Kurser

The Arthur Findlay College

2017-07-16 13:47 #0 av: Lotten242

Är det någon här inne som varit eller ska åka till
The Arthur Findlay College?
Tänker främst på svenskveckan men även andra kurser såklart 😀

Anmäl
2017-07-16 23:00 #1 av: Jane-Lyzell

HogworthYrar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-07-17 10:37 #2 av: Jane-Lyzell

skämt och sido finns många som åker dit och tycker det är bra - själv känner jag ingen dragning dit eller deras lärare som även kommer till Sverige ibland - men jag har en helt annan inställning troligen en andra - hoppas du får en bra tid där - men svälj inte allt som sanningar Skämtar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-07-17 18:03 #3 av: Vandrar med Wolf

Jag har besökt AFC  några gånger men jag har inte gått kurs så dom kan jag inte yttra mig om men jag vet att det finns bra och duktiga lärare som verkligen kan sin sak och jag känner ett par stycken som jag verkligen vet gör sitt absolut bästa för att träna medium.

Nu är jag inte alls spiritualist så jag skulle inte ens platsa in därGenerad och mina åsikter om det här med kurser är att vi alla har förmågan och vi kan alla lära oss av våra andliga guider helt utan kurser och fysiska lärare i jordisk form Hjärta

Men Jane då Gapskrattar HogworthYrar

Förlåt att jag skrattar Gapskrattarmen vad f, ha ha ha Gapskrattar

Anmäl
2017-07-17 21:24 #4 av: Jane-Lyzell

3.Skämtar

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-07-27 00:29 #5 av: jojjana

Jag har varit på AFC många gånger på flera olika kurser.  De flesta fantastiskt bra och utvecklande.  De som går svensk veckan brukar vara nöjda var jag har hört. Maria Ottosson är en mycket bra lärare <3.  Hon har jättebra övningar som gör att du utvecklas bra.  Innan var hon bara översättare men jag tror att hon numera håller i en del av utbildningen.  Jag har själv aldrig gått svenskveckan då jag är ganska ok på engelska. De har ju 70 olika kurser att välja på.  :-) Lycka till!! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.