Medialitet

Varför du inte ska blanda Spirit med Spirit !

2010-10-10 20:20 #0 av: Jane-Lyzell

Som 20 åring så fick jag nog av , sprit o droger och insåg att jag inte kunde gömma mig för mig själv och min medialitet längre

 

547.jpg

Jag är yngst i en barnaskara av fem. Som minsting formades jag i den hårda skolan. Man kan säga att min uppväxt var ganska tuff, men som tur var så har jag alltid varit stark, vetat vad jag ville (för det har inte varit någon annan som förstått det åt mig).

I min barndom kom jag allt för tidigt i kontakt med rusdrycker, cigaretter och annan stimulantia.(började vid 9 års ålder) I detta fann jag en konstlad verklighet. Jag kände mig nästan som hemma där. Ville dölja min medialitet och bara vara som alla andra. En gång försökte jag till och med göra slut på mitt liv under rusperioden. Jag var bl.a. olyckligt kär, och tyckte att ingen brydde sig ändå, ifall jag fanns eller inte. Kombinationen alkohol och olyckligt kär var en dålig inspiration för mig.

Nykter hade detta aldrig hänt (alkohol drar till sig negativa inspirerare, eller lättare sagt öppnar upp för dem att komma nära.) Men ack så fel jag hade, återigen fick mina skydds guider rycka in, i tre dygn låg jag i coma och fick vara i de andliga sfärerna tills det var dags att gå tillbaka, för det var mer jag hade att uträtta. (ingen tog notis om mitt dilemma hemma, de trodde jag sov.... i 3 dygn?)

Som 20 åring så fick jag nog av , sprit o droger och insåg att jag inte kunde gömma mig för mig själv och min medialitet längre och tvärt slutade med framför allt drogerna och det kopiösa drickandet av alkohol. Jag blev vuxen helt enkelt och vid 21 träffade jag en man som blev mina första 3 barns far - vi levde nog ett ganska normalt familjeliv, med undantag för min medialitet som jag utvecklade under den tiden, Jag började med healing. Som i sin tur öppnade mig både personligt , andligt och medialt. För att göra en lång historia kort

(finns att läsa hela min mediala historia i Lyztrans arkiv)

 Så skilde vi oss och jag gick in i ett nytt förhållande några år senare som också fick ett abrupt slut då den mannen som aldrig hållit på med droger började droga!? Vilket jag själv lämnat bakom mig i 20 års ålder och var passe´.

Det var en märklig period i mitt liv, det var som guiderna ville visa mig som åskådare på den negativa sidan av val en människa kan göra, att vara inspirerad av de mindre goda inspirerarna. Att få se det mindre bra sidans tjänare och hur de arbetar.

Det var som att få se ondskan i vitögat - öga mot öga, oförmögen till att hjälpa mannen i det läget. Man kände hur de ibland kom nära en in i auran och försökte påverka en i fel riktning, det var obehagligt men det lärde mig att vara väldig bestämd och visa vem det är som bestämmer. Det var ett slags test ifrån ande vännerna, en prövning, det förstår jag idag.

Under ett besök(arbete) på en sommar restaurang i Stockholm(under lätt drogpåverkan) träffade han på en mindre god andevarelse på toaletten. Som enligt honom själv kändes som den tog över honom. Han Hamnade i någon slags ultrarapid känsla där andevarelsen hindrade hans framfart att ta sig där ifrån, Han hade stålpäls hela tiden sa han. Vid denna tidpunkt trodde han egentligen inte på andevärlden och hade svårt att acceptera händelsen och att faktiskt tro på det han själv upplevt.

Jag anar att en jordbunden andevarelse är det han stött på, så jag ringer upp restaurangen för att undersöka saken närmare, och mycket riktigt är det fler som upplevt och sett saker på samma ställe som min dåvarande sambo. Efter denna händelse eskalerade hans missbruk och han blev en annan person .

 Jag ställdes inför valet att ge honom ultimatum - sluta droga eller gå - han valde det senare, han hade fastnat och han blev mer o mer oberäknelig och jag blev hotad till livet på det mest bestialiska sätt. Tillslut vart jag tvungen att fly med mina barn och bo på skyddad adress i 3 månader. (andevärldens sätt att få bort mig o barnen ifrån denna energi)Tills jag kom till insikt att det är inte jag som ska fly, utan han!. Domstol blev inkopplad och han fick besöksförbud och jag ett överfallslarm

Så småningom om, efter 3 år då han håller på att dö i en överdos, möter han åter igen två andevarelser, den goda sorten, De hjälper honom att bli av med den olycksalige anden som funnit sin like i mitt ex och de hade lärt klart av varandra. På något konstigt vis fick mitt ex hjälpa denna tunga sorgsna och vilsna själ till insikt om att den inte hörde denna världen till, och jag fick lära mig att bara se på, oförmögen att påverka.

Det var inte min uppgift , utan det var att jag skulle förstå att hur mörkt det en ser ut finns en högre god makt som alltid är med och övervakar och griper in när det är dags . Ingen lämnas ensam eller överges vind för våg hur mörkt de ens tycks se ut. Jag hade inte hela den övergripande bilden, och förstod därför inte varför detta skulle behöva ske. Lika fort som han började sitt missbruk slutade han. En skrämmande tid i mitt liv men mycket lärorik.

Jo vad vill jag säga med detta då - jo att likaväl som det finns inspirerare i detta livet , en del bra och andra mindre bra - lika finns det i andevärlden. Och det är viktigt om du som medial bör tänka på att i dessa destruktiva stimuli kan man stöta på dessa mindre trevliga inspirerare - så blanda inte med droger eller alkohol tillsammans med medial utveckling.

Många mediala personer hamnar tyvärr i missbruk, då de inte kan hantera sin medialitet eller som jag ,vill bara vara som alla andra. Alkoholisten som sover på parkbänken kanske är medial och inte vågat ta tag i sin medialitet och kanske han får likt mitt ex vara en hjälpare till någon ande som behöver inse olika saker o ting igenom en fysiskt likasinnad person. Vi är ju alla ett!

 

Vill bara tillägga att jag nu lever ett fantastiskt lyckligt liv tillsammans med min  nuvarande man och barn och känner mig djupt välsignad i mitt arbete och familj.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-10 20:36 #1 av: Hellas

Till att börja med, Tack för att du vill dela med dig, det du berättar är så oerhört viktigt.
Under hela tiden jag läste satt jag helt fängslad!

Jag är väldigt säker på, som du skriver, att det är väldigt många som tagit och tar till Stimula av olika slag för att orka med att hantera sin medialitet eller för att helt enkelt stänga av den och det Du nu förmedlar är så viktigt för allla, dels för de som inte vandrat den svåra vägen men även för alla som idag är i ungefär samma situation.

Många varma kramar Kyss

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2010-10-10 20:42 #2 av: Jane-Lyzell

1 tackKyss Ja det är viktigt, att förstå att medialitet innebär ett ansvar också - att ta ansvar för sin medialitet!

KramGlad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-10 20:50 #3 av: signemo

TAck för förtroendet du gett oss här.Glad

Var rädda om varandra

Anmäl
2010-10-10 20:51 #4 av: stina63

Tack Jane för du delar med dej av detta. Säger som Helena jag satt helt fängslad

Kram Kyss

Anmäl
2010-10-10 21:31 #5 av: Pagan

Så tragiskt att du for så illa som barn Jane. Du måste ju varit helt otroligt viljestark som lyckades ta dig ur ditt beroende och ta klivet ut i ett nytt okänt liv på helt egen hand. Som tur är så är det ju du och dina likar som får medialiteten att "komma ut ur garderoben" så att människor vågar utveckla sina förmågor utan att tro att de är konstiga/galna tokar. Tack för din berättelse.

Anmäl
2010-10-10 21:40 #6 av: Kenzo

Många kramar Jane från mig Flört

Anmäl
2010-10-10 21:54 #7 av: Jane-Lyzell

tack allaKyss

5 det var inte bara hemsktFlört

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-11 00:01 #8 av: Indiania

Vill också tacka dig Jane för din fängslande berättelse! Kyss

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2010-10-11 00:51 #9 av: Kerstina-61

Tack för din berättelse, JaneKyss Den hjälper andra, det vet jag
 ;-))

Anmäl
2010-10-11 01:00 #10 av: [GunillaF]

Tack för att du berättar detta Jane!

Anmäl
2010-10-11 01:34 #11 av: Cristine

Ja den var verkligen fängslande och jag är väldigt imponerad av att du tagit dej ur beroendet och vågar berätta det öppet. Jag har varit nära att fastna genom mitt jobb och att det dricks dygnet runt i sydligare länder, men som tur är så blev det inte så.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2010-10-11 11:34 #12 av: [kvasthilda1972]

Tack Jane för att du delar med dig av ditt liv till oss, det berörde mig mycket!

Något som jag nyss lärt mig också är att när man är sk öppen så drar man även till sig dåliga energier och man måste vara noga med att kapa dessa negativa energitrådar, annars mår man dåligt och kan ta till sig olika former av tröst tex mat, alkohol osv...

Jag har också en känsla av att dom som är mer mediala har haft ett tufft liv eftersom vi ska lära oss av livet så vi kan hjälpa andra så småningom, och en sak till Vi är starka!

Tack än en gång Jane!

Anmäl
2010-10-11 12:19 #13 av: Marina2

Tack Jane för att du delar med dig. Oerhört viktigt känner jag.

Kram/Marina

Anmäl
2010-10-11 14:40 #14 av: [grinda]

Vilken berättelse Jane! Vilken resa!

Tänk vad bra (även om det varit svårt) det är att ha sådana livserfarenheter -  då vet man vad man talar om när man senare hjälper och stöttar andra.

Jag har många gånger tänkt att om människor hade möjligheter att utforska den andliga/mystiska världen med trygg vägledning från de som vandrat före på stigen så skulle behovet av droger inte vara så stort i vårt samhälle.

Människor med stark spirituell längtan behöver få chansen att kanalisera sin längtan annars finns risken att ens längtan driver en på konstlad väg.

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter.

 

 

Anmäl
2010-10-11 19:11 #15 av: Jane-Lyzell

Tack igen alla för era reflektionerKyss Ja ett tuft liv men många bra stunder med:-))) I tonåren var jag med i ett av Stockholms värsta Hojgäng(var tillsammans med presidenten, som det heter) Vi var ju inte Guds bästa barn presis men vilken sammanhållning i vårt gäng..... det var fantastiskt , vi stod upp för varandra till 110 %. Mådde någon dåligt så hjälpes man åt - den solidariteten finner man inte så ofta idag! Det var villkorslös kärlek inom gänget - fast det höll sig där, gudnåde en utomståendeTungan ute som tur är växer man ju upp - men det finns fortfarande hojgäng ifrån min tid som still going strong - som Sofia Hogs t ex, gamla gubbar o tanter idagSkrattande som glider runt på sina Harly Davison.

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-11 19:21 #16 av: Jane-Lyzell

11 Ja beroende är svårt - men jag har alltid varit stark och vetat när det är dags att ta mig i kragen, menar mina andevänner har gjort sig påminda under hela mitt liv och väntat tålmodigt- jag vet jag fått oerhörd hjälp ifrån dem med mitt missbruk och att vara kvar på denna sidan - har inte bara varit nära gå över en gång utan massor med gånger då mina ängla väktare fått gripa in. Ibland andligen och ibland i fysisk form som jordänglar.

12 Nej som öppen drar du inte till dig dåliga energier - det är vad du gör som öppen som eventuellt drar till sig dem, som missbruk isamband med öppenhet etc. Du väljer själv först - men då du redan valt ett missbruk t ex så är risken ganska stor att de kommer in dåliga influenser från båda sidor - valet är fortfarande ditt att välja(stå emot)

Men som medial hålla på att öppna upp sig då man är berusad eller drogad är bland det dummaste man kan göra - då är risken stor at du drar till dig fel energier ifrån andevärlden. Så ska du dricka, gör inget andligt arbete är mitt råd - varken dagen innnan eller dagen efter.Cool

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-11 19:29 #17 av: Jane-Lyzell

14 Ja idag kan jag ha lika roligt utan sprit (o droger) och det bästa av allt - jag mår bra när de andra har baksmällaSkrattande och som medial kan jag ju bli berusad på andras berusningGladutan baksmällan: och sen så blir ju människor så larviga då de dricker oftast, så man skäms oftast att vara människa.

så mycket elände som alkoholen för med sig i alla Svenska hem och andra hem med för den delen. Urs å fy- se bara vad det gjort med våra mest andliga kulturer urbefolkningarna - många blir alkoholister av Eld vatten!Gråter

 

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-12 13:27 #18 av: JustMe08

Vilken helt otrolig resa du har gjort, Jane! Underbart att du vill öppna dig och berätta...dela med dig av dina erfarenheter. Jag tror det är viktigt att se att det går att förändra sitt liv, det behöver inte vara en för evigt nedåtgående spiral när man hamnat lite snett i livet. Det behöver inte gå åt skogen. Du visade att det är fullt möjligt att vända allt till något positivt.

Kyss

Anmäl
2010-10-12 14:40 #19 av: Jane-Lyzell

18 ja vist är det så- allt går att förändraKyss

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-12 15:20 #20 av: [GunillaR]

Tack för att du ville dela med dig av denna starka berättelse.

Jag har också tagit till droger och alkohol, men inte förrän i vuxen ålder. Drogerna var ju ett sätt att umgås i början på 70-talet. Alkoholen fick för stor dominans hos mig men egentligen inte förrän i början på 90-talet efter en mycket smärtsam separation. Men det var mycket umgängesformen med drinkar efter jobbet, nattklubbar och annat ytligt. Men en vacker höstdag 1996 så vaknade jag, fimpade och ställde drinken på hyllan. I samband med detta så vaknade min andlighet.

Det var nog så att min andlighet fick stå tillbaka av alkoholen och när jag tvärslutade så tväröppnades också mina chakran.

Våra kroppar är inte gjorda för att hantera alkohol. Hade drogen upptäckts nu så hade den blivit totalt förbjuden.

Anmäl
2010-10-12 17:30 #21 av: Jane-Lyzell

20 starkt jobbat av dig Morgane - det gillar jag Kyss tack för du delar med dig - så viktigt!

kram

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-12 18:29 #22 av: Hellas

#20 Tack Morgain att du vill dela med dig och så beundransvärt att lämna allt och se frammåt mot en annan typ av leverne.

Tack Kyss

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2010-10-12 18:45 #23 av: [GunillaR]

# 17 - Jo när det gäller urbefolkningar så var den vite mannen väldig snabb med att sätta Bibeln i ena handen och flaskan i andra på vederbörande för att totalt plocka bort hans andlighet och värdighet.

# 21 och # 22 - Kyss

Jag tycker att det är väldigt viktigt att vara stark emot en tilltagande glorifiering av alkoholen genom TV, både i fictionserier och realityserier.

Men jag tycker också att det är viktigt att visa på att man kan sätta ner foten och välja en annan väg. För kanske det är så att man ska uppleva vissa prövningar i livet, för att få insikt och förståelse.

Och Jane, de blommor som kan växa upp ur asfalten blir de starkaste och vackraste!

 

Anmäl
2010-10-13 02:04 #24 av: Jane-Lyzell

23 Det jag gillar med våra aktionhjältar i tv,  likt stålmannen o som jag såg Indiana Jones - de nekar att dricka alkohol - de är så starka i sig så det behövs inteSkrattande

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-13 13:59 #25 av: Jane-Lyzell

23 ja just de de skulle ju frälsas medRynkar på näsan

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-14 20:50 #26 av: [Jeremina]

Det var mycket intressant och fängslande att läsa din berättelse och jag kan bara säga att jag känner igen mig. Jag provade under 80-talet att hålla andarna borta genom att dricka alkhol.

1989 bestämde jag mig för att sluta helt då jag mådde mycket bättre utan och nu kunde hantera den mediala sidan av mig själv utan att bli rädd.

Det verkar som att det positiva från andra sidan inte tar sig igenom när man är alkoholpåverkad.

Tack för att du vill och orkar berätta....kramar Kyss

 

Anmäl
2010-10-14 20:53 #27 av: Indiania

Jag blir så glad när ni inte dricker sprit Skrattande

Trodde jag var ensam om att ha roligt utan sprit....

Kram till er! Kyss

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2010-10-14 20:55 #28 av: [Jeremina]

#27 Indiania jag har så roligt just utan sprit så kram tillbaka Kyss

Anmäl
2010-10-15 00:25 #29 av: Indiania

#28 Kyss

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2010-10-15 01:21 #30 av: whiteshark

Håller med om att det var intresant läsning.

Känner igen mig själv i en del.

Dricker inte alkohål mer och man kan ha kul utan :-)

Anmäl
2010-10-15 16:21 #31 av: Jane-Lyzell

Ja helre utan sprit en med:-)))

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-15 19:22 #32 av: [Jeremina]

Jane jag skulle gärna berätta mer om mitt men jag tycker det är lite jobbigt att lämna ut vissa saker under min svära tid under ett antal år på 80-talet!

Det där med att anhöriga tror att man sover i flera dagar, det har jag med varit med om Obestämd

Anmäl
2010-10-15 20:16 #33 av: Jane-Lyzell

32 När jag berättar om mitt tidare liv så är de som om jag talar om någon annan - för jag kan inte känna igen mig själv i det längre - så ibland blir jag förvånad själv vad jag gått igenom!

Kanske lättare distansera sig på det sättet för att inte gå under!

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-15 20:40 #34 av: [Jeremina]

#33 Jag känner likadant jag med för jag kan inte fatta att jag har gjort som jag har gjort och mått som jag har mått.

Anmäl
2010-10-15 23:51 #36 av: Anglakontakt

Gripande berättelse Janet - glad för att Du orkade ta Dig ur Ditt missbruk och visst är det så att man får hjälp ifrån andevärlden - det har jag också fått många bevis på - Ta väl hand om Dig och Din hälsa

Kram Evi

Anmäl
2010-10-16 14:31 #37 av: Jane-Lyzell

36 tackCool

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-24 20:34 #38 av: TantAlma

Tack för att du delar med dig så öppenhjärtligt av ditt liv.

Jag känner igen mig i en hel del du säger och förstår vad du menar när du säger att det inte var din uppgift att hjälpa ditt ex. I mitt fall var det min pappa som var missbrukaren i mitt liv. Det tog ett tag att förstå att det inte var min uppgift och hur jag en gjorde mig till skrek , bönade och grät ville han inte sluta.

Kram

Alma

Anmäl
2010-10-24 21:53 #39 av: Jane-Lyzell

38 Ja det är inte lätt att se påKyss

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-10-25 00:13 #41 av: sven-g

Tack för att du delar med dej Jane.

Anmäl
2010-10-25 13:07 #42 av: [marion69]

Tack för en bra artikel! Kände igen mig väldigt mycket faktiskt..

Sajtvärd för TONÅRINGAR och SVAMP och BÅTLIV och medarbetare på Övernaturligt.

 

VÄLKOMMEN!

Anmäl
2010-10-29 23:54 #46 av: Kvickast

Tack Jane för en väldigt intressant artikel, säger som dom övriga, tack för att du delar med dig :):)

Anmäl
2010-11-05 18:08 #47 av: Jane-Lyzell

TackKyss

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-11-09 12:54 #49 av: Jane-Lyzell

Här är den Woozy

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-11-09 13:49 #50 av: [Woozy]

#49

Tack.. Kyss

Jag hade tydligen läst den här berättelsen förut, men disträ som man är så... Skäms

Du skrev: (finns att läsa hela min mediala historia i Lyztrans arkiv)

Kommer jag åt att läsa det materialet, eller måste man vara medlem på nåt sätt?

För övrigt så är jag glad att du har det så bra med Joel och din familj nu. + er fina gård. Glad

Anmäl
2010-11-09 13:59 #51 av: Jane-Lyzell

50 man måste vara medlemSkrattande men kanske kan lägga ut här om fler vill ta del?

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-11-09 14:03 #52 av: [Woozy]

#51

Ja hemskt gärna.

För mig så hade det betytt massor. Är säker på att andra tycker likadant.

Kyss

Anmäl
2010-11-10 00:59 #53 av: nyfiken51

TAck för ditt förtroendGlad Att du vill delge oss din berättelse...

 

många varma kramar Siv

Anmäl
2010-11-10 08:15 #54 av: Gwydion

Hej och tack för era stora förtroende som ni delar med oss. Jag tror att vi som arbetar med någon form av klärvajans, medialitet, har ett litet tuffare liv bakom oss. Av olika art, en del med missbruk, barnhemsvistelse med separations ångest, Fängelsekund och kanske mycket mycket mer......

Jag tror att vi formas både av våra karma ja jag tror på karma. Och att vi ska arbeta upp en viss grad av empati som kanske den genomsnitsliga människan inte har eller gör.

När jag ser tillbaka på mitt liv så är det faktiskt ganska lite som jag vill ändra på, då jag inte hade varit den här personen om jag inte hade haft mitt bagage...

Idag är jag en stor livsnjutare med lätt till skratt, och kan se vart mitt liv för mig och min familj.

Så till alla andra som är inne i ett mörker, ge inte upp det finns ett ljus i slutet av tunneln till er med...

Må Den Gudomliga Modern Beskydda Er!

Anmäl
2010-11-10 09:36 #55 av: Elpida

Det är stort - och modigt - att dela med sig av sin historia så här och vi kan bara ödmjukt tacka och ta emot förtroendet!

Jag har aldrig haft alkoholproblem själv, har haft det tillräckligt nära inpå ändå. Det har alltid funnits en sorts självklarhet i att aldrig blanda alkohol med medialiteten för mig men det handlar nog om respekten och viljan att ha full kontroll. Samma vilja som även kanske hindrar mig från att tillfullo blomma ut...

En mycket bra artikel Jane som får en att tänka till!!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2010-11-10 13:53 #56 av: Jane-Lyzell

53,55 tack Kyss

54 Tack , ja nog får vi beta av karma alltidFlört

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-11-10 17:02 #57 av: Yatsy

Själv skulle jag aldrig lämna ut något ex att tala om hur den var och vad den pyssla med, alldra helst inte på forum man har ju faktiskt älskat dem en gång.Man måste faktiskt va lite schysst att inte göra så.Så skulle jag aldrig göra.

 

Anmäl
2010-11-10 17:14 #58 av: Jane-Lyzell

57 Nu vet inte de flesta vem det x är- så ingen fara - jag förstår dina åsikter - men om vi inte delar med varandra utifrån erfarenheter hur ska vi då kunna förstå och hjälpa andra!?

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-11-10 17:16 #59 av: Hellas

#57 Hej Yatsy,

Jag förstår inte vad du menar, har du kanske lagt inlägget i fel tråd eller missuppfattat innehållet?

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2010-11-10 20:27 #65 av: [GunillaF]

Starkt av dig att delge oss din berättelse, Jane!Flört

 

Anmäl
2010-11-17 14:47 #68 av: Madelene1972

OjFörvånad,vet inte riktigt vad jag ska säga.Men du är en stark kvinna,märktes första gången jag träffade dig.Känner igen mig i lite av det du skriver.Ibland är livet tuft,men det är bara att kämpa på.Att ha familj och bra vänner som stöttar är viktigt,men har själv aldrig haft det,fått klara allt jobbigt helt självGråter.Men jag har det rätt bra nu,och är tacksam för det jag harGlad.Jag gillar dig Jane,du är en bra kvinnaGlad,och din man en enormt bra kockGlad.

 

Kram Madde

Anmäl
2010-11-17 14:50 #69 av: Jane-Lyzell

68 tack MaddeKyss och 65Kyss

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-01-12 22:18 #70 av: Skogshumblan

Jane, tack så hemskt mycket för din ärliga, kärleksfulla men oerhört självutlämnande artikel. Jag är för ovanlighetens skull helt stum (är det mer än lovligt pratglada typen annars) men om du var här fysiskt skulle jag ge dig en stor varm kram, den innerligt hjärtans ärliga sorten. TACK!

 

Anmäl
2011-01-13 13:26 #71 av: Jane-Lyzell

70 tackKyss

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-02-08 12:32 #73 av: Jane-Lyzell

72 Starkt jobbat min vänGlad inte blir du ratat för du skriver ur ditt hjärta! Härligt att min artickel hjälper dig - det är så det ska vara!

Be din ande vänn hjälpa dig igenom ditt missbruk och jag lover han gör det - tufft ja men så befriande i slutänden. du har visat med denna text att du är stark och kommer att klara det! Jag tror på dig!

Lägg det gamla bakomdig nu - lär ifrån det och se framåtKyss

Jag finns här om du behöver stöd!

kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-02-08 14:41 #75 av: Jane-Lyzell

74Kyss

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-02-08 20:20 #76 av: Hellas

Tack för att du ville dela med dig Navajolady, det är så fint och starkt att du vill dela med dig, vi stöttar dig så mycket vi kan på din resa.
Det är ju det vi är till för Kyss

Varma Kram

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl
2011-02-09 12:54 #78 av: Jane-Lyzell

77Kyss värmer hjärtat att du känner styrka i detta!

kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2011-09-23 15:32 #79 av: Jane-Lyzell

Glad

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-02-19 13:10 #80 av: Jane-Lyzell

putt

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2014-02-19 14:03 #81 av: Kyllan56

Vilken gripande levnadshistoria du har Jane! Tack för att du delar med dig! Du har vart med om mer än vad flera tillsammans har under ett liv. Det gläder mig så att du kom ut ur den jobbiga delen av ditt liv och får uppleva lycka och harmoni! Det är du värd! Hjärta

Många gånger är det de som själva haft det svårt, som bearbetat det på ett konstruktivt sätt , som känner empati och förståelse för andra människor. 

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.