borta i från grytanObestämd

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-10-19 18:56 #52 av: rore

Nä men seee,, så fint ni står där och slurpar i er,,Flört

Verkar vara kärlek på hög nivå här inne (?) ( Jag är nu ironisk, om det är någon som undrar)

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2011-10-19 19:04 #53 av: Jane-Lyzell

52 !??? eller kanske kärleken på hög nivå ligger åt andra hålletCool

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-10-19 19:35 #54 av: Hellas

Vi ska varken vara ironiska eller så salt i öppna sår, egentligen är min poäng att visa att det är ibland lätt att glömma bort att alla någon gång "förfasat" sig över andliga metoder.

+ Sist men kanske viktigast, vem sätter ribban över VAD som är ok att kritisera?
Det är svårt att förstå varför det ena gången är ok men andra gången helt åt fanders!

Men jag tycker inte det är klädsamt att ralijera även om det ibland känns skönt att kunna göra det för alla och envar.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-10-19 20:09 #55 av: [grinda]

Jomen är det inte en viss skillnad med en enskild individ som vi känner som sysslar med healing och ett visset kedjebrev från Tyskland?

Distanshealing har jag prövat och det var super. Varför skulle inte änglahealing kunna fungera om reikihealing funkar. Samt det beror väl på vem det är som gör healingen.

Kedjebrev däremot...det brukar ju oftast vara larv...ingen enskild person, bara en "scam". Jag tror inte att kedjebrevet kände sig påhoppad av denna tråd.

 

 

Anmäl
2011-10-19 20:12 #56 av: Jane-Lyzell

55 Det nuvarande kjedjebreven kommer nu mera från andra håll - enda skillnaden----Rynkar på näsan

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-10-19 20:14 #57 av: Jane-Lyzell

55 en sak till jag hoppas verkligen inte Reiki healers blir det efter 2,5 dagar - då är det lika illa som Ängla healers:( enligt migFlört

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-10-19 20:28 #58 av: yamher

nu lutar det ändå åt mer pajkastning.

vi befinner oss i en svår branch att bevisa vad som är äkta o vad som inte är det. Tiden har en tendens att avgöra vad som är äkta. Placebo effekten är stor oavsätt vilken nisch av denna branchen man väljer om man tror på det tillräckligt mycket. Av samma anledning som ett medium bör bevisa för sin "kund" vad h*n levererar verbalt, bör ni som säljer healing kunna göra detsamma.

Jag kan hålla med Jane, att en helg från scratch till "fullfjädrad" kan verkar underligt och speciellt om man öppnar en mottagning direkt. Men å andra sidan så finns det en stor grupp människor, de allra flesta som skulle kunna gå hela sitt liv på diverse kurser utan att ens vara i närheten av att heala. Eller kunna läsa av, eller rensa ett hus...

Så det är kanske snarare dags att ifrågasätta vilka då som har gåvan att utföra healing, avläsning eller vad det än gäller som man ska sälja. Och då får man tåla kritik, att bli ifrågasatt och bevisa att man kan leverera. Det finns inget tjänsteföretag som kan jobba falskt i längden. Så varför ska det gå i denna branchen?

Det gäller också att få vårt samhälle och var o en att förstå att ett medium inte är gud själv, eller ängel. Att inte svälja allt. Om man skulle tro varje hantverkare, anlita första bästa, så kan det bli pannkaka. Så det är upp till den som söker!

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-10-19 20:46 #59 av: [grinda]

Det är ju lite svårt att avgöra på ett forum VEM som kan "leverera" och vem som inte kan. Det är också vanskligt att veta vilket arbete eller livserfarenhet eller genuin GÅVA som hon eller han innehar.

Där bör man nog ligga lite lågt med sitt tyckande och kritik av enskilda individers verksamhet. Det tycker i alla fall jag.

Och som sagt den som gör bra ifrån sig får också bra rykte så jag förstår inte riktigt varför det blivit en höna av en fjäder. Vi  är ju alla här för att dela med oss... diskutera, byta erfarenheter...

Kvasthilda håller ju inte precis på att ta makten över världens alla "paranormalister".

 

Anmäl
2011-10-19 20:59 #60 av: yamher

o det mest sunda är att också vara öppen, att se utifrån andra perspektiv, våga utveckla sig själv, tänja sina egna gränser, men viktigast alla borde se sina egna begränsningar. Tänk om vi alla kunde vara ärliga där, tänk hur mycket vi skulle kunna få fram tillsammans. Det kanske finns en anledning till att jag kan se det så, och någon annan ser det från ett annat perspektiv osv.

Men så länge ingen vågar det, utan endast lojala till den "skola" man tillhör, så länge lärarna där inte lär ut bredden Och så länge det kommer att finnas denna idoldyrkan av änglar, "lärare" och sig själv är det stor risk att många också stirrar sig blinda och bara ser den värld de önskar att se (eller får berättad/bli lärd att se).

Hade varit underbart om tex det som nu har cirkulerat om ärkeänglar, om det fungerar, så är det helt fantastiskt. Jag kan inte svara på om allt det är falskt. Som sagt det finns gott om ärkeänglar. De kan hjälpa oss otroligt mycket.

Dags att vakna upp nu!!

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-10-19 21:26 #61 av: Hellas

#59 Ursäkta men vart kom Kvasthilda med in i bilden, vi pratar om lite vidare vyer en en enda person.
Jag tror inte att Kvasthilda lurar människor till att dricka tee av giftiga örter!

Ingen av dessa trådar har skapats för att prata om Kvasthilda, hon brukar inte ens skriva härinne så jag kan inte förstå vart det kommer från.

Om jag ska uttrycka mig ännu tydligare, jag tycker om Kvasthilda även om jag inte delar samma inställning, men hennes betydelse i dessa sammanhang är ganska små om man tittar ur ett globalt perspektiv (förlåt gumman Kyss).

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-10-19 21:32 #62 av: yamher

ska också erkänna att jag har haft mina diskussioner med Kvasthilda om ärkeänglarna, jag tycker nämligen de borde känna dem bättre och för att det hade varit roligt om de verkligen kunnat se person de pratar med/om istället för en varelser utan personlighet :)

, men jag ifrågar inte hennes mediala gåva, inte mer än någon annans.

men lite mellan raderna känns det ibland lite riktat, både här o där i trådarna;)

Alis volat propriis Oskyldig

Anmäl
2011-10-19 22:19 #63 av: Hellas

#55 Grinda, jag såg inte ditt inlägg förrän nu och återigen förundras jag av vad du egentligen menar?


Vad har kedjebrev med citat: "en viss skillnad med en enskild individ som vi känner som sysslar med healing"

Ärligt talat, vad sjutton pratar du om, blandar du ihop tråden med någonting Obestämd!

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-10-19 23:51 #64 av: Kerstina-61

Nu har detta forum vaknat till minsann Flört

Jag håller fullständigt med Hellas, att vad är skillnaden på att vara beklämd över dessa kedjebrev med änglar som ska bo hemma i 5 dagar eller att vilja diskutera änglagrupper som går ut med att man ska göra drycker som är rent av giftiga.

#55 Jag förstår inte vad du menar:???
Kedjebrev däremot...det brukar ju oftast vara larv...ingen enskild person, bara en "scam". Jag tror inte att kedjebrevet kände sig påhoppad av denna tråd.

Nu är det väl ändå någon som SKICKAR dessa brev och till och med så att någon som SKRIVER dem!?? 

Angående healing så kan jag inte fatta utan att den healing vi ger kommer från samma källa...eller är det olika slags universum vi lever i?? Ja..ibland undrar jag visserligen Oskyldig Det man kan fundera över är att bli healer över en helg, vilken slag healing det är talas om. Det kan aldrig vara ok att bli utbildad över 2-3 dagar och sedan ta hutlöst mycket betalt! Det är ju detta man kan läsa om i flera av dessa änglagrupper.

När det sedan gäller att PEKA ut EN person...så inte är det NÅGON som blivit utpekad i kritik angående det jag nu skrivit ...den som namnger enskilda person, vad jag kan se, det är nu Grinda!

Anmäl
2011-10-20 06:06 #65 av: [Lady-Oona]

Ytterligare en bra tråd som uppmanar oss till att tänka lite innan vi hoppar in i något som tar mer än det ger....

De som skriker högst är kanske de som känner sig mest lurade, inser att de blev lurade, förstår att de gått på en mina...osv och för att dölja för sig själv hur galet det gick så vänds taggarna utåt...det är någon annans fel....

Ja, så kan det vara kanske...jag vet inte...jag bara läser och inser att det här behöver komma fram i ljuset....granskas i ljus....och sedan efter det är valet fritt.

PS. ljus ska inte förväxlas med LJUS....DS

 

Ha en ljuvlig dag...

 

 

Anmäl
2011-10-20 08:44 #66 av: Elpida

Tänk, jag är en av dem som blev "lurad" av änglabrev - och ändå inte.

Jag är visserligen fortfarande novis i denna världen, men självklart förstod jag att det inte fanns någon vits med att släppa in änglarna genom dörren osv. Däremot fanns det ett behov av stöd och lugn i en ytterst orolig familj. Det gav mig tillfälle att faktiskt sätta mig ner och försöka kontakta änglarna, det gav mig tillfälle att göra en liten meditation varje dag när jag tände ljuset osv. Det gav även min familj ett lugn.. Precis som Christel skrev!

Äpplet struntade jag i, ljus tänder jag ändå varje dag och eftersom jag ändå affirmerar så var det ett gyllene tillfälle att skriva ner min affirmationer för att förtydliga dem. Man kanske ska ge oss som tog emot änglarna lite mer cred. Jag hade ALDRIG betalt pengar och det är superbra att det kommer upp som en varning. För trots allt så är vi många här i världen som inte alls besitter så stora kunskaper i ämnet. Därför ser vi fram emot en kärleksfull guidning i den mediala världen för att undvika de största groparna.Kyss

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2011-10-20 08:52 #67 av: [grinda]

#63 Jag skrev i denna tråd eftersom det WB tagit upp på ÖN inte handlar om ängla-kedjebrev utan om att enskilda medlemmar känner sig påhoppade. Jag kan inte se att jämförelsen är relevant, och jag kan inte se hurvida WB skulle ha fått "salt i ett öppet sår" av ditt inlägg.

Sedan svarade Jane på mitt inlägg med direkt referens till Kvastis och då svarade jag på det utan att linda in det och nämnde hennes namn i klartext. (Plus att tråden handlar om just Änglar...inte helt långsökt alltså)

Tycker precs som ni att man ska kunna diskutera olika synsätt och företeelser, men mellan raderna (och ibland är man ju ganska rakt på sak också, vilket jag tycker kan vara mer ärligt, som Jane t.ex. vilket jag ändå måste säga att jag uppskattar) men mellan raderna går det inte att undvika att se hur kritiken är riktad mot en person och vad denne sysslar med...är inte det ganska uppenbart? Ordval som "hjärntvättad", "jag är orolig för dig", "sekt" etc har ju förekommit och det har tydligen varit OK ingen av er övriga reagerade.

Och som sagt det var det WB tog upp. Således tyckte jag att du dammade av den här tråden som ett bevis att hon sysslar med den typen av företeelse själv var osaklig.

"Jag är orolig för er" Om jag sa så skulle ni ta det som att jag visar genuin omtanke eller som kritik. Kritik kan som vi alla vet, kläs i mjuka ord. Utan att var en andlig Einstein tror jag att ni skulle uppfatta ordvalet som ett påhopp.

Detta får bli mitt sista inlägg i denna tråd. Jag har förklarat vad jag menade.

Anmäl
2011-10-20 08:56 #68 av: [grinda]

PS Detta inlägg var inte riktat till alla som skriver på medialt utan till de berörda.

Anmäl
2011-10-20 12:20 #69 av: Hellas

#67 Jag vet fortfarande inte vad du pratar om, jag tycker det är en toppentråd som startades för ett tag sedan där mediala aktiviteter kritiseras.
Stor Eloge...sedan förstår jag inte att vissa personer har "rätt" att kritisera medan andra inte har det men det är en annan diskussion.

Ps...bara så du vet, Jane nämnde inte Kvasthildas namn överhuvudtaget och jag vet att det inte var henne det syftades på.
Bara för din information så handlar detta om en lite större sak än en enskilld person.
De enda som blandar in personer vid namn i den här tråden är du själv.
Likadant i andra trådar.

Dra inte egna slutsattser och gör dem till sanning omkring anledningar varför jag "dammar av" trådar, det är mycket missklädsamt att självsvädligt ikläda sig någon annans skor och påstå att man vet anledningar till varför olika saker sker.

Som sagt, jag tycker det här är en toppenbra tråd och WB ska ha en eloge för att hon kritiserade detta.

Därmed är detta slutdiskuterat, dra INTE upp enskillda personer och få det till att dessa är utsatta fär personligt påhopp.

Vi diskuterar Tjänster och olika metoder och det är helt i sin ordning att inte tycka lika i de frågorna.
Gillar man inte ÄnglaHealing så är det ok
Gillar man inte att giftiga örter rekomenderas till klienter så är även det ok
Gillar man inte Medium så är det ok
Gillar man inte Sexualförbrytande Healers så är det ok

Allt detta får man skriva om härinne, vill man inte läsa om det så behöver man inte.
Men om någon tar på sig offerkoftan och tror att ALLT är utpekande på denne själv, ja det tar inte Medialt ansvar för.

Det är inte ofta jag är arg men nu är jag det!
Jag SKÄMS över att vara Paranormal idag Skäms

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.