Annons:
Etiketterartikelpersonlig-utveckling
Läst 11535 ggr
Jane-Lyzell
2011-03-22 12:09

Attraktionslagen - Lika söker lika!

Hur svårt kan det vara att attrahera sina mål och önskningar ?- Ja att, vara målinriktad är ett bra utryck för att få attraktionslagen att arbete med dig - det man får passa sig för är så den inte arbetar emot dig!

Allt du tänker drar du till dig, Varje tanke vibrerar, varje tanke sänder ut en signal och varje tanke lockar till sig en matchande signal. Ungefär som då du ska söka in en radiostation från en sändare, om du söker en viss station så för väntar du dej inte att få in P1 om du söker efter P3 eller då du ska ringa till en bestämd mottagare, så förväntar du dej inte att hamna hos någon annan. Här inser du att signalerna måste stämma överens , och det håller attraktionslagen med om.

När dina upplevelser får dig att sända ut vibrationssignaler med önskningar måste du hitta metoder för att hålla dig kvar i svängnings-mässig harmoni med de önskningarna.

Annars kan du inte ta emot dem när det manifesteras

Du får det du tänker på, oavsett om du vill ha det eller inte!

Lagen säger att du drar till dig kärnan av de dina tankar kretsar mest runt, Om du i huvudsak tänker på sådant du längtar efter kommer dina livserfarenheter att avspegla de sakerna.         Om du framför allt tänker på sådant du inte vill ha kommer din livserfarenhet att på samma sätt, avspegla detta.

Varje tanke, varje ide´, varje väsen, varje föremål består av svängningar, så när du fäster din uppmärksamhet på något, om än bara för en kort  tidsperiod, börjar vibrationerna i ditt väsen att avspegla vibrationerna hos det du skänker din uppmärksamhet. Ju mer du tänker på det, desto mer vibrerar du som det; ju mer du vibrerar som det, desto mer av sådant som liknar det attraherar du. Den attraktionstrenden fortsätter att öka ända tills du börjar sända ut andra vibrationer.

När du förstår attraktionslagen behöver du aldrig bli förvånad över det som dyker upp i ditt liv, för du inser att du bjudit in minsta lilla sak - med din tankeprocess.

Ingenting kan framträda i din livserfarenhet utan att du har bjudit in det med dina tankar.

Med atraktionslagen följer direkt andra lagar på denna som jag kommer lägga in senare!

( Rekommenderar att läsa boken; Be så ska du få, av Esther och Jerry Hicks ISBN 91 7130 092 9)

Artikeln är skriven av Jane Lyzell(C)

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

  • Redigerat 2020-09-10 12:16 av Niklas
Annons:
[walkinbeauti]
2011-03-22 12:25
#1

Bra artikel Jane och det är ju så sant att tanken manifesterar allt.Tänk negativt och negativt infinner sig tänk positivt och positivt infinner sig Glad

Ett exempel på att det verkligen är så är min enorma getingfobi och i min dumhet tänker jag varje sommar när jag går ut att nu kommer dom flygande små bitmaskinerna igen och då automatiskt drar jag dom till mig men tänker jag tvärt emot så håller dom sin distans men det är lätt att tänka fel och jag får lubba runt hela sommaren,måste bli bättre i den tanken Glad

[GunillaF]
2011-03-22 13:08
#2

Tack för en bra artikel jane.

Tänk så många gånger jag "predikat" om det här för människor i min omgivning. Negativa pessimister som inte för sitt liv kan förstå varför allt går åt fanders för dem. Varför de alltid är så sjuka osv…

Jag tillåter mig inte att tänka så. Jag ber inte heller om att få…Jag tackar för att jag fått, långt innan jag fått det jag vill ha.

Jane-Lyzell
2011-03-22 14:40
#3

1 Ha ha ha då är vi två om getingfobiFlört och mygg o fästingar, irsh!!!

2 så sant - att tacka för det man har - "ÄR RÄTTA VÄGEN"

KRAM JANE

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Hellas
2011-03-22 19:01
#4

Så sant, jättebra artikel, vi behöver affirmera lite mer både visuellt i tankarna och kanske även sätta upp små fina lappar så att vi ser de orden varje dag.

//Hellas

Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/

Jane-Lyzell
2011-03-23 16:47
#5

4 Ja kan bara hålla med dig där - affirmera mera!Skrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Hellas
2011-04-24 18:30
#6

Skrattande

//Hellas

Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/

Annons:
Ians
2011-06-03 17:00
#7

En jättebra påminnelse….Tack Jane!

Nu affirmerar jag mera….så skall de väll va själva f om inte saker vänder!!

Jane-Lyzell
2011-06-03 22:26
#8

7 HärligtSkrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Andina
2011-06-04 17:23
#9

:) Här ska affirmeras! :)

Tack för en välskriven och välbehövlig artikel! 
Det kan vara knepigt ibland att vara uppmärksam på hur man tänker…

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

sven-g
2011-06-04 22:10
#10

Ni kan komma hem till mig och leka med mina bin. Hade själv skräck för bin och getingar när jag var yngre, så då skaffade jag bin, nu är jag inte alls rädd för dessa insekter. Så det kan nog vara bra att möta sin skräck, så att den blir väck.

Jane-Lyzell
2011-06-05 14:39
#11

Ha ha ha ha ….Skrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

[walkinbeauti]
2011-06-05 15:43
#12

# 10 Det där har jag faktiskt vart inne på att möta min getingfobi genom att vara med någon biodlare nån gång.Är ju hyper rädd så pass illa att jag kastat mig ur en bil i farten för en geting fanns i bakrutan.Obestämd

Så jag borde verkligen försöka möta dessa rädslor.Annars är jag orädd av mig men se getingar där går gränsen,,,ryyyyys,,,Skrattande

Kom igen Jane ska vi bli biodlare på äldre dar Bzzzz,,,,,,Flört

Ians
2011-06-05 17:47
#13

#12 Herrena då Förvånad…WB du får göra något åt din geting rädsla innan någon kommer till allvarlig skada…

Annons:
sven-g
2011-06-05 20:34
#14

#12 Det är bra att se att dom inte är så farliga, men vist finns det undantag. Man kan ju välja att vara helt skyddad med slöja hanskar och stick säkra kläder. Det är som med andligheten det okända som man inte känner igen fyller vissa med skräck. Dom påstår att när man är rädd eller arg utsöndrar man hormon som dessa insekter tar som hot. Så mycket större chans att bli stucken som skräck slagen viftande person än som saktmodig lunkande valack.

Jane-Lyzell
2011-06-05 20:38
#15

gillar inte getingar ….. ursh o fy är nog som dig walkinboutiCool

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Jane-Lyzell
2011-06-05 20:40
#16

Liksom det kommer ett illtjut ur min strupe när getingar är i närhheten 100 meter på 0,5 ssekunder ingen matsh……Flört

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Andina
2011-06-05 20:44
#17

Getingarna här hemma är nog mer tama än icketama… De vandrar omkring på mig ibland, vilket är ok. Men inte när jag är nyduschad - då doftar jag väl som en blomma och de trasslar in sig i håret… då blir de lite stressade… 
Och har jag pappisen med mig ute, så vill jag inte ha getingarna i närheten heller.

Fast inomhus, där vill jag inte ha dem, så de bär jag ut!

Jag förstår dock att man kan vara rädd för de små envetna varelserna! Har känt skräck som ung, för andra 'bugs' (tvestjärtar) - men har varit tvungen att lära mig acceptera dem också. Affirmations-tricket fungerade ganska bra där faktiskt! :)

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

JustMe08
2011-06-05 23:49
#18

Herregud, Andina! Låter du dem verkligen trava omkring på dig?! Jag får nästan svimningssmak i munnen när jag ens tänker tanken.Tungan ute

 

MVH  Mia

Medarbetare på Medialt I Fokus

"We are what we repeatedly do." /Aristoteles
                                            

 

Kerstina-61
2011-06-06 02:21
#19

Bra artikel! Cool med attrakstionslagenGlad
Fick ju faktiskt min disk maskin på  så vis då jag skrev en A4lapp och tackade för diskmaskinen. Klippte även ur en bild på en Elektrolux diskmaskin. Några månader senare så ringer en väninna vars man jobbar på Elektrolux. de ska byta ut sin Elektrolux diskmaskin som var 2 år för de ville fronten skulle vara samma som övriga skåp i det nyrenoverade köket. Nu gör den ett underbart jobb i mitt kök Glad

När det gäller getingar (även om det halkar från ämnet lite Cool) så är jag livrädd frö getingar och jag hade aldrig blivit stucken av dessa odjur, tills en dag..
Jag låg på operation på Sahlgrenska i GBG och skulle förberedas inför ingreppet. Jag hade dropp i ena armen och en nål i andra.
Jag känner plötlsligt hur något bränner till bakom örat så jag viftar till och ser till min förskräckelse att jag just viftat bort en geting som stack mig. Jag bölade och skrek.hahah  brukar ju springa ifrån dem annars.
Jag fick emlakräm på sticket och sedan sövde de mig fort som attan hahha   de ville ha tyst förståssSkäms Undrar just hur många som blivit stuckna på en operationssal CoolSorry för OT Tyst

Kerstin, Medarbetare på Spiritualism IFokus

Jag kan bara vara mig själv och ingen annan, därför gör
jag det jag älskar just idag!

[walkinbeauti]
2011-06-06 04:03
#20

Sven-g som du säger så dras dom till mig istället för från mig och där har vi verkligen attraktionslagen.Om jag kunde sända tvärtemotkänslor med dom skulle dom inte vara så påflugna med mig.Har blivit stucken många ggr även av Humlan men den kan komma nästan hur nära mig som helst.

Som Iliuka en indianhövding sa under en seans att jag med min energi drar dom till mig och det ligger väldigt mycket i det.Ändå kan jag aldrig ta död på en geting hur obehagliga dom än är tillhör dom universum och har sina uppgifter men nog sjutton skulle jag behöva konfrontera dessa(med skyddsdräkt) självklart förstårsSkrattande Fast frågan är om jag så med världens rustning vågar mig fram till en bikupa eller ens en ensam geting på en blomma ,gör som Jane skriker och ser dom på mils avstånd:-)

# 13 Ians så sant detta är en rädsla jag i detta liv måste överkomma,tur nog var denna händelse för längesedan och har inte upprepats,numer kollar jag bil noga sommartid.Jag som normalt är orädd för det mesta men en liten geting den skrämmer denSkrattande

Annons:
Andina
2011-06-06 09:53
#21

#18 - Ja, de får trava runt på mig, så länge de är snälla, stillsamma o tysta! Flört Men det är ju inget jag vill att de ska göra, så för det mesta så ber jag dem fara och flyga nå'n annanstans i alla fall. Men ibland kan det vara intressant att studera dem lite närmare…

#19 - Ja, det var ett ovanligt ställe att bli getingstungen på! Fast ett stick mer eller mindre bland alla sprutnålar kanske inte gör så mycket. Skönt kanske också, att du fick somna ifrån getingrädslan i det läget!

#20 - Jag är glad att du inte tar död på dem! Skrattande De enda djur jag kan ta död på är fästingar, och det har jag tvingat mig till att lära mig!

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Andina
2011-06-06 11:30
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#22

(Tips till er som besväras av envetna getingar: Använd rökelse.

Jag använder ett stormglas med rökelse i för att hålla dem borta. Det fungerar faktiskt ganska bra, här åtminstone. De kanske inte håller sig så miltals borta men åtminstone kommer de inte alldeles inpå en. De som provar att närma sig, flyger genast iväg igen. Men det blir ett evinnerligt kollande att rökelsen 'brinner'…)

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Andina
2011-06-06 11:37
#23

Och för att återgå till artikeln har jag fastnat särskilt för en mening:

"Ingenting kan framträda i din livserfarenhet utan att du har bjudit in det med dina tankar."

Härlig formulering! Jag bjuder in mina erfarenheter med mina tankar…

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Kerstina-61
2011-06-06 12:12
#24

#23 Jag tänkte också på det…vill till att ha koll på sina tankar med andra ord ObestämdGlad

Även detta är något jag tänker på att jag inte ska tänka på om det är något jag inte vill ha**
Du får det du tänker på, oavsett om du vill ha det eller inte!**

Problem är ju då jag är så förgrymmad på en viss person och tänker ofta på vad dum hon är och önskar verkligen inte henne någon lycka…då betyder det att jag heller inte önskar mig själv någon lycka då…eller **Tyst
**

Kerstin, Medarbetare på Spiritualism IFokus

Jag kan bara vara mig själv och ingen annan, därför gör
jag det jag älskar just idag!

Andina
2011-06-06 12:43
#25

Så kan det nog vara, Kerstina… Du vet, vad vi ger får vi trefaldt/tiofaldt tillbaka, sägs det ju! :)

Och framför allt, så är det ju så att en negativ tanke föder negativa känslor inom en - som föder flera negativa tankar som göder ännu mer negativa känslor… o s v. Så lycka tror jag inte att man skapar åt sig själv genom att tänka 'förgrömmat' på någon annan. Oavsett attraktionslag eller psykologi…

Det är väl därför man säger att älska din nästa såsom dig själv! Eller behandla människor så som du själv vill bli behandlad.

Det enda receptet jag kan komma på är alltså: Kärlek! Flört

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Hellas
2012-02-05 00:55
#26

Glad

//Hellas

Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/

Pagan
2012-02-05 15:56
#27

Idag står det i min Visdoms bok att:

Vet du om att när du försöker räkna ut ”hur” dina önskningar ska bli verklighet, så skjuter du i själva verket det du önskar ifrån dig? När du försöker räkna ut ”hur” du kan förverkliga dina önskningar sänder du ut ett starkt budskap till Universum att du inte har det du önskar dig. Och om du inte från ditt inre utstrålar den exakta frekvensen av att redan ha det du önskar dig, hur ska Universum då kunna hitta din signal för att leverera till dig?

En liten snutt att läsa varje dag - så kanske man snart har listat ut hur det verkligen fungerarSkrattande

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Annons:
Hellas
2012-02-05 16:03
#28

#27 Det kan jag ta till mig Pagan, tack :).

Vad är det för bok, jag tycker om böcker där man läser en liten snutt och sedan kan gå omkring och fundera över hur författaren tänkte ;)

//Hellas

Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/

Pagan
2012-02-05 16:06
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#29

Det är Rhonda Byrnes bok (Hon som skrev The Secret, Kraften och the Magic) Den ser ut som en kalender som du drar av översta bladet på varje dag. Innehåller små kloka meningar att läsa under 365 dagar.

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Hellas
2012-02-05 16:41
#30

Åh, vill haaa, den ska jag titta efter Glad.
Jag kom även på att jag har visdomskort som ligger.
Dessa hade jag förut på jobbet som folk skuttade in och drog om de kände att de behövde några ord på vägen

//Hellas

Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/

Kerstina-61
2012-02-09 23:53
#31

#28 och #29
Jag har boken sedan snart 7 år. I början läste jag i den varje kväll, men allteftersom så har det blivit alltmer sällan. Tack söta Pagan för en påminnelse Kyss Visst tittar jag i boken, men mer sporadiskt. Om jag vill ha svar på ett spörsmål, då blundar jag och öppnar en sida på måfå. Jag får alltid något slags svar på min fråga. Glad

Kerstin, Medarbetare på Spiritualism IFokus

Jag kan bara vara mig själv och ingen annan, därför gör
jag det jag älskar just idag!

Pagan
2012-02-10 15:45
#32

Det är inte riktigt densamma kerstin, denna är i en annan variant. Har du läst Kraften också?

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Isa56
2012-04-22 21:17
#33

Tack Jane. Jag har boken, men din artikel gav mig mer förståelse för hur det fungerar. Nu ska man bara leva efter det också.  Kyss

*Du föddes vild. Låt ingen tämja dig. *😁👻

Kerstina-61
2012-04-22 22:09
#34

#32 Pagan, nej jag har inte läst Kraften….heter den just så? Ska kolla efter denGlad
#33 Jag håller med dig..just detta att eva efter attraktionslagen är inte så enkelt, men blir lättare ju mer jag läser om det Glad

Kerstin, Medarbetare på Spiritualism IFokus

Jag kan bara vara mig själv och ingen annan, därför gör
jag det jag älskar just idag!

Annons:
Pagan
2012-04-22 22:19
#35

Dagliga påminnelser om L.O.A är ju inte fel, sååå lätt att halka in på fel spår.

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Isa56
2012-04-22 22:21
#36

Ja, lite strul på jobbet och man är helt av banan med positivt tänkande.

*Du föddes vild. Låt ingen tämja dig. *😁👻

Kerstina-61
2012-04-22 22:29
#37

#35 Just dörför jag har "The secret" vid sängen och på måfå öppnar en sida. Väldigt ofta står det om ngt jag behöver som mest Glad

Kerstin, Medarbetare på Spiritualism IFokus

Jag kan bara vara mig själv och ingen annan, därför gör
jag det jag älskar just idag!

Jane-Lyzell
2012-04-22 23:09
#38

33 Lycka tillGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

Upp till toppen
Annons: